Μια χαρά κολλάει.Isildur έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:06Σαφώς και δεν είναι καθόλου παράξενο. Αλλά πού κολλάει αυτό τώρα;Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:02Δεν είναι καθόλου παράξενο να υπάρχουν άνθρωποι με πατριαρχικά πρότυπα.
Transgender women banned from women's chess events
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Transgender women banned from women's chess events

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Κάτι θα ξες.Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:10Μια χαρά κολλάει.Isildur έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:06Σαφώς και δεν είναι καθόλου παράξενο. Αλλά πού κολλάει αυτό τώρα;Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:02
Δεν είναι καθόλου παράξενο να υπάρχουν άνθρωποι με πατριαρχικά πρότυπα.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Libre arbitre
Είναι απλά θέμα μεθοδολογίας.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Μεθοδολογίας αντίστοιχης με αυτήν της έρευνας που παρέθεσες, ή κανονικής;Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:15Είναι απλά θέμα μεθοδολογίας.

- Libre arbitre
Στην δική μου έχει ελάχιστες εξαιρέσεις. Βέβαια όσοι έχουν πατριαρχικά πρότυπα, τις μεθοδολογίες τις γράφουν στα παλαιά τους υποδήματα.

Μάλιστα. Είσαι λοιπόν κι εσύ από αυτούς που πιστεύουν ότι διεξάγουν κάποιο κοινωνικό πείραμα εδώ στο πχόρουμ κι έχουν κατασταλλαγμένη άποψη για τον συνομιλητή τους χάρη σε κάποια αυθαίρετα συμπεράσματα που βγάζουν μέσω μιας δικής τους προσωπικής "μεθοδολογίας". Όσο όμως δεν... "δημοσιεύεις" μεθόδους και αποτελέσματα, δεν έχουν καμία αξία αφού δεν μπορεί να υπάρχει αντίλογος. Αξία σε ό,τι έχει να κάνει με την κοινότητα, τον διάλογο και τους άμεσα εμπλεκόμενους/πειραματόζωά σου, έτσι; Για σένα προσωπικά μπορεί να έχει, αλλά αυτό αφορά αποκλειστικά και μόνο εσένα και κανέναν άλλον.Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:20Στην δική μου έχει ελάχιστες εξαιρέσεις. Βέβαια όσοι έχουν πατριαρχικά πρότυπα, τις μεθοδολογίες τις γράφουν στα παλαιά τους υποδήματα.

Τί εννοείς γράφοντας "πατριαρχικά πρότυπα";Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:20Στην δική μου έχει ελάχιστες εξαιρέσεις. Βέβαια όσοι έχουν πατριαρχικά πρότυπα, τις μεθοδολογίες τις γράφουν στα παλαιά τους υποδήματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κι εγώ θα ήθελα πολυ να μάθω τι εννοείΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:33Τί εννοείς γράφοντας "πατριαρχικά πρότυπα";Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:20Στην δική μου έχει ελάχιστες εξαιρέσεις. Βέβαια όσοι έχουν πατριαρχικά πρότυπα, τις μεθοδολογίες τις γράφουν στα παλαιά τους υποδήματα.
Όταν και αν βγάλετε άκρη, πείτε μου κι εμένα ρε παιδιά. Να μην μένω στο σκοτάδι...Beria έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:34Κι εγώ θα ήθελα πολυ να μάθω τι εννοείΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:33Τί εννοείς γράφοντας "πατριαρχικά πρότυπα";Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:20
Στην δική μου έχει ελάχιστες εξαιρέσεις. Βέβαια όσοι έχουν πατριαρχικά πρότυπα, τις μεθοδολογίες τις γράφουν στα παλαιά τους υποδήματα.

- Libre arbitre
Δεν ξέρω αν το λέω σωστά αλλά είναι πρότυπα που επηρεάζουν συνειδήσεις και τρόπο σκέψης μέσω προκαταλήψεων.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:33Τί εννοείς γράφοντας "πατριαρχικά πρότυπα";Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:20Στην δική μου έχει ελάχιστες εξαιρέσεις. Βέβαια όσοι έχουν πατριαρχικά πρότυπα, τις μεθοδολογίες τις γράφουν στα παλαιά τους υποδήματα.

Περίμενε να μας πει ο Libre και μετά θα πω κι εγώ τη δική μου θεωρία, αναφορικά με τη σημερινή "πατριαρχική/φεμιστική/άφυλη" θέωρηση των πραγμάτων στην προσέγγιση των φύλων.
Όχι, δεν είναι επιστημονική, κάποιες σκέψεις είναι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Κρίμα! Δε θα δούμε μεθοδολογία για να την υποβάλουμε σε δριμεία κριτική.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 20 Αύγ 2023, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Μπορείς να αναφέρεις κάποιες από τις προκαταλήψεις, που οδηγούν στον χ ή ψ τρόπο σκέψης και της αντίστοιχης έκφρασης/αντίδρασης;Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:42Δεν ξέρω αν το λέω σωστά αλλά είναι πρότυπα που επηρεάζουν συνειδήσεις και τρόπο σκέψης μέσω προκαταλήψεων.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:33Τί εννοείς γράφοντας "πατριαρχικά πρότυπα";Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:20
Γιατί όσο και να σκέφτεσαι στην κορφή ενός βουνού, στον κάμπο δεν αλλάζει κάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα δεν χρειάζεται μεθοδολογία, κάποια τελείως απτά παραδείγματα θα παραθέσω.Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:46Κρίμα! Δε θα δούμε μεθοδολογία για να την υποβάλουμε σε δριμεία κριτική.
Η κριτική και η αμφισβήτηση, σαφώς και θα είναι δεκτές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Aμφισβητουμε π.χ τα αποτελέσματα μιας έρευνας γιατί δεν συμφωνούμε με το αποτέλεσμα (ledit το οποίο αποτελεσμα αντιτίθεται στις πατριαρχικές νόρμες της σκέψης και ιδεολογίας μας) και μετά προσπαθούμε να αποσαθρωσουμε την μεθοδολογία της έρευνας αυτής.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:48Μπορείς να αναφέρεις κάποιες από τις προκαταλήψεις, που οδηγούν στον χ ή ψ τρόπο σκέψης και της αντίστοιχης έκφρασης/αντίδρασης;Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:42Δεν ξέρω αν το λέω σωστά αλλά είναι πρότυπα που επηρεάζουν συνειδήσεις και τρόπο σκέψης μέσω προκαταλήψεων.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 100 women speedrun challenge
από Σενέκας » 28 Μαρ 2024, 17:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 497 Προβολές
-