γερμανια βιασμος 18χρονης
γερμανια βιασμος 18χρονης
https://www.newsbeast.gr/world/arthro/4 ... i-germania
Η 18χρονη κοπέλα πιστεύεται ότι έπεσε θύμα βιασμού τη νύκτα της 13ης προς 14 Οκτωβρίου από μια ομάδα ανδρών, αφού πήγε σε ένα κλαμπ στο κέντρο της πόλης.
Η Αστυνομία της Βάδης- Βιρτεμβέργης έχει συλλάβει και ανακρίνει επτά Σύρους, ηλικίας 19 με 29 ετών, και έναν 25χονο Γερμανό, όμως πιστεύει ότι στον βιασμό ενδέχεται να εμπλέκονται περισσότεροι,
Η φοιτήτρια δήλωσε ότι είχε πάει στο κλαμπ με μια φίλη της, όπου ένας άγνωστος άνδρας της πρόσφερε ένα ποτό. Περίπου τα μεσάνυκτα έφυγε από εκεί με τον συγκεκριμένο άνδρα, όμως κατήγγειλε ότι της είχε ρίξει κάτι στο ποτό της και δεν μπορούσε να φέρει καμία αντίσταση. Σύμφωνα με την ίδια, ένας από τους υπόπτους της επιτέθηκε σε κοντινούς θάμνους και ακολούθησαν και οι υπόλοιποι.
Οι άνδρες, οι περισσότεροι από τους οποίους ζουν σε χώρους στέγασης μεταναστών, είναι γνωστοί στις Αρχές για άλλα εγκλήματα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η 18χρονη κοπέλα πιστεύεται ότι έπεσε θύμα βιασμού τη νύκτα της 13ης προς 14 Οκτωβρίου από μια ομάδα ανδρών, αφού πήγε σε ένα κλαμπ στο κέντρο της πόλης.
Η Αστυνομία της Βάδης- Βιρτεμβέργης έχει συλλάβει και ανακρίνει επτά Σύρους, ηλικίας 19 με 29 ετών, και έναν 25χονο Γερμανό, όμως πιστεύει ότι στον βιασμό ενδέχεται να εμπλέκονται περισσότεροι,
Η φοιτήτρια δήλωσε ότι είχε πάει στο κλαμπ με μια φίλη της, όπου ένας άγνωστος άνδρας της πρόσφερε ένα ποτό. Περίπου τα μεσάνυκτα έφυγε από εκεί με τον συγκεκριμένο άνδρα, όμως κατήγγειλε ότι της είχε ρίξει κάτι στο ποτό της και δεν μπορούσε να φέρει καμία αντίσταση. Σύμφωνα με την ίδια, ένας από τους υπόπτους της επιτέθηκε σε κοντινούς θάμνους και ακολούθησαν και οι υπόλοιποι.
Οι άνδρες, οι περισσότεροι από τους οποίους ζουν σε χώρους στέγασης μεταναστών, είναι γνωστοί στις Αρχές για άλλα εγκλήματα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: γερμανια βιασμος 18χρονης
ΑΙκσο ι μαιτανασταις να κσεβρομυσι ω τωπως.
παλι μαλαγιες λες
καλα τα κνιτοπουλακια την παθατε την ζημια
καλα τα κνιτοπουλακια την παθατε την ζημια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
σας χορευει η πραμματικοτης τωρα κι για υτο ΜΟΝΟ η λογοκρισια σας σωζει
-
Αυτός ο run πρέπει να έχει πολλαπλούς οργασμούς μόλις βλέπει τη λέξη πρόσφυγας ή μετανάστης δίπλα από τη λέξη έγκλημα.
Τι να πει κανείς.
Όπως τη βρίσκει ο καθένας.....
Τι να πει κανείς.
aspergillus έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 23:52Αυτός ο run πρέπει να έχει πολλαπλούς οργασμούς μόλις βλέπει τη λέξη πρόσφυγας ή μετανάστης δίπλα από τη λέξη έγκλημα.
Τι να πει κανείς.
ντιπ κνιτς
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Και εγω αυτό ειχα σκεφτει....Οπως την βρίσκει ο καθένας, δεν θα κρίνουμεν.aspergillus έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 23:52Αυτός ο run πρέπει να έχει πολλαπλούς οργασμούς μόλις βλέπει τη λέξη πρόσφυγας ή μετανάστης δίπλα από τη λέξη έγκλημα.
Τι να πει κανείς.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
άλλος για το ιουτσομίστερ μαξ έγραψε: ↑30 Οκτ 2018, 07:47Και εγω αυτό ειχα σκεφτει....Οπως την βρίσκει ο καθένας, δεν θα κρίνουμεν.aspergillus έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 23:52Αυτός ο run πρέπει να έχει πολλαπλούς οργασμούς μόλις βλέπει τη λέξη πρόσφυγας ή μετανάστης δίπλα από τη λέξη έγκλημα.
Τι να πει κανείς.
μαζευτηκε η ομαδα μ
η σαρα κι η μαρα το κατακαθι του ...καφε
η σαρα κι η μαρα το κατακαθι του ...καφε
γράφτα εσύ και άστους να σκούζουνrun έγραψε: ↑30 Οκτ 2018, 07:43ντιπ κνιτςaspergillus έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 23:52Αυτός ο run πρέπει να έχει πολλαπλούς οργασμούς μόλις βλέπει τη λέξη πρόσφυγας ή μετανάστης δίπλα από τη λέξη έγκλημα.
Τι να πει κανείς.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
κοιτα να δεις οπαδο
η ρωσικη μαφια τι ειπες πως δεν δραστηριοποιείται στην ελλαδα ε???
η ρωσικη μαφια τι ειπες πως δεν δραστηριοποιείται στην ελλαδα ε???
- Βινόσαυρος
Δεν έχετε βαρεθεί τα ίδια κάθε λίγο και λιγάκι;
https://www.news.gr/kosmos/evroph/artic ... -pote.html
https://www.news.gr/kosmos/evroph/artic ... -pote.html
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βιασμός παιδιών για να στεριώσει ο μπολιμπολιντιζμόςς
από Σέλευκας » 06 Ιαν 2025, 14:32 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 89 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
06 Ιαν 2025, 14:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση H 12χρονη είχε καταγγείλει πως έγινε ο βιασμός της με χρήση όπλων και απειλών.
από Αρίστος » 16 Μαρ 2024, 14:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Μαρ 2024, 20:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αποτελεί ο βιασμός "κακούργημα";
από Unicex » 23 Φεβ 2025, 13:00 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 87 Απαντήσεις
- 2034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
29 Μαρ 2025, 14:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στο 18% το AFD στη Γερμανία
από Aprilianos » 03 Ιουν 2023, 16:24 » σε Διεθνής πολιτική - 36 Απαντήσεις
- 1064 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aprilianos