Ε, δεν θα ευθύνομαι και για τα γουαταμπαουτιζμ τώρα...TOR έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 23:49Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 23:34Με το ίδιο σκεπτικό μπορούμε να πούμε ότι κάποτε οι γυναίκες δεν ψήφιζαν. Τώρα που ψηφίζουν άλλαξε κάτι;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 23:19
Ναι, και;
Ρε συ Libre, ειλικρινά πιστεύεις ότι αυτές οι παπαριές ποσόστωσης, σημαίνουν κάτι;
Ή θεωρείς ότι οι γυναίκες που έχουν θέσεις εξουσίας, λειτουργούν διαφορετικά από τους άντρες; Στην καλύτερη, θα λειτουργήσουν το ίδιο, στη χειρότερη θα βγάλουν απωθημένα, όπως ο καθένας που έχει αυτήν τη δυνατότητα, δατ'ς λάιφ.
Και να πω την θέση μου τώρα.
Προφανώς οι ποσοστώσεις δεν με ενδιαφέρουν. Με ενδιαφέρουν να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πολιτικές θέσεις χωρίς να υπάρχουν οι ποσοστώσεις. Αν οι ποσοστώσεις βοηθούν σε αυτή την κατεύθυνση, δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα πάντως.
Μας δουλεύεις; Τι σχέση έχει αυτό με το σκάκι;
Transgender women banned from women's chess events
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Transgender women banned from women's chess events

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- hellegennes
Τους ανέφερες αλλά δεν έχουν καμμιά επιστημονική βάση.Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 23:48
Εντάξει. Και εγώ ανέφερα ένα σωρό άλλους λόγους. Ο βασικότεροι είναι αριθμητικοί και κοινωνικοί.
Καθαρά βιολογικός είναι ο λόγος, δεν έχει καμμιά σχέση με κοινωνικά πρότυπα. Δεν βγάζει καν νόημα αυτός ο ισχυρισμός.Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 23:48Καθαρά κοινωνικοί λόγοι. Καθόλου βιολογικοί.Για παράδειγμα δεν γνωρίζω καμμιά γυναίκα της γενιάς μου να έβαλε ποτέ την γλώσσα της σε 9βολτη μπαταρία και ταυτόχρονα δεν γνωρίζω ούτε έναν άντρα της γενιάς μου που να μην το είχε κάνει ποτέ. Σίγουρα θα υπάρχουν αντιπαραδείγματα και για τα δυο, αλλά οι τάσεις είναι συντριπτικά διαφορετικές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Απλά ο μπαμπακούλης δεν έμαθε ποτέ στην κόρη του να βάζει την γλώσσα της σε 9βολτη μπαταρία. Αλλά το έμαθε στους γιους του.hellegennes έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 23:54Τους ανέφερες αλλά δεν έχουν καμμιά επιστημονική βάση.Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 23:48
Εντάξει. Και εγώ ανέφερα ένα σωρό άλλους λόγους. Ο βασικότεροι είναι αριθμητικοί και κοινωνικοί.Καθαρά βιολογικός είναι ο λόγος, δεν έχει καμμιά σχέση με κοινωνικά πρότυπα. Δεν βγάζει καν νόημα αυτός ο ισχυρισμός.Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 23:48Καθαρά κοινωνικοί λόγοι. Καθόλου βιολογικοί.Για παράδειγμα δεν γνωρίζω καμμιά γυναίκα της γενιάς μου να έβαλε ποτέ την γλώσσα της σε 9βολτη μπαταρία και ταυτόχρονα δεν γνωρίζω ούτε έναν άντρα της γενιάς μου που να μην το είχε κάνει ποτέ. Σίγουρα θα υπάρχουν αντιπαραδείγματα και για τα δυο, αλλά οι τάσεις είναι συντριπτικά διαφορετικές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 20 Αύγ 2023, 23:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Και να υποθέσω ότι αυτό είναι δείγμα ανδρικής ευφυίας, στο πλαίσιο της τάσης για εξερεύνηση του αγνώστου, γκουρμέ πειραματισμού κλπ κλπ;hellegennes έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 23:46
Για παράδειγμα δεν γνωρίζω καμμιά γυναίκα της γενιάς μου να έβαλε ποτέ την γλώσσα της σε 9βολτη μπαταρία και ταυτόχρονα δεν γνωρίζω ούτε έναν άντρα της γενιάς μου που να μην το είχε κάνει ποτέ. Σίγουρα θα υπάρχουν αντιπαραδείγματα και για τα δυο, αλλά οι τάσεις είναι συντριπτικά διαφορετικές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre

- hellegennes
Κανένας πατέρας ποτέ δεν έκανε τέτοιο πράγμα με τα παιδιά του. Θα έπρεπε να ήταν εγκεφαλικά νεκρός για να κάνει τέτοιο πράγμα. Και μόνο που το σκέφτηκες μένω άφωνος.Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 23:57Απλά ο μπαμπακούλης δεν έμαθε ποτέ στην κόρη του να βάζει την γλώσσα της σε 9βολτη μπαταρία. Αλλά το έμαθε στους γιους του.hellegennes έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 23:54Τους ανέφερες αλλά δεν έχουν καμμιά επιστημονική βάση.Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 23:48
Εντάξει. Και εγώ ανέφερα ένα σωρό άλλους λόγους. Ο βασικότεροι είναι αριθμητικοί και κοινωνικοί.Καθαρά βιολογικός είναι ο λόγος, δεν έχει καμμιά σχέση με κοινωνικά πρότυπα. Δεν βγάζει καν νόημα αυτός ο ισχυρισμός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είναι εγγενής ανδρική περιέργεια, με την γνώση ότι μπορεί να περιέχει κίνδυνο και πόνο. Δεν είναι ότι τα αγόρια δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί να χτυπήσουν ή να πονέσουν, είναι ότι μας ωθεί εκεί η τάση για εξερεύνηση. Οι γυναίκες αποφεύγουν ότι θεωρούν ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο, οι άντρες σε πολύ μικρότερο βαθμό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 23:57Και να υποθέσω ότι αυτό είναι δείγμα ανδρικής ευφυίας, στο πλαίσιο της τάσης για εξερεύνηση του αγνώστου, γκουρμέ πειραματισμού κλπ κλπ;hellegennes έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 23:46
Για παράδειγμα δεν γνωρίζω καμμιά γυναίκα της γενιάς μου να έβαλε ποτέ την γλώσσα της σε 9βολτη μπαταρία και ταυτόχρονα δεν γνωρίζω ούτε έναν άντρα της γενιάς μου που να μην το είχε κάνει ποτέ. Σίγουρα θα υπάρχουν αντιπαραδείγματα και για τα δυο, αλλά οι τάσεις είναι συντριπτικά διαφορετικές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Αυτά με την γλωσσα γίνονται μόνο με μιμητισμό. Όσοι το κάνουν είναι γιατί είδαν άλλους να το κάνουν. Δεν έχουν καθόλου σχέση με την βιολογία. Αν δεν είναι πατέρας, είναι φίλος ή γνωστός. Επίσης κι αυτό αλλάζει. Κάποτε ελάχιστες γυναίκες είχαν αυτοκίνητα. Τώρα όχι.hellegennes έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 00:09Κανένας πατέρας ποτέ δεν έκανε τέτοιο πράγμα με τα παιδιά του. Θα έπρεπε να ήταν εγκεφαλικά νεκρός για να κάνει τέτοιο πράγμα. Και μόνο που το σκέφτηκες μένω άφωνος.Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 23:57Απλά ο μπαμπακούλης δεν έμαθε ποτέ στην κόρη του να βάζει την γλώσσα της σε 9βολτη μπαταρία. Αλλά το έμαθε στους γιους του.hellegennes έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 23:54
Τους ανέφερες αλλά δεν έχουν καμμιά επιστημονική βάση.
Καθαρά βιολογικός είναι ο λόγος, δεν έχει καμμιά σχέση με κοινωνικά πρότυπα. Δεν βγάζει καν νόημα αυτός ο ισχυρισμός.

- hellegennes
Φυσικά και δεν γίνονται μόνο με μιμητισμό. Ο πρώτος ποιον μιμήθηκε; Τον Θεό; Εξίσου φυσικά οι γυναίκες είναι συχνά, αν όχι πάντα, παρούσες όταν το κάνουν αυτό τα αγόρια (όχι μόνο το συγκεκριμένο με την μπαταρία, οποιαδήποτε αποκοτιά).Libre arbitre έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 00:15Αυτά με την γλωσσα γίνονται μόνο με μιμητισμό. Δεν έχουν καθόλου σχέση με την βιολογία. Αν δεν είναι πατέρας, είναι φίλος. Επίσης κι αυτό αλλάζει. Κάποτε ελάχιστες γυναίκες είχαν αυτοκίνητα.
Όντως κάποτε ελάχιστες γυναίκες είχαν αυτοκίνητα, τώρα είμαστε 50-50 εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αν και οι γυναίκες επιλέγουν να οδηγούν σαν ιδιώτες, δεν επιλέγουν να οδηγούν σαν επαγγελματίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Προφανώς οι πατεράδες άνοιγαν το καπό του αυτοκινήτου τους σε αγόρια μόνο και μόνο για να μην χάσουν τη θηλυκότητά τους τα κορίτσια τους. Τα κατάλοιπα δεκαετιών και βάλε δε θα αλλάξουν με την μία. Αλλά αλλάζουν όλο και πιο γρήγορα.hellegennes έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 00:19Φυσικά και δεν γίνονται μόνο με μιμητισμό. Ο πρώτος ποιον μιμήθηκε; Τον Θεό; Εξίσου φυσικά οι γυναίκες είναι συχνά, αν όχι πάντα, παρούσες όταν το κάνουν αυτό τα αγόρια (όχι μόνο το συγκεκριμένο με την μπαταρία, οποιαδήποτε αποκοτιά).Libre arbitre έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 00:15Αυτά με την γλωσσα γίνονται μόνο με μιμητισμό. Δεν έχουν καθόλου σχέση με την βιολογία. Αν δεν είναι πατέρας, είναι φίλος. Επίσης κι αυτό αλλάζει. Κάποτε ελάχιστες γυναίκες είχαν αυτοκίνητα.
Όντως κάποτε ελάχιστες γυναίκες είχαν αυτοκίνητα, τώρα είμαστε 50-50 εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αν και οι γυναίκες επιλέγουν να οδηγούν σαν ιδιώτες, δεν επιλέγουν να οδηγούν σαν επαγγελματίες.
Ειλικρινά, περιμένεις απάντηση τώρα;Ο πρώτος ποιον μιμήθηκε;

Ενώ οι περισσότεροι άντρες είχαν.Libre arbitre έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 00:15Αυτά με την γλωσσα γίνονται μόνο με μιμητισμό. Δεν έχουν καθόλου σχέση με την βιολογία. Αν δεν είναι πατέρας, είναι φίλος ή γνωστός. Επίσης κι αυτό αλλάζει. Κάποτε ελάχιστες γυναίκες είχαν αυτοκίνητα.hellegennes έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 00:09Κανένας πατέρας ποτέ δεν έκανε τέτοιο πράγμα με τα παιδιά του. Θα έπρεπε να ήταν εγκεφαλικά νεκρός για να κάνει τέτοιο πράγμα. Και μόνο που το σκέφτηκες μένω άφωνος.Libre arbitre έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 23:57
Απλά ο μπαμπακούλης δεν έμαθε ποτέ στην κόρη του να βάζει την γλώσσα της σε 9βολτη μπαταρία. Αλλά το έμαθε στους γιους του.

Καθαρά οικονομικό ήταν και είναι το θέμα. Πάντα υπήρχαν άντρες και γυναίκες που αγόραζαν αυτοκίνητα με τα λεφτά του μπαμπά, χωρίς να έχουν κάνει ούτε ένα εργασιακό ένσημο και πάντα θα υπάρχουν γυναίκες που έχουν καλύτερα αυτοκίνητα από τους άντριδοι επειδή έχουν καλύτερες απολαβές, χωρίς τσονταρίσματα από το σόι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 21 Αύγ 2023, 00:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Τι σχέση έχει το καπό με το αν επιλέγει κάποιος να είναι επαγγελματίας οδηγός ούτε καν μπορώ να φανταστώ, πάντως αυτά τα φαντασιακά με τους πατεράδες που ανοίγουν το καπό στα αγόρια και όχι στα κορίτσια όπως και άλλα σουρεαλιστικά, καλό είναι να τα κοιτάξεις.Libre arbitre έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 00:21Προφανώς οι πατεράδες άνοιγαν το καπό του αυτοκινήτου τους σε αγόρια μόνο και μόνο για να μην χάσουν τη θηλυκότητά τους τα κορίτσια τους. Τα κατάλοιπα δεκαετιών και βάλε δε θα αλλάξουν με την μία. Αλλά αλλάζουν όλο και πιο γρήγορα.hellegennes έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 00:19Φυσικά και δεν γίνονται μόνο με μιμητισμό. Ο πρώτος ποιον μιμήθηκε; Τον Θεό; Εξίσου φυσικά οι γυναίκες είναι συχνά, αν όχι πάντα, παρούσες όταν το κάνουν αυτό τα αγόρια (όχι μόνο το συγκεκριμένο με την μπαταρία, οποιαδήποτε αποκοτιά).Libre arbitre έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 00:15Αυτά με την γλωσσα γίνονται μόνο με μιμητισμό. Δεν έχουν καθόλου σχέση με την βιολογία. Αν δεν είναι πατέρας, είναι φίλος. Επίσης κι αυτό αλλάζει. Κάποτε ελάχιστες γυναίκες είχαν αυτοκίνητα.
Όντως κάποτε ελάχιστες γυναίκες είχαν αυτοκίνητα, τώρα είμαστε 50-50 εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αν και οι γυναίκες επιλέγουν να οδηγούν σαν ιδιώτες, δεν επιλέγουν να οδηγούν σαν επαγγελματίες.Ειλικρινά, περιμένεις απάντηση τώρα;Ο πρώτος ποιον μιμήθηκε;
Εγώ πάντως δεν θυμάμαι ούτε τον δικό μου ούτε κανέναν άλλον πατέρα να ανοίγει το καπό και να μας λέει "ελάτε να δείτε" ούτε φυσικά να πηγαίνει π.χ. να δει η αδερφή μου και να της λέει "εσύ φύγε".

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Τα περισσότερα χρήματα τα έβγαζαν για αιώνες ολόκληρες οι άνδρες. Οι γυναίκες τελευταία άρχισαν να χειραφετουνται. Σίγουρα οι γυναίκες των δυτικών κοινωνιών ξέρουν πολύ περισσότερα από τις μουσουλμάνες σχετικά με το αυτοκίνητο και την οδήγηση. Γυναίκες αγρότισσες μια χαρά ξέρουν κι από μοτέρ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 00:23Ενώ όλοι οι άντρες είχαν. Άσ' το ρε Libre.Libre arbitre έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 00:15Αυτά με την γλωσσα γίνονται μόνο με μιμητισμό. Δεν έχουν καθόλου σχέση με την βιολογία. Αν δεν είναι πατέρας, είναι φίλος ή γνωστός. Επίσης κι αυτό αλλάζει. Κάποτε ελάχιστες γυναίκες είχαν αυτοκίνητα.hellegennes έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 00:09
Κανένας πατέρας ποτέ δεν έκανε τέτοιο πράγμα με τα παιδιά του. Θα έπρεπε να ήταν εγκεφαλικά νεκρός για να κάνει τέτοιο πράγμα. Και μόνο που το σκέφτηκες μένω άφωνος.
Καθαρά οικονομικό ήταν και είναι το θέμα. Πάντα υπήρχαν άντρες και γυναίκες που αγόραζαν αυτοκίνητα με τα λεφτά του μπαμπά, χωρίς να έχουν κάνει ούτε ένα εργασιακό ένσημο και πάντα θα υπάρχουν γυναίκες που έχουν καλύτερα αυτοκίνητα από τους άντριδοι επειδή έχουν καλύτερες απολαβές, χωρίς τσονταρίσματα από το σόι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 21 Αύγ 2023, 00:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Προφανώς, αυτά που γράφεις είναι αμιγώς δική σου υπόθεση, έτσι;Libre arbitre έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 00:21Προφανώς οι πατεράδες άνοιγαν το καπό του αυτοκινήτου τους σε αγόρια μόνο και μόνο για να μην χάσουν τη θηλυκότητά τους τα κορίτσια τους. Τα κατάλοιπα δεκαετιών και βάλε δε θα αλλάξουν με την μία. Αλλά αλλάζουν όλο και πιο γρήγορα.hellegennes έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 00:19Φυσικά και δεν γίνονται μόνο με μιμητισμό. Ο πρώτος ποιον μιμήθηκε; Τον Θεό; Εξίσου φυσικά οι γυναίκες είναι συχνά, αν όχι πάντα, παρούσες όταν το κάνουν αυτό τα αγόρια (όχι μόνο το συγκεκριμένο με την μπαταρία, οποιαδήποτε αποκοτιά).Libre arbitre έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 00:15Αυτά με την γλωσσα γίνονται μόνο με μιμητισμό. Δεν έχουν καθόλου σχέση με την βιολογία. Αν δεν είναι πατέρας, είναι φίλος. Επίσης κι αυτό αλλάζει. Κάποτε ελάχιστες γυναίκες είχαν αυτοκίνητα.
Όντως κάποτε ελάχιστες γυναίκες είχαν αυτοκίνητα, τώρα είμαστε 50-50 εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αν και οι γυναίκες επιλέγουν να οδηγούν σαν ιδιώτες, δεν επιλέγουν να οδηγούν σαν επαγγελματίες.Ειλικρινά, περιμένεις απάντηση τώρα;Ο πρώτος ποιον μιμήθηκε;
Ξεκόλλα από τις φαντασιώσεις σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή, πόσο τελευταία;Libre arbitre έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 00:26Τα περισσότερα χρήματα τα έβγαζαν για αιώνες ολόκληρες οι άνδρες. Οι γυναίκες τελευταία άρχισαν να χειραφετουνται.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 00:23Ενώ όλοι οι άντρες είχαν. Άσ' το ρε Libre.Libre arbitre έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 00:15
Αυτά με την γλωσσα γίνονται μόνο με μιμητισμό. Δεν έχουν καθόλου σχέση με την βιολογία. Αν δεν είναι πατέρας, είναι φίλος ή γνωστός. Επίσης κι αυτό αλλάζει. Κάποτε ελάχιστες γυναίκες είχαν αυτοκίνητα.

Ξεκόλλα από τη νοοτροπία και εμπειρίες στάνης, λέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 100 women speedrun challenge
από Σενέκας » 28 Μαρ 2024, 17:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 497 Προβολές
-