Sos
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Sos
Οκ θα παρακαλεσω να διαγραφουν τα προκλητικα ποστ που περιλαμβανουν εικονες.Εδω κανουμε μονο περιγραφες.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Προσπαθησα με δημουλιδου αλλα δεν ειναι το ιδιο
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όου γιές.Null έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 22:35Τουέρκ στην μάπαΠασιφάη έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 13:59Τίμιο. Εγώ θα του έλεγα και τις στάσεις που τον ''τρώω''.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 13:24
Έτσι ακριβώς έπρεπε να απαντήσεις και στον πατέρα σου.
Από το τηλέφωνο.
"Γαμάει ο κοντός, γαμάει ο κοντός ρε μαλάκα"

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ο κόσμος περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις.
Κάσπ δεν είσαι σωστή.
Κάσπ δεν είσαι σωστή.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν εχω και πολλες εξελιξεις. Ξεκινησα χθες δουλεια, ειμαι ΣΚ ρεπο (με εβαλε ΚΑΙ το αλλο, ζωαραΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑24 Αύγ 2023, 18:17Ο κόσμος περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις.
Κάσπ δεν είσαι σωστή.

Και σκεφτομαι εγω τωρα, πες καναμε το λαθος εκεινη την μερα και χωριζαμε, πώς θα αντεχα να δουλευω ακριβως απεναντι και να τον βλεπω μπροστα μου… γιατι οντως, υπαρχουν ποστα/desks στο καταστημα που καθομαι και τον βλεπω ακριβως μπροστα μου.. ακομη και την ωρα που παιρνει το κινητο για να μου στειλει μηνυμα. Νομιζω πως δεν θα αντεχα και δεν θα ξεκινουσα καν, ή θα πηγαινα 2 μερες και θα εφευγα.
Η μανα μου παραγγελνει καρεκλες και τραπεζαριες για το roof garden επειδη απο μονη της μου ειπε παλια πως ειχε σκοπο να κανει τραπεζι στις φιλες ΤΗΣ, σπιτι ΜΟΥ. Για τις καρεκλες με επαιρναν χθες και ηρθαν. Αλλα καμια επαφη μαζι τους, εχουμε ησυχασει. Για το μονο που ελπιζω ειναι να μην εμφανιστει ειτε εκεινη, ειτε χειροτερα ο μπαμπας μου, εκει που δουλευω και με ρεζιλεψουν. Γιατι δεν μπορω να κρυβομαι απο παντου. Εβαλε μια φιλη της να με πρηξει για μια δουλεια και με επαιρνε η φιλη της ωρα 22:00 τηλεφωνο και στο καπακι ο γιος της. Διπλα μου η λατρεια να αναρωτιεται ΠΟΙΟΣ με παιρνει τηλεφωνο τετοια ωρα. Να μου λεει ο γιος της να πρωωθησω περισσοτερο στο cv μου τα μαθηματικα και να του το ξαναστειλω και εγω να μην θελω καν να ασχοληθω ή να μην εχω τον χρονο. Και σημερα ενω ημουν δουλεια με πηραν τηλεφωνο για interview σε θεση DATA ANALYST που εστειλα εγω πριν ενα μηνα. Αρα χεσε μας που μου θες να διορθωσω το cv μου κιολας. Και με επρηξαν στα μηνυματα και στα τηλεφωνα οι φιλες της και εγω τους γραφω ολους και σκασιλα μου. Γενικα εχω σιχαθει τοσο πολυ την φαση και θελω τοσο την ηρεμια μου, που με επιασε και η αναισθησια για ολους τους.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Γιατί, μπορεί απλά να του αρέσει το σουσου. Absence of evidence is not evidence of absence μικρή κουκουβάγια.sys3x έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 17:05Σε αυτό το κομμάτι ο φος εκφράζει το σύνολό των φυσιολογικών αντρώνε του πχώρου, στο υπογράφω παρόλες τις (λετζίτ) αμφιβολίες που έσπειρε ο ριόλης ο klg στον μικρό και εύθραυστο εγκέφαλο μου.Gherschaagk έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 16:57Έχω ακούσει για πολλά παράξενα. Βίτσιο που να καυλώνει κάποιος χρήστης όταν κάποιες άγνωστές του ξεμαλλιάζονται σε κάποιο φόρουμ, πρώτη φορά.
Καταραμένε κλγ.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.