Υπάρχουν επίσης άπειρες τρανς που δεν είναι τόσο δυνατές όσο οι γυναίκες, κανείς δεν το αμφισβητεί.GoBzi έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:42Τυπε τι προσπαθείς να αποδείξεις; Ότι μια γυναίκα είναι πιο δυνατή από εμένα; Ναι, εκατομμύρια γυναίκες είναι πιο δυνατές από εμένα, κάνεις δεν το αμφισβητεί.Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:35Μήπως προτιμάς και την Margret;
https://sportsbrief.com/rugby/31628-the ... find-best/
...
Transgender women banned from women's chess events
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Transgender women banned from women's chess events

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:51Υπάρχουν επίσης άπειρες τρανς που δεν είναι τόσο δυνατές όσο οι γυναίκες, κανείς δεν το αμφισβητεί.GoBzi έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:42Τυπε τι προσπαθείς να αποδείξεις; Ότι μια γυναίκα είναι πιο δυνατή από εμένα; Ναι, εκατομμύρια γυναίκες είναι πιο δυνατές από εμένα, κάνεις δεν το αμφισβητεί.Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:35
Μήπως προτιμάς και την Margret;
...
Ένα κοριτσάκι ξεκίνησε κολύμβηση στα 3, αφιέρωσε όλη της την ζωή σε αυτό και καταλήγει να χάνει από έναν άντρα που τα αρχίδια του κατέβαζαν σπέρμα από τα 10. Το ίδιο γίνεται σε όλα τα αθλήματα που συμμετέχουν τρανς γυναίκες (άντρες δηλαδή).
Το εάν συγκεκριμένοι άνθρωποι νιώθουν άλλο φύλο δεν σημαίνει πως βιολογικά είναι άλλο φύλο. Το να είναι ένας επιχειρηματίας άντρας, γυναίκα, τρανς, ότι άλλο έχει βγει αυτό τον μήνα, είναι το ίδιο και αυτό γιατί η σωματική ανάπλαση δεν παίζει κανέναν ρόλο. Στα αθλήματα όμως η σωματική ανάπλαση είναι τα πάντα.
Γουστάρεις πατριαρχία και δεν θελεις να βλέπεις γυναίκες να πετυχαίνουν τα όνειρα τους; Είσαι σεξιστής και προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από βιολογικά άντρες που σαπακιάζουν γυναίκες; Τι;
- Libre arbitre
Ας κάνουν ειδική κατηγορία για τρανς.GoBzi έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 11:12Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:51Υπάρχουν επίσης άπειρες τρανς που δεν είναι τόσο δυνατές όσο οι γυναίκες, κανείς δεν το αμφισβητεί.
Ένα κοριτσάκι ξεκίνησε κολύμβηση στα 3, αφιέρωσε όλη της την ζωή σε αυτό και καταλήγει να χάνει από έναν άντρα που τα αρχίδια του κατέβαζαν σπέρμα από τα 10. Το ίδιο γίνεται σε όλα τα αθλήματα που συμμετέχουν τρανς γυναίκες (άντρες δηλαδή).
Το εάν συγκεκριμένοι άνθρωποι νιώθουν άλλο φύλο δεν σημαίνει πως βιολογικά είναι άλλο φύλο. Το να είναι ένας επιχειρηματίας άντρας, γυναίκα, τρανς, ότι άλλο έχει βγει αυτό τον μήνα, είναι το ίδιο και αυτό γιατί η σωματική ανάπλαση δεν παίζει κανέναν ρόλο. Στα αθλήματα όμως η σωματική ανάπλαση είναι τα πάντα.
Γουστάρεις πατριαρχία και δεν θελεις να βλέπεις γυναίκες να πετυχαίνουν τα όνειρα τους; Είσαι σεξιστής και προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από βιολογικά άντρες που σαπακιάζουν γυναίκες; Τι;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Άρα τώρα είσαι τρανφοβικός; Αφού λες πως δέχεσαι ότι ο άλλος είναι πλέον γυναίκα. Τι θα πει έξτρα κατηγορία; ανάπηροι είναι; Ή τον δέχεσαι ως γυναίκα ή όχι.Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 11:27Ας κάνουν ειδική κατηγορία για τρανς.GoBzi έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 11:12Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:51
Υπάρχουν επίσης άπειρες τρανς που δεν είναι τόσο δυνατές όσο οι γυναίκες, κανείς δεν το αμφισβητεί.
Καλός ήρθες στην Δύση

Mα δεν θέλουν ειδική κατηγορία. Θέλουν να συναγωνίζονται με τις γυναίκες. Και όλως τυχαίως, σπανίως θα δεις τρανς που είναι βιολογική γυναίκα να επιδιώκει συμμετοχή σε αντρικές ομάδες.Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 11:27Ας κάνουν ειδική κατηγορία για τρανς.GoBzi έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 11:12Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:51
Υπάρχουν επίσης άπειρες τρανς που δεν είναι τόσο δυνατές όσο οι γυναίκες, κανείς δεν το αμφισβητεί.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Βασικά, αν με παρακολούθησες, θα έβλεπες πως σχεδον σε όλα μου τα ποστ στο παρόν θέμα δεν αναφέρθηκα στους τρανς. Αναφέρθηκα στους λόγους για τους οποίους υπάρχουν περισσότεροι άντρες πρωταθλητές στο σκάκι και για ποιους λόγους δεν συμβαίνει αυτό με τις γυναίκες.GoBzi έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 11:33Άρα τώρα είσαι τρανφοβικός; Αφού λες πως δέχεσαι ότι ο άλλος είναι πλέον γυναίκα. Τι θα πει έξτρα κατηγορία; ανάπηροι είναι; Ή τον δέχεσαι ως γυναίκα ή όχι.Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 11:27Ας κάνουν ειδική κατηγορία για τρανς.GoBzi έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 11:12
Καλός ήρθες στην Δύση
Η αναφορά μου στους τρανς εγινε απλά γιατί οι υπεργενικευσεις του ότι όλοι οι τρανς είναι έτσι ή φέρονται έτσι είναι γελοίες υπεραπλουστευσεις. Αφορμή στάθηκε ο υποτιμητικος όρος τραβέλι.
Επίσης το ότι κάποιοι τρανς θέλουν να αγωνίζονται σε κατηγορίες γυναικών δεν σημαίνει αυτόματα ότι όλοι οι τρανς θέλουν το ίδιο πράγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 22 Αύγ 2023, 11:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Υποτιμητικά σχόλια γίνονται για τους πάντες, είτε αφορούν σε εμφάνιση είτε σε συμπεριφορές.Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 11:42Βασικά, αν με παρακολούθησες θα έβλεπες πως δεν αναφέρθηκα στους τρανς. Αναφέρθηκα στους λόγους για τους οποίους υπάρχουν περισσότεροι άντρες πρωταθλητές στο σκάκι.
Η αναφορά μου στους τρανς εγινε απλά γιατί οι υπεργενικευσεις του ότι όλοι οι τρανς είναι έτσι ή φέρονται έτσι είναι γελοίες υπεραπλουστευσεις. Αφορμή στάθηκε ο υποτιμητικος όρος τραβέλι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Άλλο υποτιμητικά σχόλια και άλλο υποτιμητικές υπεργενικευσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 11:49Υποτιμητικά σχόλια γίνονται για τους πάντες, είτε αφορούν σε εμφάνιση είτε σε συμπεριφορές.Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 11:42Βασικά, αν με παρακολούθησες θα έβλεπες πως δεν αναφέρθηκα στους τρανς. Αναφέρθηκα στους λόγους για τους οποίους υπάρχουν περισσότεροι άντρες πρωταθλητές στο σκάκι.

Μα δεν χρησιμοποιούν όλοι τον όρο "τραβέλι". Με λίγα λόγια, αν έχει ο οποιοσδήποτε μια φυσική συμπεριφορά σύμφωνα με το περιβάλλον που κινείται, ελάχιστοι θα ασχοληθούν με κακοπροαίρετη διάθεση. Αν έχει μια συνειδητά προκλητική συμπεριφορά για τον χ ή ψ λόγο, αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους, ε τότε είναι σιγουράκι ότι και οι υπόλοιποι θα αντιδράσουν ανάλογα, αδιαφορώντας για το αν πάθει ψυχικό ταράκουλο ή όχι.Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 11:51Άλλο υποτιμητικά σχόλια και άλλο υποτιμητικές υπεργενικευσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 11:49Υποτιμητικά σχόλια γίνονται για τους πάντες, είτε αφορούν σε εμφάνιση είτε σε συμπεριφορές.Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 11:42
Βασικά, αν με παρακολούθησες θα έβλεπες πως δεν αναφέρθηκα στους τρανς. Αναφέρθηκα στους λόγους για τους οποίους υπάρχουν περισσότεροι άντρες πρωταθλητές στο σκάκι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
κανένας δεν νοιάζεται, για αθλητές μιλάμε. Όχι για το τυχαίο τραβέλι και αυτή τη στιγμή υπάρχει θέμα όταν κάτι τυπάδες σαν αυτόνLibre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:51Υπάρχουν επίσης άπειρες τρανς που δεν είναι τόσο δυνατές όσο οι γυναίκες, κανείς δεν το αμφισβητεί.GoBzi έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:42Τυπε τι προσπαθείς να αποδείξεις; Ότι μια γυναίκα είναι πιο δυνατή από εμένα; Ναι, εκατομμύρια γυναίκες είναι πιο δυνατές από εμένα, κάνεις δεν το αμφισβητεί.Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:35
...

πάνε και χαλάνε τον γυναικείο πρωταθλητισμό
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εσύ λες κι εγώ λέω αλλά κάποιοι αποφάσισαν για διαφορετική κατηγορία. Είμαι αναρμόδια να απαντήσω αλλά είμαι περίεργη να μάθω γιατί υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες στο σκάκι.AlienWay έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:08Τζάμπα τα έγραψες όλα αυτά, διότι η μυοσκελετική δομή του άντρα που του επιτρέπει καλύτερες επιδόσεις στα αθλήματα, είναι γνωστή. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με τέτοια περίπτωση και σύμφωνα με τη δική μου θεωρία (ισότητα ομοιότητας) δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Για την ακρίβεια θεωρώ ότι υπάρχουν νευροφυσιολογικοί παράγοντες που ενδεχομένως υπεισέρχονται. Δεν είναι θέμα ευφυίας γιατί δεν θεωρώ ότι οι καλές επιδόσεις στο σκάκι είναι ζήτημα ΜΟΝΟ ευφυίας.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 09:41Αυτό το λες γιατί δεν έχεις προσπαθήσει να γεννήσεις με φυσιολογικό τοκετό και να καταλάβεις γιατί δεν μπορείς να το κάνεις εφόσον το κεφάλι του μωρού δεν χωράει να βγει από την λεκάνη σου. Θα μου πεις εδώ πως αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό. Νομίζεις. Το ότι έχεις γεννηθεί άντρας και έχεις περάσει εφηβεία σημαίνει 2-3 πράγματα. Η τεστοστερόνη σου δίνει το πλεονέκτημα σε δύναμη και οστική πυκνότητα και κάνει τα πνευμόνια σου πιο μεγάλα. Το ότι έχεις πιο στενή λεκάνη από εμένα σημαίνει πως μπορείς να βάλεις περισσότερη δύναμη στα πόδια σου και να αποφύγεις τραυματισμούς στα γόνατα τους οποίους εγώ πιθανότατα να υποστώ σε ένα πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Η Λία Τόμας ήρθε ισόπαλη με την Ράιλι Γκεηνς και έδωσαν στην πρώτη το μετάλλιο γιατί έχουμε ισότητα. Δεν φτάνει μόνο αυτό, τα επίπεδα τεστοστερόνης της όταν αγωνίζεται είναι πολύ πιο πάνω από τα επίπεδα τεστοστερόνης μιας γυναίκας αθλήτριας γιατί ούτε ορμόνες παίρνει, ούτε έχει κόψει τίποτα. Ακόμη όμως κι αν είχε κάνει κάποια από αυτά, μικρή σημασία θα είχε γιατί βιολογικά είναι άντρας και θα παραμείνει μέχρι να πεθάνει.AlienWay έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 00:13Αυτό είναι ένα ζήτημα που έχει τεθεί και σε άλλα φόρα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω πραγματικά πού οφείλεται το γεγονός. Μου προξενεί εντύπωση γιατί είμαι της άποψης ότι ο homo sapiens είναι ένα είδος και ότι δεν πρέπει να γίνεται διάκριση των φύλων σαν να πρόκειται για ξεχωριστά είδη.
Δεν έχω πειστεί από την έρευνα που παρατέθηκε, ωστόσο δεν έχω και κάποια εξήγηση να δώσω.
Περίεργο που το λες αυτό. Μάλλον δεν γνωρίζεις βασική βιολογία. Όταν μια γυναίκα κι ένας άντρας έχουν ίδιο ύψος και σωματικό βάρος, το πλεονέκτημα το έχει πάντα ο άντρας. Γιατί άραγε;Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:25Προτιμάς γυναίκα;
https://www.google.com/amp/s/www.newsbe ... mo%3famp=1
...
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σε τι ποσοστό καμάρι μου;Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:51Υπάρχουν επίσης άπειρες τρανς που δεν είναι τόσο δυνατές όσο οι γυναίκες, κανείς δεν το αμφισβητεί.GoBzi έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:42Τυπε τι προσπαθείς να αποδείξεις; Ότι μια γυναίκα είναι πιο δυνατή από εμένα; Ναι, εκατομμύρια γυναίκες είναι πιο δυνατές από εμένα, κάνεις δεν το αμφισβητεί.Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:35
...
0.1; 0,2%;
Κο εγώ είμαι πιο δυνατή από το παιδί μου. Σημαίνει κάτι αυτό;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εξανάγκαζαν τις αθλήτριες να χρησιμοποιούν τα ίδια αποδυτήρια με αυτόν. Αν κάποια έλεγε πως θα διαμαρτυρηθεί της έλεγαν πως θα πάει στον ψυχίατρο.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:06κανένας δεν νοιάζεται, για αθλητές μιλάμε. Όχι για το τυχαίο τραβέλι και αυτή τη στιγμή υπάρχει θέμα όταν κάτι τυπάδες σαν αυτόνLibre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:51Υπάρχουν επίσης άπειρες τρανς που δεν είναι τόσο δυνατές όσο οι γυναίκες, κανείς δεν το αμφισβητεί.
πάνε και χαλάνε τον γυναικείο πρωταθλητισμό
- Libre arbitre
Πολύ λανθασμένη γενίκευση.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:15Εσύ λες κι εγώ λέω αλλά κάποιοι αποφάσισαν για διαφορετική κατηγορία. Είμαι αναρμόδια να απαντήσω αλλά είμαι περίεργη να μάθω γιατί υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες στο σκάκι.AlienWay έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:08Τζάμπα τα έγραψες όλα αυτά, διότι η μυοσκελετική δομή του άντρα που του επιτρέπει καλύτερες επιδόσεις στα αθλήματα, είναι γνωστή. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με τέτοια περίπτωση και σύμφωνα με τη δική μου θεωρία (ισότητα ομοιότητας) δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Για την ακρίβεια θεωρώ ότι υπάρχουν νευροφυσιολογικοί παράγοντες που ενδεχομένως υπεισέρχονται. Δεν είναι θέμα ευφυίας γιατί δεν θεωρώ ότι οι καλές επιδόσεις στο σκάκι είναι ζήτημα ΜΟΝΟ ευφυίας.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 09:41
Αυτό το λες γιατί δεν έχεις προσπαθήσει να γεννήσεις με φυσιολογικό τοκετό και να καταλάβεις γιατί δεν μπορείς να το κάνεις εφόσον το κεφάλι του μωρού δεν χωράει να βγει από την λεκάνη σου. Θα μου πεις εδώ πως αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό. Νομίζεις. Το ότι έχεις γεννηθεί άντρας και έχεις περάσει εφηβεία σημαίνει 2-3 πράγματα. Η τεστοστερόνη σου δίνει το πλεονέκτημα σε δύναμη και οστική πυκνότητα και κάνει τα πνευμόνια σου πιο μεγάλα. Το ότι έχεις πιο στενή λεκάνη από εμένα σημαίνει πως μπορείς να βάλεις περισσότερη δύναμη στα πόδια σου και να αποφύγεις τραυματισμούς στα γόνατα τους οποίους εγώ πιθανότατα να υποστώ σε ένα πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Η Λία Τόμας ήρθε ισόπαλη με την Ράιλι Γκεηνς και έδωσαν στην πρώτη το μετάλλιο γιατί έχουμε ισότητα. Δεν φτάνει μόνο αυτό, τα επίπεδα τεστοστερόνης της όταν αγωνίζεται είναι πολύ πιο πάνω από τα επίπεδα τεστοστερόνης μιας γυναίκας αθλήτριας γιατί ούτε ορμόνες παίρνει, ούτε έχει κόψει τίποτα. Ακόμη όμως κι αν είχε κάνει κάποια από αυτά, μικρή σημασία θα είχε γιατί βιολογικά είναι άντρας και θα παραμείνει μέχρι να πεθάνει.Περίεργο που το λες αυτό. Μάλλον δεν γνωρίζεις βασική βιολογία. Όταν μια γυναίκα κι ένας άντρας έχουν ίδιο ύψος και σωματικό βάρος, το πλεονέκτημα το έχει πάντα ο άντρας. Γιατί άραγε;Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:25Προτιμάς γυναίκα;
https://www.google.com/amp/s/www.newsbe ... mo%3famp=1
...

- Libre arbitre
Σε πολύ μεγάλο ποσοστό που ούτε καν το υποψιάζεσαι.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:17Σε τι ποσοστό καμάρι μου;Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:51Υπάρχουν επίσης άπειρες τρανς που δεν είναι τόσο δυνατές όσο οι γυναίκες, κανείς δεν το αμφισβητεί.
0.1; 0,2%;
Κο εγώ είμαι πιο δυνατή από το παιδί μου. Σημαίνει κάτι αυτό;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 100 women speedrun challenge
από Σενέκας » 28 Μαρ 2024, 17:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-