Εκτός ελέγχου τώρα η φωτιά στο Νότιο Έβρο.Αρχισαν οι ...ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
nemo

Re: Εκτός ελέγχου τώρα η φωτιά στο Νότιο Έβρο.Αρχισαν οι ...ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 23 Αύγ 2023, 01:54

Imperium έγραψε:
23 Αύγ 2023, 01:39
nemo έγραψε:
23 Αύγ 2023, 01:29
Χ έγραψε:Πέφτεις με 192 χλμ/ώρα πάνω σε μπάρες διοδίων κεντρικότατου δρόμου με κίνδυνο να σκοτωθείς κ να σκοτώσεις άλλους, βγαίνεις σώος κ προσεύχεσαι στον Αλλάχ, έρχονται οι πυροσβέστες να δουν αν είσαι καλά κ τους επιτίθεσαι κ φεύγεις ελευθερος σα να μη συνέβη τίποτε!
Μεγαλοδύναμος ο Αλλάχ!
Και σας το δείχνει καθημερινά.
Γίνετε και σεις Μουσουλμάνοι, να δείτε άσπρη μέρα.
γινε και συ ελληνας και θα μοιρασουμε την διαφορα

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 23 Αύγ 2023, 01:55

foscilis έγραψε:
22 Αύγ 2023, 23:23
Ολα under control
Εικόνα
Μπραχτορες τουρκοπακιστανοζαιοσποροι! Παντρεύονται και γλεντανε κιόλας για να κάνουν πιο πιστευτό για καλύτερο ξεκαρφωμα, το πραχτορικο έργο τους.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 23 Αύγ 2023, 01:57

Νεμο έγραψε:γινε και συ ελληνας και θα μοιρασουμε την διαφορα
Εγώ σίγουρα κάποια αμαρτία μεγάλη είχα κάνει σε προηγούμενη ζωή και είμαι Έλληνας. Και μάλιστα Χριστιανός.

Αλλά ξέρεις το σκέφοτμαι πολύ να αλλαξοπιστήσω. Οπως το 90% των προγόνων μας. Κάτι θα ξέραν, δεν μπορεί...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 23 Αύγ 2023, 02:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 23 Αύγ 2023, 02:01

Ε ρε μια πουτσακλα που θέλουνε οι πυροτεχνηματακηδες. Μέσα στον τελευταίο μήνα παίζει να έχω δει πυροτεχνήματα πάνω από 20 φορές. Πάνω από 10 στην Αθήνα, 1-2 φορές Χαλκίδα, και καμια άλλη σχεδόν 10ρια εδώ Ναύπλιο και πέριξ που βρίσκομαι τώρα.

Οι ίδιοι ακριβώς που μας πρήζουν τον πάπαρο με τις γαμωκορνες τους όταν παντρεύονται και μετα χωρίζουν. Ίδια νοοτροπία, ίδιοι άνθρωποι.
Γκλοπ στα ενδότερα "μαριναρισμενο" σε υδράργυρο θέλουν τα μπασταρδια.

Ζμπουτσα σας κι εσείς, συνεχίστε το αφηγηματακι περί τουρκοπραχτορωνε.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 23 Αύγ 2023, 02:06

Μπίστης έγραψε:
23 Αύγ 2023, 01:21
Δεν θα μάθουμε ποτέ, δεν θα ερευνηθεί, δεν θα αμφισβητηθεί, ήταν το μεγάλο πείραμα σανοφαγίας, τώρα μπορούμε να αποδεχτούμε την επιδίωξη της κλιματικής αλλαγής ως πραγματική αλλαγή
Μπίστη, το ξέρεις νομίζω οτι ποτέ δεν αποδέχθηκα την συνομωσιολογία οτι ήταν "πείραμα"/plandemic, και τα συναφή γραφικά.
Δεν "τους" αποδίδω τόση νοημοσύνη.

Αλλά οτι έδειξε, οριστικά και αμετάκλητα, οτι το νοητικό, ηθικό και πνευματικό επίπεδο της ανθρωπότητας ήταν κατά πολύ χαμηλώτερο απ' ο,τι θέλαμε να πιστεύουμε μεσα απο το φλούφλικο δυτικό και καλά φιλελευθερο μοντέλο - ΟΚ, εκεί σύμφωνοι.

Τώρα που αυτό έχει γίνει αντιληπτό όμως, ναι, ο,τι θέλεις θα δείς να πλασσάρεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 23 Αύγ 2023, 02:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 23 Αύγ 2023, 02:08

vantono έγραψε:
23 Αύγ 2023, 02:01
Ε ρε μια πουτσακλα που θέλουνε οι πυροτεχνηματακηδες. Μέσα στον τελευταίο μήνα παίζει να έχω δει πυροτεχνήματα πάνω από 20 φορές. Πάνω από 10 στην Αθήνα, 1-2 φορές Χαλκίδα, και καμια άλλη σχεδόν 10ρια εδώ Ναύπλιο και πέριξ που βρίσκομαι τώρα.

Οι ίδιοι ακριβώς που μας πρήζουν τον πάπαρο με τις γαμωκορνες τους όταν παντρεύονται και μετα χωρίζουν. Ίδια νοοτροπία, ίδιοι άνθρωποι.

Ασχέτως από τους καύσωνες και τις ειδικές καιρικές συνθήκες, τα πυροτεχνήματα δεν είναι γενικώς παράνομα;
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 23 Αύγ 2023, 02:08

vantono έγραψε:

Τσο και λο στους μαλάκες. Και σ' αυτούς που τα ρίχνουν, αλλά και στους μαλάκες που δεν πάνε να τους μπουζουριάσουν.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 23 Αύγ 2023, 02:11

Isildur έγραψε:
23 Αύγ 2023, 02:08
vantono έγραψε:

Τσο και λο στους μαλάκες. Και σ' αυτούς που τα ρίχνουν, αλλά και στους μαλάκες που δεν πάνε να τους μπουζουριάσουν.
Ναι, αλλά ΓΙΑΤΙ δεν τους μπουζουριάζουνε;

Ιδού απορία μεγίστη.

Μήπως για τον ίδιο λόγο που δεν μπουζούριασαν τον Τούρκο με τα 200χλμ/ωρα

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 23 Αύγ 2023, 02:14

Imperium έγραψε:
23 Αύγ 2023, 01:53
Isildur έγραψε:
23 Αύγ 2023, 00:50
Orion22 έγραψε:
23 Αύγ 2023, 00:10

ΗΜΑΡΤΟΝ
Όχι ρε φίλε!
Να κηρύξει ο Μητσοτάκης τριήμερο πένθος πάραυτα...
Πέρα απ' τον (δικαιολογημένο) σαρκασμό σου και το πόσο υποκριτική και ανούσια θεωρώ μια τέτοια ενέργεια, θέλω να δω αν θα κάνουν κάτι τώρα που έχουμε τόσους νεκρούς στη Δαδιά.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 23 Αύγ 2023, 02:17

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
vantono έγραψε:

Ασχέτως από τους καύσωνες και τις ειδικές καιρικές συνθήκες, τα πυροτεχνήματα δεν είναι γενικώς παράνομα;
Αχρειαστα είναι σίγουρα (όπως και οι γαμωκορνες των γαμωγαμοτετοιων), για παράνομα ανεξαρτήτως εποχής, δεν ξέρω σίγουρα. Θα έπρεπε, πάντως.
Παρανομο τέτοια εποχή είναι ακόμα και το μπάρμπεκιου αλλά χέσε ψηλά και αγνάντευε, εδώ δεν κυνηγάνε τους προκλητικοτατους πυροτεχνηματακηδες, σιγά μην κυνηγήσουν τον παππού που έβαλε φωτιά στην αυλή του να ψήσει 2 μπριζολες.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 23 Αύγ 2023, 02:19

Isildur έγραψε:
23 Αύγ 2023, 02:14
Πέρα απ' τον (δικαιολογημένο) σαρκασμό σου και το πόσο υποκριτική και ανούσια θεωρώ μια τέτοια ενέργεια, θέλω να δω αν θα κάνουν κάτι τώρα που έχουμε τόσους νεκρούς στη Δαδιά.
Σιουρ.
Θα κάνουνε του κώλου τα εννιάμερα.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 23 Αύγ 2023, 02:20

vantono έγραψε:
23 Αύγ 2023, 02:17
Λίνο Βεντούρα έγραψε:
vantono έγραψε:

Αχρειαστα είναι σίγουρα (όπως και οι γαμωκορνες των γαμωγαμοτετοιων), για παράνομα ανεξαρτήτως εποχής, δεν ξέρω σίγουρα. Θα έπρεπε, πάντως.
Παρανομο τέτοια εποχή είναι ακόμα και το μπάρμπεκιου αλλά χέσε ψηλά και αγνάντευε, εδώ δεν κυνηγάνε τους προκλητικοτατους πυροτεχνηματακηδες, σιγά μην κυνηγήσουν τον παππού που έβαλε φωτιά στην αυλή του να ψήσει 2 μπριζολες.
Κάνεις λάθος. Μπαρμπεκιουάδες κυνηγάνε, για πυροτεχνηματάδες δεν έχει τύχει να ακούσω.

Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης » 23 Αύγ 2023, 02:27

Isildur έγραψε:
23 Αύγ 2023, 00:46
vagabondo έγραψε:
22 Αύγ 2023, 21:35
Isildur έγραψε:
22 Αύγ 2023, 20:15

Έπιασε Μάκρη η φωτιά; Σόρυ, δεν παρακολούθησα καθόλου σήμερα.
Το χωριό όχι, πέρασε από πάνω προς Δίκελλα.
Κρίμα ρε γαμώτο. Σφίχτηκε η ψυχή μου όταν είδα το σχόλιό σου για τους ελαιώνες. Είχα την τύχη να επισκεφτώ την περιοχή πριν κανά-δυο χρόνια και είδα κάποια αρχαία δέντρα της τοπικής ποικιλίας με τον στρόγγυλο καρπό και ένιωσα δέος.

Καλά, γενικά η περιοχή είναι όμορφη... πολύ κρίμα (και για αυτήν) την καταστροφή.
Εμ … Η περιοχή του Νότιου Έβρου ΗΤΑΝ όμορφη . Υποθέτω θα είναι και πάλι κάποια στιγμή αλλά αμφιβάλλω αν εγώ που είμαι 29 θα το προλάβω και πάλι .
Σε ακτίνα 40-50 χιλιομέτρων έχουν καεί όλα τα δάση . Μιλάμε για δάση απέραντα μέχρι εκεί που έφτανε το μάτι σου . Από δίπλα στη πόλη έως τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και ενώνονταν με το δάσος της Δαδιάς . Δίκελλα , Κίρκη , Παλαγία , Άβαντας , Αισύμη , Νίψα , Αετοχώρι , Δωρικό , Λουτρά , Μελία . Πήγα σε μερικά μέρη και τη Κυριακή το μεσημέρι παραλίγο να καώ . Δυστυχώς δεν είχα τρόπο ουσιαστικό να βοηθήσω όπως είχαν τα παιδιά των χωριών με τα βυτία τις μάνικες και τα τρακτέρ . Όπου και να πας πέριξ της Αλεξανδρούπολης επικρατεί ένα μαύρο τοπίο με λιγοστές πράσινες πινελιές προφανώς που σώθηκαν από θαύμα . Χώρια μαγαζιά και εξοχικά και μερικά σπίτια χωριών αλλά όσο θλιβερό και αν είναι εκείνα θα χτιστούν γρήγορα . 380.000 στρέμματα δύσκολο να αναδασωθούνε . Αρχικά ποιος θα κόψει τόσα καμένα δέντρα ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λόρδος Ταντρίδης την 23 Αύγ 2023, 02:35, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 23 Αύγ 2023, 02:28

Isildur έγραψε:
vantono έγραψε:

Η μία φορά που τα είδα συγκεκριμένα στη Χαλκίδα πριν κάνα μήνα, δεν ήταν γάμος η κάτι παρεμφερές αλλά... "fireworks party" ενός μπαρ όπως μου είπε ένας ντόπιος φίλος που ρώτησα και μετά μπήκα να το γκουγκλαρω για να το επιβεβαιώσω. Και όντως είδα αφίσα του συγκεκριμένου κλαμπομπαρ που έγραφε "fireworks party ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!! GUEST STAR O DJ GAMIETAIAPOKWLOHMANAMOU ΣΤΑ DECKS ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣΣΣ!!!1".

Αν οι γαμωτετοιοι είναι για σοδομογκλοπ φάση, αυτοί πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ για τι φάση είναι, και δεν θέλω. Διότι για κάτι τετοιους μου έρχονται στο μυαλό όλα τα βασανιστήρια από τις ταινίες saw που έχω δει μέχρι σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 23 Αύγ 2023, 02:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 23 Αύγ 2023, 02:29

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
23 Αύγ 2023, 02:27
Isildur έγραψε:
23 Αύγ 2023, 00:46
vagabondo έγραψε:
22 Αύγ 2023, 21:35

Το χωριό όχι, πέρασε από πάνω προς Δίκελλα.
Κρίμα ρε γαμώτο. Σφίχτηκε η ψυχή μου όταν είδα το σχόλιό σου για τους ελαιώνες. Είχα την τύχη να επισκεφτώ την περιοχή πριν κανά-δυο χρόνια και είδα κάποια αρχαία δέντρα της τοπικής ποικιλίας με τον στρόγγυλο καρπό και ένιωσα δέος.

Καλά, γενικά η περιοχή είναι όμορφη... πολύ κρίμα (και για αυτήν) την καταστροφή.
Εμ … Η περιοχή του Νότιου Έβρου ΗΤΑΝ όμορφη . Υποθέτω θα είναι και πάλι κάποια στιγμή αλλά αμφιβάλλω αν εγώ που είμαι 29 θα το προλάβω και πάλι .
Σε ακτίνα 40-50 χιλιομέτρων έχουν καεί όλα τα δάση . Μιλάμε για δάση απέραντα μέχρι εκεί που έφτανε το μάτι σου . Από δίπλα στη πόλη έως τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και ενώνονταν με το δάσος της Δαδιάς . Δίκελλα , Κίρκη , Παλαγία , Άβαντας , Αισύμη , Νίψα , Αετοχώρι , Δωρικό , Λουτρά , Μελία . Πήγα σε μερικά μέρη και τη Κυριακή το μεσημέρι παραλίγο να καώ . Δυστυχώς δεν είχα τρόπο ουσιαστικό να βοηθήσω όπως είχαν τα παιδιά των χωριών με τα βυτία τις μάνικες και τα τρακτέρ . Όπου και να πας πέριξ της Αλεξανδρούπολης επικρατεί ένα μαύρο τοπίο με λιγοστές πράσινες πινελιές προφανώς που σώθηκαν από θαύμα . Χώρια μαγαζιά και εξοχικά και μερικά σπίτι χωριών αλλά εκείνα θα χτιστούν γρήγορα . 380.000 στρέμματα δύσκολο να αναδασωθούνε . Αρχικά ποιος θα κόψει τόσα καμένα δέντρα ;
Ναι, έχεις δίκιο. Λάθος χρόνος... :-?

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών