Αυστραλία ζεις η κάνω λάθος...?nrg έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 14:01Νομίζω μία λέξη χωρά εδώ: Μπανανία.vagabondo έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 13:53Εδώ, δεκάδες μπάτσοι δεν μπορούν να φυλάξουν τον αγωνιστικό χώρο και μπουκάρουν οι οπαδοί, που να φυλαξεις το δάσος με 2-3 περιπολα και αν. Το κράτος ομως, τα τελευταία χρόνια είχε την φαεινή ιδέα της απαγόρευσης κυκλοφορίας στο δάσος, στις επικίνδυνες ημέρες.nrg έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 13:13
Μα αν υπάρχουν περιπολίες και φύλαξη των σημείων εισόδου εξόδου, το σενάριο με το οποίο ξεκίνησε η κουβέντα ... μας τελείωσε. Δεν μπορείς να έχει 10 εστίες εμπρησμού ταυτόχρονα πουθενά, γιατί δεν μπορείς να μεταφέρεις 10 άσχετους μέσα στο δάσος.
Εννοείται ότι κάποιος παλαβός ή απλά οικοπεδοφάγος μπορεί να ανάψει φωτιά ανά πάσα στιγμή. Όταν όμως στις ευαίσθητες περιοχές έχεις φύλαξη, η φωτιά θα γίνει άμεσα αντιληπτή. Κάποιες από αυτές στατιστικά θα επεκταθούν.
Τα χωριά αδειάζουν, οι κτηνοτρόφοι μειώνονται, δεν υπάρχει κόσμος να ειδοποιήσει έγκαιρα την πυροσβεστική και έρχεται η χούντα να απαγορεύσει την κυκλοφορία στου πολίτες.
Όταν το καταλάβουμε αυτό συλλογικά, τότε θα γίνουν τα κατάλληλα βήματα για να βελτιωθούμε.
Σήμερα πετά ο κάθε πικραμένος "υβριδικός πόλεμος" και καθάρισε την μπουγάδα.
Τα βλέπουν αυτά οι κυβερνώντες και ταΐζουν σανό με τον τόνο.
Εκτός ελέγχου τώρα η φωτιά στο Νότιο Έβρο.Αρχισαν οι ...ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ.
Re: Εκτός ελέγχου τώρα η φωτιά στο Νότιο Έβρο.Αρχισαν οι ...ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Στην Πάρνηθα η κατάσταση είναι τραγική. Πυροσβέστες, εθελοντές, αστυνομικοί, όλοι σκίζονται από τη νύχτα. Ο σύζυγος κι ο κουνιάδος είναι εκεί και βρέχουν τα σπίτια μαζί με πολλούς άλλους μπας και γλιτώσουν κάποιες γειτονιές, έχουν φορτώσει τα αυτοκίνητα και περιμένουν εντολή εκκένωσης. Πολλά ζώα έχουν τρομάξει και άντε να τα βρεις, τα ελάφια εκεί στην περιοχή δύσκολο να σώθηκαν. Φρίκη, κουράγιο σε όλους.
Προφανώς έχεις αυτό που λένε "επιλεκτική όραση" γιατί παραπάνω έβαλα χάρτη με τις φωτιές από τις τελευταίες 30 ημέρες.Isildur έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 13:54Η ερώτηση ποια είναι, δεν κατάλαβα. Γιατί δεν καίγονται συγκεκριμένα σήμερα, ενώ μπορεί να κάηκαν χθες, προχθές, πριν μια βδομάδα πριν έναν μήνα (βάσει ενδείξεων στον χάρτη); Κάποιες μάλιστα έχουν και για σήμερα ένδειξη. Τι εννοείς ακριβώς; Επίσης, εκεί όταν παίρνουν φωτιά, τα δάση δεν γίνονται στάχτη; Κατ' ευθείαν εξαχνώνονται; Τι;
Γιατί δεν καίνε ακόμα;
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ερευνα σε δύο σκέλη ζητά η Εισαγγελεία του Αρείου Πάγουnrg έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 14:01Νομίζω μία λέξη χωρά εδώ: Μπανανία.vagabondo έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 13:53Εδώ, δεκάδες μπάτσοι δεν μπορούν να φυλάξουν τον αγωνιστικό χώρο και μπουκάρουν οι οπαδοί, που να φυλαξεις το δάσος με 2-3 περιπολα και αν. Το κράτος ομως, τα τελευταία χρόνια είχε την φαεινή ιδέα της απαγόρευσης κυκλοφορίας στο δάσος, στις επικίνδυνες ημέρες.nrg έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 13:13
Μα αν υπάρχουν περιπολίες και φύλαξη των σημείων εισόδου εξόδου, το σενάριο με το οποίο ξεκίνησε η κουβέντα ... μας τελείωσε. Δεν μπορείς να έχει 10 εστίες εμπρησμού ταυτόχρονα πουθενά, γιατί δεν μπορείς να μεταφέρεις 10 άσχετους μέσα στο δάσος.
Εννοείται ότι κάποιος παλαβός ή απλά οικοπεδοφάγος μπορεί να ανάψει φωτιά ανά πάσα στιγμή. Όταν όμως στις ευαίσθητες περιοχές έχεις φύλαξη, η φωτιά θα γίνει άμεσα αντιληπτή. Κάποιες από αυτές στατιστικά θα επεκταθούν.
Τα χωριά αδειάζουν, οι κτηνοτρόφοι μειώνονται, δεν υπάρχει κόσμος να ειδοποιήσει έγκαιρα την πυροσβεστική και έρχεται η χούντα να απαγορεύσει την κυκλοφορία στου πολίτες.
Όταν το καταλάβουμε αυτό συλλογικά, τότε θα γίνουν τα κατάλληλα βήματα για να βελτιωθούμε.
H εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γεωργία Αδειλίνη, ζητά έρευνα σε δύο σκέλη, τόσο για την ύπαρξη τυχόν οργανωμένης εγκληματικής δράσης εμπρηστών όσο και και για τυχόν βία κατά μεταναστών
https://www.tovima.gr/2023/08/23/societ ... iou-pagou/
Νομίζω πως ακόμα και στις μπανανιες, οι ζουλου κυκλοφορούν ελεύθερα στη ίδια τους την χώρα.nrg έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 14:01Νομίζω μία λέξη χωρά εδώ: Μπανανία.vagabondo έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 13:53Εδώ, δεκάδες μπάτσοι δεν μπορούν να φυλάξουν τον αγωνιστικό χώρο και μπουκάρουν οι οπαδοί, που να φυλαξεις το δάσος με 2-3 περιπολα και αν. Το κράτος ομως, τα τελευταία χρόνια είχε την φαεινή ιδέα της απαγόρευσης κυκλοφορίας στο δάσος, στις επικίνδυνες ημέρες.nrg έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 13:13
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
έβαλες ένα χάρτη και ούτε ξέρεις τι διαβάζεις...δεν υπάρχει φωτιά στη χώρα που να καίει 30 ημέρες...όταν υπάρχει φωτιά υπό έλεγχο θεωρείται ενεργή για αρκετές ημέρες και φυλάσσεται...στο χάρτη φαίνεται ενεργή αλλά στην πραγματικότητα δεν ειναιnrg έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 14:04Προφανώς έχεις αυτό που λένε "επιλεκτική όραση" γιατί παραπάνω έβαλα χάρτη με τις φωτιές από τις τελευταίες 30 ημέρες.Isildur έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 13:54Η ερώτηση ποια είναι, δεν κατάλαβα. Γιατί δεν καίγονται συγκεκριμένα σήμερα, ενώ μπορεί να κάηκαν χθες, προχθές, πριν μια βδομάδα πριν έναν μήνα (βάσει ενδείξεων στον χάρτη); Κάποιες μάλιστα έχουν και για σήμερα ένδειξη. Τι εννοείς ακριβώς; Επίσης, εκεί όταν παίρνουν φωτιά, τα δάση δεν γίνονται στάχτη; Κατ' ευθείαν εξαχνώνονται; Τι;
Γιατί δεν καίνε ακόμα;
Στην Θεσσαλονίκη ο ήλιος έχει κοκκινίσει από τον καπνό.nostromos έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 14:03Αυστραλία ζεις η κάνω λάθος...?nrg έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 14:01Νομίζω μία λέξη χωρά εδώ: Μπανανία.vagabondo έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 13:53
Εδώ, δεκάδες μπάτσοι δεν μπορούν να φυλάξουν τον αγωνιστικό χώρο και μπουκάρουν οι οπαδοί, που να φυλαξεις το δάσος με 2-3 περιπολα και αν. Το κράτος ομως, τα τελευταία χρόνια είχε την φαεινή ιδέα της απαγόρευσης κυκλοφορίας στο δάσος, στις επικίνδυνες ημέρες.
Τέτοια ξεφτίλα ευκαιρία για οικόπεδα δεν έχει ξανά ζήσει ο τόπος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Δεξιά οι χάρτες έχουν Legend.nostromos έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 14:07έβαλες ένα χάρτη και ούτε ξέρεις τι διαβάζεις...δεν υπάρχει φωτιά στη χώρα που να καίει 30 ημέρες...όταν υπάρχει φωτιά υπό έλεγχο θεωρείται ενεργή για αρκετές ημέρες και φυλάσσεται...στο χάρτη φαίνεται ενεργή αλλά στην πραγματικότητα δεν ειναιnrg έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 14:04Προφανώς έχεις αυτό που λένε "επιλεκτική όραση" γιατί παραπάνω έβαλα χάρτη με τις φωτιές από τις τελευταίες 30 ημέρες.Isildur έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 13:54
Η ερώτηση ποια είναι, δεν κατάλαβα. Γιατί δεν καίγονται συγκεκριμένα σήμερα, ενώ μπορεί να κάηκαν χθες, προχθές, πριν μια βδομάδα πριν έναν μήνα (βάσει ενδείξεων στον χάρτη); Κάποιες μάλιστα έχουν και για σήμερα ένδειξη. Τι εννοείς ακριβώς; Επίσης, εκεί όταν παίρνουν φωτιά, τα δάση δεν γίνονται στάχτη; Κατ' ευθείαν εξαχνώνονται; Τι;
Γιατί δεν καίνε ακόμα;
Το έβαλα επίτηδες για να αποφύγω τέτοια σχόλια.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
ρε φίλε ζεις Αυστραλία η όχι ...?
Σχετικά με τη Θεσσαλονίκη... Isildur @ Εκτός ελέγχου τώρα η φωτιά στο Νότιο Έβρο.Αρχισαν οι ...ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ.
Για το άλλο με τον χάρτη που λες, έχω την εντύπωση ότι κάτι διαβάζεις λάθος εκεί.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Όποιος δεν το έχει ζήσει δεν ξέρει τι πάει να πει θράσος αλλοδαπών αλλά και ημεδαπών εφιαλτών. Δεν μου κάνουν καμία εντύπωση τα όσα γίνονται.
Όχι φίλε μου.taliban έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 14:05Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ερευνα σε δύο σκέλη ζητά η Εισαγγελεία του Αρείου Πάγουnrg έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 14:01Νομίζω μία λέξη χωρά εδώ: Μπανανία.vagabondo έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 13:53
Εδώ, δεκάδες μπάτσοι δεν μπορούν να φυλάξουν τον αγωνιστικό χώρο και μπουκάρουν οι οπαδοί, που να φυλαξεις το δάσος με 2-3 περιπολα και αν. Το κράτος ομως, τα τελευταία χρόνια είχε την φαεινή ιδέα της απαγόρευσης κυκλοφορίας στο δάσος, στις επικίνδυνες ημέρες.
H εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γεωργία Αδειλίνη, ζητά έρευνα σε δύο σκέλη, τόσο για την ύπαρξη τυχόν οργανωμένης εγκληματικής δράσης εμπρηστών όσο και και για τυχόν βία κατά μεταναστών
https://www.tovima.gr/2023/08/23/societ ... iou-pagou/
Δεν θα μου δείξεις τέτοια είδηση.
Θα μου δείξεις ειδήσεις που καταδικάστηκαν οριστικά οι εμπρηστές και μάλιστα αρκετοί από αυτούς να ήταν ξένοι πράχτορες.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Όχι.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
οι Ζουλού αν πιάσουνε εμπρηστη του φοράνε λάστιχα αυτοκινήτου και πάνε για μπάρμπεκιου...vagabondo έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 14:05Νομίζω πως ακόμα και στις μπανανιες, οι ζουλου κυκλοφορούν ελεύθερα στη ίδια τους την χώρα.nrg έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 14:01Νομίζω μία λέξη χωρά εδώ: Μπανανία.vagabondo έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 13:53
οκ είχα λάθος εντύπωση...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φωτιά στον Έβρο: Ο βολικος μύθος του εμπρησμου
από paul25 » 26 Σεπ 2023, 21:50 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 415 Προβολές