student έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 16:33
Χαοτικός έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 16:17
Κι επειδή νομίζω ότι έπιασα που το πας, συμφωνώ με χίλια. Άλλωστε είναι σαφές αυτό που λες στη δεύτερη ανάρτηση. όχι ότι ισχύει αυστηρά επιστημονικά αλλά ναι. Άμα αγαπάς το άλλο φύλλο και
παραμερίζεις τα κόμπλεξ που βίαια σου έκατσαν μέσα σου όπως σε όλους μας, έρχεσαι λίγο στη θέση του και κατανοείς τη διαφορετικότητα από σένα. Αυτό νιώθω για τα κορίτσια μου και πορευόμαστε.
Όλα ξεκινάνε από το να παραμεριστεί το εγώ.
Και το εγώ του γονιού είναι από τα μεγαλύτερα που μπορεί να προκύψουν μιας και είναι πολύ εύκολο να πιστέψει ότι το παιδί του ανήκει.
όχι μόνο εύκολο. Αλλά και αναμενόμενο. Σε εξουσιολάγνες νοοτροπίες θεριέψαμε.
Απλά εδώ στο νήμα, προτείνω να μην πάρουμε πολύ σοβαρά τις
απόψεις. Μην την ψωνίσουμε δηλαδή και την δούμε επιστήμονες στοχαστές αναλύοντας πραγματικότητες και πεποιθήσεις. Ασφαλώς και δεν ισχύει ότι έγραψε η γυναίκα και που εγώ της είπα ότι συμφωνώ με χίλια. Δεν καλύπτεται τέτοιο θέμα. Είναι τόσο πολύπλευρο και πολυπαραγοντικό που δεν θα χάσουμε απλά την μπάλα αλλά θα την ξεχάσουμε.
Αυτό που εγκωμίασα είναι η διάθεσή της να μοιραστεί κάτι που ένιωσε. Έκανε μία συζήτηση που έτυχε λόγω συνθηκών (περιεχόμενο, προδιάθεση, αποτέλεσμα κ.α.) να την κάνει να νιώσει κάτι ωραίο. Πληρότητα ίσως; Δημιουργικότητα; Ό,τι κι αν είναι, ήθελε να το μοιραστεί.
Όχι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση πάνω στο θέμα βέβαια.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.