Όσο περισσότερα γνωρίζεις τόσο καλύτερα μπορείς να αγαπήσεις.
Όσο πιο λογικός είσαι τόσο περισσότερα μπορείς να φανταστείς.
Πολύ ωραίο. Το ενστερνίζομαι.
Έχω ήδη αρχίσει να αισθάνομαι άβολα. Κάτι δεν πάει καλά σήμερα.
Στο πλαίσιο του αγαπησιάρικου κλίματος λοιπόν (αυτή η πόρνη η κλιματική αλλαγή φταίει που έφερε τα πάνω κάτω) αφιερώνω σε σένα αυτό που ήθελα να αφιερώσω στον αγαπησιάρη student και καληνυχτώ.
Έχουμε τελείως διαφορετική προσέγγιση. Αυτό που έγραψα εγώ είναι ότι η γνώση μπορεί να βοηθήσει στο ξεκαθάρισμα της θολούρας στην "ανιδιοτελή" αγάπη. Γιατί όντως υπάρχουν ανιδιοτελείς αγάπες αλλά υπάρχουν και αγάπες που μέσω προσχήματος του άλλου, λειτουργούν ως μια λατρεία εαυτού.
Από εκεί και πέρα, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν τα πτυχία, τα μεταδιδακτορικά κλπ στη φάση.
Μα δεν έθεσα εγώ τη γνώση και την καλλιέργεια σαν προυπόθεση του ελέγχου του εγωισμού.
όσο πιο ακαλλιέργητος τόσο πιο πολύ η θολούρα και άρα η ηθικές πιέσεις και οι πεποιθήσεις έχουν πιο έντονη δραστηριότητα ...Δεν λέει τίποτα από μόνο του, "πρέπει να παραμεριστεί το ΕΓΩ". Δεν ξέρουμε πως να το κάνουμε. Μόνο γνώση και καλλιέργεια φέρνει λίγο μια λύση.
Μπορεί να παρανόησα τη γνώση και την καλλιέργεια στην οποία αναφερόταν ο χαοτικός μιας και κατάλαβα ότι αναφερόταν στην "επιστημονική/κατεστημένη" γνώση. Αν εννοούσε κάτι άλλο απολογούμαι.
Εσύ όμως, σε ποιά "γνώση¨ αναφέρεσαι η οποία "μπορεί να βοηθήσει στο ξεκαθάρισμα της θολούρας στην "ανιδιοτελή" αγάπη"?
Έχουμε τελείως διαφορετική προσέγγιση. Αυτό που έγραψα εγώ είναι ότι η γνώση μπορεί να βοηθήσει στο ξεκαθάρισμα της θολούρας στην "ανιδιοτελή" αγάπη. Γιατί όντως υπάρχουν ανιδιοτελείς αγάπες αλλά υπάρχουν και αγάπες που μέσω προσχήματος του άλλου, λειτουργούν ως μια λατρεία εαυτού.
Από εκεί και πέρα, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν τα πτυχία, τα μεταδιδακτορικά κλπ στη φάση.
Μα δεν έθεσα εγώ τη γνώση και την καλλιέργεια σαν προυπόθεση του ελέγχου του εγωισμού.
όσο πιο ακαλλιέργητος τόσο πιο πολύ η θολούρα και άρα η ηθικές πιέσεις και οι πεποιθήσεις έχουν πιο έντονη δραστηριότητα ...Δεν λέει τίποτα από μόνο του, "πρέπει να παραμεριστεί το ΕΓΩ". Δεν ξέρουμε πως να το κάνουμε. Μόνο γνώση και καλλιέργεια φέρνει λίγο μια λύση.
Μπορεί να παρανόησα τη γνώση και την καλλιέργεια στην οποία αναφερόταν ο χαοτικός μιας και κατάλαβα ότι αναφερόταν στην "επιστημονική/κατεστημένη" γνώση. Αν εννοούσε κάτι άλλο απολογούμαι.
Εσύ όμως, σε ποιά "γνώση¨ αναφέρεσαι η οποία "μπορεί να βοηθήσει στο ξεκαθάρισμα της θολούρας στην "ανιδιοτελή" αγάπη"?
Εγώ απλώς αναρωτιέμαι τι έπαιξε και αφαιρέθηκε μια αφιέρωση.
Σήμερα είχα ακόμη μια συζήτηση με το γιο μου, που μ' έκανε να αντιληφθώ ακόμη μια φορά ότι οι σχέσεις των μανάδων με τους γιους έχουν άμεση σχέση με τη σχέση των μανάδων με το δικό τους πατέρα.
Και ειλικρινά νοιώθω ευλογημένη για τον πατέρα που είχα.
Ναι, ισχύει το "Ο Άντρας γεννά και η Γυναίκα που γέννησε ο Άντρας, τίκτει".
Αν δεν, δεν.
Απλά προσπαθείς να μιμηθείς την γάτα σου, αλλά το κάνεις λεκτικά, μιας και σωματικά είναι αδύνατον.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Σήμερα είχα ακόμη μια συζήτηση με το γιο μου, που μ' έκανε να αντιληφθώ ακόμη μια φορά ότι οι σχέσεις των μανάδων με τους γιους έχουν άμεση σχέση με τη σχέση των μανάδων με το δικό τους πατέρα.
Και ειλικρινά νοιώθω ευλογημένη για τον πατέρα που είχα.
Ναι, ισχύει το "Ο Άντρας γεννά και η Γυναίκα που γέννησε ο Άντρας, τίκτει".
Αν δεν, δεν.
Απλά προσπαθείς να μιμηθείς την γάτα σου, αλλά το κάνεις λεκτικά, μιας και σωματικά είναι αδύνατον.
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση, μπορείς να τη διευκρινήσεις;
Ρητορική η απορία.
Ρητορική? Γιατί? Μπορεί να υπάρχει άλλη εξήγηση.
Απλά εκ των υστέρων μου φάνηκε ότι είχε παρασοροπιάσει η συζήτηση με δυο κολλητά μαρινέλλα/χατζής περί αγάπης...έτσι τα μετέφερα στον φυσικό τους χώρο ...μαζί μ άλλο ένα για να κάνουν παρέα...
Ρητορική η απορία.
Ρητορική? Γιατί? Μπορεί να υπάρχει άλλη εξήγηση.
Απλά εκ των υστέρων μου φάνηκε ότι είχε παρασοροπιάσει η συζήτηση με δυο κολλητά μαρινέλλα/χατζής περί αγάπης...έτσι τα μετέφερα στον φυσικό τους χώρο ...μαζί μ άλλο ένα για να κάνουν παρέα...
Η αφιέρωση αφαιρέθηκε αλλά δεν αναιρέθηκε
Άπαξ και αφαιρέθηκε, αναιρέθηκε.
Και ξέρεις ότι καταλαβαίνω γιατί.
Δεν το πολυγουστάρεις, το ξέρω αλλά δατ'ς λάιφ. Οπότε, προσπάθησε τουλάχιστον να στηρίξεις την επιλογή σου.
ΥΓ. Αυτό ακριβώς έχω πει σε αντίστοιχες φάσεις στο γιο μου.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.