Kia VS Nissan
-
Kia VS Nissan
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Forum.
Θα ήθελα να ρωτήσω μεταξύ των αυτοκινήτων Nissan και Kia ποια είναι καλύτερη σαν επιλογή και γιατί;; Από θέμα αξιοπιστίας, ποιότητας και επιδόσεων ποια εταιρεία κερδίζει;; Ενδιαφερόμαστε στην οικογένεια για αυτοκίνητο και είμαστε μεταξύ του Nissan Qashqai και του Kia Sportage.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Θα ήθελα να ρωτήσω μεταξύ των αυτοκινήτων Nissan και Kia ποια είναι καλύτερη σαν επιλογή και γιατί;; Από θέμα αξιοπιστίας, ποιότητας και επιδόσεων ποια εταιρεία κερδίζει;; Ενδιαφερόμαστε στην οικογένεια για αυτοκίνητο και είμαστε μεταξύ του Nissan Qashqai και του Kia Sportage.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Re: Kia VS Nissan
Κουβαδες και τα δυο
Παρε ΤΟΥΟΤΑ C-HR
https://www.toyota.gr/new-cars/new-toyo ... 6UEALw_wcB
η Peugot 408
https://www.peugeot.gr/our-models/408.html
Παρε ΤΟΥΟΤΑ C-HR
https://www.toyota.gr/new-cars/new-toyo ... 6UEALw_wcB
η Peugot 408
https://www.peugeot.gr/our-models/408.html
-
Προσωπικά μας αρέσουν αυτά τα 2 για αυτό ρώτησα μεταξύ Nissan και Kia τι είναι καλύτερο.
-
Σε αξιοπιστια η Κια ειναι ετη φωτος μπροστα απο Nissan....
Δεν εχω κανενα απο τα δυο.

Δεν εχω κανενα απο τα δυο.

- Υδράργυρος
Εγω οδηγαω ενα κια σπορτατζ, ειχα ενα προβλημα στο στροφαλο, καλυπτωταν απο την εγγυηση, μου ειπαν οτι ειναι γενικο το προβλημα και γινοταν ανακληση στα μοντελα για διορθωση του προβληματος. Καλυφθηκε χωρις προβλημα.
Αλλα προβληματα δεν ειχα.
Σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος ειμαι. Τα μονα θεματα απτωνται της κατηγοριας των suv. Ειναι αυτοκινητα προαστιων. Ουτε πολης ουτε ταξιδιου. Μεσων αποστασεων
Σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος ειμαι. Τα μονα θεματα απτωνται της κατηγοριας των suv. Ειναι αυτοκινητα προαστιων. Ουτε πολης ουτε ταξιδιου. Μεσων αποστασεων
πόλης το καταλαβαίνω. Αλλά γιατί όχι ταξιδιού;Υδράργυρος έγραψε: ↑25 Αύγ 2023, 01:58Εγω οδηγαω ενα κια σπορτατζ, ειχα ενα προβλημα στο στροφαλο, καλυπτωταν απο την εγγυηση, μου ειπαν οτι ειναι γενικο το προβλημα και γινοταν ανακληση στα μοντελα για διορθωση του προβληματος. Καλυφθηκε χωρις προβλημα.
-
Μια χαρα ταξίδια κανουν τα suv
- Υδράργυρος
Ενα sedan ειναι παντα πιο ανετο στο ταξιδι.mao mao έγραψε: ↑25 Αύγ 2023, 02:20πόλης το καταλαβαίνω. Αλλά γιατί όχι ταξιδιού;Υδράργυρος έγραψε: ↑25 Αύγ 2023, 01:58Εγω οδηγαω ενα κια σπορτατζ, ειχα ενα προβλημα στο στροφαλο, καλυπτωταν απο την εγγυηση, μου ειπαν οτι ειναι γενικο το προβλημα και γινοταν ανακληση στα μοντελα για διορθωση του προβληματος. Καλυφθηκε χωρις προβλημα.
-
Το RX είναι πιο ανετο απο την 7Υδράργυρος έγραψε: ↑25 Αύγ 2023, 02:26Ενα sedan ειναι παντα πιο ανετο στο ταξιδι.mao mao έγραψε: ↑25 Αύγ 2023, 02:20πόλης το καταλαβαίνω. Αλλά γιατί όχι ταξιδιού;Υδράργυρος έγραψε: ↑25 Αύγ 2023, 01:58Εγω οδηγαω ενα κια σπορτατζ, ειχα ενα προβλημα στο στροφαλο, καλυπτωταν απο την εγγυηση, μου ειπαν οτι ειναι γενικο το προβλημα και γινοταν ανακληση στα μοντελα για διορθωση του προβληματος. Καλυφθηκε χωρις προβλημα.
-
Αρα μεταξύ Nissan και Kia πιο αξιόπιστα είναι τα κορεάτικα σωστά;;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Το σωστό είναι Kia Vs Nissan Renault. Μετα την συγχώνευση , χάθηκε και η αξιοπιστία της Nissan.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
https://www.toyota.gr/new-cars/corolla-crossFinancial man έγραψε: ↑25 Αύγ 2023, 01:13Προσωπικά μας αρέσουν αυτά τα 2 για αυτό ρώτησα μεταξύ Nissan και Kia τι είναι καλύτερο.
δες και αυτο
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Εξαρτάται τη χρονολογία. Πριν μπει η Ρενό τα Νισάν ήταν ΣΚΥΛΙΑ. Για πιο πρόσφατα θα έλεγα ΚΙΑ αλλά έχε υπόψη σου πως τα ανταλλακτικά είναι αρκετά ακριβά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Μια άλλη ερώτηση. Θεωρείτε καλύτερη επιλογή ένα SUV ή ένα Sedan ως βασικό αυτοκίνητο;;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 624 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
23 Φεβ 2025, 14:02