οσοι θελετε το κακο της, να το ξεκαθαρισετε απο τωρα.
Φιλοξενια vs κοροϊδια/εκμεταλλευση
- kongrosian
Re: Φιλοξενια vs κοροϊδια/εκμεταλλευση
Το διαμερισμα το δικο μου δεν θα μπορουσε να το βαλει υποθηκη παντως. Ειναι στο ονομα μου και δεν ειχε την εγκριση μου.kongrosian έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 19:03οκ ρε παιδι μου. σου λεω δεν ξερω. μπορει να πηρε το δανειο με καποια υποθηκη. καποιο αλλο ακινητο ισως.Casp έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 19:00Δεν σου δινουν κλειδια και αγωραπωλητηριο αν δεν ξεχρεωσεις το σπιτι.kongrosian έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 18:59
τεσπα, δεν ξερω. προσεχε μονο, μην βρεθεις προ εκπληξεων με τις τραπεζες.
Ουτε αποδειξεις. Τις εχω ολες, πως να βρεθω προ εκληξεων; Ακομα και το δανειο που ισχυριζεται πως εκανε, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ. Δικη της ειναι η δοση.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
οκ εσύ που θέλεις το καλό της και είστε φιλαράκια συνέχισε να την κουρδίζεις να αμολάει προσωπικές πληροφορίες,εμείς που θέλουμε το κακό της δεν μπορεί,κάτι χειρότερο θα σκεφτούμε
- kongrosian
Γύφτισσες. Κανένας άνθρωπος δεν σηκώνεται σε σπίτι όπου είναι καλεσμένος να ανοίγει ψυγεία. Πόσο μάλλον όταν ξέρουν
πως έχεις οικονομικό πρόβλημα. Το έχουν περάσει για ξενοδοχείο. Ό,τι και να πεις το δίκαιο είναι με το μέρος σου. Γίνε όσο σκληρή θες. Το πολύ πολύ να μην σου ξαναμιλήσουν.
Μην στεναχωριέσαι, μερικοί άνθρωποι είναι περίεργοι. Εσυ, είσαι καλυτερα σημερα σκρουτζ μας;
- EKPLIKTIKOS

Η τύπισσα πρέπει να ξεκολλησει λίγο με τα προσωπικά δεδομένα που μοιράζεται εδώ. Δε χρειάζεται να δώσει και οδο/αριθμο ξέρω γω στο μέλος του φόρουμ δολοφόνο με το τσεκούρι

Σημαντικό είναι να διευκρυνίσουμε αρχικά, πως στο σπίτι μας μπαίνουν ''Αρμένικη βίζιτα'', όσοι ΕΜΕΙΣ επιθυμούμε.Casp έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 14:13
Για πειτε λοιπον εσεις, ΠΩΣ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ; Σας εχει ξανατυχει; Και αν ναι, πώς βαζετε ορια; Ειναι λογικο να ερχεται καποιος και να μενει τοσες ωρες χωρις καν να ρωταει αν ο αλλος εχει κατι να κανει, ή εστω, να θελει να μεινει λιγο μονος του;! Γιατι οντως, συμπεριφερονταν λες και ηταν σε ξενοδοχειο και οτι εγω ημουν υποχρεωμενη να τις ανεχτω.
(Σημειωση οτι ποτε δεν καναμε τρελλη παρεα)
Σε τέτοιου τύπου ''φιλικές φωτοβολίδες'', που σκοτίστηκες κιόλας στο φινάλε, τους λες στα μούτρα, ''πούλο''. Κι ας παρεξηγηθούν.
Εδώ μπήκες σε μια διαδικασία να διεκδικήσεις τη ζωή σου και να πάρεις δραστικές αποφάσεις στα θέματα που έχεις με τους γονείς σου, στις κοτάρες θα κολώσεις;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Οι Κύπριοι γενικά έχουν θέμα με τα λεφτά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Το Ισραήλ είναι κοντά...

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τι λες καλε; Εγω εχω το προβλημα, εγω ειμαι ο σκρουτς, και μαλιστα Κυπρια, αρα ακομη πιο σκρουτς, καταλαβες;Null έγραψε: ↑24 Αύγ 2023, 00:43Γύφτισσες. Κανένας άνθρωπος δεν σηκώνεται σε σπίτι όπου είναι καλεσμένος να ανοίγει ψυγεία. Πόσο μάλλον όταν ξέρουν
πως έχεις οικονομικό πρόβλημα. Το έχουν περάσει για ξενοδοχείο. Ό,τι και να πεις το δίκαιο είναι με το μέρος σου. Γίνε όσο σκληρή θες. Το πολύ πολύ να μην σου ξαναμιλήσουν.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ακριβως. Βασικα δεν θα τους ξανα απαντησω καν, και ας παρεξηγησουν. Αφου δεν θελω επαφες μαζι τους ουτως ή αλλως. Και ειδικα τωρα που δεν θα τις βλεπω καν στη δουλεια, δεν θα ειναι αβολο.Πασιφάη έγραψε: ↑25 Αύγ 2023, 13:01Σημαντικό είναι να διευκρυνίσουμε αρχικά, πως στο σπίτι μας μπαίνουν ''Αρμένικη βίζιτα'', όσοι ΕΜΕΙΣ επιθυμούμε.Casp έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 14:13
Για πειτε λοιπον εσεις, ΠΩΣ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ; Σας εχει ξανατυχει; Και αν ναι, πώς βαζετε ορια; Ειναι λογικο να ερχεται καποιος και να μενει τοσες ωρες χωρις καν να ρωταει αν ο αλλος εχει κατι να κανει, ή εστω, να θελει να μεινει λιγο μονος του;! Γιατι οντως, συμπεριφερονταν λες και ηταν σε ξενοδοχειο και οτι εγω ημουν υποχρεωμενη να τις ανεχτω.
(Σημειωση οτι ποτε δεν καναμε τρελλη παρεα)
Σε τέτοιου τύπου ''φιλικές φωτοβολίδες'', που σκοτίστηκες κιόλας στο φινάλε, τους λες στα μούτρα, ''πούλο''. Κι ας παρεξηγηθούν.
Εδώ μπήκες σε μια διαδικασία να διεκδικήσεις τη ζωή σου και να πάρεις δραστικές αποφάσεις στα θέματα που έχεις με τους γονείς σου, στις κοτάρες θα κολώσεις;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Κι αυτές Κύπριες είναι. Και ο λατρείας.Casp έγραψε: ↑25 Αύγ 2023, 19:11Τι λες καλε; Εγω εχω το προβλημα, εγω ειμαι ο σκρουτς, και μαλιστα Κυπρια, αρα ακομη πιο σκρουτς, καταλαβες;Null έγραψε: ↑24 Αύγ 2023, 00:43Γύφτισσες. Κανένας άνθρωπος δεν σηκώνεται σε σπίτι όπου είναι καλεσμένος να ανοίγει ψυγεία. Πόσο μάλλον όταν ξέρουν
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κοροϊδία των Ζαίων (και) για τα ΑΜΕΑ
από Otto Weininger » 14 Ιουν 2023, 12:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 1092 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Ιουν 2023, 20:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το μεταναστευτικό και η κομματική εκμετάλλευση.
από Niki » 16 Φεβ 2025, 07:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
16 Φεβ 2025, 08:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φάτε γίδια την κοροϊδία με τις τριετιες (Η εξειδίκευση του υπουργείου αφορά ελάχιστους)
από Μαδουραίος » 17 Σεπ 2023, 05:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 29 Απαντήσεις
- 1082 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
18 Σεπ 2023, 14:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καταδικάστηκε Βρετανός δισεκατομμυριούχος για εκμετάλλευση του προσωπικού του
από Frappezitis » 22 Ιουν 2024, 18:28 » σε Διεθνής πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
23 Ιουν 2024, 10:35
-