Μάνα και γιος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Μάνα και γιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Αύγ 2023, 15:16

Χαοτικός έγραψε:
26 Αύγ 2023, 15:01
ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Αύγ 2023, 15:00
Χαοτικός έγραψε:
26 Αύγ 2023, 14:54
ΓΑΛΗ το νήμα είναι ωραίο και είπα το λόγο που το βρίσκω ωραίο. Το νήμα δεν έχει να κάνει με τον Εγωισμό. κακώς ανταποκρίνεσαι την παρεκτροπή που έχει πάρει.
Είναι άκυρα κιόλας αυτά που λέγονται. Η ksk μια χαρά το προσέγγισε και βάζει ωραίες πινελιές. Αντίθετα ο stutend την είδε λίγο αυθεντία ότι παλεύει τον εγωισμό σε ένα κόσμο που όλοι οι άλλοι είναι εγωιστές και δεν παίρνουν χαμπάρι. Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθείς το κίνητρό του. ήθελε να κάνει τοποθέτηση και να μην του την "λερώσουν". όταν συμπλήρωσα κάποια πράγματα για το ΕΓΩ όπως ωραία το έπιασε η ksk αναστατώθηκε κι άρχισε την κεκαλυμμένη επίθεση. κεκαλυμμένη γιατί δεν μου την είπε άμεσα. Αλλά εννοούσε ότι το παίζω γνώστης κι ότι με νοιάζει να φανώ και τέτοια. Λέει μετά "Εσύ κράτα την άποψή σου και κρατάω εγώ τη δική μου" ενώ δεν χρειαζόταν. Τι έκανε δε στο αμέσως επόμενο ποστ όπου απαντούσε. Είναι μια γνωστή κομπλεξιά από την οποία όλοι περνάμε (το ξέρεις) ότι "Εγώ... να! Πάω να κάνω το σωστό αλλά οι άλλοι.....". Η πλάκα είναι ότι το αντικείμενο εν προκειμένω είναι ο εγωισμός :D

Αξίζει ανάπτυξη του νήματος και να βάλουμε πολλούς παράγοντες μέσα. Να φωτίσουμε πλευρές της σχέσεις γονέα και παιδιού, των βλέψεων, των λαθών και αδυναμιών και άλλα. Αλλά όχι το τι είναι εγωισμός κι αν η κοινωνία μας έχει υλιστική και καταναλωτική κουλτούρα και τέτοια. Εννοείται ότι χρειαζόμαστε τα υλικά αγαθά και τον πολιτισμό αυτό. αυτός μας μας μεγάλωσε και του οφείλουμε σεβασμό.
Εγώ απλώς ακολουθώ την πορεία του νήματος και φυσικά τις προσεγγίσεις της ksk αλλά και του student.

Εσύ έχεις καταλάβει τί ακριβώς κάνεις;
Όχι για πες μου.
Θεωρείς ότι οι απόψεις του student είναι μια προσπάθεια να κοντράρει τις δικές σου, ενώ μπορεί να είναι αυτό που πιστεύει.

Κατά τα άλλα, σαφώς και οι πολύπλευρες εκφάνσεις του εγωϊσμού αφορούν ΚΑΙ στην ανατροφή του παιδιού γιατί οι άνθρωποι λειτουργούν με τα ίδια ακριβώς "θέλω" σε όλα τα υλικά ή αξιακά πλαίσια. Απλώς τα εκδηλώνουν πιο δυναμικά εκεί που τους παίρνει, σε άλλες φάσεις υποχωρούν ή απλώς ανέχονται. Μπορεί ένας παθητικός εργαζόμενος να είναι δυνάστης στον οικογενειακό του χώρο και μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο. Μπορεί ένας γονιός που πέρασε άσχημα στην παιδική του ηλικία να φέρεται επίσης άσχημα στα παιδιά του γιατί το θεωρεί φυσικό αλλά μπορεί και να θέλει να δώσει στο παιδί του αυτά που ο ίδιος στερήθηκε και κάπου εκεί παίζει η λούμπα να ταυτίζει τον εαυτό του με το παιδί (έστω και με καλή πρόθεση) χωρίς να προσπαθεί να δει ποιες ακριβώς είναι οι ανάγκες του παιδιού.

Σε κάθε περίπτωση, για μένα ισχύει αυτό:

Κάποτε είχα πολλές θεωρίες για την ανατροφή των παιδιών.
Σήμερα έχω πέντε παιδιά και καμμία θεωρία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 26 Αύγ 2023, 15:24

Χαοτικός έγραψε:
ΓΑΛΗ το νήμα είναι ωραίο και είπα το λόγο που το βρίσκω ωραίο. Το νήμα δεν έχει να κάνει με τον Εγωισμό. κακώς ανταποκρίνεσαι την παρεκτροπή που έχει πάρει.
Είναι άκυρα κιόλας αυτά που λέγονται. Η ksk μια χαρά το προσέγγισε και βάζει ωραίες πινελιές. Αντίθετα ο stutend την είδε λίγο αυθεντία ότι παλεύει τον εγωισμό σε ένα κόσμο που όλοι οι άλλοι είναι εγωιστές και δεν παίρνουν χαμπάρι. Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθείς το κίνητρό του. ήθελε να κάνει τοποθέτηση και να μην του την "λερώσουν". όταν συμπλήρωσα κάποια πράγματα για το ΕΓΩ όπως ωραία το έπιασε η ksk αναστατώθηκε κι άρχισε την κεκαλυμμένη επίθεση. κεκαλυμμένη γιατί δεν μου την είπε άμεσα. Αλλά εννοούσε ότι το παίζω γνώστης κι ότι με νοιάζει να φανώ και τέτοια. Λέει μετά "Εσύ κράτα την άποψή σου και κρατάω εγώ τη δική μου" ενώ δεν χρειαζόταν. Τι έκανε δε στο αμέσως επόμενο ποστ όπου απαντούσε. Είναι μια γνωστή κομπλεξιά από την οποία όλοι περνάμε (το ξέρεις) ότι "Εγώ... να! Πάω να κάνω το σωστό αλλά οι άλλοι.....". Η πλάκα είναι ότι το αντικείμενο εν προκειμένω είναι ο εγωισμός :D

:smt038:blm:

Τελικά σε παρεξήγησα, δεν το παίζεις απλά γνώστης αλλά παντογνώστης. Με την απαραίτητη δόση γλειψίματος φυσικά στους θεσμικούς ...

Κάνε παιχνίδι αγόρι μου, δώσε απλόχερα τα φώτα σου στις πλευρές του νήματος...μη σου το χαλάω με παρεκτροπές.

ΥΓ. Και να είσαι βέβαιος ότι δεν είμαι ο σταβμαρ ή όπως αλλιώς τον λένε οπότε μην έχεις προβληματισμούς για το να μη με γουστάρεις.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Αύγ 2023, 15:26

ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Αύγ 2023, 15:16
Χαοτικός έγραψε:
26 Αύγ 2023, 15:01
ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Αύγ 2023, 15:00

Εγώ απλώς ακολουθώ την πορεία του νήματος και φυσικά τις προσεγγίσεις της ksk αλλά και του student.

Εσύ έχεις καταλάβει τί ακριβώς κάνεις;
Όχι για πες μου.
Θεωρείς ότι οι απόψεις του student είναι μια προσπάθεια να κοντράρει τις δικές σου, ενώ μπορεί να είναι αυτό που πιστεύει.
Ρε βλαμένο, τι συμποεράσματα βγάζεις; Είπα ό,τι είπα επειδή δεν μου αρέσουν οι απόψεις του;
Είπα ό,τι είπα επειδή όταν πόσταρα η απάντηση του ήταν

student @ Μάνα και γιος

Κατά τα άλλα, σαφώς και οι πολύπλευρες εκφάνσεις του εγωϊσμού αφορούν ΚΑΙ στην ανατροφή του παιδιού γιατί οι άνθρωποι λειτουργούν με τα ίδια ακριβώς "θέλω" σε όλα τα υλικά ή αξιακά πλαίσια. Απλώς τα εκδηλώνουν πιο δυναμικά εκεί που τους παίρνει, σε άλλες φάσεις υποχωρούν ή απλώς ανέχονται. Μπορεί ένας παθητικός εργαζόμενος να είναι δυνάστης στον οικογενειακό του χώρο και μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο. Μπορεί ένας γονιός που πέρασε άσχημα στην παιδική του ηλικία να φέρεται επίσης άσχημα στα παιδιά του γιατί το θεωρεί φυσικό αλλά μπορεί και να θέλει να δώσει στο παιδί του αυτά που ο ίδιος στερήθηκε και κάπου εκεί παίζει η λούμπα να ταυτίζει τον εαυτό του με το παιδί (έστω και με καλή πρόθεση) χωρίς να προσπαθεί να δει ποιες ακριβώς είναι οι ανάγκες του παιδιού.

Σε κάθε περίπτωση, για μένα ισχύει αυτό:

Κάποτε είχα πολλές θεωρίες για την ανατροφή των παιδιών.
Σήμερα έχω πέντε παιδιά και καμμία θεωρία.
Συμφωνώ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Αύγ 2023, 15:27

student έγραψε:
26 Αύγ 2023, 15:24
Χαοτικός έγραψε:

:smt038:blm:

Τελικά σε παρεξήγησα, δεν το παίζεις απλά γνώστης αλλά παντογνώστης. Με την απαραίτητη δόση γλειψίματος φυσικά στους θεσμικούς ...

Κάνε παιχνίδι αγόρι μου, δώσε απλόχερα τα φώτα σου στις πλευρές του νήματος...μη σου το χαλάω με παρεκτροπές.

ΥΓ. Και να είσαι βέβαιος ότι δεν είμαι ο σταβμαρ ή όπως αλλιώς τον λένε οπότε μην έχεις προβληματισμούς για το να μη με γουστάρεις.

Ευτυχώς γιατί ξεχειλίζει η κομπλεξιά από τα μπατζάκια σου. Φέρε μας κάτι από τον Παύλο τώρα.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 26 Αύγ 2023, 15:53

ksk έγραψε:
26 Αύγ 2023, 14:39
ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Αύγ 2023, 12:50
ksk έγραψε:
26 Αύγ 2023, 12:35

Που ειπωθηκε αυτό με τον μηδενισμό και το εγώ Γαλη μου;
Το αγαπάτε αλληλους εννοείς και το αίμα που χύθηκε;
Εδώ.
student έγραψε:
25 Αύγ 2023, 15:39
Συμφωνώ (αν σε καταλαβαίνω - δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να σε καταλάβει κανείς) ότι η αλήθεια αυτού του εγωιστικού κόσμου μόνο στον μηδενισμό και στην ολοκληρωτική ματαιότητα μπορεί να οδηγήσει. Και συμφωνώ ότι επέλεξα να ελπίσω σε έναν άλλον κόσμο που δεν οδηγεί σε αυτά και δεν τον κυβερνάει το εγώ και τα υλικά.
Ας μας το διευκρινήσει διότι εγώ δεν κατάλαβα να εννοεί ότι το εγώ και τα υλικά οδηγούν στον μηδενισμό , μιλάει για την αλήθεια και για τα όσα έχω πει.
Ξέρει τον όρο του τι σημαίνει μηδενισμός.
Τί να διευκρινίσω ρε κορίτσια? Γράφετε κατά κανόνα και οι δυο σας λες και ο βασικός σας στόχος είναι να μπερδευτεί ο άλλος όσο πιο πολύ γίνεται και να μην καταλάβει τί θέλετε να πείτε. Παρουσίασα κι εγώ λοιπόν την άποψή μου με τον ίδιο τρόπο. Θολοκουλτουριάρικο και μυστηριακό, με υπονοούμενα μηνύματα που ο άλλος πρέπει να προσπαθήσει για να αποκρυπτογραφήσει τη θέση μου.
Το ότι δεν καταλάβατε δε τί θέλω να πω και σχολιάζετε και άκυρα ...σαν να καταλάβατε, μάλλον δείχνει ότι μπήκα στο νόημα. :lol:

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Αύγ 2023, 15:54

ΓΑΛΗ έγραψε:

Κατάλαβες τώρα το λάθος σου; Να μην βαριόμαστε να διαβάζουμε κι όταν το κάνουμε καλό είναι να προσπαθούμε να κατανοούμε με το γνωστικός μας όχι τι μας φαίνεται και τι αισθανόμαστε.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Αύγ 2023, 15:59

Μια χαρά κατανοητά είναι αυτά που λες. ότι είναι όλοι μαλάκες κι εσύ είσαι γνήσιος γιατί ο Χριστούλης αφού. Όπως όλο το χριστιανοιταλιμπανάτο. Μοχθηρία, κομπλεξαρία και σκατοψυχιά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Αύγ 2023, 15:59

Χαοτικός έγραψε:
26 Αύγ 2023, 15:54
ΓΑΛΗ έγραψε:

Κατάλαβες τώρα το λάθος σου; Να μην βαριόμαστε να διαβάζουμε κι όταν το κάνουμε καλό είναι να προσπαθούμε να κατανοούμε με το γνωστικός μας όχι τι μας φαίνεται και τι αισθανόμαστε.
Δεν βαριέμαι να διαβάζω, κάθε άλλο. :)

Και στο συγκεκριμένο θέμα βλέπω περισσότερες εκφράσεις του θυμικού και όχι του γνωστικού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Αύγ 2023, 16:09

ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Αύγ 2023, 15:59
Χαοτικός έγραψε:
26 Αύγ 2023, 15:54
ΓΑΛΗ έγραψε:

Δεν βαριέμαι να διαβάζω, κάθε άλλο. :)

Και στο συγκεκριμένο θέμα βλέπω περισσότερες εκφράσεις του θυμικού και όχι του γνωστικού.
Από ποιον; Να τα ποστ μου
Ωραίο νήμα ρε βλαμμένο :lol: Πως το παθες; :p2:

Κι επειδή νομίζω ότι έπιασα που το πας, συμφωνώ με χίλια. Άλλωστε είναι σαφές αυτό που λες στη δεύτερη ανάρτηση. όχι ότι ισχύει αυστηρά επιστημονικά αλλά ναι. Άμα αγαπάς το άλλο φύλλο και παραμερίζεις τα κόμπλεξ που βίαια σου έκατσαν μέσα σου όπως σε όλους μας, έρχεσαι λίγο στη θέση του και κατανοείς τη διαφορετικότητα από σένα. Αυτό νιώθω για τα κορίτσια μου και πορευόμαστε.

Εκτιμώ επίσης το γεγονός ότι εκθέτει κάποιος προσωπικά του από την καθημερινότητα. Είναι αληθινές συζητήσεις, Μπράβο.
όχι μόνο εύκολο. Αλλά και αναμενόμενο. Σε εξουσιολάγνες νοοτροπίες θεριέψαμε.

Απλά εδώ στο νήμα, προτείνω να μην πάρουμε πολύ σοβαρά τις απόψεις. Μην την ψωνίσουμε δηλαδή και την δούμε επιστήμονες στοχαστές αναλύοντας πραγματικότητες και πεποιθήσεις. Ασφαλώς και δεν ισχύει ότι έγραψε η γυναίκα και που εγώ της είπα ότι συμφωνώ με χίλια. Δεν καλύπτεται τέτοιο θέμα. Είναι τόσο πολύπλευρο και πολυπαραγοντικό που δεν θα χάσουμε απλά την μπάλα αλλά θα την ξεχάσουμε.
Αυτό που εγκωμίασα είναι η διάθεσή της να μοιραστεί κάτι που ένιωσε. Έκανε μία συζήτηση που έτυχε λόγω συνθηκών (περιεχόμενο, προδιάθεση, αποτέλεσμα κ.α.) να την κάνει να νιώσει κάτι ωραίο. Πληρότητα ίσως; Δημιουργικότητα; Ό,τι κι αν είναι, ήθελε να το μοιραστεί.

Όχι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση πάνω στο θέμα βέβαια.
Δεν μου έλειψες γιατί σε διάβαζα. :P Καλώς σε βρίσκω ακόμα εδώ. Αλλιώς γιατί να έρθω; :102:
Έχει ενοχοποιηθεί εξ αιτίας των προβληματικών καταστάσεων που προκαλούν οι Εγωισμοί. Ενώ το Εγουδάκι είναι απλά μηχανισμός της προσωπικότητας-ψυχής μας.

Εύκολο να χαθεί η μπάλα, επειδή αρχικά λες "Ξέρω την ζωή, δεν θέλω το παιδί μου να μην μπορεί να αντιμετωπίσει τις στραβές που θα του τύχουν". Μετά από αυτό κοιτάς να το εκπαιδεύεις στο θέμα των ορίων κλπ κλπ. Στο τέλος παρατηρείται ότι στην ουσία απαιτείς να δει τον κόσμο όπως το βλέπεις εσύ. Ενίοτε υπάρχουν κόντρες και στο τέτοια μπορεί να νιώσεις ότι καταρρέει το Εγώ σου και ότι βάλλεται από το ίδιο το παιδί σου. Και μια χαρά γίνεται μια νευρωτική κατάσταση όπου γίνεστε θυσία για την διατήρηση του συστήματος και των μαλακισμένων αξιών του.
Αυτά που λέμε "Μηχανισμοί άμυνας" (Απώθηση και απωθημένα, Εκλογίκευση και γλειψιματική στάση -ΜΕΧΡΙ και το όρο νοημοσύνη βρήκαν να χώσουν στο συναίσθημα [Γκολεμάς: Συναι9σθηματική νοημοσύνη] και άλλα τέτοια) είναι ανταποκρίσεις του ΕΓΩ στις ηθικές σου συγκρούσεις. όσο πιο ακαλλιέργητος τόσο πιο πολύ η θολούρα και άρα η ηθικές πιέσεις και οι πεποιθήσεις έχουν πιο έντονη δραστηριότητα. Άρα θα χτίσεις ένα αμυντικό κάστρο. Έναν χαρακτήρα. Θα έχεις κιόλας ακράδαντες αρχές και θα θες να τις επιβάλεις για να "σωθείς".

Δεν λέει τίποτα από μόνο του, "πρέπει να παραμεριστεί το ΕΓΩ". Δεν ξέρουμε πως να το κάνουμε. Μόνο γνώση και καλλιέργεια φέρνει λίγο μια λύση.
Αλλά και πάλι δεν φερνει οριστική λύση. Δεν νομίζω να υπάρχει οριστική λύση. Δεν ξέρω καν κατά πόσο είναι φυσικός τρόπος ζωής το να μεγαλώνεις σε οικογένεια. Έχουν γίνει νύξεις γι αυτό, δεν μπορεί να είναι τυχαίες.
Είδες κάπου θυμικό;

Μήπως τι θυμικό αρχίζει από δω;
Τόσα πολλά τα θέματα που θέτεις και τόσο εντυπωσιακή η γνώση σου για το εγώ του άλλου... τα απωθημένα του, τις ηθικές του συγκρούσεις, τη θολούρα, τις γνώσεις και την καλλιέργειά του... παρόλο που δεν ξέρεις καν πως να παραμερίσεις το δικό σου.

Κάποτε πχ, το εγώ μου θα απαιτούσε να σου φλεξάρω πτυχία και γνώσεις και καλλιέργεια για να αποδείξω και καλά κάτι. Τώρα πλέον απλά δεν με απασχολεί. Κρατάς την άποψή σου, κρατάω τη δική μου, η οποία και λέει ότι όχι μόνο η γνώση δεν φέρνει καμία λύση σε αυτό που δεν ξέρουμε πως να κάνουμε, (πως να παραμερίσουμε το εγώ), αλλά αντιθέτως γίνεται και τροχοπέδη...

...μιας και ἡ γνῶσις φυσιοῖ, ἡ δὲ ἀγάπη οἰκοδομεῖ.

Εἰ δέ τις δοκεῖ εἰδέναι τι, οὐδέπω οὐδὲν ἔγνωκε καθὼς δεῖ γνῶναι...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Αύγ 2023, 16:21

Άσ' το Χαοτικέ.
Σε κάποιες φάσεις πιάνουμε επαφή αλλά όταν αρχίζω και βλέπω τέτοια ποιηματάκια τη χάνω.
Μια χαρά κατανοητά είναι αυτά που λες. ότι είναι όλοι μαλάκες κι εσύ είσαι γνήσιος γιατί ο Χριστούλης αφού. Όπως όλο το χριστιανοιταλιμπανάτο. Μοχθηρία, κομπλεξαρία και σκατοψυχιά.
Οπότε, μακριά και αγαπημένοι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Αύγ 2023, 16:24

ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Αύγ 2023, 16:21
Άσ' το Χαοτικέ.
Σε κάποιες φάσεις πιάνουμε επαφή αλλά όταν αρχίζω και βλέπω τέτοια ποιηματάκια τη χάνω.
Ναι ρε είσαι πολύ χριστιανή το ξέρω :D Για την ταμπακιέρα τίποτα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Αύγ 2023, 16:28

Χαοτικός έγραψε:
26 Αύγ 2023, 16:24
ΓΑΛΗ έγραψε:
Άσ' το Χαοτικέ.
Για το καλό σου το λέω, βρε κουτό. Γιατί αν μιλήσουμε για ταμπακιέρες, πίστεψε με θα νοιώσεις πολύ άβολα.
:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Αύγ 2023, 16:28

ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Αύγ 2023, 16:28
Χαοτικός έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Άσ' το Χαοτικέ.

Για το καλό σου το λέω, βρε κουτό. Γιατί αν μιλήσουμε για ταμπακιέρες, πίστεψε με θα νοιώσεις πολύ άβολα.
Εγώ από σένα;

:c020:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Αύγ 2023, 16:31

Χαοτικός έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Εγώ από σένα;

Είδες που τις πιάνω τις φάσεις πριν συμβούν; Αφού το ξέρω το θυμικό σας, καλύτερα από την παλάμη σας.

Φιλάκια. :g094:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Αύγ 2023, 16:32

ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Αύγ 2023, 16:31
Χαοτικός έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Εγώ από σένα;

Είδες που τις πιάνω τις φάσεις πριν συμβούν; Αφού το ξέρω το θυμικό σας, καλύτερα από την παλάμη σας.

Φιλάκια. :g094:

Όχι δεν είδα τίποτα. Τώρα;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών