Θα μπορούσε. Δεν βρίσκω μεμπτό πάντως αυτό το πράγμα αν το κάνει. καλά κάνει. Πάντως εγώ έκανα ένα ποστ που του τη λέει λίγο εδώ Χαοτικός @ Μάνα και γιος αλλά δεν έχει να κάνει. Ο Σταύρος είναι μια χαρά άτομο.
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια, επιφυλάσσομαι να ανταποδώσω.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ξεκίνα ένα νήμα για την Εξέλιξη των Ειδών και γράψε ότι είναι πολύ γαμάτη.
Δεν θα αντέξει στον πειρασμό και θα φανερωθεί για να την πολεμήσει.

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Ο taxalataxalasa ήταν (είναι) μεγάλη μορφή. Δεν γούσταρα κανένα απ'τα νήματα που άνοιγε (καθώς δεν με ενδιαφέρουν ετυμολογίες και τέτοια), αλλά ο τυπάς είχε απίστευτο mastery στα λογοπαίγνια για Ελ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.
Τι Favelo-Νοίκι, τι "από χουντικός και φασίστας, έγινε φουντικός και χασίστας", τι Μιζα-τα-κανα ΜπαοκΓιάννενα
Αυτά, off the top of my head. Μιλάμε για σουρεάλ λογοπαίγνια, απίστευτα.
Τι Favelo-Νοίκι, τι "από χουντικός και φασίστας, έγινε φουντικός και χασίστας", τι Μιζα-τα-κανα ΜπαοκΓιάννενα
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Θεωρώ ότι θα έμπαινε με το ίδιο νικ ή κάτι τετοιο λέγοντας ποιος είναι.Χαοτικός έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 15:00Θα μπορούσε. Δεν βρίσκω μεμπτό πάντως αυτό το πράγμα αν το κάνει. καλά κάνει. Πάντως εγώ έκανα ένα ποστ που του τη λέει λίγο εδώ Χαοτικός @ Μάνα και γιος αλλά δεν έχει να κάνει. Ο Σταύρος είναι μια χαρά άτομο.
Επίσης θεωρώ πως δεν έφυγε εξαιτίας κάποιου χρηστη.
Παρατηρητής...
- ksk
Θα ξαναμπείmasterridley έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 16:37Ο taxalataxalasa ήταν (είναι) μεγάλη μορφή. Δεν γούσταρα κανένα απ'τα νήματα που άνοιγε (καθώς δεν με ενδιαφέρουν ετυμολογίες και τέτοια), αλλά ο τυπάς είχε απίστευτο mastery στα λογοπαίγνια για Ελ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.
Όντως απίστευτος!
Παρατηρητής...
ksk έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 16:50Θεωρώ ότι θα έμπαινε με το ίδιο νικ ή κάτι τετοιο λέγοντας ποιος είναι.Χαοτικός έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 15:00Θα μπορούσε. Δεν βρίσκω μεμπτό πάντως αυτό το πράγμα αν το κάνει. καλά κάνει. Πάντως εγώ έκανα ένα ποστ που του τη λέει λίγο εδώ Χαοτικός @ Μάνα και γιος αλλά δεν έχει να κάνει. Ο Σταύρος είναι μια χαρά άτομο.
Για πολλούς χρήστες;
Έλα ρε, δεν είδες συμπεριφορά που είχαν; Δεν λέω, κάποιος μπορεί να τσαντίζεται όταν ο άλλος εμμένει σε κάτι. Αλλά έβρισκαν την ευκαιρία να πεταχτούν διάφοροι (οι ίδιοι πάντα και να τον βρίσουνε.
- ksk
Θεωρώ ότι η προσωπικότητα του ήταν πολύ ισχυρή για να φύγει εξαιτίας απόψεων χρηστών.Χαοτικός έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 16:53ksk έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 16:50Θεωρώ ότι θα έμπαινε με το ίδιο νικ ή κάτι τετοιο λέγοντας ποιος είναι.Χαοτικός έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 15:00
Θα μπορούσε. Δεν βρίσκω μεμπτό πάντως αυτό το πράγμα αν το κάνει. καλά κάνει. Πάντως εγώ έκανα ένα ποστ που του τη λέει λίγο εδώ Χαοτικός @ Μάνα και γιος αλλά δεν έχει να κάνει. Ο Σταύρος είναι μια χαρά άτομο.
Για πολλούς χρήστες;
Έλα ρε, δεν είδες συμπεριφορά που είχαν; Δεν λέω, κάποιος μπορεί να τσαντίζεται όταν ο άλλος εμμένει σε κάτι. Αλλά έβρισκαν την ευκαιρία να πεταχτούν διάφοροι (οι ίδιοι πάντα και να τον βρίσουνε.
Κοινώς δεν τον άγγιζαν.
Παρατηρητής...
Συμφωνώ ή μάλλον πιο σωστά έχω την ίδια αίσθηση.ksk έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 17:02Θεωρώ ότι η προσωπικότητα του ήταν πολύ ισχυρή για να φύγει εξαιτίας απόψεων χρηστών.
Κοινώς δεν τον άγγιζαν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Νομίζω ότι δεν παίζει αυτό. Όσο ισχυρή προσωπικότητα και να έχεις. Κάποια στιγμή δεν αντέχεις τη σιχαμάρα.ksk έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 17:02Θεωρώ ότι η προσωπικότητα του ήταν πολύ ισχυρή για να φύγει εξαιτίας απόψεων χρηστών.
Κοινώς δεν τον άγγιζαν.
Άρα επειδής σου την είπε είναι παγιός χρήστης κι όχι γενικά κάποιος παγιός χρήστης αλλά ο συγκεκριμένος κιόλα.Thor έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 14:50Κατ'αρχας, χωρις να γνωριζει υποτιθεται προσωπα και καταστασεις σ'ενα νεο χωρο νεος χρηστης, μου την επεσε χωρις απολυτως κανενα λογο, φανηκε το απωθημενο του.
Αμα διαβασεις και τα ποστ που εχει κανει σε αλλα νηματα, θα δεις το αυτιστικο στιλ του να ξεδιπλωνεται με χαρη και μεγαλειο.
Επισης, γραφει σαν μυδραλιο οπως και ο ''συχωρεμενος'' και κουβαλαει τις ιδιες αποψεις περι επιστημης.
Δε θελει κοπο, ειναι εκει μπροστα σας, το φωναζει απελπισμενα, θελει τη προσοχη σας,

Που είναι αφτό με το γύρο;
Α, νάτο.
Δερ γιου γκόου.

.
.
Σε κάθε περίπτωση είναι θέμα προσωπικής αισθητικής - οριοθέτησης, όχι αποτέλεσμα ετεροπροσδιορισμού αλλά νομίζω ότι ο καθένας μας κρίνει εξ ιδίων.
.
.
Μεγάλο θέμα (νομίζω, λέω τώρα).
Ανοίγονται κι άλλα θεματάκια πάνω σε αυτό.
ότι όλοι το κάνουμε κι ότι είναι σύσκολο να το αποφύγεις,
ότι κρίνεις άσχημα ή βρίζεις κάποιον που είναι ίδιος με σένα (για να ξορκίσεις την ενοχή αφού έχεις κι εσύ τα ίδια χαρακτηριστικά)
ότι έχει χαμηλή ενσυναίσθηση κάποιος ή και νοημοισύνη και δεν μπορεί να δει σφαιρικά κάτι ή έστω πολύπλευρα και θεωρεί ότι παντού ισχύει το ίδιο που ισχύει γι αυτόν στη δεδομένη φάση.
Απλά είναι σκέψεις για συζήτηση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Περσόνες που χάθηκαν και δεν μας λείπουν.
από Πασιφάη » 16 Νοέμ 2024, 23:43 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 9 Απαντήσεις
- 706 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Νοέμ 2024, 18:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περσόνες που δεν χάθηκαν και μας λείπουν.
από enaon » 18 Δεκ 2024, 17:37 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 42 Απαντήσεις
- 1749 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
20 Δεκ 2024, 23:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι άριστοι δεν κάνουν διακοπές. Λείπουν εκτός Αθηνών...
από Maspoli » 09 Αύγ 2023, 09:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 750 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
09 Αύγ 2023, 09:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιες είναι οι πιο ρυθμιστικές περσόνες του φόρουμ;
από AlienWay » 21 Δεκ 2024, 11:26 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 1365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
30 Δεκ 2024, 13:56
-