Τώρα θα απαλλαγείς από τους διαλόγους με μία σκατόψυχη συνομιλήτρια, χωρίς καν να κάνεις καταγγελία.
Είναι η τυχερή σου μέρα.

Τώρα θα απαλλαγείς από τους διαλόγους με μία σκατόψυχη συνομιλήτρια, χωρίς καν να κάνεις καταγγελία.
Ναι τώρα απάντησες
Άντε καλε...μια χαρά τα λες και τα καταλάβαμε η καθεμία με τον τρόπο της.student έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 15:53Τί να διευκρινίσω ρε κορίτσια? Γράφετε κατά κανόνα και οι δυο σας λες και ο βασικός σας στόχος είναι να μπερδευτεί ο άλλος όσο πιο πολύ γίνεται και να μην καταλάβει τί θέλετε να πείτε. Παρουσίασα κι εγώ λοιπόν την άποψή μου με τον ίδιο τρόπο. Θολοκουλτουριάρικο και μυστηριακό, με υπονοούμενα μηνύματα που ο άλλος πρέπει να προσπαθήσει για να αποκρυπτογραφήσει τη θέση μου.
Το ότι δεν καταλάβατε δε τί θέλω να πω και σχολιάζετε και άκυρα ...σαν να καταλάβατε, μάλλον δείχνει ότι μπήκα στο νόημα.
Ελπίζω να μη θεωρήσεις την ερώτηση αδιάκριτη αλλά πιστεύω ότι θα είχε ενδιαφέρον η απάντηση.ksk έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 17:00Άντε καλε...μια χαρά τα λες και τα καταλάβαμε η καθεμία με τον τρόπο της.student έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 15:53Τί να διευκρινίσω ρε κορίτσια? Γράφετε κατά κανόνα και οι δυο σας λες και ο βασικός σας στόχος είναι να μπερδευτεί ο άλλος όσο πιο πολύ γίνεται και να μην καταλάβει τί θέλετε να πείτε. Παρουσίασα κι εγώ λοιπόν την άποψή μου με τον ίδιο τρόπο. Θολοκουλτουριάρικο και μυστηριακό, με υπονοούμενα μηνύματα που ο άλλος πρέπει να προσπαθήσει για να αποκρυπτογραφήσει τη θέση μου.
Το ότι δεν καταλάβατε δε τί θέλω να πω και σχολιάζετε και άκυρα ...σαν να καταλάβατε, μάλλον δείχνει ότι μπήκα στο νόημα.
Μην χαίρεσαι ότι εισήλθες στο κλαμπ των αινιγματικών.
Απλά κατά την κρίση μου η Γαλη καπου μπερδεύτηκε, θεωρώ ότι εφόσον το ποστ είναι δικό σου οφείλεις και να ξεκαθαρισεις τα πράγματα.
Επίσης θεωρώ ότι μιλώ με παιδί, ο λόγος σου είναι έτσι και γιουβέτσι.
Καμμία σχέση με το μπολντ. Το τελευταίο πράγμα που μ' απασχολεί στην οποιαδήποτε συζήτηση είναι το αν ο διαλεγόμενος είναι χριστιανός ή όχι.Χαοτικός έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 16:48Ναι τώρα απάντησες
Μίλησες για θυμικό και ήταν άστοχο και στο πα. Εσύ τώρα επειδή δεν θες να παραδεχτείς ότι πήρες απάντηση κι ότι ακυρώνεται ο ισχυρισμός σου, πας μία Χαλκίδα να χαμε να λέγαμε (για τη χριστιανοσύνη κλπ[) και μετά επιστρέφεις να μου πεις "Είδες που το θυμικό;"
όχι ρε, δεν είδα κι αυτό ακριβώς σου είπα
Μετά αναγκάζεσαι να δώσεις λίγο φως για το ποια είναι η ένστασή σου ("Α είμαι χριστιανή! Με λες σκατόψυχη γιατί είμαι χριστιανή;"). Και τσουπ! Δεν υπάρχει άλλο θέμα. Αυτό ήταν πάντα το θέμα, ότι βρίζω τη χριστιανοσύνη.
Α διαφέρουμεΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 21:39Καμμία σχέση με το μπολντ. Το τελευταίο πράγμα που μ' απασχολεί στην οποιαδήποτε συζήτηση είναι το αν ο διαλεγόμενος είναι χριστιανός ή όχι.Χαοτικός έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 16:48Ναι τώρα απάντησες
Μίλησες για θυμικό και ήταν άστοχο και στο πα. Εσύ τώρα επειδή δεν θες να παραδεχτείς ότι πήρες απάντηση κι ότι ακυρώνεται ο ισχυρισμός σου, πας μία Χαλκίδα να χαμε να λέγαμε (για τη χριστιανοσύνη κλπ[) και μετά επιστρέφεις να μου πεις "Είδες που το θυμικό;"
Μετά αναγκάζεσαι να δώσεις λίγο φως για το ποια είναι η ένστασή σου ("Α είμαι χριστιανή! Με λες σκατόψυχη γιατί είμαι χριστιανή;"). Και τσουπ! Δεν υπάρχει άλλο θέμα. Αυτό ήταν πάντα το θέμα, ότι βρίζω τη χριστιανοσύνη.
Τους υβριστές γενικώς, τους θεωρώ ψιλομαλάκες ούτως ή άλλως.
Εσύ ακόμη να μας πεις τι δουλειά κάνεις. (Αν κάνεις)ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 21:32Ελπίζω να μη θεωρήσεις την ερώτηση αδιάκριτη αλλά πιστεύω ότι θα είχε ενδιαφέρον η απάντηση.ksk έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 17:00Άντε καλε...μια χαρά τα λες και τα καταλάβαμε η καθεμία με τον τρόπο της.student έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 15:53
Τί να διευκρινίσω ρε κορίτσια? Γράφετε κατά κανόνα και οι δυο σας λες και ο βασικός σας στόχος είναι να μπερδευτεί ο άλλος όσο πιο πολύ γίνεται και να μην καταλάβει τί θέλετε να πείτε. Παρουσίασα κι εγώ λοιπόν την άποψή μου με τον ίδιο τρόπο. Θολοκουλτουριάρικο και μυστηριακό, με υπονοούμενα μηνύματα που ο άλλος πρέπει να προσπαθήσει για να αποκρυπτογραφήσει τη θέση μου.
Απλά κατά την κρίση μου η Γαλη καπου μπερδεύτηκε, θεωρώ ότι εφόσον το ποστ είναι δικό σου οφείλεις και να ξεκαθαρισεις τα πράγματα.
Έχεις παιδί ή παιδιά;
Κανένα πρόβλημα. Έχω ήδη αντιληφθεί το ό,τι αντιλαμβάνεσαι την αυθεντικότητα του πολακισμού ως κάποια έκφραση "καταραμένης ποίησης".Χαοτικός έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 23:14Α διαφέρουμεΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 21:39Καμμία σχέση με το μπολντ. Το τελευταίο πράγμα που μ' απασχολεί στην οποιαδήποτε συζήτηση είναι το αν ο διαλεγόμενος είναι χριστιανός ή όχι.Χαοτικός έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 16:48
Ναι τώρα απάντησες
Τους υβριστές γενικώς, τους θεωρώ ψιλομαλάκες ούτως ή άλλως.Εγώ σας θεωρώ χοντρό- ούτως ή άλλως
Σιγά μη χρειαστεί να δίνω αναφορά στον κάθε κανενοπαπάρα που δεν γνώρισα. Όποιος γουστάρει ας έρθει στο σπίτι μου, πάντα ήταν ανοικτό για όλους. Να γνωρίσει και το γιο μου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 23:17Εσύ ακόμη να μας πεις τι δουλειά κάνεις. (Αν κάνεις)ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 21:32Ελπίζω να μη θεωρήσεις την ερώτηση αδιάκριτη αλλά πιστεύω ότι θα είχε ενδιαφέρον η απάντηση.ksk έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 17:00
Άντε καλε...μια χαρά τα λες και τα καταλάβαμε η καθεμία με τον τρόπο της.
Έχεις παιδί ή παιδιά;
Η έστω να παραδεχτείς πως δε θέλεις να το πεις.
Πες ντρέπομαι να πω. Αρκεί.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 23:27Σιγά μη χρειαστεί να δίνω αναφορά στον κάθε κανενοπαπάρα που δεν γνώρισα. Όποιος γουστάρει ας έρθει στο σπίτι μου, πάντα ήταν ανοικτό για όλους. Να γνωρίσει και το γιο μου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 23:17Εσύ ακόμη να μας πεις τι δουλειά κάνεις. (Αν κάνεις)
Ισχύει και για τον εργασιακό μου χώρο. Αρκεί να δεχθεί και τη δική μου επίσκεψη στο δικό του.
Αν δεν, ας συνεχίσει να θεωρεί γροθιές τις πορδές του.
Πες, πέρδομαι. Αρκεί.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 23:31Πες ντρέπομαι να πω. Αρκεί.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 23:27Σιγά μη χρειαστεί να δίνω αναφορά στον κάθε κανενοπαπάρα που δεν γνώρισα. Όποιος γουστάρει ας έρθει στο σπίτι μου, πάντα ήταν ανοικτό για όλους. Να γνωρίσει και το γιο μου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 23:17
Εσύ ακόμη να μας πεις τι δουλειά κάνεις. (Αν κάνεις)
Ισχύει και για τον εργασιακό μου χώρο. Αρκεί να δεχθεί και τη δική μου επίσκεψη στο δικό του.
πες ρε παιδι μου οτι εισαι συνταξιουχα απο τα 30σουΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 23:32Πες, πέρδομαι. Αρκεί.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 23:31Πες ντρέπομαι να πω. Αρκεί.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 23:27
Σιγά μη χρειαστεί να δίνω αναφορά στον κάθε κανενοπαπάρα που δεν γνώρισα. Όποιος γουστάρει ας έρθει στο σπίτι μου, πάντα ήταν ανοικτό για όλους. Να γνωρίσει και το γιο μου.
Πάντως για τόσες απολαύσεις φαίνεται να χεις αρκετά απωθημένα.