Νεοσατανιστικές ταυτότητες
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Νεοσατανιστικές ταυτότητες
Σε κάθε περίπτωση, θα ζήσουμε και πάλι μεγάλες στιγμές από θρησκευτικούς γάμους και βαφτίσια των άθεων τρέντυ ινφλουένσερς.
Κυρπαντελίδικος προχωαθεϊσμός με χριστιανικό γκλίτερ ή κάτι τέτοιο.
Κυρπαντελίδικος προχωαθεϊσμός με χριστιανικό γκλίτερ ή κάτι τέτοιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 26 Αύγ 2023, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν μπορούν να αποφύγουν με τίποτα την αυτογελοιοποίηση οι κλαυσιγελώντες δεν-είμαι-πολύ-πιστός-αλλά.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αν είχε χιούμορ το κράτος θα έλεγε από αύριο τέλος με την έκδοση των παλιών, όποιος χρειάζεται καινούρια παίρνει προσωρινό χαρτί και από Σεπτέμβρη να περάσει να πάρει τη νέα 

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ναι, χαρά μου, ναι.
Εγώ θα επαναλάβω ακόμη μια φορά ότι οι κουδουνίστρες των σοσιαλμήντια αγωνιστών, θυμίζουν απλώς το τακατατακα από τις ρακέτες στις παραλίες. Όταν πάνε στα σόγια τους ηρεμούνε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν θα ήταν χιούμορ αυτό. Δείγμα αυστηρής πρακτικότητας θα ήταν, αλλά τότε δεν θα μιλούσαμε για το νεοελληνικό κράτος αλλά για κάτι άλλο, απείρως πιο σοβαρό.Awesomatic έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 21:48Αν είχε χιούμορ το κράτος θα έλεγε από αύριο τέλος με την έκδοση των παλιών, όποιος χρειάζεται καινούρια παίρνει προσωρινό χαρτί και από Σεπτέμβρη να περάσει να πάρει τη νέα
Τώρα ανέχεται τους κλασιγελούντες κλαρινοεστέτ χριστοπαπαρολόγους και τις πσαγμένες τους απόπσεις ενώ δεν δημιουργούν τίποτα πέρα από διανοητικά σκουπίδια και ιντερνετικά απόβλητα.
Λεγεών έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 21:52Δεν θα ήταν χιούμορ αυτό. Δείγμα αυστηρής πρακτικότητας θα ήταν, αλλά τότε δεν θα μιλούσαμε για το νεοελληνικό κράτος αλλά για κάτι άλλο, απείρως πιο σοβαρό.Awesomatic έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 21:48Αν είχε χιούμορ το κράτος θα έλεγε από αύριο τέλος με την έκδοση των παλιών, όποιος χρειάζεται καινούρια παίρνει προσωρινό χαρτί και από Σεπτέμβρη να περάσει να πάρει τη νέα
Τώρα ανέχεται τους κλασιγελούντες κλαρινοεστέτ χριστοπαπαρολόγους.

Σήκωσε και τα δυο δαχτυλάκια για να το παίξεις επανάστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 26 Αύγ 2023, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Διαφωνείς ότι αυτό το νταλαβερακι (βγάλτε παλιές ταυτότητες κι εγώ θα σας αφήσω να τις έχετε δέκα χρόνια) είναι δείγμα κράτους κωμωδία;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 21:53Λεγεών έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 21:52Δεν θα ήταν χιούμορ αυτό. Δείγμα αυστηρής πρακτικότητας θα ήταν, αλλά τότε δεν θα μιλούσαμε για το νεοελληνικό κράτος αλλά για κάτι άλλο, απείρως πιο σοβαρό.Awesomatic έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 21:48Αν είχε χιούμορ το κράτος θα έλεγε από αύριο τέλος με την έκδοση των παλιών, όποιος χρειάζεται καινούρια παίρνει προσωρινό χαρτί και από Σεπτέμβρη να περάσει να πάρει τη νέα
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Κοίτα καταλαβαίνω την ανάγκη να δωθεί χώρος και στους συμπολίτες μας που είναι πνευματικά περιορισμένοι αφού το κράτος δεν φρόντισε τόσα χρόνια για την ψυχική υγεία και κατέληξαν να τους σέρνουν από τη μύτη "πνευματικοί" και παραθρησκευτικές οργανώσεις.Λεγεών έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 21:52Δεν θα ήταν χιούμορ αυτό. Δείγμα αυστηρής πρακτικότητας θα ήταν, αλλά τότε δεν θα μιλούσαμε για το νεοελληνικό κράτος αλλά για κάτι άλλο, απείρως πιο σοβαρό.Awesomatic έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 21:48Αν είχε χιούμορ το κράτος θα έλεγε από αύριο τέλος με την έκδοση των παλιών, όποιος χρειάζεται καινούρια παίρνει προσωρινό χαρτί και από Σεπτέμβρη να περάσει να πάρει τη νέα
Αρκεί να μπορούμε οι φυσιολογικοί άνθρωποι να κάνουμε τη δουλειά μας. Αρκετά το καθυστέρησαν το θέμα με τις ταυτότητες τόσα χρόνια.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Σαφώς όχι. Αλλά το κράτος λειτουργεί έτσι σε όλα τα πεδία γιατί πάντα φοβάται τις "συγκρούσεις" σε όλα τα επίπεδα.
Εσύ διαφωνείς στο ότι οι περισσότεροι αντιχριστιανοί επαναστάτες της πορδής, δεν θα τολμούσαν να πουν το παραμικρό από τις παπαριές που εκφράζουν στα φόρα, στους δικούς τους;
Το ερώτημα ισχύει και για ό,τι έγραψα για τις τελετές και ό,τι άλλο γουστάρεις.
Και θέλω ξεκάθαρη απάντηση σ' αυτό και όχι κάτι τύπου "εγώ κλπ"
Στην άποψη/εμπειρία που έχεις για το σύνολο αναφέρομαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σαφώς και το ξέρω. Ξέρω επίσης τη σχέση αυτών που γράφω εδώ με αυτά που λέω έξω ή στην οικογένεια μου, τους φίλους μου κλπΠλέριος έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 22:01ξερεις οτι γραφεις σε σοσιαλ μηντια ε?
[img]https://i.postimg.cc/RFVqWhkR/1692 ... .jpg[/img]
Και ακριβώς γι' αυτό το αναφέρω. Επειδή ξέρω τόσο εξωπχορουμικό όσο και πχορουμικό κόσμο.

Για τους κανένες που κουνάν τις κουδουνίστρες τους εδώ, έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψη μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 26 Αύγ 2023, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υπερβολές. Γίνεται τέτοια μεγαλοιδοτηριώδης πένα να αναλώνεται σε ιντερνετικό σκουός εκτοξεύοντας ολημερίς πομφόλυγες προς τον εαυτό της;Πλέριος έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 22:01ξερεις οτι γραφεις σε σοσιαλ μηντια ε?
Άσε τους ελιγμούς ρε καημένο. Είπαμε, σας ξέρω καλύτερα από την παλάμη σας. Για το μεγεθυμένο, κουβέντα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σου εύχομαι κάποια στιγμή να βρεις το φορουμικό θάρρος και να πεις ξεκάθαρα ποια είσαι και τι πιστεύεις και τι γουστάρεις να υπερασπίζεσαι, αντί να αναλώνεσαι στις προσφιλείς σου υπεκφυγές, τα ναι-μεν-αλλά, τα εγώ-δεν-είμαι-έτσι-αλλά, και πάει λέγοντας.
Θα νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και με όσα πραγματικά δεν είσαι.

Μέχρι τότε κλαυσιγελούσα και αποπσαγμένη γατούλα, δεν τρομάζεις κανένα με το νιαούρισμα σου. Οπότε κάνε μας τη χάρη και πήγαινε παίξε με τον μπόγο σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 313 Απαντήσεις
- 9904 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
16 Νοέμ 2023, 03:01
-