Μικρή βοήθεια;
Μικρή βοήθεια;
Υπάρχει περίπτωση να μου βρει κάποιος σε pdf το συγκεκριμένο βιβλίο:
Reading the novels of John Williams : a flaw of light, by Mark Asquith.
Δεν το βρίσκω ούτε σε ebook και για να παραγγείλεις αντίτυπο πάει από 100-160 ευρώ.
Reading the novels of John Williams : a flaw of light, by Mark Asquith.
Δεν το βρίσκω ούτε σε ebook και για να παραγγείλεις αντίτυπο πάει από 100-160 ευρώ.
Re: Μικρή βοήθεια;
Έστω αυτό Lost in the New West: Reading Williams, McCarthy, Proulx and McGuane ??
Το βρήκα σε ένα σάιτ, Perlego, έχει μηνιαία συνδρομή με 12 ευρώ και δωρεάν δοκιμή δώδεκα ημερών αλλά ζητάει λεπτομέρειες κάρτας και το ακύρωσα.
Το βρήκα σε ένα σάιτ, Perlego, έχει μηνιαία συνδρομή με 12 ευρώ και δωρεάν δοκιμή δώδεκα ημερών αλλά ζητάει λεπτομέρειες κάρτας και το ακύρωσα.
libgen
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Αυτό που έγραψε ο japetus. Βάζεις έναν proxy στον browser σου, καθότι οι σελίδες είναι απαγορευμένες, και πας libgen.li ή libgen.rs (ή άλλα mirrors).
Δεν έχει το 1ο που θες, αλλά το 2ο ορίστε:

Επειδή είμαι αρκετά ασχετος,μπορείτε να μου πείτε τα βήματα που θα τα κάνω όλα αυτα;masterridley έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 15:38Αυτό που έγραψε ο japetus. Βάζεις έναν proxy στον browser σου, καθότι οι σελίδες είναι απαγορευμένες, και πας libgen.li ή libgen.rs (ή άλλα mirrors).
- masterridley
ψάξε "free vpn zenmate" με chrome, θα σου βγάλει ένα extension που εγκαθιστάς. Διάβασε τις οδηγίες. Στην ουσία διαλέγεις μια άλλη χώρα ως proxy πχ γερμανία και έτσι μπορείς να πας στο libgen.li (αν δοκιμάσεις έτσι όπως είσαι τώρα, θα φας block)Kappa έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 17:32Επειδή είμαι αρκετά ασχετος,μπορείτε να μου πείτε τα βήματα που θα τα κάνω όλα αυτα;masterridley έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 15:38Αυτό που έγραψε ο japetus. Βάζεις έναν proxy στον browser σου, καθότι οι σελίδες είναι απαγορευμένες, και πας libgen.li ή libgen.rs (ή άλλα mirrors).
Εκεί ψάχνεις το βιβλίο σου, πατάς το 1,2,3 etc στα δεξιά κάτω απ'το Mirrors και κατεβάζεις το pdf.
simple.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
masterridley έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 17:40ψάξε "free vpn zenmate" με chrome, θα σου βγάλει ένα extension που εγκαθιστάς. Διάβασε τις οδηγίες. Στην ουσία διαλέγεις μια άλλη χώρα ως proxy πχ γερμανία και έτσι μπορείς να πας στο libgen.li (αν δοκιμάσεις έτσι όπως είσαι τώρα, θα φας block)Kappa έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 17:32Επειδή είμαι αρκετά ασχετος,μπορείτε να μου πείτε τα βήματα που θα τα κάνω όλα αυτα;masterridley έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 15:38Αυτό που έγραψε ο japetus. Βάζεις έναν proxy στον browser σου, καθότι οι σελίδες είναι απαγορευμένες, και πας libgen.li ή libgen.rs (ή άλλα mirrors).
Εκεί ψάχνεις το βιβλίο σου, πατάς το 1,2,3 etc στα δεξιά κάτω απ'το Mirrors και κατεβάζεις το pdf.
simple.
https://en.wikipedia.org/wiki/Library_Genesis#BlocksLibgen is blocked by a number of ISPs in the United Kingdom,[15] but such DNS-based blocks are claimed to do little to deter access.[3] It is also blocked by ISPs in France,[16] Germany,[17] Greece,[18] Italy,[19] Belgium (which redirects to the Belgian Federal Police blockpage),[20] and Russia (in November 2018).[21][22]
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Ευχαριστώ!masterridley έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 17:40ψάξε "free vpn zenmate" με chrome, θα σου βγάλει ένα extension που εγκαθιστάς. Διάβασε τις οδηγίες. Στην ουσία διαλέγεις μια άλλη χώρα ως proxy πχ γερμανία και έτσι μπορείς να πας στο libgen.li (αν δοκιμάσεις έτσι όπως είσαι τώρα, θα φας block)Kappa έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 17:32Επειδή είμαι αρκετά ασχετος,μπορείτε να μου πείτε τα βήματα που θα τα κάνω όλα αυτα;masterridley έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 15:38Αυτό που έγραψε ο japetus. Βάζεις έναν proxy στον browser σου, καθότι οι σελίδες είναι απαγορευμένες, και πας libgen.li ή libgen.rs (ή άλλα mirrors).
simple.
Κατέβασα αυτό και άλλα πολλα
- masterridley
Μέχρι και $800 έχω βρει βιβλία που ψάχνω κατα καιρούς.
Οι τιμές βγαίνουν αυτόματα απο κάτι αλγόριθμους που υπολογίζουν ζήτηση vs σπανιότητα.
Ο,τι να 'ναι, βασικά.
Ψάχνεις λίγο και τα βρισκεις pdf. Η ακόμα καλύτερα για £3.59 στο ebay, με τζαμπα μεταφορικά για ΗΒ.
Το συγκεκριμένο μέχρι και στο eBay εχει 80αρια. Θα περιμένω μπας και το πετύχω πουθενά.
λίγο άσχετο με αυτό που λες αλλά θέλω να σε ενημερώσω αν δεν το ξέρεις γι αυτό https://www.chatpdf.com/?via=pdf&via=pdfImperium έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 23:02Μέχρι και $800 έχω βρει βιβλία που ψάχνω κατα καιρούς.
Οι τιμές βγαίνουν αυτόματα απο κάτι αλγόριθμους που υπολογίζουν ζήτηση vs σπανιότητα.
Ο,τι να 'ναι, βασικά.
Ψάχνεις λίγο και τα βρισκεις pdf. Η ακόμα καλύτερα για £3.59 στο ebay, με τζαμπα μεταφορικά για ΗΒ.
ή αυτό είναι;

Εκτός θέματος βέβαια και συγνώμη, αλλά το θυμήθηκα και το μοιράζομαι. πολύ καλή φάση.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ωραίος.Χαοτικός έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 23:52λίγο άσχετο με αυτό που λες αλλά θέλω να σε ενημερώσω αν δεν το ξέρεις γι αυτό https://www.chatpdf.com/?via=pdf&via=pdf
ή αυτό είναι;https://chatpdf.ai/ Δεν θυμάμαι.
Εκτός θέματος βέβαια και συγνώμη, αλλά το θυμήθηκα και το μοιράζομαι. πολύ καλή φάση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακαλώ μια μικρή βοήθεια για τον άνθρωπο
από marabou » 10 Φεβ 2025, 14:55 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 48 Απαντήσεις
- 1214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
11 Φεβ 2025, 14:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
από Casp » 03 Ιαν 2025, 20:47 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 415 Απαντήσεις
- 8761 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
14 Ιαν 2025, 16:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ατομα που εργαστηκαν απο μικρη ηλικια
από SeaHawk » 16 Δεκ 2024, 23:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 65 Απαντήσεις
- 1901 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από exiledd
10 Ιαν 2025, 22:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αποπέμφθηκε ο αρχισυντάκτης του Spiegel για τη «Μικρή Μαρία» του Έβρου
από Saliveros » 26 Μάιος 2023, 08:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 82 Απαντήσεις
- 2924 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
10 Φεβ 2025, 23:22
-