για την φανελα ρε,ιδεαλισμος
μην μου πεις τωρα φερε μου 500 φανελες να πουλησω

για την φανελα ρε,ιδεαλισμος
ε καλα,να μας μιλατε και για χρεη εσεις,κατανταει φαρσοκωμωδια ολκης!
τι εννοεις,σας δουλευω;
ρε φιλε,αμα αρχισω εδω στην Αθηνα να μιλαω για παοκ,θα με κοιτανε σαν εξωγηινο.
Ποιος θα μιλάει; Ο Παναθηναικός που χαριστικά παίζει στη σούπερλιγκ; Οι προηγούμενη ΑΕΚ που χρωστάει σε όσους μιλούν ελληνικά και σε πολλούς που μιλούν ξένες γλώσσες;
βρίσκουν και τα κάνουνbrb και tyt έγραψε: ↑30 Οκτ 2018, 00:26Μην κοροϊδεύετε τα πιτσιρίκια του Δώνη ρε. Δεν μου πάει η καρδιά.
όχι βρίσκουν θέλουν και τα κάνουν. Γιατί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έλεγαν ότι θα πάνε για το διπλό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Οκτ 2018, 15:21βρίσκουν και τα κάνουνbrb και tyt έγραψε: ↑30 Οκτ 2018, 00:26Μην κοροϊδεύετε τα πιτσιρίκια του Δώνη ρε. Δεν μου πάει η καρδιά.
τους είδαμε με τη βίντι πόσο μάγκες ήταν
brb και tyt έγραψε: ↑31 Οκτ 2018, 15:23όχι βρίσκουν θέλουν και τα κάνουν. Γιατί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έλεγαν ότι θα πάνε για το διπλό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Οκτ 2018, 15:21βρίσκουν και τα κάνουνbrb και tyt έγραψε: ↑30 Οκτ 2018, 00:26Μην κοροϊδεύετε τα πιτσιρίκια του Δώνη ρε. Δεν μου πάει η καρδιά.
τους είδαμε με τη βίντι πόσο μάγκες ήταν
ο πρωτος χρονικα που παιζει χαριστικα στη Α΄εθνικη,ειναι ο παοκ.brb και tyt έγραψε: ↑31 Οκτ 2018, 15:19Ποιος θα μιλάει; Ο Παναθηναικός που χαριστικά παίζει στη σούπερλιγκ; Οι προηγούμενη ΑΕΚ που χρωστάει σε όσους μιλούν ελληνικά και σε πολλούς που μιλούν ξένες γλώσσες;
Χρέη προς το δημόσιο που ήταν στα δικαστήρια και πληρώθηκαν χωρίς τις προσαυξήσεις όπως έκαναν και πολλές άλλες ΑΕ. Από το ΠΟΚ η πετσινοχάρτινη έβαλε δύο φορές φέσι με το 44 και τώρα. Να δούμε πόσα θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός.Thor έγραψε: ↑31 Οκτ 2018, 16:58ο πρωτος χρονικα που παιζει χαριστικα στη Α΄εθνικη,ειναι ο παοκ.
Μαλλον ξεχνας κατι τραπεζες που ανοιγαν Κυριακη στη Θεσσαλονικη.
Ξεχνας οτι εδινες για μεταγραφη παικτες χαμηλης αξιας και χρυσοπληρωνοσουν γι'αυτους,μονο και μονο για να μη πεσεις κατηγορια απ'τα χρεη.
Ξεχνας τους φυτευτους προεδρους με κυβερνητικες πλατες.
Αλλα ξαφνικα επειδη εμφανιστηκε ενας ξενος τα τελευταια χρονια και πληρωνει τις υποχρεωσεις σας,ολες τις υπολοιπες δεκαετιες τις ξεχνας.
φυσικα και δεν αξιζουν απαντησης,αφου δεν υπαρχουν απαντησεις.brb και tyt έγραψε: ↑31 Οκτ 2018, 17:05Χρέη προς το δημόσιο που ήταν στα δικαστήρια και πληρώθηκαν χωρίς τις προσαυξήσεις όπως έκαναν και πολλές άλλες ΑΕ. Από το ΠΟΚ η πετσινοχάρτινη έβαλε δύο φορές φέσι με το 44 και τώρα. Να δούμε πόσα θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός.Thor έγραψε: ↑31 Οκτ 2018, 16:58ο πρωτος χρονικα που παιζει χαριστικα στη Α΄εθνικη,ειναι ο παοκ.
Μαλλον ξεχνας κατι τραπεζες που ανοιγαν Κυριακη στη Θεσσαλονικη.
Ξεχνας οτι εδινες για μεταγραφη παικτες χαμηλης αξιας και χρυσοπληρωνοσουν γι'αυτους,μονο και μονο για να μη πεσεις κατηγορια απ'τα χρεη.
Ξεχνας τους φυτευτους προεδρους με κυβερνητικες πλατες.
Αλλα ξαφνικα επειδη εμφανιστηκε ενας ξενος τα τελευταια χρονια και πληρωνει τις υποχρεωσεις σας,ολες τις υπολοιπες δεκαετιες τις ξεχνας.
Τα υπόλοιπα δεν αξίζουν απάντησης.
Τι να απαντήσω; Φυτευτούς προέδρους με τις πλάτες της κυβέρνησης που καταχρέωσαν τον ΠΑΟΚ;
γι αυτο θα μεινετε για παντα μια μικρη ομαδα της επαρχιας,γιατι βγαλατε κωλο και χεσατε το κοσμο ολο.brb και tyt έγραψε: ↑31 Οκτ 2018, 17:22Τι να απαντήσω; Φυτευτούς προέδρους με τις πλάτες της κυβέρνησης που καταχρέωσαν τον ΠΑΟΚ;
Μεταγφραφές για να μείνει ο ΠΑΟΚ στην κατηγορία έχοντας όπως έγραψες φυτευτούς προέδρους;
Ο ξένος που πλήρωσε;
Και θέλεις και απάντηση ...
Κατά τα άλλα Πρίγιοβιτς και οι Παναθηναικοί σαν εσένα θα βλέπετε μπάλα και σαν γεροντοκόρες θα σκέφτεστε το παρελθόν.