Ποιον καρχαρία βρε; Εδώ μιλάμε για γήινες φάσεις. Γουστάρουν παιχνιδάκια οι ζαίοι σκορπιοί του Έβρου με σκορπίνες από τη Μάνη; Θα τα έχουν.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Ποιον καρχαρία βρε; Εδώ μιλάμε για γήινες φάσεις. Γουστάρουν παιχνιδάκια οι ζαίοι σκορπιοί του Έβρου με σκορπίνες από τη Μάνη; Θα τα έχουν.
Εκεί έχει αναλάβει ο Παπανίκος και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα. Τους έχει σκορπίσει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 15:48Ποιον καρχαρία βρε; Εδώ μιλάμε για γήινες φάσεις. Γουστάρουν παιχνιδάκια οι ζαίοι σκορπιοί του Έβρου με σκορπίνες από τη Μάνη; Θα τα έχουν.
Τον... κακόγουστο λες; Απορώ πως αντέχεις αυτό το φτηνιάρικο χιούμορ. Σε οικτίρω.
Εμένα μ' αρέσει.
Γμτ... πόσες φορές την έχω πατήσει έτσι; Ακόμα να μάθω πότε κυριολεκτείς και πότε όχι...
Κι ο Σεφερλής αρέσει, αλλά δεν το λένε φωναχτά στα φόρα
Σεφερλής;
Έπρεπε να κοιτάξω για Μικάλεφ για να δω ότι είναι και αυτός κάκιστος, αλλά εδώ μιλάμε για τον Παπανίκο ο οποίος δηλώνει ...γελοιογράφος
Eίναι καρατσεκαρισμένο το τι θεωρείται πγιοτικό χιούμορ και πγιοτικές ντουντούκες στα φόρα.
Νομίζω ότι μιλούσαμε για το ποιος είναι Σεφερλής, όχι για το ποια είναι η πολιτική του θέση, ή αν συμφωνείς μ' αυτήν.Beria έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 17:20Έπρεπε να κοιτάξω για Μικάλεφ για να δω ότι είναι και αυτός κάκιστος, αλλά εδώ μιλάμε για τον Παπανίκο ο οποίος δηλώνει ...γελοιογράφος
Λοιπόν, γελοιογράφος ο οποίος δεν τα βάζει με την εξουσία, αλλά κλείνει το μάτι σε αυτήν είναι καραγκιόζης.
Αυτό ισχύει σε κάθε εποχή και είναι η Λυδία λίθος που ξεχωρίζει τον γλείφτη από αυτόν που χρησιμοποιεί την πένα του για να κάνει κριτική
Ο Μητρόπουλος τα έβαλε με τη χούντα το 1973 από την Βραδυνή και ο Καλαϊτζής με το Πασοκ στα ντουζένια του Αντρέα. Αυτοί ήταν γελοιογράφοι.
Ο Παπανίκος είναι ο Αυτιάς της γελοιογραφίας
Ανέφερα τον Σεφερλή γιατί νομίζω ότι μόνο αν γελάς με τον Σεφερλή γελάς με τον ΠαπανίκοIsildur έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 17:29Νομίζω ότι μιλούσαμε για το ποιος είναι Σεφερλής, όχι για το ποια είναι η πολιτική του θέση, ή αν συμφωνείς μ' αυτήν.Beria έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 17:20Έπρεπε να κοιτάξω για Μικάλεφ για να δω ότι είναι και αυτός κάκιστος, αλλά εδώ μιλάμε για τον Παπανίκο ο οποίος δηλώνει ...γελοιογράφος
Λοιπόν, γελοιογράφος ο οποίος δεν τα βάζει με την εξουσία, αλλά κλείνει το μάτι σε αυτήν είναι καραγκιόζης.
Αυτό ισχύει σε κάθε εποχή και είναι η Λυδία λίθος που ξεχωρίζει τον γλείφτη από αυτόν που χρησιμοποιεί την πένα του για να κάνει κριτική
Ο Μητρόπουλος τα έβαλε με τη χούντα το 1973 από την Βραδυνή και ο Καλαϊτζής με το Πασοκ στα ντουζένια του Αντρέα. Αυτοί ήταν γελοιογράφοι.
Ο Παπανίκος είναι γνωστός στρατευμένος και δεν το κρύβει. Παρ' όλα αυτά, έχει βγάλει και κάποια (ελάχιστα, όντως) που είχαν αποδέκτη την κυβέρνηση.
Και γιατί να ντρέπεται κάποιος να πει ότι σκάει χαμόγελο και με τον Παπανίκο στα φόρα βρε Βeria;
Αν υπάρχει περίπτωση να σκάσεις χαμόγελο με τον Σεφερλή, χάνεις αυτόματα το δικαίωμα να κάνεις κριτική για χιούμορ.Beria έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 17:32Ανέφερα τον Σεφερλή γιατί νομίζω ότι μόνο αν γελάς με τον Σεφερλή γελάς με τον ΠαπανίκοIsildur έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 17:29Νομίζω ότι μιλούσαμε για το ποιος είναι Σεφερλής, όχι για το ποια είναι η πολιτική του θέση, ή αν συμφωνείς μ' αυτήν.Beria έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 17:20
Έπρεπε να κοιτάξω για Μικάλεφ για να δω ότι είναι και αυτός κάκιστος, αλλά εδώ μιλάμε για τον Παπανίκο ο οποίος δηλώνει ...γελοιογράφος
Ο Παπανίκος είναι γνωστός στρατευμένος και δεν το κρύβει. Παρ' όλα αυτά, έχει βγάλει και κάποια (ελάχιστα, όντως) που είχαν αποδέκτη την κυβέρνηση.
Ασε που με τον Σεφερλή μπορεί και να σκάσεις κανα χαμόγελο