Είπα εγώ ότι πρέπει να ντρέπεται;
Τι στρεψόδικη απάντηση ήταν αυτή; Πραγματικά!
Εγώ είπα ότι για μένα δεν είναι γελοιογράφος και δεν είναι αστείος
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Είπα εγώ ότι πρέπει να ντρέπεται;
Όχι, για να ακριβολογούμε είπες αυτό:Beria έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 17:39Είπα εγώ ότι πρέπει να ντρέπεται;
Φυσικά και το είπες, απλά χρησιμοποίησες άλλα λόγια. Ότι δεν είναι γελοιογράφος για σένα, το είπες στη συνέχεια.Beria έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 17:39Είπα εγώ ότι πρέπει να ντρέπεται;
Απάντησα με ακρίβεια, εδώΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 17:43Όχι, για να ακριβολογούμε είπες αυτό:
Oπότε, θέλω επίσης ακριβή απάντηση για το ερώτημα που έθεσα.
Αυτό δεν είναι ακριβής απάντηση, είναι γενικολογία.Beria έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 17:48Απάντησα με ακρίβεια, εδώ
Beria @ Νεοσατανιστικές ταυτότητες
Αν πιάστηκες, σήκω και κάνε μια βόλτα να ξεμουδιάσεις.
Χαλλλαρά λέμε.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 18:37Χαλλλαρά λέμε.
Επ' ευκαιρία, επειδή έχω λατρέψει το σκορπιουδάκι του Έβρου (η αγαπημένη μου απεικόνιση είναι αυτή που παίρνει το δισάκι του και ακολουθεί το καραβάνι) το πρόσθεσα στους διαφωτισμένους ακρίτες του Έβρου, τιμής ένεκεν. Σε κάποια φάση θα προσθέσω και το κόκκινο καπέλλο, τώρα βαριέμαι.
Σεφερλίδικo μουντ λέμε αλλά τί να κάμομε, έτσι έμαθα έτσι πορεύομαι.
You can't teach an old cat new trics.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 17:52Αυτό δεν είναι ακριβής απάντηση, είναι γενικολογία.
Όταν έγραψα ότι μου αρέσει ο Παπανίκος, έγραψες ότι αυτά δεν τα λένε φωναχτά στα φόρα.
Οπότε, περιμένω κάτι πιο συγκεκριμένο.
Beria έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 19:05
Έγραψα ότι για μένα γελοιογράφος/πολιτικός σχολιαστής μπορεί να είναι μόνο όποιος στέκεται απέναντι σε κάθε κυβέρνηση/εξουσία (σε κάθε)
Έγραψα ότι όποιος δηλώνει γελοιογράφος/πολιτικός σχολιαστής και λειτουργεί ως ξεσκονόπανο της εξουσίας είναι καραγκιόζης (αυτό έγραψα και μπορώ να το αναδιατυπώσω αν ενοχλεί την αισθητική σας, λέγοντας ότι είναι τζουτζές)
Έγραψα ότι στο δικό μου αξιακό σύστημα όποιος λειτουργεί ως γλείφτης της εξουσίας (της κάθε) με κάνει και ντρέπομαι για λογαριασμό του. Τώρα που το ξανασκέφτομαι ντρέπομαι και για λογαριασμό όσων κρυφο(ή και φανερό)γελούν με τα αστεία του
Έγραψα ότι εκτιμώ όσους δεν φοβήθηκαν να τα βάλουν με τις ισχυρές εξουσίες που δημιουργούν κίνδυνο και για την ελευθερία του καλλιτέχνη (περίπτωση Χριστοδούλου στη Βραδυνή της χούντας και Καλαϊτζή απέναντι στον αυριανισμό)
Τόσα έγραψα με ονόματα και πολύ συγκεκριμένα, αλλά ότν δεν διαβάζουμε τις απαντήσεις του συνομιλητή μας απαντάμε ότι γράφει γενικολογίες
Αντιθέτως δεν είδα μια συγκεκριμένη απάντηση σε όσα έγραψα.
Οκ, συνεχίστε αναμετάξυ σαςΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 19:09Beria έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 19:05
Έγραψα ότι για μένα γελοιογράφος/πολιτικός σχολιαστής μπορεί να είναι μόνο όποιος στέκεται απέναντι σε κάθε κυβέρνηση/εξουσία (σε κάθε)
Έγραψα ότι όποιος δηλώνει γελοιογράφος/πολιτικός σχολιαστής και λειτουργεί ως ξεσκονόπανο της εξουσίας είναι καραγκιόζης (αυτό έγραψα και μπορώ να το αναδιατυπώσω αν ενοχλεί την αισθητική σας, λέγοντας ότι είναι τζουτζές)
Έγραψα ότι στο δικό μου αξιακό σύστημα όποιος λειτουργεί ως γλείφτης της εξουσίας (της κάθε) με κάνει και ντρέπομαι για λογαριασμό του. Τώρα που το ξανασκέφτομαι ντρέπομαι και για λογαριασμό όσων κρυφο(ή και φανερό)γελούν με τα αστεία του
Έγραψα ότι εκτιμώ όσους δεν φοβήθηκαν να τα βάλουν με τις ισχυρές εξουσίες που δημιουργούν κίνδυνο και για την ελευθερία του καλλιτέχνη (περίπτωση Χριστοδούλου στη Βραδυνή της χούντας και Καλαϊτζή απέναντι στον αυριανισμό)
Τόσα έγραψα με ονόματα και πολύ συγκεκριμένα, αλλά ότν δεν διαβάζουμε τις απαντήσεις του συνομιλητή μας απαντάμε ότι γράφει γενικολογίες
Έγραψες ένα κατεβατό τύπου "εγώ και οι ιδέες μου" Beria.
Τίποτα παραπάνω.
Ε και; Είναι ήδη σαφές το τι σε κάνει να "βαριέσαι".Beria έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 19:12Οκ, συνεχίστε αναμετάξυ σαςΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 19:09Beria έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 19:05
Έγραψες ένα κατεβατό τύπου "εγώ και οι ιδέες μου" Beria.
Τίποτα παραπάνω.
βαρέθηκα