Σάιτ/Μπλογκ
Re: Σάιτ/Μπλογκ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 28 Αύγ 2023, 02:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κάνε δωρεάν στο Blogger σε λίγα λεπτά. Από κει και πέρα, από σένα εξαρτάται το αν θα γίνει γνωστό. Μην περιμένεις από μηχανές αναζήτησης. Διαφήμισέ το με όποιο τρόπο μπορείς. Αν τίποτα δεν πιάσει, πέσε θύμα απαγωγής ή κάνε απόπειρα αυτοκτονίας -- αμφότερα σου δίνουν δημοσιότητα.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Εγώ κάτι μπλογκ που διαβάζω πάντως είναι στο substack.
Νομίζω είναι free για αρχή, αλλά αν πιάσεις την καλή και βάλεις paid subscriptions (λέμε τώρα), σου κρατάνε 10% απ'τα έσοδα
Νομίζω είναι free για αρχή, αλλά αν πιάσεις την καλή και βάλεις paid subscriptions (λέμε τώρα), σου κρατάνε 10% απ'τα έσοδα
Να εντυπωσιάσω αυτή θέλω, ποιος χέστηκε για έσοδα. Μία κριτική μου θα δημοσιευτεί σε σάιτ σε λίγες ημέρες. Πώς θα το δει όμως αυτή αφού δεν ανοίγει τα στόρις μου;
Τελικά έκανα ένα μπλογκ στο wordpress. Πώς θα το μπουστάρω όμως; Δεν θέλω να ανακατέψω ινσταγκραμ κλπ, δεν ασχολούμαι. Μήπως να κάνω κάτι στο τικτοκ? Είχα κάνει ένα βίντεο πριν μερικούς μήνες που έφτιαχνα τα μαλλιά μου (τύπου έλεγα ότι είναι messy και σε δύο λεπτά τα έστρωσα) και είχα πάρει 7000 χιλιάδες views. Μήπως μιας και είμαι ωραίος να το διαφημίσω έτσι; Αλλά δεν μπορώ να αναλώνομαι σε μαλακίες.
Επίσης, κάποιες αναρτήσεις μου για βιβλία είχαν ενοχλήσει παλαιότερα κάποιους συγγραφείς επειδή σχολίαζα αρνητικά τα βιβλία τους. Σε ένα μπλογκ κάνεις εύκολα μήνυση, ακόμα κι αν δεν γίνει κάτι και πέσει στο νερό, σε έναν χρήστη ενός σάιτ κριτικών με εκατομμύρια άλλους χρήστες, πιο δύσκολα. Άρα αναγκαστικά θα ποστάρω μόνο τις καλές κριτικές στο μπλογκ, για ξένα βιβλία.
Τελικά έκανα ένα μπλογκ στο wordpress. Πώς θα το μπουστάρω όμως; Δεν θέλω να ανακατέψω ινσταγκραμ κλπ, δεν ασχολούμαι. Μήπως να κάνω κάτι στο τικτοκ? Είχα κάνει ένα βίντεο πριν μερικούς μήνες που έφτιαχνα τα μαλλιά μου (τύπου έλεγα ότι είναι messy και σε δύο λεπτά τα έστρωσα) και είχα πάρει 7000 χιλιάδες views. Μήπως μιας και είμαι ωραίος να το διαφημίσω έτσι; Αλλά δεν μπορώ να αναλώνομαι σε μαλακίες.
Επίσης, κάποιες αναρτήσεις μου για βιβλία είχαν ενοχλήσει παλαιότερα κάποιους συγγραφείς επειδή σχολίαζα αρνητικά τα βιβλία τους. Σε ένα μπλογκ κάνεις εύκολα μήνυση, ακόμα κι αν δεν γίνει κάτι και πέσει στο νερό, σε έναν χρήστη ενός σάιτ κριτικών με εκατομμύρια άλλους χρήστες, πιο δύσκολα. Άρα αναγκαστικά θα ποστάρω μόνο τις καλές κριτικές στο μπλογκ, για ξένα βιβλία.
Το goodreads σου πότε θα μου το στείλεις;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν της την πέφτω, ψάχνω άτομα να μου κάνουν συστηματικά λάικς για να ζηλεύει αυτή. Ή να μου κάνει και σχόλια, τύπου "πόσο ωραία τα λες!" (με ενθουσιασμο)
Το ίδιο όνομα έχω και στο Goodreads, δεν ξέρω πως κανείς share
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 28 Αύγ 2023, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Είναι δύσκολο γιατί το νικ παραπέμπει σε βιβλία. Τι εχεις ως currently reading?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κείμενο κάποιου α μου στο νου γου μο μπλόγκ
από Αγχίαλος » 08 Δεκ 2024, 15:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 129 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
08 Δεκ 2024, 15:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αντι οι βλάκες στο νου γου μο μπλόγκ
από Αγχίαλος » 07 Ιουν 2024, 19:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 176 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
07 Ιουν 2024, 21:10
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
02 Ιουν 2024, 18:18
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο Θέμα και pronews πρώτα ειδησεογραφικά σάιτ σε επισκεψιμότητα το Σεπτέμβριο
από Αρίστος » 08 Νοέμ 2023, 15:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 56 Απαντήσεις
- 1432 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
09 Νοέμ 2023, 09:27
-