Εδώ πεθαίνουν ανθρΏποι...
Re: Εδώ πεθαίνουν ανθρΏποι...
Συλληπητήρια βαντόνο, σε νιώθω. Ναι παιδιά, δεν είναι ανθρώποι αλλά τα αγαπάς, δένεσαι και επενδύεις (και τα επενδύεις) συναισθηματικά. Και αυτά νιώθουνε κι εκείνα, εγώ το πιστεύω. Όσοι λενε οτι δεν βλέπουν τον άνθρωπο σα κατι ξεχωριστό και αλλη παστα, σε ενα συνεχες ειναι με τα αλλα ζωα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Ε ναι, τι να πουμε κι εμείς που έχουμε χάσει τόσα γατιά ...

Πάντως πολύ καλύτερο το πένθος από το συνηθες δεν ξαναπαίρνω ζωάκι γιατί πληγώνομαι

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
κάθε δεσμός συναισθηματικος που χάνεται μοιαζει καπως, και σίγουρα με τα υπόλοιπα ζώα φτιάχνουμε δεσμούς. Αλλα τι σχέση έχει αυτό; Λες τον νοιωθεις, νομιζω ειναι αδυνατον. Δεν είναι κατασταση συμπονιας αυτο νομιζω, πολλα μονοπρακτα ειναι.Yochanan έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 00:17Συλληπητήρια βαντόνο, σε νιώθω. Ναι παιδιά, δεν είναι ανθρώποι αλλά τα αγαπάς, δένεσαι και επενδύεις (και τα επενδύεις) συναισθηματικά. Και αυτά νιώθουνε κι εκείνα, εγώ το πιστεύω. Όσοι λενε οτι δεν βλέπουν τον άνθρωπο σα κατι ξεχωριστό και αλλη παστα, σε ενα συνεχες ειναι με τα αλλα ζωα.
Σπαραξικαρδιο συγκινηθηκα
Στην επομενη επιδειξη ευαισθησιας κλειστε μου τραπεζι πιστα
Δεν υπαρχει ηθικο - δεν εχει σημασια - υπαρχει ομως πλεονεκτημα
Οποτε -Μην ελπιζεις σε τπτ κ οι Λυκοι θα γινουν ψοφιμια τα Τσακαλια τροφη για Καρακαξες κ οι Αγριοχοιροι λουκανικα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κατάλαβες τελείως λάθος. Δεν ήταν καθόλου σπαραξικάρδιο/ευαίσθητο/ρακομελάτο αυτό που έγραψα.
Κυνικό ήταν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ρεαλιστικο ειναι αυτο που σου εγραψα - τα υπολοιπα απο την εποχη των αθλων του Ηρακλη κ τις ζωοθεοτητες της Αιγυπτου τελειωμενη υποθεσηΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 00:41Κατάλαβες τελείως λάθος. Δεν ήταν καθόλου σπαραξικάρδιο/ευαίσθητο/ρακομελάτο αυτό που έγραψα.
Κυνικό ήταν.
Αν δεν θελετε να το αντιληφθειτε δικος σας θεμα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εντάξει ρε μεγάλε. Αν το επεκτείνουμε, ρεαλιστικό και κυνικό είναι και να χέστηκε ο χι πχορουμιτης αν πεθάνει η μάνα σου.Αγις έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 00:49Το ρεαλιστικο ειναι αυτο που σου εγραψα - τα υπολοιπα απο την εποχη των αθλων του Ηρακλη κ τις ζωοθεοτητες της Αιγυπτου τελειωμενη υποθεση
Αν δεν θελετε να το αντιληφθειτε δικος σας θεμα
Η και το παιδι του αλλου.
Θα κλάψει λες , ή θα κλάψει τη γάτα του;
Από την άλλη εσύ μπορεί να μη γουσταρες τη μάνα σου και να μην έκλαψες και πολύ.
Όλα σχετικά είναι.
Ο άλλος που έζησε 12 χρόνια με ένα πλάσμα, έχει συνδέσει μαζί του χαρές, λύπες, εμπειρίες , μισή ζωή. Το να βγαίνετε και να κάνετε τους σαχλαμάρες και τους καμποσους για το υποκειμενικοτατο της στεναχώριας του άλλου , τι νόημα έχει, εκτός του να δείξει πως είστε βλάκες;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Σιγα μην βγω στο πχορουμ να γραψω πεθανε η Μανουλα μου η ο συντροφος Ιχνηλατης μου κ ποσο στεναχωρηθηκαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 00:55Εντάξει ρε μεγάλε. Αν το επεκτείνουμε, ρεαλιστικό και κυνικό είναι και να χέστηκε ο χι πχορουμιτης αν πεθάνει η μάνα σου. Θα κλάψει λες , ή θα κλάψει τη γάτα του.
Από την άλλη εσύ μπορεί να μη γουσταρες τη μάνα σου και να μην έκλαψες και πολύ.
Όλα σχετικά είναι.
Ο άλλος που έζησε 12 χρόνια με ένα πλάσμα, έχει συνδέσει μαζί του χαρές, λύπες, εμπειρίες , μισή ζωή. Το να βγαίνετε και να κάνετε τους σαχλαμάρες και τους καμποσους για το υποκειμενικοτατο της στεναχώριας του άλλου , τι νόημα έχει, εκτός του να δείξει πως είστε βλάκες.
Τι νοημα εχει ;
Να μου κανουν πατ πατ στην πλατουλα κ να με παρηγορησουν γιατι ειμαι ευαισθητος κ οχι χοντροπετσο κτηνος σαν καποιον Αγι ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το έτερο χοντροπετσο χτηνος ο ρούλης μου (απ'το πεθερουλης) όμως, ο παλαιοκοπιτης και τοξικαρρενωπιτης κυνηγός που έχει ζήσει με σκυλιά ιχνηλάτες, από χθες κλαει σαν μωρο, μας λέει η ρούλα (πεθερουλα). Δεν βγαίνει καν στο ακουστικό. Λέει στη ρουλα, "μιλα εσύ στα παιδιά, άσε με, βουρκωνω", και φεύγειΑγις έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 01:00Σιγα μην βγω στο πχορουμ να γραψω πεθανε η Μανουλα μου η ο συντροφος Ιχνηλατης μου κ ποσο στεναχωρηθηκαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 00:55Εντάξει ρε μεγάλε. Αν το επεκτείνουμε, ρεαλιστικό και κυνικό είναι και να χέστηκε ο χι πχορουμιτης αν πεθάνει η μάνα σου. Θα κλάψει λες , ή θα κλάψει τη γάτα του.
Όλα σχετικά είναι.
Ο άλλος που έζησε 12 χρόνια με ένα πλάσμα, έχει συνδέσει μαζί του χαρές, λύπες, εμπειρίες , μισή ζωή. Το να βγαίνετε και να κάνετε τους σαχλαμάρες και τους καμποσους για το υποκειμενικοτατο της στεναχώριας του άλλου , τι νόημα έχει, εκτός του να δείξει πως είστε βλάκες.
Τι νοημα εχει ;
Να μου κανουν πατ πατ στην πλατουλα κ να με παρηγορησουν γιατι ειμαι ευαισθητος κ οχι χοντροπετσο κτηνος σαν καποιον Αγι ;

Σιγα μην σπασει το συγκινησιομετροvantono έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 01:05Το έτερο χοντροπετσο χτηνος ο ρούλης μου (απ'το πεθερουλης) όμως, ο παλαιοκοπιτης και τοξικαρρενωπιτης κυνηγός που έχει ζήσει με σκυλιά ιχνηλάτες, από χθες κλαει σαν μωρο, μας λέει η ρούλα (πεθερουλα). Δεν βγαίνει καν στο ακουστικό. Λέει στη ρουλα, "μιλα εσύ στα παιδιά, άσε με, βουρκωνω", και φεύγειΑγις έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 01:00Σιγα μην βγω στο πχορουμ να γραψω πεθανε η Μανουλα μου η ο συντροφος Ιχνηλατης μου κ ποσο στεναχωρηθηκαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 00:55
Εντάξει ρε μεγάλε. Αν το επεκτείνουμε, ρεαλιστικό και κυνικό είναι και να χέστηκε ο χι πχορουμιτης αν πεθάνει η μάνα σου. Θα κλάψει λες , ή θα κλάψει τη γάτα του.
Όλα σχετικά είναι.
Τι νοημα εχει ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτό που λες θυμίζει επιχείρημα "ναι αλλά παιδάκια στην Αφρική που πεθαίνουν 800 ανά λεπτό και όσα ζουν πεινάνε".enaon έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 00:02το έγραψα λίγο ρομαντικά γιατι εισαι στεναχωρημενος, ίσως σε παρεσυρα. Φιλοσοφησε το νομίζω με την ευκαιρία λίγο, ποσα γατακια σκυλακια και ανθρωπάκια πεθαίνουν την ημέρα, πόσοι δεσμοί κόβονται απότομα και πόση θλίψη είναι αυτό κάθε λεπτό αν θεωρήσουμε ότι είναι λογικό να υπάρχει συμπόνια. Ίσως δεν βγάζει νόημα να υπάρχει η συμπόνια που ζητάς, ίσως θα ήσουν θλιμενος για πάντα αν μπορούσες να την προσφέρεις.vantono έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 10:33Εχω ακόμα πίστη στους ανθρώπους γενικά, το εχω γραψει και σε παλιότερο νήμα. Δεν ειναι όλοι τους σάπιοι, υπάρχουν πολλές και σημαντικές εξαιρέσεις.
Κατι σκηνικά σαν το "εδω πεθαίνουν ανθρΏποι" όμως, με απογοητεύουν. Ναι τιποτένιο και μίζερο εγωπαθές πλασματίδιο, πεθαίνεις και εσυ σε αυτο τον πλανήτη. Πες μου κατι που να μην ξέρω...
Δεν ζήτησα καμία συμπόνια, μια έκφραση συναισθημάτων της στιγμής ήταν το όλο νήμα, την ώρα που ένα κουφάρι (ανθρώπου η ζώου, δεν έχει σημασία) δεν είχε παγώσει ακόμα.
Αν δεν το έγραφα χθες εκείνη την ώρα πχ, όπως ακριβώς μου βγήκε με το που μόλις είχα επιστρέψει από την ταφή, σήμερα μπορεί και να μην το έγραφα καθόλου.
νομίζω δεν έχω κάποιο επιχείρημα οκ, μια ιδέα ειπα αλλα δεν έχει και σημασία, μπορει πραγματι να ήταν άνθρωποι με κακή ψυχή κλπ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κρήτη: Γιατί τα νεογέννητα αιγοπροβατα πεθαίνουν το ένα μετά το άλλο
από Ίακχος » 28 Νοέμ 2023, 16:54 » σε Οικολογία & Φύση - 0 Απαντήσεις
- 386 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
28 Νοέμ 2023, 16:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρ.Κένεντι Τζούνιορ: «Σκοτώνονται 8 Ουκρανοί για κάθε Ρώσο – Πεθαίνουν ως πιόνια για χάρη μας»
από Αρίστος » 06 Μάιος 2023, 09:50 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 472 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
06 Μάιος 2023, 10:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση "Βασιλικη" Υποδοχη στον Παύλο.Οι τίτλοι δεν πεθαινουν
από George_V » 17 Μαρ 2025, 23:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 177 Απαντήσεις
- 4537 Προβολές
-