Πράγα - Τσεχοσλοβακία
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Πράγα - Τσεχοσλοβακία
Εχει πάει κανείς; Τι του άρεσε; Τι όχι;
Στο βιντεάκι οι περαστικοί λένε ποιες ξένες γλώσσες μιλούν
Στο βιντεάκι οι περαστικοί λένε ποιες ξένες γλώσσες μιλούν
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- EKPLIKTIKOS
Re: Πράγα - Τσεχοσλοβακία
Ποιο το νόημα να πας ταξίδι σε ένα τέτοιο μέρος σήμερα. Εννοώ αν δεν έχεις κάποια δουλειά εκεί. Δε λέω μην πας, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να πας
Όσους ξέρω που έχουν πάει το κάναν γιατί π.χ. είχε η Ραιν Αιρ 5 ευρώ το εισιτήριο. Δεν βρίσκω κανέναν άλλο λόγο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 20:40Ποιο το νόημα να πας ταξίδι σε ένα τέτοιο μέρος σήμερα. Εννοώ αν δεν έχεις κάποια δουλειά εκεί. Δε λέω μην πας, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να πας
- EKPLIKTIKOS
Ok κ ο προαστιακος έχει τόσο για να πας Καλοχώρι-Παντείχι αλλά δεν ξέρω κάποιον να πήγεnyxtovios έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 20:41Όσους ξέρω που έχουν πάει το κάναν γιατί π.χ. είχε η Ραιν Αιρ 5 ευρώ το εισιτήριο. Δεν βρίσκω κανέναν άλλο λόγο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 20:40Ποιο το νόημα να πας ταξίδι σε ένα τέτοιο μέρος σήμερα. Εννοώ αν δεν έχεις κάποια δουλειά εκεί. Δε λέω μην πας, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να πας
Εννοώ τι να πας να κάνεις με άλλους εκατομμύρια τουρίστες σε μια πόλη ντισνειλαντ. Δε βρίσκω το νόημα αλλά γούστα είναι αυτά εδώ άλλοι γαμανε νεκρους
Πολυ ωραια πολη. Μην παρεις πρασινο αψεντι, το κανονικο ειναι διαφανο/ελαφρως κιτρινωπο.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Στο βιντεάκι είχε μία absintherie. Νόμιζα οτι ήταν απλά επιγραφή στα γαλλικά.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
Έχω έρθει τελικά βολτα Τσεχία και ψάχνω να βρω μια άσχημη γυναίκα για να τη φωτογραφίσω. Τι dna είναι αυτό
- taxalata xalasa
κάτσε εκεί πούσαι και μην γυρνάς πίσω... γάμαε μέχρι να μαραθεί....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Καλά άμα.κατσει τίποτα εννοείται τα πουλάω όλα και μένω εδωtaxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 02:27κάτσε εκεί πούσαι και μην γυρνάς πίσω... γάμαε μέχρι να μαραθεί....
- taxalata xalasa
μην πουλας κατι... κρατα καβάτζα... και πσάκσου εκεί πούναι ωραίο το μνί...nyxtovios έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 02:28Καλά άμα.κατσει τίποτα εννοείται τα πουλάω όλα και μένω εδωtaxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 02:27κάτσε εκεί πούσαι και μην γυρνάς πίσω... γάμαε μέχρι να μαραθεί....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Πέσε για υπνο ρε βρυκολακα.taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 02:29μην πουλας κατι... κρατα καβάτζα... και πσάκσου εκεί πούναι ωραίο το μνί...nyxtovios έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 02:28Καλά άμα.κατσει τίποτα εννοείται τα πουλάω όλα και μένω εδωtaxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 02:27
κάτσε εκεί πούσαι και μην γυρνάς πίσω... γάμαε μέχρι να μαραθεί....
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Sid Vicious
Έχω γυρίσει την Ανατολική Τσεχία (Μοραβία-Σιλεσία) με άρεσε πολύ αλλά στην Βοημία που είναι η Πράγα δεν έχω πάει ακόμα και έχω ακούσει τα καλύτερα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Αν έχει χρονομηχανή, φύγαμε. Τώρα να πάω εκεί να βλέπω τον κάθε ουγκανο καγκουρα μπρατσαρα να γίνεται λιώμα στα μπαρ, να μας λείπει.
Τι πραμα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 15:38Αν έχει χρονομηχανή, φύγαμε. Τώρα να πάω εκεί να βλέπω τον κάθε ουγκανο καγκουρα μπρατσαρα να γίνεται λιώμα στα μπαρ, να μας λείπει.
-
Ειναι σκληροί εκεί οι άνθρωποι, όλοι λιώμα και τίγκα στα αναβολικα, μπεκροπινουν και πλακωνονται στα μαγαζιά, παρακμιακό επίπεδο, παλιά υπήρχαν και κάτι υποκουλτούρες ενδιαφέρουσες, τώρα μόνο μαγκια και ξύλο, δε λέει, πήγαινε σε κάνα νότο, καμία Λισαβόνα.nyxtovios έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 15:56Τι πραμα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 15:38Αν έχει χρονομηχανή, φύγαμε. Τώρα να πάω εκεί να βλέπω τον κάθε ουγκανο καγκουρα μπρατσαρα να γίνεται λιώμα στα μπαρ, να μας λείπει.