δοκίμασε μια φορα οινοπνευμα και θα καταλάβεις, έχει κάτι ιδιαιτερο, δεν νομίζω να υπάρχει άλλο πλάσμα που να το σκοτωνει τοσο απλα, σαν να μπαίνει μέσα του και να το καίει, ενω εσυ απολαμβάνεις ένα απεριτίφ βλεποντας οπενχαιμερ. Αλλο επιπεδο.
Κ Α Τ Σ Α Ρ Ι Δ Ε Σ - βοήθεια!!!
Re: Κ Α Τ Σ Α Ρ Ι Δ Ε Σ - βοήθεια!!!
Σε νιώθω...

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Εγώ χρησιμοποίησα κοκτέιλ ψεκασμάτων. Στην αρχή έβγαιναν αλλά παρά τις απώλειες επέστρεφαν δριμύτερες. Μέχρι να μη μείνει ούτε μία. Τους το δίνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ένας φίλος του πατέρα μου κάλεσε για απεντομωση γιατί είδε μια κατσαρίδα και το συνεργείο του πήρε μόνο 15 ευρώ βάζοντας απλα ζελ γιατί θεώρησαν ότι δεν υπήρχε ιδιαίτερο πρόβλημα. Το ζελέ κάνει 8 ευρώ και το βάζω μόνος μου και σε όσα σπίτια θέλω.aLiCat έγραψε: ↑02 Σεπ 2023, 16:13Κάλεσε συνεργείο να σου κάνει απεντόμωση.Libre arbitre έγραψε: ↑02 Σεπ 2023, 15:50Βασικά ξανθές έχω μόνο. Δεν έχω ζώα ευτυχώς.foscilis έγραψε: ↑02 Σεπ 2023, 15:49
Καλο ειναι αλλα εχει νοημα μκνο για τις μικρες κατσαριδουλες που φωλιαζουν μεσα στο σπιτι και πανε στα ντουλαπια με τροφιμα. Ουσιαστικα εξοντωνει τη φωλια.
Οι μεγαλες οι φτερωτες που ερχονται απεξω (και τελικα απο την αποχετευση, απο ερειπια κλπ) κλάιν. Δεν αφιβαλλω οτι τις σκοτωνει αλλα εχει εκατομμυρια αλλες εκει απ' οπου ερχονται.
Και φρόντισε μην αφήνεις τρόφιμα, ή υπολείμματα φαγητών εκτεθειμένα (σε περίπτωση λέμε, που το κάνεις).
Οι "ψιλές" κατσαρίδες δεν είναι τίποτα, μπροστά στις τεράστιες που πετάνε κιόλας.
Ευτυχώς έχω τη γάτα που άμα βρει κάποια, τη μισο-σκοτώνει παίζοντας και μετά την αποτελειώνω εγώ με ό,τι πατούμενο βρεθεί μπροστά μου.
Κανονικά βέβαια τα συνεργεία απεντόμωσης παίρνουν γύρω στα 30 με 40 ευρώ...

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Μόνος σου το είπες.. Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις (συνήθως)Libre arbitre έγραψε: ↑02 Σεπ 2023, 16:46Ένας φίλος του πατέρα μου κάλεσε για απεντομωση γιατί είδε μια κατσαρίδα και το συνεργείο του πήρε μόνο 15 ευρώ βάζοντας απλα ζελ γιατί θεώρησαν ότι δεν υπήρχε ιδιαίτερο πρόβλημα. Το ζελέ κάνει 8 ευρώ και το βάζω μόνος μου και σε όσα σπίτια θέλω.aLiCat έγραψε: ↑02 Σεπ 2023, 16:13Κάλεσε συνεργείο να σου κάνει απεντόμωση.
Και φρόντισε μην αφήνεις τρόφιμα, ή υπολείμματα φαγητών εκτεθειμένα (σε περίπτωση λέμε, που το κάνεις).
Οι "ψιλές" κατσαρίδες δεν είναι τίποτα, μπροστά στις τεράστιες που πετάνε κιόλας.
Ευτυχώς έχω τη γάτα που άμα βρει κάποια, τη μισο-σκοτώνει παίζοντας και μετά την αποτελειώνω εγώ με ό,τι πατούμενο βρεθεί μπροστά μου.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Libre arbitre
Τώρα με τις ζεστες δεν θα στεγνώσει;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Libre arbitre
Αν είναι να τους καλέσω για να μου βάλουν ζελ, καλύτερα να βάλω μόνος μου. Βέβαια αυτοί θα ξέρουν καλύτερα σε ποια σημεία αλλά θα διαβάσω καλά τις οδηγίες.aLiCat έγραψε: ↑02 Σεπ 2023, 16:47Μόνος σου το είπες.. Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις (συνήθως)Libre arbitre έγραψε: ↑02 Σεπ 2023, 16:46Ένας φίλος του πατέρα μου κάλεσε για απεντομωση γιατί είδε μια κατσαρίδα και το συνεργείο του πήρε μόνο 15 ευρώ βάζοντας απλα ζελ γιατί θεώρησαν ότι δεν υπήρχε ιδιαίτερο πρόβλημα. Το ζελέ κάνει 8 ευρώ και το βάζω μόνος μου και σε όσα σπίτια θέλω.aLiCat έγραψε: ↑02 Σεπ 2023, 16:13
Κάλεσε συνεργείο να σου κάνει απεντόμωση.

- Libre arbitre
Εγώ σπάνια έβλεπα κατσαρίδα αλλά τώρα με την κλιματική αλλαγή...

Το καλό είναι οτι δεν έχεις κατοικίδιο, οπότε είσαι ελεύθερος να χρησιμοποιήσεις ό,τι θες.Libre arbitre έγραψε: ↑02 Σεπ 2023, 16:49Αν είναι να τους καλέσω για να μου βάλουν ζελ, καλύτερα να βάλω μόνος μου. Βέβαια αυτοί θα ξέρουν καλύτερα σε ποια σημεία αλλά θα διαβάσω καλά τις οδηγίες.aLiCat έγραψε: ↑02 Σεπ 2023, 16:47Μόνος σου το είπες.. Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις (συνήθως)Libre arbitre έγραψε: ↑02 Σεπ 2023, 16:46
Ένας φίλος του πατέρα μου κάλεσε για απεντομωση γιατί είδε μια κατσαρίδα και το συνεργείο του πήρε μόνο 15 ευρώ βάζοντας απλα ζελ γιατί θεώρησαν ότι δεν υπήρχε ιδιαίτερο πρόβλημα. Το ζελέ κάνει 8 ευρώ και το βάζω μόνος μου και σε όσα σπίτια θέλω.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ναι ναι, είναι για το τελικό κιλλ μονο το οινόπνευμα, πως θες να το γραψει η ιστορία; Εσυ με ύφος αηδιας να κρατάς παντόφλα, η ο λιβρε απο το χιτμαν 5 που με μια βολη ακριβειας την εξουδετέρωσε;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αρωματικο χώρου σε σπρέι και αναπτήρα 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Libre arbitre
Ναι, ευτυχώς (και δυστυχώς) αυτή την περίοδο δεν έχω.aLiCat έγραψε: ↑02 Σεπ 2023, 16:51Το καλό είναι οτι δεν έχεις κατοικίδιο, οπότε είσαι ελεύθερος να χρησιμοποιήσεις ό,τι θες.Libre arbitre έγραψε: ↑02 Σεπ 2023, 16:49Αν είναι να τους καλέσω για να μου βάλουν ζελ, καλύτερα να βάλω μόνος μου. Βέβαια αυτοί θα ξέρουν καλύτερα σε ποια σημεία αλλά θα διαβάσω καλά τις οδηγίες.

αυτό ήταν καλό μέχρι που κατάλαβαν ποιος εχει καψει το χαλι γαμωτο, και το πλαστκο γκαζον στην βεράντα, και κάτι επιπλακια. Μετα καταλαβα οτι δεν θέλει φωτιά, σκέτο οινόπνευμα αρκεί, πολύ περιεργο αυτο
που παθαίνουν, στεγνώνουν μάλλον.
Όντως άλλο επίπεδο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 02 Σεπ 2023, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πες μου πως δεν τρολάρεις..Libre arbitre έγραψε: ↑02 Σεπ 2023, 16:50Εγώ σπάνια έβλεπα κατσαρίδα αλλά τώρα με την κλιματική αλλαγή...

Η παραμικρή αλλαγή, ειδικά στους παρακείμενους χώρους/κτήρια μπορεί να φέρει την κατσαρίδα στο σπίτι σου.
Λ.χ. Στο μέρος που παραθερίζω, μόλις εκσυγχρονίστηκε το σύστημα αποχέτευσης κι έσκαψαν υπονόμους (είχαν βόθρους πριν), για χρόνια μετά η περιοχή έβριθε από κατσαρίδες. Μιλάμε για επέλαση κανονική. Πήγαινες βόλτα και τις έβλεπες να περπατούν σε δρόμους και πεζοδρόμια, μέχρι και την παραλία.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 940 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
02 Μάιος 2024, 01:28