Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Αν υπάρχει λόγος πραγματικός για Ι5, καλώς το παίρνει κάποιος.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι φλώρος.
Ναι αλλά αν πάρεις I5 δουλεύεις και παίρνεις λεφτά. Στην άλλη περίπτωση καθαρίζεις κουράδες αλλά δεν παίρνεις λεφτά. Ποιός είναι φλώρος τελικά ;
Αν έχεις τρόπο να βγεις Ι5 (χωρίς να είσαι) και να γλυτώσεις την θητεία και αν χέστηκες για το τι κάνουν οι άλλοι, αρκεί να περνάς εσύ καλά τότε καν' το, τι ρωτάς;
Απλά θυμήσου το αυτό, την επόμενη φορά που πιθανόν να θες να πεις τίποτα για κολλητούς πολιτικών που παίρνουν δουλειές/φράγκα κλπ ή γενικότερα για ρουσφέτια ή για όσους θεωρούν ότι έχουν μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις κλπ κλπ κλπ...
Αξίζει να πάρεις I5 αν έχεις βρει καλή δουλειά με προοπτικές ;
Ναι. Μην ακους τι λενε.
Αρκει να εισαι σιγουρος οτι η διαγνωση πισω απο το Ι5 -που φανταζομαι θα ειναι Ψ γιατι αν ειχες καποια φυσικη παθηση δε γινεται να μην το παρεις- δε θα παιξει ρολο στη μετεπειτα ζωη σου. Ο θειος μου ας πουμε 30 χρονια μετα απορριφθηκε κατευθειαν που ηθελαν με τη γυναικα του να υιοθετησουν, πραγμα παρα πολυ λογικο αν υπαρχει ενα χαρτι που λεει οτι εισαι βαρια ψυχασθενης χωρις δυνατοτητα θεραπειας.
Επισης υποψη οτι. το Ι5Ψ δε βγαινει κατευθειαν αλλα μετα απο συνολικες αναβολες τουλαχιστον 2 χρονων και εξετασεις απο επιτροπες που ενιοτε μπορει να αποφασισουν 1-2 βδομαδες εγκλεισμο στην Πεντελη για παρακολουθηση οποτε για αυτο το διαστημα των 2 χρονων τυπικα εισαι ακομα στον αερα, δεν εχεις χαρτι που να λεει οτι εισαι ΟΚ με το στρατο, ουτε ξερεις οταν πας επιτροπη αν θα γυρισεις σε 10 ωρες ή 10 μερες. Συνηθως οι δουλειες δεν το γουσταρουν ιδιαιτερα αυτο.
Ναι αλλά αν πάρεις I5 δουλεύεις και παίρνεις λεφτά. Στην άλλη περίπτωση καθαρίζεις κουράδες αλλά δεν παίρνεις λεφτά. Ποιός είναι φλώρος τελικά ;
Εσύ με το Ι5.
Δεδομένου μάλιστα ότι θεωρείς ντε φάκτο ότι πας στρατό και το μόνο που θα κάνεις είναι να καθαρίζεις κουραδες, δείχνει ότι ακόμα και αν υπηρετούσες θα ήσουν ένας ανθυποβοηθος Ι4 άοπλο.
Εντάξει. Αν έχεις βύσμα δεν καθαρίζεις κουράδες. Είσαι ελεύθερος κουράδας δια τηλεφώνου. Υπηρετείς στο 401, μοιράζεις φάρμακα, λίγο το πρωί πενθήμερο και το απόγευμα και βράδυ στο σπίτι σου για ύπνο.
Και το παραμύθι, με έστειλαν να υπηρετήσω δίπλα στο σπίτι μου λόγω των γνώσεων μου δεν ισχύει και για τον ταξίαρχο τον ίδιο...
Δε ξέρω, δεν ήμουν στο 401. Που υπηρέτησες είπαμε;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αν υπάρχει λόγος πραγματικός για Ι5, καλώς το παίρνει κάποιος.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι φλώρος.
Αν έχεις τρόπο να βγεις Ι5 (χωρίς να είσαι) και να γλυτώσεις την θητεία και αν χέστηκες για το τι κάνουν οι άλλοι, αρκεί να περνάς εσύ καλά τότε καν' το, τι ρωτάς;
Απλά θυμήσου το αυτό, την επόμενη φορά που πιθανόν να θες να πεις τίποτα για κολλητούς πολιτικών που παίρνουν δουλειές/φράγκα κλπ ή γενικότερα για ρουσφέτια ή για όσους θεωρούν ότι έχουν μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις κλπ κλπ κλπ...
Η διαφορά είναι οτι οι πολιτικοί κατόπιν επιλογής ασχολούνται με την πολιτική και αποκομίζουν οφέλη. Οι φαντάροι υποχρεόυνται σε 12μηνη καταναγκαστική και απλήρωτη εργασία.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Ο στρατός είναι χάσιμο χρόνου για το 80% του πληθυσμού (όπως και οι σπουδές).
Γενικά δύο είδη ανθρώπου να αποφεύγετε
Τους πρηξαρχιδες με τις ιστοριες απ το στρατό (σημαίνει ότι δεν έχουν τίποτε άλλο noteworthy από τη ζωή τους) κ αυτούς με τις ιστορίες με τα μουλικα τους (ditto)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EKPLIKTIKOS την 03 Σεπ 2023, 12:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εσύ με το Ι5.
Δεδομένου μάλιστα ότι θεωρείς ντε φάκτο ότι πας στρατό και το μόνο που θα κάνεις είναι να καθαρίζεις κουραδες, δείχνει ότι ακόμα και αν υπηρετούσες θα ήσουν ένας ανθυποβοηθος Ι4 άοπλο.
Εντάξει. Αν έχεις βύσμα δεν καθαρίζεις κουράδες. Είσαι ελεύθερος κουράδας δια τηλεφώνου. Υπηρετείς στο 401, μοιράζεις φάρμακα, λίγο το πρωί πενθήμερο και το απόγευμα και βράδυ στο σπίτι σου για ύπνο.
Και το παραμύθι, με έστειλαν να υπηρετήσω δίπλα στο σπίτι μου λόγω των γνώσεων μου δεν ισχύει και για τον ταξίαρχο τον ίδιο...
βλέπω να μπαίνει κόσμος στο μαγαζί σου και να τους φωνάζεις σαν τονε θανούλη πλεύρη πες μου που υπηρέτησες!!11!!
Ναι. Μην ακους τι λενε.
Αρκει να εισαι σιγουρος οτι η διαγνωση πισω απο το Ι5 -που φανταζομαι θα ειναι Ψ γιατι αν ειχες καποια φυσικη παθηση δε γινεται να μην το παρεις- δε θα παιξει ρολο στη μετεπειτα ζωη σου. Ο θειος μου ας πουμε 30 χρονια μετα απορριφθηκε κατευθειαν που ηθελαν με τη γυναικα του να υιοθετησουν, πραγμα παρα πολυ λογικο αν υπαρχει ενα χαρτι που λεει οτι εισαι βαρια ψυχασθενης χωρις δυνατοτητα θεραπειας.
Επισης υποψη οτι. το Ι5Ψ δε βγαινει κατευθειαν αλλα μετα απο συνολικες αναβολες τουλαχιστον 2 χρονων και εξετασεις απο επιτροπες που ενιοτε μπορει να αποφασισουν 1-2 βδομαδες εγκλεισμο στην Πεντελη για παρακολουθηση οποτε για αυτο το διαστημα των 2 χρονων τυπικα εισαι ακομα στον αερα, δεν εχεις χαρτι που να λεει οτι εισαι ΟΚ με το στρατο, ουτε ξερεις οταν πας επιτροπη αν θα γυρισεις σε 10 ωρες ή 10 μερες. Συνηθως οι δουλειες δεν το γουσταρουν ιδιαιτερα αυτο.
αστο, δεν ισχυει παντα αυτο
επισης και στο παθολογικο μπορει να σε τραβηξουν
εγω πιχι ξαναπηγα με μαλλουρα κι ο Λουκιδης δε με αναγνωρισε ο καημενος
Εσύ με το Ι5.
Δεν έχει σημασία. Δεν είμαι εγώ που υποστηρίζω ότι η θητεία είναι απαραίτητη για την εύρεση εργασίας ή σε μαθαίνει πράγματα. Οπότε πες μας εσύ που υπηρέτησες πρώτα.
Θα σου πω ένα μυστικό. Δεν ξέρω τι σου είπαν στο στρατό οι στρατιωτικοί αλλά σε καμία σοβαρή δουλειά δεν ασχολούνται αν εκπλήρωσες τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις ή πήρες απαλλαγή. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι απλά να μην έχεις στρατιωτικές υποχρεώσεις με όποιον τρόπο και αν προέκυψε αυτό.
Ακριβώς.
"Θα σε στιγματίσει όλη τη ζωή σου και θα ντρέπεσαι να κυκλοφορείς οξω" του λέει ο άλλος, λες και ζούμε early 70s ξέρω 'γω.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.