Στρατιωτική θητεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Στρατιωτική θητεία
Έναν χρόνο υπηρέτησα, είναι υπεραρκετός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
αν μπορεις να αποφυγεις αυτη τη μαλακια, το κανεις, ασχετα με το αν εχεις βρει δουλεια η οχι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Σε ηθικο επιπεδο,μονο οσοι εχουν παει στρατο δικαιουνται να φοροδιαφευγουν.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Οσο ανικανος πνευματικα/ψυχικα εισαι να υπηρετησεις τη πατριδα σου, τοσο ανικανος εισαι να κανεις καποια αξιολογη εργασια.έργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 15:30Τράβα στο κλαδί σου ρε μαιμού που θα μου πεις να κλείσω και το νήμα.Thor έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 15:28Δεν εχει καμμια διαφορα απ'το αρχικο σου ερωτημα.έργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 15:26
Αν ήσουν θέση να καταλάβεις το γιατί δεν θα χρειαζόταν να στο εξηγήσει κάποιος.
Οποτε, Αν ήσουν θέση να καταλάβεις το γιατί δεν θα χρειαζόταν να στο εξηγήσει κάποιος.
Αυτη ειναι η απαντηση στο αρχικο σου ερωτημα, τωρα που πηρες την απαντηση σου, κλεισε το νημα και πηγαινε να ...
Οποτε, ειτε δεν τιθεται θεμα να χασεις καποια αξιολογη εργασια λογω στρατιωτικου, ειτε εισαι κωλοβυσμα και θα παρεις τη θεση καποιου που την αξιζει.
Απλα ηθελες να κανεις ιδεολογικη επιδειξη ανοιγοντας το νημα, και το μονο που καταφερες ηταν, να μας δειξεις τη πνευματικη σου ενδεια.
Κλεισε το νημα γιατι χειροτερευεις την εικονα σου και τραβα φανταρος μπας και ανοιξει λιγο η καρκανα σου.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Σε ηθικο επιπεδο μονο η αεκ δικαιουται να παιρνει χαρτινα πρωταθληματα.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Στο ηλίθιο κεφάλι σου το να πληρώνεσαι για να εξασκείς μια τέχνη είναι το ίδιο με το κάνεις αγγαρείες χωρίς να πληρώνεσαι ;Thor έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 16:28Οσο ανικανος πνευματικα/ψυχικα εισαι να υπηρετησεις τη πατριδα σου, τοσο ανικανος εισαι να κανεις καποια αξιολογη εργασια.έργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 15:30Τράβα στο κλαδί σου ρε μαιμού που θα μου πεις να κλείσω και το νήμα.
Οποτε, ειτε δεν τιθεται θεμα να χασεις καποια αξιολογη εργασια λογω στρατιωτικου, ειτε εισαι κωλοβυσμα και θα παρεις τη θεση καποιου που την αξιζει.
Απλα ηθελες να κανεις ιδεολογικη επιδειξη ανοιγοντας το νημα, και το μονο που καταφερες ηταν, να μας δειξεις τη πνευματικη σου ενδεια.
Κλεισε το νημα γιατι χειροτερευεις την εικονα σου και τραβα φανταρος μπας και ανοιξει λιγο η καρκανα σου.
Για να φτιάξεις τα ηλεκτρολογικά, η για να γράψεις κώδικα, η για να κάνεις μοντάζ, η για να κάνεις ανάλυση στο SPSS πρέπει να έχεις πάει στρατό ; Γιατί τόσες χώρες δεν έχουν στρατιωτική θητεία και οι πολίτες τους μια χαρά διαπρέπουν στον επαγγελματικό χώρο.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Δεν ξέρω αν το Ι5 επηρεάζει το βιογραφικό σου. Π.χ. αν εξαιρεθείς λόγω κάποιων εγκεφαλικών διαταραχών, κ.α.. Κάποτε είχα έναν φίλο που το έπαιξε τρελός, αλλά μετά ήθελε να μπαρκάρει και δεν του βγάζανε φυλλάδιο.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Ακριβως αυτο!
Σε 1-2 από τις εκατοντάδες μονάδες της χώρας, πριν από 20 χρόνια.
Στρατογολόγος δηλαδή.
- έργο_μακέτο
Το ότι ο στράτος σε κάνει πιο πειθαρχημένο και ικανό είναι το ίδιο ανυπόστατο με το ότι η θρησκεία σε κάνει ηθικό άνθρωπο.
- Yes I have!
- Yes I have!
Βλεπω εμπλουτισες τα ερωτηματα σου, ειμαστε σε καλο δρομο τελικα, μη κλεισεις το νημα, σε λιγο πλησιαζεις στα βασανιστικα υπαρξιακα ερωτηματα.έργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 16:34Στο ηλίθιο κεφάλι σου το να πληρώνεσαι για να εξασκείς μια τέχνη είναι το ίδιο με το κάνεις αγγαρείες χωρίς να πληρώνεσαι ;Thor έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 16:28Οσο ανικανος πνευματικα/ψυχικα εισαι να υπηρετησεις τη πατριδα σου, τοσο ανικανος εισαι να κανεις καποια αξιολογη εργασια.έργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 15:30
Τράβα στο κλαδί σου ρε μαιμού που θα μου πεις να κλείσω και το νήμα.
Για να φτιάξεις τα ηλεκτρολογικά, η για να γράψεις κώδικα, η για να κάνεις μοντάζ, η για να κάνεις ανάλυση στο SPSS πρέπει να έχεις πάει στρατό ; Γιατί τόσες χώρες δεν έχουν στρατιωτική θητεία και οι πολίτες τους μια χαρά διαπρέπουν στον επαγγελματικό χώρο.

- hellegennes
Είναι βέβαιος ότι στα 20 χρόνια που πέρασαν ο στρατός έγινε πολύ πιο οργανωμένος. Θέμα χρόνου ήταν.
Υπηρέτησα στην Θήβα, στα χωκ, σε μονάδα πυροβολικού και στο φρουραρχείο Αλεξανδρούπολης. Η πιθανότητα να έπεσα στα τέσσερα πιο ανοργάνωτα σημεία του ΕΣ είναι στατιστικά ανύπαρκτη. Εξάλλου είχα επαφή με ένα σωρό άλλες μονάδες λόγω των θέσεων που μου έδωσαν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- έργο_μακέτο
Απλά παραδέξου ότι η στρατιωτική θητεία με τον τρόπο που υπάρχει στην Ελλάδα δεν οφελεί κανέναν πλην του κράτους (όχι την πατρίδα) και των ΕΠΟΠ. Ένα άχρηστο, απάνθρωπο, αναποτελεσματικό, και κωμικό καρκίνωμα που όσο περισσότερο προοδεύει η κοινωνία θα το βάζει έκει που ανήκει, στον βόθρο με τα λύματα.Thor έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 16:45Βλεπω εμπλουτισες τα ερωτηματα σου, ειμαστε σε καλο δρομο τελικα, μη κλεισεις το νημα, σε λιγο πλησιαζεις στα βασανιστικα υπαρξιακα ερωτηματα.έργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 16:34Στο ηλίθιο κεφάλι σου το να πληρώνεσαι για να εξασκείς μια τέχνη είναι το ίδιο με το κάνεις αγγαρείες χωρίς να πληρώνεσαι ;Thor έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 16:28
Οσο ανικανος πνευματικα/ψυχικα εισαι να υπηρετησεις τη πατριδα σου, τοσο ανικανος εισαι να κανεις καποια αξιολογη εργασια.
- Yes I have!
- Yes I have!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;
από Γράφων » 08 Οκτ 2024, 14:06 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 410 Απαντήσεις
- 7471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
14 Δεκ 2024, 22:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου ως ερημίτης. Τι να προμηθευτώ;
από Ανδροπαραδίνομαι » 11 Οκτ 2024, 00:39 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
11 Οκτ 2024, 10:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΗΠΑ: Ασυνήθιστη στρατιωτική κινητοποίηση
από killzone » 19 Ιουν 2023, 18:04 » σε Διεθνής πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 1777 Προβολές
-