Sos
Re: Sos
Και ακομα ειναι εδω και με αντεχει. Εγω θα με χωριζα ΧΘΕΣ. Γυρνουσαμε πισω χθες τα ξημερωματα και σε μια φαση ισα που κρατηθηκα να μην κλαψω για οσα τραβαει εξαιτιας μου.
Και λιγα λετε.
Αν ξαναφησω καποιον να ανακατευτει στη σχεση μας, ειμαι αξια της μοιρας μου. Και εκει θα πρεπει οντως να χωρισω, για το δικο του καλο. Επειδη δεν του αξιζει να ειναι μαζι μου. Ειναι υπερβολικα καλος για μενα
Και λιγα λετε.
Αν ξαναφησω καποιον να ανακατευτει στη σχεση μας, ειμαι αξια της μοιρας μου. Και εκει θα πρεπει οντως να χωρισω, για το δικο του καλο. Επειδη δεν του αξιζει να ειναι μαζι μου. Ειναι υπερβολικα καλος για μενα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 04 Σεπ 2023, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σήριουσλι όμως πύτισσά μου, αν δεν ειναι οι γονεις σου να σε επηρεάζουν, θα ειναι οι φιλες σου, αν δεν ειναι οι φιλες σου θα ειναι οι συνάδελφοί σου, αν δεν ειναι ουτε αυτοί θα ειναι ο πρωινός καφετζής σου κτλ?
Κατι λεξουλες/φρασουλες τυπου "δικη μου κρίση, προσωπικότητα κτλ" τις εχεις ακουστά?
Κατι λεξουλες/φρασουλες τυπου "δικη μου κρίση, προσωπικότητα κτλ" τις εχεις ακουστά?
Οχι επειδη οταν μου μιλησε πρωτη φορα σκεφτηκα το ιδιοvantono έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 18:35Σήριουσλι όμως πύτισσά μου, αν δεν ειναι οι γονεις σου να σε επηρεάζουν, θα ειναι οι φιλες σου, αν δεν ειναι οι φιλες σου θα ειναι οι συνάδελφοί σου, αν δεν ειναι ουτε αυτοί θα ειναι ο πρωινός καφετζής σου κτλ?
Και εσεις τα ιδια μου λεγατε
Δεν εκανε σεξ μεχρι τα 31 ενω ηταν με παρθενα για 7 χρονια
Του ανοιξα εγω συζητηση στους 6 μηνες
Με ειπανε ανωμαλη
Με απειλησαν οτι θα τον κανουν ρεζιλι και θα εχει θεμα στη δουλεια του
Ειμαι ανθρωπος και εγω…
Μου εξηγησε ομως, εβαλα και την λογικη μπροστα, ειδα και την πλευρα του και επιπλεον ΟΧΙ δεν θα κανω σε κανεναν το χατιρι. Θα χωρισω μονο οταν το θελω εγω (ή εκεινος)
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- vantono
Έλα, τέτοιες θέλουν, μεταξύ μας.
Αλλά και επειδη και οι γκόμενες τέτοιους θέλουν (αντίστοιχα), δεν ξερω πόσο καιρο εχει ημερομηνία λήξης ο συγκεκριμένος. Λογικά γρήγορα. Ήδη παιζει να εχει αρχίσει να τον βαριέται. Θα ερθει οπου να 'ναι το "εισαι παρα πολύ καλό παιδί αλλα..."
Για αυτο μονο για σεξ αξίζει να ασχολούνται και τα παιδια, και εμεις οι αναγνώστες. Τουλάχιστον οταν αυτο ειναι αληθινο, ειναι πραγματικά αληθινό, χωρίς να θελει πολλή analυση.
Η φιλη μου σχολιασε και το οτι ειναι τσιγκουνης
Και να ειναι, που ειναι, χεστηκα, εγω τον θελω και δεν με νοιαζει τιποτα
Ε;

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δεν παιζει να τον βαρεθω. Δεν μπορεις να φανταστεις πώς ημουν το Σαββατο.vantono έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 18:39Έλα, τέτοιες θέλουν, μεταξύ μας.
Αλλά και επειδη και οι γκόμενες τέτοιους θέλουν (αντίστοιχα), δεν ξερω πόσο καιρο εχει ημερομηνία λήξης ο συγκεκριμένος. Λογικά γρήγορα. Ήδη παιζει να εχει αρχίσει να τον βαριέται. Θα ερθει οπου να 'ναι το "εισαι παρα πολύ καλό παιδί αλλα..."
Για αυτο μονο για σεξ αξίζει να ασχολούνται και τα παιδια, και εμεις οι αναγνώστες. Τουλάχιστον οταν αυτο ειναι αληθινο, ειναι πραγματικά αληθινό, χωρίς να θελει πολλή analυση.
- Dwarven Blacksmith
Τι γκέι ρε, αυτός είναι ο μεγαλύτερος μουνόδουλος στην Ιστορία, εξκιούζ μαϊ λάνγκουιτζ. 

- vantono
Μη γίνεσαι άδικη. Ειναι η φύση σας, δεν αλλάζετε. Αποδεχτείτε την και θα ζησετε ευτυχισμένοι. Εισαι ο σκορπιός και ειναι ο βάτραχος. Και κεντρί στα μάτια να του ρίξεις καποια στιγμή, θα σε κουβαλάει και τυφλός.Casp έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 18:34Και ακομα ειναι εδω και με αντεχει. Εγω θα με χωριζα ΧΘΕΣ. Γυρνουσαμε πισω χθες τα ξημερωματα και σε μια φαση ισα που κρατηθηκα να μην κλαψω για οσα τραβαει εξαιτιας μου.
Και λιγα λετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 04 Σεπ 2023, 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να παει η μανα μου εκει και να φωναζει οτι ειναι γκει
Ή να αρχισει να το λεει παντου
Αρκετα προβληματα εχουμε εξαιτιας των γονιων μου.
Ας το κανουν ομως, δεν τον νοιαζει, θα παει ουτως ή αλλως στην αστυνομια και η δουλεια του δεν θα επηρεαστει, ξερουν τι ειναι και τι δεν ειναι.