Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Είμαι θετικός
Τρεις γνωστοί σε 1 εβδομάδα έμαθα ότι κόλλησαν...
Πολύ γρήγορα κολλάει αυτή η μετάλλαξη.
Θέμα χρόνου να το περάσουμε πάλι.
Από νωρίς ξεκίνησε φέτος.
Πολύ γρήγορα κολλάει αυτή η μετάλλαξη.
Θέμα χρόνου να το περάσουμε πάλι.
Από νωρίς ξεκίνησε φέτος.
- nik_killthemall
Το επιβεβαιώνω καθώς ήρθε κι η σειρά μου.
Τη περασμένη βδομάδα ανέβηκαμε με παρέα για πρωτη φορα στον Όλυμπο και μείναμε για 2 νύχτες στο καταφύγιο Αποστολίδη στα 2740μ (η πινακιδα λεει 2760 αλλα δεν ισχυει).
Στο πουτσο τους ολα, ο ενας ήταν πανω στον αλλο καμια προσοχη απο την διαχειριση του καταφυγιου, κλασικη ελληνικη αισχροκερδεια κλπ. Στο δευτερο βραδυ καμια ωρα μετα τα μεσανυχτα (σιωπητηριο στις 10) με πιανει ενα ανεξελεγκτο ριγος -τρεμουλο διαρκειας πανω απο 1 ωρα με μικρη ενοχληση στο στομαχι. Φορεσα μπλουζες, ισοθερμικα, φουτερ τπτ ειχα πεθανει στο κρυο. Στην αρχη νομισα πως με ειχαν πειραξει κατι τσιπουρα που ειχε κερασει παρεα που που γνωρισαμε στο καταφυγιο.
Κατα τις 3:30 ενιωθα ψητος στον πυρετο, κι αν ειχα οτι ειχα τις επομενες μερες τοτε αυτο ηταν πυρετος κολλημενος στο 39. Δεν ειχα ντεπον και δεν ηθελα να ξυπνησω τους αλλους, σηκωνομαι κατα τις 4 και κατι, ενιωθα ασταθεια και αδυναμια αλλα σιγουρα σε αυτο βοηθησαν και τα 10km πεζοποριας για υψομετρικη αναβαση 1650m που ειχα κανει δυο 24ωρα πριν.
Κατεβαινω κατω στο ισογειο και πετυχαινω παρεα πιτσιρικαδων που ετοιμαζεται να βγει για νυχτερινη, να ναι καλα τα παιδια ειχαν ντεπον μου δωσαν δυο 500αρια και 2 ωρες μετα ισιωσα λιγο. Αργοτερα κατα τις 9:30 το πρωι ξεκινησαμε την καταβαση των 1650m υψομετρου, απο αλλη διαδρομη 12.5 km και χρειαστηκε να κουμπωσω αλλα δυο 500αρια ντεπον στην 9ωρη πεζοπορια που ακολουθησε με διαφορα 5ωρου το ενα απο το αλλο, γενικα αισθανομουν βαρυ κεφαλι, ζαλαδα, υπνηλια και ασταθεια. Στο τελειωμα δε αρχισα να ριχνω νερο στη μουρη μου για να ξυπναω.
Φτανωντας στα Πριονια (υψομετρο 1100) κατα τις 6:30 το απογευμα, πηραμε 2 ανασες και κατεβηκαμε (με αμαξι προφανως) στο δωματιο που νοικιαζαμε στο Λιτοχωρο, εκει υπηρχε θερμομετρο η ενδειξη 39 ! Εκανα ενα μπανιο εφαγα κατα μπιφτεκια κουμπωσα αλλα 2 ντεπον και ξεραθηκα. Η υπολοιπα παρεα ειχε ψιλο-ενοχλησεις σε λαιμο και πονοκεφαλο.
Την αλλη μερα ξυπναω καλα, παμε για πρωινο, αλλα μεχρι τις 11:30 εχει ανεβει παλι 39. Σκεφτομαι τι να κανω, ηταν Παρασκευη, γκουγκλαρω και βρισκω κεντρο υγειας Λιτοχωρου. Παμε πριν ξεκινησουμε για επιστροφη προς Αθηνα, δεν περιμεναμε καθολου αψογη εξυπηρετηση αρκετοι γιατροι και βασικα καμια σχεση με Αθηνα. Απτα συμπτωματα που περιεγραψα στην εισοδο μου λενε πως μοιαζει με κορονοϊο μου κανουν τεστ και βγηκα τερμα θετικος. Καναν και τα υπολοιπα παιδια της ομαδας αρνητικοι.
Μου δωσαν εκτυπωμενες οδηγιες και μου εγραψαν να παιρνω 2 αλγκοφρεν 600αρια (αλγκοφρεν = αναλγητικο - αντιπυρετικο - αντιφλεγμονωδες) ανα ημερα μετα απο καλο γευμα. Αυτα την Παρασκευη. Παρασκευη και μισο Σαββατο μετα τη ληψη αλγκοφρεν ο πυρετος επεφτε στο 37 και 7 ωρες μετα παλι τον ανηφορο για 39. Πολυ βαρυ κεφαλι, ζαλαδα σα να εχεις πιει, ασταθεια πονολαιμος και ελαφρυς ξεροβηχας χωρις καταρροη.
Απο χτες το απογευμα το max του πυρετου εχει πεσει στο 37.5 αλλα παραμενει ο πονολαιμος και η ζαλαδα. Λαμβανοντας ως εναρξη το ξημερωμα Πεμπτης αυτη τη στιγμη διανυω την 4η μερα. Παραλληλα κολλησε με καθυστερηση και η συντροφος εκδηλωνοντας ολα τα συμπτωματα (πυρετος, πονοκεφαλος, πονολαιμος κλπ) ενω θετικος βγηκε κι αλλος ενας της παρεας που παραμενει μονο με πονολαιμο αλλα απυρετος.
Τωρα εχω παρει πριν κανα 4 ωρο αλγκοφρεν ειμαι απυρετος αλλα εχω μικρη ζαλαδα.
Στο Λιτοχωρο στο κεντρο υγειας μας ειπαν πως υπαρχει εξαρση. Τα καταφυγια εκει πανω ετσι οπως τα λειτουργουν ειναι τεραστια κεντρα διασπορας. Με το που κατεβηκα Λιτοχωρο εν τω μεταξυ και ξαναπιασε σημα το κινητο, ηρθαν ενας σκασμος κλησεις, κι εμαθα πως εχει κολλησει με κορονοϊο το 1/3 του γραφειου στη δουλεια.
Τη περασμένη βδομάδα ανέβηκαμε με παρέα για πρωτη φορα στον Όλυμπο και μείναμε για 2 νύχτες στο καταφύγιο Αποστολίδη στα 2740μ (η πινακιδα λεει 2760 αλλα δεν ισχυει).
Στο πουτσο τους ολα, ο ενας ήταν πανω στον αλλο καμια προσοχη απο την διαχειριση του καταφυγιου, κλασικη ελληνικη αισχροκερδεια κλπ. Στο δευτερο βραδυ καμια ωρα μετα τα μεσανυχτα (σιωπητηριο στις 10) με πιανει ενα ανεξελεγκτο ριγος -τρεμουλο διαρκειας πανω απο 1 ωρα με μικρη ενοχληση στο στομαχι. Φορεσα μπλουζες, ισοθερμικα, φουτερ τπτ ειχα πεθανει στο κρυο. Στην αρχη νομισα πως με ειχαν πειραξει κατι τσιπουρα που ειχε κερασει παρεα που που γνωρισαμε στο καταφυγιο.
Κατα τις 3:30 ενιωθα ψητος στον πυρετο, κι αν ειχα οτι ειχα τις επομενες μερες τοτε αυτο ηταν πυρετος κολλημενος στο 39. Δεν ειχα ντεπον και δεν ηθελα να ξυπνησω τους αλλους, σηκωνομαι κατα τις 4 και κατι, ενιωθα ασταθεια και αδυναμια αλλα σιγουρα σε αυτο βοηθησαν και τα 10km πεζοποριας για υψομετρικη αναβαση 1650m που ειχα κανει δυο 24ωρα πριν.
Κατεβαινω κατω στο ισογειο και πετυχαινω παρεα πιτσιρικαδων που ετοιμαζεται να βγει για νυχτερινη, να ναι καλα τα παιδια ειχαν ντεπον μου δωσαν δυο 500αρια και 2 ωρες μετα ισιωσα λιγο. Αργοτερα κατα τις 9:30 το πρωι ξεκινησαμε την καταβαση των 1650m υψομετρου, απο αλλη διαδρομη 12.5 km και χρειαστηκε να κουμπωσω αλλα δυο 500αρια ντεπον στην 9ωρη πεζοπορια που ακολουθησε με διαφορα 5ωρου το ενα απο το αλλο, γενικα αισθανομουν βαρυ κεφαλι, ζαλαδα, υπνηλια και ασταθεια. Στο τελειωμα δε αρχισα να ριχνω νερο στη μουρη μου για να ξυπναω.
Φτανωντας στα Πριονια (υψομετρο 1100) κατα τις 6:30 το απογευμα, πηραμε 2 ανασες και κατεβηκαμε (με αμαξι προφανως) στο δωματιο που νοικιαζαμε στο Λιτοχωρο, εκει υπηρχε θερμομετρο η ενδειξη 39 ! Εκανα ενα μπανιο εφαγα κατα μπιφτεκια κουμπωσα αλλα 2 ντεπον και ξεραθηκα. Η υπολοιπα παρεα ειχε ψιλο-ενοχλησεις σε λαιμο και πονοκεφαλο.
Την αλλη μερα ξυπναω καλα, παμε για πρωινο, αλλα μεχρι τις 11:30 εχει ανεβει παλι 39. Σκεφτομαι τι να κανω, ηταν Παρασκευη, γκουγκλαρω και βρισκω κεντρο υγειας Λιτοχωρου. Παμε πριν ξεκινησουμε για επιστροφη προς Αθηνα, δεν περιμεναμε καθολου αψογη εξυπηρετηση αρκετοι γιατροι και βασικα καμια σχεση με Αθηνα. Απτα συμπτωματα που περιεγραψα στην εισοδο μου λενε πως μοιαζει με κορονοϊο μου κανουν τεστ και βγηκα τερμα θετικος. Καναν και τα υπολοιπα παιδια της ομαδας αρνητικοι.
Μου δωσαν εκτυπωμενες οδηγιες και μου εγραψαν να παιρνω 2 αλγκοφρεν 600αρια (αλγκοφρεν = αναλγητικο - αντιπυρετικο - αντιφλεγμονωδες) ανα ημερα μετα απο καλο γευμα. Αυτα την Παρασκευη. Παρασκευη και μισο Σαββατο μετα τη ληψη αλγκοφρεν ο πυρετος επεφτε στο 37 και 7 ωρες μετα παλι τον ανηφορο για 39. Πολυ βαρυ κεφαλι, ζαλαδα σα να εχεις πιει, ασταθεια πονολαιμος και ελαφρυς ξεροβηχας χωρις καταρροη.
Απο χτες το απογευμα το max του πυρετου εχει πεσει στο 37.5 αλλα παραμενει ο πονολαιμος και η ζαλαδα. Λαμβανοντας ως εναρξη το ξημερωμα Πεμπτης αυτη τη στιγμη διανυω την 4η μερα. Παραλληλα κολλησε με καθυστερηση και η συντροφος εκδηλωνοντας ολα τα συμπτωματα (πυρετος, πονοκεφαλος, πονολαιμος κλπ) ενω θετικος βγηκε κι αλλος ενας της παρεας που παραμενει μονο με πονολαιμο αλλα απυρετος.
Στο Λιτοχωρο στο κεντρο υγειας μας ειπαν πως υπαρχει εξαρση. Τα καταφυγια εκει πανω ετσι οπως τα λειτουργουν ειναι τεραστια κεντρα διασπορας. Με το που κατεβηκα Λιτοχωρο εν τω μεταξυ και ξαναπιασε σημα το κινητο, ηρθαν ενας σκασμος κλησεις, κι εμαθα πως εχει κολλησει με κορονοϊο το 1/3 του γραφειου στη δουλεια.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Από χθες, η κόρη μου. Δουλεύει με παιδάκια και είναι άξιον απορίας πώς την γλύτωσε μέχρι τώρα.
Προς το παρόν οι υπόλοιποι δεν κολλήσαμε, αλλά είναι νωρίς ακόμα...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- hellegennes
Περαστικά
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- taliban
Περαστικά παιδιά
nik_killthemall πως κατάφερες να κατέβεις τόσα χλμ πεζοπορια με κορονοιο.
Εδώ με είχε τεντωσει 3 μέρες πυρετος μου είχαν κοπεί τα πόδια.
- taliban
Τα τελευταία πανηγύρια στα χωρια που κάνουν τωρα είναι επίσημα κέντρα διασποράς.
Τώρα έμαθα ότι στο χωριό που είχα πάει για τη φασολάδα κόλλησαν κόσμος.
Πως τη γλίτωσα δεν ξέρω.
Παίζει τα αντισώματα που είχα από τον Μάρτιο να κάνουν ακόμη δουλειά;

Τώρα έμαθα ότι στο χωριό που είχα πάει για τη φασολάδα κόλλησαν κόσμος.
Πως τη γλίτωσα δεν ξέρω.
Παίζει τα αντισώματα που είχα από τον Μάρτιο να κάνουν ακόμη δουλειά;

- EKPLIKTIKOS
Αν ψάξεις όσοι γράφουν τέτοια ιστορία κάποια στιγμή ξεφουρνιζουν ότι είχαν κάποιο άλλο πρόβλημα, συχνά κάποιο made up τύπου κατάθλιψη κ τέτοια.

- hellegennes
Αν είναι από νόσηση, ναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- nik_killthemall
Τώρα πρόσφατα κόλλησες κι εσύ ? εντιτ τωρα το ειδα ειπες Μαρτιο.taliban έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 15:42Περαστικά παιδιά
Όταν το σώμα είναι στη τσίτα δεν καταλαβαίνει πολλά πράγματα αν και σε αυτες τις πεζοποριες το δυσκολο δεν ειναι η αποσταση αλλα οι κλισεις με το φορτιο στη πλατη ειτε ανεβαινεις ειτε κατεβαινεις.
Τα καταλαβαίνει ΟΛΑ όμως το σωμα μετά την τσιτα. Δηλ Παρασκευη και Σαββατο οντως ήμουν σαν ζωντανό πτώμα.
Παντως μου εκανε τρομακτικη εντυπωση, το γεγονος πως αυτα τα καταφυγια λειτουργουν τελικα σαν βιολογικες βομβες. Επειδη εμεινα 2 βραδια ειδα πως ανα ημερα αλλαζει το 80% των 90 σχεδον ατομων που φιλοξενουνται και μαλιστα σε καθημερινες μερες οχι σε σουκου, οποτε μιλαμε πανσπερμια κορονοϊου. Ειχαν κανει κρεβατια μεχρι και κατι κασελες οι πουστηδες.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- nik_killthemall
Σήμερα είμαι εντελώς απύρετος, αλλά αισθάνομαι ζάλη, κόπωση και έχω χάσει εντελώς γευση και όσφρηση. Τι μλκιες ειναι αυτά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- nik_killthemall
εγω οχι μαν, αλλα κι η συντροφος που το χει κανει, την ιδια κοπια ακριβως παρουσιαζει
Καταφύγιο στο βουνό είναι ρε δικέ μου, τι μέτρα προστασίας θέλεις, ιδίως για κάτι που έχει τελειώσει με έναν νόμο κι ένα άρθρο;nik_killthemall έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 14:32SpoilerShowΤο επιβεβαιώνω καθώς ήρθε κι η σειρά μου.
Και πού βρήκες την αισχροκέρδεια; Δεν σου άρεσαν οι τιμές; Ήθελες και άλλες υπηρεσίες στην τιμή;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Θενκς, αν και δεν έχει απολύτως τίποτα από συμπτώματα. Εδώ δεν είχα εγώ όταν κόλλησα, θα έχει ετούτη που είναι στα μισά μου χρόνια και 2-3 παραλλαγές (τουλάχιστον) μετά;

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- hellegennes
Θα δούλεψαν τα εμβόλια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2883 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50