Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
GoBack
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από GoBack » 04 Σεπ 2023, 22:48
Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 22:42
GoBack έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 22:30
Το προηγουμενο με τον πλευρη ηταν καλυτερο
Εσύ τράβα παράγγειλε ό,τι μαλακία σου προτείνει ο "μπρο που ξέρει" από το ίντερνετ, πρωτεΐνες, ενισχυτικά και όπως αλλιώς λένε τα σκευάσματα που παίρνεις, αλλά μην κάνεις εμβόλιο γιατί ποιος ξέρει τι έχει μέσα και τι θα βάλεις στον οργανισμό σου.
Α, και σκάσε ένα κάρο λεφτά σε κάθε παπαριά που ξέρει ο κάθε μπρο, για να μην σε πιάσει κώτσο το κύκλωμα των διατροφολόγων.
Καταλαβαινω τη συναισθηματικη σου φορτιση επειδη σε κοροιδευουμε στο ιντερνέτ αλλα εγω δεν εχω γραψει πουθενα οτι παιρνω οποιουδηποτε ειδους σκευασματα

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
hellegennes
από hellegennes » 04 Σεπ 2023, 22:50
Otto Weininger έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 22:41
hellegennes έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 21:09
Με λίγα λόγια, αν πέρασες ανεμοβλογιά ως παιδί και έκανες mRNA, είναι πολύ πιθανόν να δεις τον ιό να επανέρχεται. .
Όταν λες πολύ πιθανόν;
Πόσο % των εμβολιασμενων με mRNA εμβόλιο παρουσίασε κάτι τέτοιο;
Previous study revealed that the most frequent skin reactions were COVID arm in women (38.1%) and varicella zoster virus (VZV) reactivation in men (20%).Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 22:44
Μη δίνεις σημασία, μαλακίες λέει επειδή του είχα πει ότι πέρασα έρπη το 2020.
Αυτό που δεν ξέρει, είναι ότι τον πέρασα κάτι μήνες πριν κάνω το πρώτο εμβόλιο και δυο χρόνια πριν νοσήσω.
Βρε παπάρα, ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω σου, με αφορμή
μελέτη που παράθεσα το λέω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
enaon
από enaon » 04 Σεπ 2023, 22:52
καλά και αλλοι φανταζονται πραγματα οταν μεγαλωσουν, ξεχνανε, μπορει να μην είναι το εμβόλιο.
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 04 Σεπ 2023, 23:00
hellegennes έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 22:50
Previous study revealed that the most frequent skin reactions were COVID arm in women (38.1%) and varicella zoster virus (VZV) reactivation in men (20%).
Εντυπωσιακό. Θα πίστευε κανείς πως το 20% των αντρών παγκοσμίως που έκαναν εμβόλιο mRNA είχε reactivation του VZV.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Isildur
- Phorum.gr user: Isildur
από Isildur » 04 Σεπ 2023, 23:03
GoBack έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 22:48
Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 22:42
GoBack έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 22:30
Το προηγουμενο με τον πλευρη ηταν καλυτερο
Εσύ τράβα παράγγειλε ό,τι μαλακία σου προτείνει ο "μπρο που ξέρει" από το ίντερνετ, πρωτεΐνες, ενισχυτικά και όπως αλλιώς λένε τα σκευάσματα που παίρνεις, αλλά μην κάνεις εμβόλιο γιατί ποιος ξέρει τι έχει μέσα και τι θα βάλεις στον οργανισμό σου.
Α, και σκάσε ένα κάρο λεφτά σε κάθε παπαριά που ξέρει ο κάθε μπρο, για να μην σε πιάσει κώτσο το κύκλωμα των διατροφολόγων.
Καταλαβαινω τη συναισθηματικη σου φορτιση επειδη σε κοροιδευουμε στο ιντερνέτ αλλα εγω δεν εχω γραψει πουθενα οτι παιρνω οποιουδηποτε ειδους σκευασματα

Την ποια μου; Είσαι βαθιά νυχτωμένος, μεγάλε. Όσο και με το ότι πιστεύεις ότι με κοροϊδεύε
τε, όποιοι κι αν νομίζεις πως είσ
τε.

Για τα δε σκευάσματα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πέτυχα κουβέντα σου με τον Μπαζούμπα. Αν την βρω, θα σου την δείξω. Αν όχι, λάθπς μου και σόρυ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...

-
Λεγεών
από Λεγεών » 04 Σεπ 2023, 23:04
Πίνει αμίτες και ο γκομπάκης;
Εξεπλάγην.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.GoBack έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
-
Isildur
από Isildur » 04 Σεπ 2023, 23:04
Otto Weininger έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 22:41
hellegennes έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 21:09
Με λίγα λόγια, αν πέρασες ανεμοβλογιά ως παιδί και έκανες mRNA, είναι πολύ πιθανόν να δεις τον ιό να επανέρχεται. .
Όταν λες πολύ πιθανόν;
Πόσο % των εμβολιασμενων με mRNA εμβόλιο παρουσίασε κάτι τέτοιο;
Previous study revealed that the most frequent skin reactions were COVID arm in women (38.1%) and varicella zoster virus (VZV) reactivation in men (20%).Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 22:44
Μη δίνεις σημασία, μαλακίες λέει επειδή του είχα πει ότι πέρασα έρπη το 2020.
Αυτό που δεν ξέρει, είναι ότι τον πέρασα κάτι μήνες πριν κάνω το πρώτο εμβόλιο και δυο χρόνια πριν νοσήσω.
Βρε παπάρα, ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω σου, με αφορμή
μελέτη που παράθεσα το λέω.
Ναι, έχεις δίκιο σ' αυτό. Γύρω σου περιστρέφεται όχι γύρω μου.

-
hellegennes
από hellegennes » 04 Σεπ 2023, 23:05
Otto Weininger έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:00
Previous study revealed that the most frequent skin reactions were COVID arm in women (38.1%) and varicella zoster virus (VZV) reactivation in men (20%).
Εντυπωσιακό. Θα πίστευε κανείς πως το 20% των αντρών παγκοσμίως που έκαναν εμβόλιο mRNA είχε reactivation του VZV.
Δεν λέει αυτό, λέει το 20% των ατόμων που είχαν δερματικές αντιδράσεις. Αν ήταν 20% όσων έκαναν το εμβόλιο θα είχε ξεσπάσει πανικός και δεν θα μπορούσαν να το κρύβουν κάτω απ' το χαλί. Εντούτοις είναι μεγάλο το ποσοστό, που κάνει πολύ πιθανό να τον πιείς κάποια στιγμή κι εσύ και όσοι έκαναν mRNA. Συγγνώμη κιόλας, δεν το λέω με καμμιά χαιρεκακία, λυπάμαι ειλικρινά. Αλλά ενήλικοι άνθρωποι είσαστε, δική σας επιλογή ήταν. Ευτυχώς δεν είναι τρομερά επικίνδυνος ιός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
ksk
- Phorum.gr user: ksk
από ksk » 04 Σεπ 2023, 23:07
hellegennes έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:05
Δεν λέει αυτό, λέει το 20% των ατόμων που είχαν δερματικές αντιδράσεις. Αν ήταν 20% όσων έκαναν το εμβόλιο θα είχε ξεσπάσει πανικός και δεν θα μπορούσαν να το κρύβουν κάτω απ' το χαλί. Εντούτοις είναι μεγάλο το ποσοστό, που κάνει πολύ πιθανό να τον πιείς κάποια στιγμή κι εσύ και όσοι έκαναν mRNA. Συγγνώμη κιόλας, δεν το λέω με καμμιά χαιρεκακία, λυπάμαι ειλικρινά. Αλλά ενήλικοι άνθρωποι είσαστε, δική σας επιλογή ήταν. Ευτυχώς δεν είναι τρομερά επικίνδυνος ιός.
Το εμβόλιο περίμενε...
Μια συντομία χρόνου και τπτ άλλο.
Παρατηρητής...
-
GoBack
από GoBack » 04 Σεπ 2023, 23:08
Λεγεών έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:04
Πίνει αμίτες και ο γκομπάκης;
Εξεπλάγην.
Οτι περισσευει απο τον Αμπραμπατ
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Isildur
από Isildur » 04 Σεπ 2023, 23:09
Ενημερωτικά πάντα και αν παίζει κάποιον ρόλο, όταν έπαθα έρπη και πήγα στην δερματολόγο, μου είπε ότι υπήρχε πολύ μεγάλη έξαρση (άνοιξη του 20) από αρκετούς μήνες πριν. Και το απέδιδαν, απ' ό,τι μου είπε, κυρίως στην πτώση του ανοσοποιητικού για ψυχολογικούς λόγους που ήταν κάτι πολύ έντονο τότε.

-
hellegennes
από hellegennes » 04 Σεπ 2023, 23:12
Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:09
Ενημερωτικά πάντα και αν παίζει κάποιον ρόλο, όταν έπαθα έρπη και πήγα στην δερματολόγο, μου είπε ότι υπήρχε πολύ μεγάλη έξαρση (άνοιξη του 20) από αρκετούς μήνες πριν. Και το απέδιδαν, απ' ό,τι μου είπε, κυρίως στην πτώση του ανοσοποιητικού για ψυχολογικούς λόγους που ήταν κάτι πολύ έντονο τότε.
Αυτά μου τα είχες πει, είναι τελείως άσχετο με την συζήτηση. Η μελέτη που παράθεσα και δίνει αυτό το ποσοστό αφορά περίπτωση που συγκεκριμένα την τέσταραν εργαστηριακά για να δουν αν όντως είχε σχέση με το εμβόλιο και διαπίστωσαν ότι καραείχε, γιατί η επανενεργοποίηση οφειλόταν στην πρωτεΐνη ακίδα, που εκμεταλλεύτηκε ο έρπης για να κάνει ξανά πάρτι.
Δεν πρόκειται δηλαδή για τυχαία έξαρση που συνέπεσε με τα εμβόλια, ξέρουμε τον μηχανισμό που λειτουργεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 04 Σεπ 2023, 23:14
Δεν λέει αυτό, λέει το 20% των ατόμων που είχαν δερματικές αντιδράσεις.
Αααααντε, σοβαρά;
Οπότε όταν σε ξαναρωτησω τι ποσοστό των εμβολιασμενων ανδρών με mRNA vaccines παρουσίασε reactivation του VZV, μη μου ξαναβάλεις εντυπωσιακά νουμεράκια, αλλά αυτό που σε ρωτάω.
Αλλιώς πες "δεν ξέρω".
Εντούτοις είναι μεγάλο το ποσοστό, που κάνει πολύ πιθανό να τον πιείς κάποια στιγμή κι εσύ και όσοι έκαναν mRNA.
Μετά από ποσο καιρό από την δόση παρουσιάστηκε αυτή η παρενέργεια;
5 μέρες; 10 μέρες; 30 μέρες; 100 μέρες; 400 μέρες; 800 μέρες;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Isildur
από Isildur » 04 Σεπ 2023, 23:18
hellegennes έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:12
Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:09
Αυτά μου τα είχες πει, είναι τελείως άσχετο με την συζήτηση. Η μελέτη που παράθεσα και δίνει αυτό το ποσοστό αφορά περίπτωση που συγκεκριμένα την τέσταραν εργαστηριακά για να δουν αν όντως είχε σχέση με το εμβόλιο και διαπίστωσαν ότι καραείχε, γιατί η επανενεργοποίηση οφειλόταν στην πρωτεΐνη ακίδα, που εκμεταλλεύτηκε ο έρπης για να κάνει ξανά πάρτι.
Δεν πρόκειται δηλαδή για τυχαία έξαρση που συνέπεσε με τα εμβόλια, ξέρουμε τον μηχανισμό που λειτουργεί.
Ξες, βασικό πρόβλημα σε αρκετά απ' αυτά που λες, είναι αυτό το "ξέρουμε" που έγραψες. Αν έλεγες "ξέρουνε" θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

-
EKPLIKTIKOS
από EKPLIKTIKOS » 04 Σεπ 2023, 23:20
Ευτυχώς που πρόλαβα να κάνω παιδί πριν κάνω εμπολιο για τον ψευτοϊο

Χελη ξέρεις τίποτα για παρενέργειες για εμάς με το άστρα ή μόνο για τον απατεώνα κτηνίατρο που τον έκανε κ η γυναίκα μου το βοϊδι
-
-
- 67 Απαντήσεις
- 2881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50
-
-
- 150 Απαντήσεις
- 4331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
07 Σεπ 2024, 21:02
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.