Μονή κι εσύ!

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Παιδεραστής γιατί; Ήταν κάτι το μεμπτό να παντρεύεσαι 9χρονες εκείνη την εποχή, σ' εκείνα τα μέρη και σ' εκείνη την κοινωνία;Scouser έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 00:02Εγώ ας πούμε θεωρώ το Ισλάμ το θρησκευτικό αντίστοιχο του ναζισμου και τον Μωάμεθ ένα χαρακτηριστικο ψευδοπροφήτη από αυτούς που ο Χριστός μας προειδοποιησε ότι θα εμφανιστούν μετά από αυτόν για να παραπλανησουν τον κόσμο. Παρόλα αυτά, δεν θα τον έβριζα ποτέ μπροστά σε ένα μουσουλμανο, πολύ περισσότερο με στόχο να προσβάλλω τον ίδιο. Είναι για εμένα ζήτημα στοιχειωδους ευπρεπειας και σεβασμού στον συνομιλητή μου. Αν τώρα η συζήτηση πήγαινε στο περιεχόμενο της θρησκείας του, δεν θα είχα πρόβλημα να του πω ότι ο Μωάμεθ ήταν παιδεραστης, γιατί αυτό αποτυπώνεται στα ιερά κείμενα της θρησκείας του, δεν είναι προσωπική μου άποψη. Αν αυτό τον κάνει να νιώθει άβολα, δικό του πρόβλημα, δεν έγραψα εγώ το Κοράνι ή τη Σουνα.
Εν τω αδένει με αγάπη. Βρούβες. Που η βρισιά στο χριστιανό είναι τι τραγικό ουοάου ενώ στον οποινδήποτε είναι ΟΚ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 00:05Εγώ ποτέ δεν δήλωσα χριστιανή. Αυτό που είπα και θα υποστηρίξω μέχρι τέρμα, είναι ότι αν τεθεί θέμα δημοψηφίσματος ή οτιδήποτε σχετικού θα δηλώσω χριστιανή για δύο λόγους. Πρώτον για να μην παραχωρήσω χώρο στο ισλάμ και δεύτερον γιατί θεωρώ τους περισσότερους οργιζμένους αντιχριστιανούς ως παπάρες. Με τους χαλαρούς άθεους δεν έχω το παραμικρό θέμα.
ε μα είναΙIsildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:54Τσου, δεν είναι. Δες... Isildur @ Ύβρεις, προσβολές, βλασφημίες κατά των Χριστιανών και των ιερών τους...
Και έχεις ήδη γράψει από κάτω άλλο ποστ. Τέσπα...
Δεν έχει υπάρξει ποτέ κοινωνία που να μην αποδοκιμαζει το σεξ με κορίτσια σε ηλικία που δεν τους έχει έρθει ακόμα εμμηνος ρύση. Πρόσεξε, το σεξ, όχι ο γάμος.Isildur έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 00:10Παιδεραστής γιατί; Ήταν κάτι το μεμπτό να παντρεύεσαι 9χρονες εκείνη την εποχή, σ' εκείνα τα μέρη και σ' εκείνη την κοινωνία;Scouser έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 00:02Εγώ ας πούμε θεωρώ το Ισλάμ το θρησκευτικό αντίστοιχο του ναζισμου και τον Μωάμεθ ένα χαρακτηριστικο ψευδοπροφήτη από αυτούς που ο Χριστός μας προειδοποιησε ότι θα εμφανιστούν μετά από αυτόν για να παραπλανησουν τον κόσμο. Παρόλα αυτά, δεν θα τον έβριζα ποτέ μπροστά σε ένα μουσουλμανο, πολύ περισσότερο με στόχο να προσβάλλω τον ίδιο. Είναι για εμένα ζήτημα στοιχειωδους ευπρεπειας και σεβασμού στον συνομιλητή μου. Αν τώρα η συζήτηση πήγαινε στο περιεχόμενο της θρησκείας του, δεν θα είχα πρόβλημα να του πω ότι ο Μωάμεθ ήταν παιδεραστης, γιατί αυτό αποτυπώνεται στα ιερά κείμενα της θρησκείας του, δεν είναι προσωπική μου άποψη. Αν αυτό τον κάνει να νιώθει άβολα, δικό του πρόβλημα, δεν έγραψα εγώ το Κοράνι ή τη Σουνα.
Σε όλα τα άλλα συμφωνώ βέβαια, έτσι φέρομαι κι εγώ κι ας μην πιστεύω.
Άσ' το χαρούλα μου. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τα κυκλοθυμικά σου ξεσπάσματα (πράγμα που βρίσκω χλωμό γιατι παραμένεις ο ίδιος εδώ και χρόνια) κι έλα μετά να συζητήσουμε για προβολές... των τραγικών ουάου.Χαοτικός έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 00:11Εν τω αδένει με αγάπη. Βρούβες. Που η βρισιά στο χριστιανό είναι τι τραγικό ουοάου ενώ στον οποινδήποτε είναι ΟΚ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 00:05Εγώ ποτέ δεν δήλωσα χριστιανή. Αυτό που είπα και θα υποστηρίξω μέχρι τέρμα, είναι ότι αν τεθεί θέμα δημοψηφίσματος ή οτιδήποτε σχετικού θα δηλώσω χριστιανή για δύο λόγους. Πρώτον για να μην παραχωρήσω χώρο στο ισλάμ και δεύτερον γιατί θεωρώ τους περισσότερους οργιζμένους αντιχριστιανούς ως παπάρες. Με τους χαλαρούς άθεους δεν έχω το παραμικρό θέμα.
καταλαβαίνω χρόνια πριν από σένα. Σερ αυτό είμαι ίδιος. Εσύ το παίζεις ότι καταλαβαίνεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 00:17Άσ' το χαρούλα μου. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τα κυκλοθυμικά σου ξεσπάσματα (πράγμα που βρίσκω χλωμό γιατι παραμένεις ο ίδιος εδώ και χρόνια) κι έλα μετά να συζητήσουμε για προβολές... των τραγικών ουάου.Χαοτικός έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 00:11Εν τω αδένει με αγάπη. Βρούβες. Που η βρισιά στο χριστιανό είναι τι τραγικό ουοάου ενώ στον οποινδήποτε είναι ΟΚ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 00:05
Εγώ ποτέ δεν δήλωσα χριστιανή. Αυτό που είπα και θα υποστηρίξω μέχρι τέρμα, είναι ότι αν τεθεί θέμα δημοψηφίσματος ή οτιδήποτε σχετικού θα δηλώσω χριστιανή για δύο λόγους. Πρώτον για να μην παραχωρήσω χώρο στο ισλάμ και δεύτερον γιατί θεωρώ τους περισσότερους οργιζμένους αντιχριστιανούς ως παπάρες. Με τους χαλαρούς άθεους δεν έχω το παραμικρό θέμα.
Και είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνεις τι λέω.
Ε μα δεν είναι. Πάλι quoted δείχνεις, δες αυτό που έβαλα εγώ.nowhere έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 00:14ε μα είναΙIsildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:54Τσου, δεν είναι. Δες... Isildur @ Ύβρεις, προσβολές, βλασφημίες κατά των Χριστιανών και των ιερών τους...
Και έχεις ήδη γράψει από κάτω άλλο ποστ. Τέσπα...
Isildur @ Ύβρεις, προσβολές, βλασφημίες κατά των Χριστιανών και των ιερών τους...
Αυτό δεν το ξέρω που λες τόσο απόλυτα, για οποιαδήποτε κοινωνία. Δεν το ξέρω λέω, όχι ότι δεν ισχύει.Scouser έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 00:16Δεν έχει υπάρξει ποτέ κοινωνία που να μην αποδοκιμαζει το σεξ με κορίτσια σε ηλικία που δεν τους έχει έρθει ακόμα εμμηνος ρύση. Πρόσεξε, το σεξ, όχι ο γάμος.Isildur έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 00:10Παιδεραστής γιατί; Ήταν κάτι το μεμπτό να παντρεύεσαι 9χρονες εκείνη την εποχή, σ' εκείνα τα μέρη και σ' εκείνη την κοινωνία;Scouser έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 00:02Εγώ ας πούμε θεωρώ το Ισλάμ το θρησκευτικό αντίστοιχο του ναζισμου και τον Μωάμεθ ένα χαρακτηριστικο ψευδοπροφήτη από αυτούς που ο Χριστός μας προειδοποιησε ότι θα εμφανιστούν μετά από αυτόν για να παραπλανησουν τον κόσμο. Παρόλα αυτά, δεν θα τον έβριζα ποτέ μπροστά σε ένα μουσουλμανο, πολύ περισσότερο με στόχο να προσβάλλω τον ίδιο. Είναι για εμένα ζήτημα στοιχειωδους ευπρεπειας και σεβασμού στον συνομιλητή μου. Αν τώρα η συζήτηση πήγαινε στο περιεχόμενο της θρησκείας του, δεν θα είχα πρόβλημα να του πω ότι ο Μωάμεθ ήταν παιδεραστης, γιατί αυτό αποτυπώνεται στα ιερά κείμενα της θρησκείας του, δεν είναι προσωπική μου άποψη. Αν αυτό τον κάνει να νιώθει άβολα, δικό του πρόβλημα, δεν έγραψα εγώ το Κοράνι ή τη Σουνα.
Σε όλα τα άλλα συμφωνώ βέβαια, έτσι φέρομαι κι εγώ κι ας μην πιστεύω.
Η επιθετικότητα απέναντι στη θρησκεία θεωρείται θεσμικώς απαράδεκτη μόνον όταν εκφέρεται εναντίον άλλων θρησκειών και όχι κατά του χριστιανισμού.
Τι να σου πω. Η πιο απλή ερμηνεία του γεγονότος είναι ότι 9 χρονων ηταν υπερβολικά μικρή για να θεωρείται βιολογικά και κοινωνικά αποδεκτό το σεξ υπό οποιεσδήποτε συνθήκες (πολύ περισσότερο όταν ο ψευδοπροφήτης ήταν πενηνταφευγα), αλλά στην περίπτωσή αυτή απο τον περίγυρο έκαναν τουμπεκα γιατί ο θύτης ήταν υπερβολικά ισχυρός.Isildur έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 00:30Αυτό δεν το ξέρω που λες τόσο απόλυτα, για οποιαδήποτε κοινωνία. Δεν το ξέρω λέω, όχι ότι δεν ισχύει.
9χρονες με περίοδο πάντως υπάρχουν. Αν ήταν μόνο για σεξ βέβαια, τότε σίγουρα δεν το επέτρεπε η κοινωνία που ζούσε, αν σκεφτούμε μάλιστα την άποψη που είχαν για το σεξ εκτός γάμου γενικά (ασχέτως ηλικίας).
Scouser έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 00:36Τι να σου πω. Η πιο απλή ερμηνεία του γεγονότος είναι ότι 9 χρονων ηταν υπερβολικά μικρή για να θεωρείται βιολογικά και κοινωνικά αποδεκτό το σεξ υπό οποιεσδήποτε συνθήκες (πολύ περισσότερο όταν ο ψευδοπροφήτης ήταν πενηνταφευγα), αλλά στην περίπτωσή αυτή απο τον περίγυρο έκαναν τουμπεκα γιατί ο θύτης ήταν υπερβολικά ισχυρός.Isildur έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 00:30Αυτό δεν το ξέρω που λες τόσο απόλυτα, για οποιαδήποτε κοινωνία. Δεν το ξέρω λέω, όχι ότι δεν ισχύει.
9χρονες με περίοδο πάντως υπάρχουν. Αν ήταν μόνο για σεξ βέβαια, τότε σίγουρα δεν το επέτρεπε η κοινωνία που ζούσε, αν σκεφτούμε μάλιστα την άποψη που είχαν για το σεξ εκτός γάμου γενικά (ασχέτως ηλικίας).