Μάγκας ή Μαλάκας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μάγκας ή Μαλάκας;
Το οτι η ρισαρ μιλ ειναι χορηγός της φερράρι(και του Σάινθ συγκεκριμένα) και μάλιστα απο τους πλέον προβεβλημένους, να το αναφέρουμε ή μπα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
δεν την ξέρω.καλή?
Από αλλού:
Και το τουίτ του:According to various sources, the Spaniard was walking out of the Armani Hotel in the city of Milan on Sunday evening, when three unknown men approached Sainz and a few colleagues. It's rumored that the thieves posed as fans wanting to get an autograph. It's unclear if the thieves obtained Sainz's watch forcefully or if he voluntarily surrendered for his own safety.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

τι να λέμε.ο τύπος έπαιξε την ζωή του κορώνα γράμματα.θα το θυμάται μετά στη δουλειά όταν θα έχει πέσει η αδρεναλίνη και θα λεει τι πήγα και έκανα ο μαλάκαςIsildur έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 10:18Και το τουίτ του:According to various sources, the Spaniard was walking out of the Armani Hotel in the city of Milan on Sunday evening, when three unknown men approached Sainz and a few colleagues. It's rumored that the thieves posed as fans wanting to get an autograph. It's unclear if the thieves obtained Sainz's watch forcefully or if he voluntarily surrendered for his own safety.
Είναι όντως; Santander, Shell, RayBan θυμάμαι από τα στίκερς στο τουτού, αυτούς όχι.

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Sid Vicious
Με αυτή την φερράρι πως επικοινωνούμε για να συνεννοηθούμε να βάλουν στο τουτού κάνα στικεράκι γύρος στα κάρβουνα;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Α, μάλιστα.
Τότε ναι, μπορεί και να είναι ύποπτη η όλη ιστορία. Μπορεί...

Δεν έχετε και πολλά κοινά ρε συ για να το κάνουν. Αυτοί δουλεύουν μόνο 3 μέρες τη βδομάδα και όχι όλον τον χρόνο.Sid Vicious έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 10:39Με αυτή την φερράρι πως επικοινωνούμε για να συνεννοηθούμε να βάλουν στο τουτού κάνα στικεράκι γύρος στα κάρβουνα;
Oh, wait...

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
1. Αυτός είναι αθλητής όχι εγώ .hellegennes έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 22:54Όλα αυτά είναι για να παρηγορήσετε τον εαυτό σας ότι αθλείστε όταν οδηγείτε.
2. Ανέβα στην μηχανή, κάνε 600 χιλιόμετρα, σε βουνίσιο στροφιλικι , σε κάτω από 5 ώρες , και μετά, αποφάσισε αν ήταν άθληση ή όχι.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- hellegennes
Εντάξει, με την ίδια λογική κι εγώ αθλούμαι καθημερινά επειδή σηκώνω κάσες και κιβώτια.enterprise-psi έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 12:191. Αυτός είναι αθλητής όχι εγώ .hellegennes έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 22:54Όλα αυτά είναι για να παρηγορήσετε τον εαυτό σας ότι αθλείστε όταν οδηγείτε.
2. Ανέβα στην μηχανή, κάνε 600 χιλιόμετρα, σε βουνίσιο στροφιλικι , σε κάτω από 5 ώρες , και μετά, αποφάσισε αν ήταν άθληση ή όχι.
Μήπως να αποφασίζαμε ότι άλλο άθληση κι άλλο άσκηση και δραστηριότητα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Αν το κάνεις με άλλους 19 , για μια ώρα σερί , θα βγεις πρώτος , ή στην πρώτη οκτάδα;hellegennes έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 12:27Εντάξει, με την ίδια λογική κι εγώ αθλούμαι καθημερινά επειδή σηκώνω κάσες και κιβώτια.enterprise-psi έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 12:191. Αυτός είναι αθλητής όχι εγώ .hellegennes έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 22:54Όλα αυτά είναι για να παρηγορήσετε τον εαυτό σας ότι αθλείστε όταν οδηγείτε.

- hellegennes
Καλή ερώτηση. Θα απαντήσω με αντερώτηση. Σε έναν αγώνα μηχανοκίνησης με 20 συμμετέχοντες, ο 20ός, ο 19ος και ο 18ος δεν είναι αθλητές;enterprise-psi έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 12:34Αν το κάνεις με άλλους 19 , για μια ώρα σερί , θα βγεις πρώτος , ή στην πρώτη οκτάδα;hellegennes έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 12:27Εντάξει, με την ίδια λογική κι εγώ αθλούμαι καθημερινά επειδή σηκώνω κάσες και κιβώτια.enterprise-psi έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 12:19
1. Αυτός είναι αθλητής όχι εγώ .
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Είναι πολύ γενική ερώτηση, ποιος αγώνας ; Εστω F1 , ο τελευταίος ήταν πρώτος στα f2 , f3 κλπ , οπότε ναιhellegennes έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 13:33Καλή ερώτηση. Θα απαντήσω με αντερώτηση. Σε έναν αγώνα μηχανοκίνησης με 20 συμμετέχοντες, ο 20ός, ο 19ος και ο 18ος δεν είναι αθλητές;enterprise-psi έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 12:34Αν το κάνεις με άλλους 19 , για μια ώρα σερί , θα βγεις πρώτος , ή στην πρώτη οκτάδα;hellegennes έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 12:27
Εντάξει, με την ίδια λογική κι εγώ αθλούμαι καθημερινά επειδή σηκώνω κάσες και κιβώτια.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 5295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
27 Νοέμ 2024, 15:22
-