Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 00:01Πλοτ Τουίστ.
Ο πατέρας έχει γνωρίσει τον λατρεία σε σάουνα στο παρελθόν για αυτό είναι τόσο αρνητικός απέναντι του.
Sos
Re: Sos
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Παλαιοελλαδίτης
Γιατί δεν είχα διαβάσει τόσο καιρό αυτή τη νηματάρα;vantono έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 18:54Παρακαλείται να μας διευκρινίσει πάραυτα (επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αντιστοίχως) η αγαπητή κασπερ.Bazoomba έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 18:51Αποκλειεται να μην την εχει παρει απο κωλο.vantono έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 18:46
Αυτο περίπου πηγα να της πω κι εγω και με προλαβες. Οτι αφού εγινε η 2η μεγαλύτερη εισβολή στο Νησί μετά το '74 (πρώτα οι τουρκοι μετά ο κοντός) γκέι στανταρ δεν παιζει να ειναι, αλλά μπάι στη χειρότερη ή απλά στρέητ.
Το "καθε πιθανή τρύπα" τι ακριβώς σημαινει? Πόσες λεπτομέρειες εχω χασει?
Αλλιώς πάω στο νημα του μπασκετ να διαβασω δάσκαλο να λέει για το ρίαλ του Λυπηρίδη.

Δεν μπορειτε να βαλετε τον εαυτο σας στη θεση μου γιατι ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ στη θεση μου. Συγγνωμη αλλα τα επαθα ολα αυτους τους μηνες. Πεθανε η γιαγια μου, επαθα υπερκοπωση και μαζι καταθλιψη, παραιτηθηκα, εμεινα χωρις δουλεια και στο αγνωστο για 3 βδομαδες σχεδον, μετακομισα και ειχα τρεμαχατα και απειλες non stop με τους γονεις μου, ολοι γυρω μου μου κανουν πλυση εγκεφαλου και εγω να προσπαθω να κρατησω την λογικη μου… δεν ειναι ουτε μια, ουτε 2 φορες που κοντεψα οντως να μου στριψει και να παω να τρακαρω (σκεφτηκα και 2-3 φορες την αυτοκτονια). Ηδη το αμαξι μου ειναι τρακαρισμενο εδω και 3 μηνες γιατι απο την αναστατωση το ετριψα στον τοιχο της πολυκατοικιας, και ακομα δεν καταφερα να το φτιαξω. Δεν μπορειτε να φανταστειτε πώς νιωθω και ποσο παλευω να κρατηθω.
Και ναι μου εστριψε και μονο εδω μπορω να γραψω. Και το ξερω πως με βριζετε και ταπεινωνομαι αλλα δεν με νοιαζει. Εδω μεσα τουλαχιστον ειστε αγνωστοι, τοσα ακουω εκει εξω, απο δικα μου ατομα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ που θελουν «το καλο μου» και κοντευω να τρελαθω.
Ο ανθρωπος οχι μονο δεν ειναι gay αλλα ειναι και φουλ ορεξατος σχεδον καθημερινα. Εδω με παιρνει αγκαλια και με σφιγγει και με γλυφει/φιλαει ακομα και στην πλατη οταν γυρναω αναποδα την ωρα που κοιμομαστε. Χθες δεν σταματουσε να με δαγκωνει (το κανει συχνα) και οταν τον ρωτησα γιατι το κανει μου ειπε πως με αγαπαει και θελει να με φαει. Ξυπνησαμε στις 4 το πρωι και ειχε ορεξεις και δεν μπορουσαμε να κανουμε πολλα επειδη ημουν αδιαθετη, και εγω η μαλακισμενη εκατσα οντως να σκεφτω μηπως η αλλη η βλαμμενη εχει δικαιο. Που δεν σκεφτηκε καν οτι μπορει να κανει λαθος και να με βαζει σε τετοια διαδικασια αλλιως θα τον κανουν ρεζιλι και καλα. Κουραστηκα, κουραστηκα να ανακατευονται ολοι γμτ και να τον κανω χαλια και γι αυτο φταιω καθαρα και μονο εγω.
Για τις γλωσσες που εγραψα, δεν το εγραψα καλα. R ξερω οντως καλα γιατι εκανα ενα χρονο ολοκληρο και το τελικο μου project που μας πηρε πανω απο 6μηνο, ηταν σε R (data analysis). Matlab καναμε πολλες εργασιες επι 2 χρονια στο πανεπιστημιο και επισης fortran και C++ εκανα ενα χρονο στο τμημα φυσικης (2 χρονια fortran και 1 C++). Απλα εχω 2 χρονια που δουλευα αεροδρομιο και δεν εχω ασχοληθει καθολου με προγραμματισμο, και αυτος μου ειπε πως θελει αμεσα βοηθεια, γι αυτο παραξενευτηκα που με πηρε εμενα. Πηγα σημερα για να μου δωσει access σε 2 πληρωμενα courses που εχουν σε python και sql (επειδη ξεκιναω την Δευτερα) και μονο το ενα απο τα 2 διαρκει 30 ωρες. Μακαρι να μαθω ευκολα και να μην εχω θεμα…
Και ναι μου εστριψε και μονο εδω μπορω να γραψω. Και το ξερω πως με βριζετε και ταπεινωνομαι αλλα δεν με νοιαζει. Εδω μεσα τουλαχιστον ειστε αγνωστοι, τοσα ακουω εκει εξω, απο δικα μου ατομα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ που θελουν «το καλο μου» και κοντευω να τρελαθω.
Ο ανθρωπος οχι μονο δεν ειναι gay αλλα ειναι και φουλ ορεξατος σχεδον καθημερινα. Εδω με παιρνει αγκαλια και με σφιγγει και με γλυφει/φιλαει ακομα και στην πλατη οταν γυρναω αναποδα την ωρα που κοιμομαστε. Χθες δεν σταματουσε να με δαγκωνει (το κανει συχνα) και οταν τον ρωτησα γιατι το κανει μου ειπε πως με αγαπαει και θελει να με φαει. Ξυπνησαμε στις 4 το πρωι και ειχε ορεξεις και δεν μπορουσαμε να κανουμε πολλα επειδη ημουν αδιαθετη, και εγω η μαλακισμενη εκατσα οντως να σκεφτω μηπως η αλλη η βλαμμενη εχει δικαιο. Που δεν σκεφτηκε καν οτι μπορει να κανει λαθος και να με βαζει σε τετοια διαδικασια αλλιως θα τον κανουν ρεζιλι και καλα. Κουραστηκα, κουραστηκα να ανακατευονται ολοι γμτ και να τον κανω χαλια και γι αυτο φταιω καθαρα και μονο εγω.
Για τις γλωσσες που εγραψα, δεν το εγραψα καλα. R ξερω οντως καλα γιατι εκανα ενα χρονο ολοκληρο και το τελικο μου project που μας πηρε πανω απο 6μηνο, ηταν σε R (data analysis). Matlab καναμε πολλες εργασιες επι 2 χρονια στο πανεπιστημιο και επισης fortran και C++ εκανα ενα χρονο στο τμημα φυσικης (2 χρονια fortran και 1 C++). Απλα εχω 2 χρονια που δουλευα αεροδρομιο και δεν εχω ασχοληθει καθολου με προγραμματισμο, και αυτος μου ειπε πως θελει αμεσα βοηθεια, γι αυτο παραξενευτηκα που με πηρε εμενα. Πηγα σημερα για να μου δωσει access σε 2 πληρωμενα courses που εχουν σε python και sql (επειδη ξεκιναω την Δευτερα) και μονο το ενα απο τα 2 διαρκει 30 ωρες. Μακαρι να μαθω ευκολα και να μην εχω θεμα…
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- EKPLIKTIKOS
Καλά δε μας νοιάζει τι ξέρεις από προγραμματισμό δεν πα να σε πήρε κ για τις γνώσεις σου στην prolog στα παπάκια μας, το κρίσιμο ερώτημα δεν απάντησες 

Nope, ειναι παροδοσιακος ο γλυκουλης μουEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 18:55Καλά δε μας νοιάζει τι ξέρεις από προγραμματισμό δεν πα να σε πήρε κ για τις γνώσεις σου στην prolog στα παπάκια μας, το κρίσιμο ερώτημα δεν απάντησες

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
4 το ξημέρωμα ειναι η πιο νεκρή ζώνη της ημερας, αν ειναι δυνατόν. Καμιά κατουρόκαυλα θα τον ειχε πιάσει, και πριν το καταλάβεις θα το γυριζατε σε γκολντεν σάουερ φάση. Μπορεί βεβαια το σιαλις να τον επιασε με σημαντική χρονική καθυστέρηση.
Μην ανησυχεις, συμβαίνει σε πολλούς γκέι που παιρνουν τετοια χαπια για να πανε με το αντιθετο φύλο.
Μην ανησυχεις, συμβαίνει σε πολλούς γκέι που παιρνουν τετοια χαπια για να πανε με το αντιθετο φύλο.
Καλα ο,τι πεις.vantono έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 19:004 το ξημέρωμα ειναι η πιο νεκρή ζώνη της ημερας, αν ειναι δυνατόν. Καμιά κατουρόκαυλα θα τον ειχε πιάσει, και πριν το καταλάβεις θα το γυριζατε σε γκολντεν σάουερ φάση. Μπορεί βεβαια το σιαλις να τον επιασε με σημαντική χρονική καθυστέρηση.
Τωρα και με αντρα να τον εβλεπα, παλι δεν θα το πιστευα, οποτε αδικος κοπος.
Απλα εγω ειμαι η ηλιθια που δινω δικαιωματα να ανακατευεται ο καθε ακυρος στη σχεση μου.
Δεν λεω για εσας, για τις «φιλες» μου λεω
- vantono
Διορθώνεται. Βάζετε έναν ολόσωμο καθρέφτη απέναντί σας, και ανταλάσσετε παθιασμένα βλέμματα μέσω του καθρέφτη.Casp έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 18:59Nope, ειναι παροδοσιακος ο γλυκουλης μουEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 18:55Καλά δε μας νοιάζει τι ξέρεις από προγραμματισμό δεν πα να σε πήρε κ για τις γνώσεις σου στην prolog στα παπάκια μας, το κρίσιμο ερώτημα δεν απάντησεςκαι επισης την ωρα του σεξ θελει να εχουμε αμεσο interraction, δηλαδη να με βλεπει και να με φιλαει και οχι απλα να γινεται για να γινει απλα και μονο για την απολαυση.
Για περισσότερη απόλαυση βάζετε όλο και περισσότερους καθρέφτες τριγύρω και μετά μπαίνετε και στο προγραμμα ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ.
Α και γι αυτο που ειπες για τα χαπια. Η «φιλη» μου ειπε πως υπαρχουν πολλα παντρεμενα ζευγαρια που το κανουν, εχουν και παιδια και μετα απο χρονια η γυναικα τους πιανει με αλλους. Της ελεγα πως δεν το χωραει το μυαλο μου επειδη ειμαστε μια χαρα σε εκεινο το κομματι και οτι καθε φορα που ειμαστε μαζι ή κανουμε σεξ, καταλαβαινω ποσο πολυ με θελει, και αυτη ηταν η «δικαιολογια» της. Ειναι σιγουρη απλα και μονο απο την φωνη του. Τωρα που σκεφτομαι καθαρα, απορω πώς δεν την εβρισα και πώς την αφησα να με επηρεασει.
- vantono
Επιτέλους, αργησες αλλά το καταλαβες οτι δεν την κουναει την αχλαδιά ο ανθρωπος.Casp έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 19:01Καλα ο,τι πεις.vantono έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 19:004 το ξημέρωμα ειναι η πιο νεκρή ζώνη της ημερας, αν ειναι δυνατόν. Καμιά κατουρόκαυλα θα τον ειχε πιάσει, και πριν το καταλάβεις θα το γυριζατε σε γκολντεν σάουερ φάση. Μπορεί βεβαια το σιαλις να τον επιασε με σημαντική χρονική καθυστέρηση.
Απλα εγω ειμαι η ηλιθια που δινω δικαιωματα να ανακατευεται ο καθε ακυρος στη σχεση μου.
Η "φίλη" σου εχω την εντυπωση οτι θελει εναν εξοστρακισμό απο τη ζωή σου.
Δεν καταλαβα τα κεφαλαια, αλλα μικρη σημασια εχει γιατι οπως παντα ειρωνευεσαιvantono έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 19:03Διορθώνεται. Βάζετε έναν ολόσωμο καθρέφτη απέναντί σας, και ανταλάσσετε παθιασμένα βλέμματα μέσω του καθρέφτη.Casp έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 18:59Nope, ειναι παροδοσιακος ο γλυκουλης μουEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 18:55Καλά δε μας νοιάζει τι ξέρεις από προγραμματισμό δεν πα να σε πήρε κ για τις γνώσεις σου στην prolog στα παπάκια μας, το κρίσιμο ερώτημα δεν απάντησεςκαι επισης την ωρα του σεξ θελει να εχουμε αμεσο interraction, δηλαδη να με βλεπει και να με φιλαει και οχι απλα να γινεται για να γινει απλα και μονο για την απολαυση.
Για περισσότερη απόλαυση βάζετε όλο και περισσότερους καθρέφτες τριγύρω και μετά μπαίνετε και στο προγραμμα ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ.
- vantono
Σωστή σε αυτο για τα παντρεμένα ζευγάρια που σου ειπε.Casp έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 19:04Α και γι αυτο που ειπες για τα χαπια. Η «φιλη» μου ειπε πως υπαρχουν πολλα παντρεμενα ζευγαρια που το κανουν, εχουν και παιδια και μετα απο χρονια η γυναικα τους πιανει με αλλους. Της ελεγα πως δεν το χωραει το μυαλο μου επειδη ειμαστε μια χαρα σε εκεινο το κομματι και οτι καθε φορα που ειμαστε μαζι ή κανουμε σεξ, καταλαβαινω ποσο πολυ με θελει, και αυτη ηταν η «δικαιολογια» της. Ειναι σιγουρη απλα και μονο απο την φωνη του. Τωρα που σκεφτομαι καθαρα, απορω πώς δεν την εβρισα και πώς την αφησα να με επηρεασει.
Λάθος στο οτι ο τυπος ειναι γκέι.
Ακομα πιο λάθος στο "μονο και μονο λόγω φωνής".
Είχα τυπά στο σχολείο μου που έβγαζε φωνή σαν κατουρημένο αλουμινόχαρτο στο μπαλκόνι με 8 μποφόρ, και ειχε πηδηξει σχεδόν όλο το σχολείο την ωρα που εμεις ήμασταν ακομα παρθένοι.
Ελεος, άκου "λογω φωνής".
- Dwarven Blacksmith
Μα εκτός από βλαμμένη η "φίλη" είναι τέρμα ομοφοβική. Άκου λέει θα τον διαπομπεύσει.vantono έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 19:05Επιτέλους, αργησες αλλά το καταλαβες οτι δεν την κουναει την αχλαδιά ο ανθρωπος.Casp έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 19:01Καλα ο,τι πεις.vantono έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 19:004 το ξημέρωμα ειναι η πιο νεκρή ζώνη της ημερας, αν ειναι δυνατόν. Καμιά κατουρόκαυλα θα τον ειχε πιάσει, και πριν το καταλάβεις θα το γυριζατε σε γκολντεν σάουερ φάση. Μπορεί βεβαια το σιαλις να τον επιασε με σημαντική χρονική καθυστέρηση.
Η "φίλη" σου εχω την εντυπωση οτι θελει εναν εξοστρακισμό απο τη ζωή σου.

- vantono
Ναι, την ειχα παραλείψει αυτη τη λεπτομέρεια.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 19:18Μα εκτός από βλαμμένη η "φίλη" είναι τέρμα ομοφοβική. Άκου λέει θα τον διαπομπεύσει.
Και στερεοτυπολάγνα φυσικά, που μονο και μονο επειδη η φωνη του ακουγεται σαν σκουριασμενομεντεσέδικη πόρτα, παει να πει οτι ειναι ντε φακτο και γκέης.