Συμπάθειες στο φόρουμ.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Συμπάθειες στο φόρουμ.
να πούμε ότι το μυαλουδάκι μου μπορεί να κατεβάσει 2 απαντήσεις στη σειρά που να βγάζουν νόημα
Ναι, η μία από τις δύο γράφει πάνω ζήτω ο Πούτιν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
μιλάμε για πρωταθλητή του οτιναναι
Τι λέτε μωρέ; Τι έχετε πάθει; Ποιοι είστε; Εγώ ποιος είμαι;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Σε κάποια φάση είχα ως υπογραφή το "Οι άλλοι είμαστε εμείς."
Οπότε, αυτό ακριβώς είμαστε όλοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εάν δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς τι εκφράζει ο συνομιλητής σου και ταυτόχρονα το παίζεις εκφραστής του αυτά παθαίνεις ρε βλάκα.
Σόρυ, γαμώσταυρε ήθελα να πω.
.
.
Μας χωρίζουν σε ομαδούλες στο μυαλουδάκι τους οι γαλές και οι πουθενάδες του πχώρου, να, εγώ ασούμε πριν λίγο καιρό έμαθα ότι είμαι και θερμός υποστηρικτής του Πούτιν πχ, πιο καλά και από εμάς μας ξέρουνε, να ναι καλά τα παιδιά ε.
.
.

Καλά, ο διαχωρισμός των άλλων σε ομάδες, κατηγορίες, συνομοταξίες κλπ είναι γνωστή τακτική αρκετών μελών και όχι μόνο των δύο που αναφέρεις. Για να μην πω δηλαδή των περισσότερων. Για να μην πω δηλαδή ότι το κάνεις κι εσύ. Ή κι εγώ.
Αρκεί το να δέχεται ο "διαχωριστής" ότι είναι εξίσου καλό ή εξίσου κακό όταν το κάνει κι ο ίδιος και να μην θεωρεί άκυρους τους διαχωρισμούς των άλλων και ευλογημένους τους δικούς του. Νομίζω δηλαδή...

Εντελώς ίδρυμα ρε γαμώτο! 

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ίδρυμα, αλλά τι ίδρυμα; Κοινωνικών ασφαλίσεων; Κρατικών υποτροφιών; Νιάρχος; Ωνάσης; Foundation and empire;
Να τα διευκρινίζουμε αυτά, να μην γίνεται σύγχυση.

μάλιστα.όχι μόνο το κάνω αλλά είναι και γνωστή η τακτική μου.με τσακώσανε,νόμιζα πως το έκανα διακριτικά

Κοίτα, δεν είναι παράξενο ούτε και κακό νομίζω, σε πολλές περιπτώσεις να ξεκινάς να απαντήσεις κάτι σε κάποιον και να τον έχεις βάλει σ' ένα κουτάκι πρώτα όσον αφορά τις θέσεις του και τις απόψεις του. Αρκεί βέβαια να μην είναι κλειδωμένο το κουτάκι και να μπορείς να τον κατατάξεις και σε άλλα, αν δεις ότι δεν είναι κάποιος κολλημένος με κάτι, ή κανένα κομματόσκυλο που δεν αλλάζει άποψη με τίποτα ή... ή...
Επίσης, θεωρώ κακό όλες οι απαντήσεις που θα δώσει κάποιος σε κάποιον, να στρέφονται γύρω από το σε ποιο κουτάκι τον έχει κατατάξει. Λάθος, για μένα.
Κατά τ' άλλα, όντως δε νομίζω ότι είσαι απ' αυτούς που το κάνουν συστηματικά αυτό, τώρα αν σε κάποια φάση το έκανες όντως ή ότι κάπως έτσι το εξέλαβε κάποιος συνομιλητής σου, τι να πω; Βρείτε τα ρε παιδιά, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε... Δεν ξέρω και σε ποια ακριβώς κουβέντα αφορά το όλο θέμα, ή αν είναι κάτι γενικό που παίζει σε διάφορα σημεία στο πχόρουμ.
Τέσπα, αυτά από μένα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 103 Απαντήσεις
- 2924 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
11 Απρ 2024, 16:56
-
-
Νέα δημοσίευση Άλλα φόρουμ
από Imperium » 27 Φεβ 2024, 12:23 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 52 Απαντήσεις
- 7271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
29 Απρ 2024, 17:33
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
27 Απρ 2024, 20:30
-
-
Νέα δημοσίευση Ηλικία μελών του φόρουμ
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2023, 10:05 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 276 Απαντήσεις
- 9475 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
23 Φεβ 2025, 12:41
-