Και να βλέπεις τον Ρηγκαν να σαρώνει στις εκλογές.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 21:47Pros: ΠΑΣΟΚ
Cons: Πρέπει να βλέπεις τη φάτσα του Γκορμπατσόφ στην τηλεόραση χωρίς να τη σπάσεις
Κοίτα αν πας μεταξύ 1982-1985 θα βλέπεις τις φάτσες των Μπρεζνιεφ-Αντροποφ-Τσερνιενκο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 21:47Pros: ΠΑΣΟΚ
Cons: Πρέπει να βλέπεις τη φάτσα του Γκορμπατσόφ στην τηλεόραση χωρίς να τη σπάσεις
Αυτό ακριβώς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 22:06Αν γυρνούσες με τη συνείδηση για το τι είναι τα 80ς, τι άξιζε δηλαδή και πλέον δεν υπαρχει, σίγουρα. Αν ήταν να γεννηθω το 71 πχ, αντί το 81, με τίποτα. Ήμουν φλώρος, και εκείνες οι εποχές για να τις βιώσεις όπως έπρεπε, έπρεπε να ήσουν λίγο αλητηριος. Εγώ άρχισα να έχω κοινωνική/ερωτική ζωή με το ίντερνετ, και πριν η ζωή μου ήταν τα video games. Αρα στα 80ς ως έφηβος θα ήμουν βαθιά στην αδιεξοδη
κατάθλιψη.
Υδράργυρος έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 21:46Σκουπιδια παντου, χεσμενες τουαλετες με μυγες, φρικιαστικα τροχαια στους δρομους που δεν τολμαγες να πας μια οικογενειακη εκδρομη, τζην-ασπρη αθλητικη καλτσα-μαυρο σκαρπινι με κροσια, κρασι ξυδι και ποτα μπομπες παντου
Δεν το παταω
Καμμία σχέση με τις εν λόγω εμπειρίες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 22:06Αν γυρνούσες με τη συνείδηση για το τι είναι τα 80ς, τι άξιζε δηλαδή και πλέον δεν υπαρχει, σίγουρα. Αν ήταν να γεννηθω το 71 πχ, αντί το 81, με τίποτα. Ήμουν φλώρος, και εκείνες οι εποχές για να τις βιώσεις όπως έπρεπε, έπρεπε να ήσουν λίγο αλητηριος. Εγώ άρχισα να έχω κοινωνική/ερωτική ζωή με το ίντερνετ, και πριν η ζωή μου ήταν τα video games. Αρα στα 80ς ως έφηβος θα ήμουν βαθιά στην αδιεξοδη
κατάθλιψη.