Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Re: Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 06 Σεπ 2023, 17:46

Ασέβαστος έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:44
Frappezitis έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:36
Αντικρίζω τις αντιδράσεις των ανθρώπων με τρόμο. Μετά το 41% η κοινωνία έχει απογυμνωθεί από συναίσθημα. Παρακολουθούμε παθητικά τη ζωή μας να συμβαίνει. Χωρίς συμμετοχή ή πρωτοβουλία, λες και είμαστε αμέτοχοι και ανίκανοι να αντιδράσουμε. Δεν υπάρχει πλέον μέρα που να ξυπνήσεις και να μην έχεις ήδη ντραπεί γι’ αυτή τη χώρα πριν απ’ τον πρώτο καφέ. Μια ολιγόλεπτη καθυστέρηση κι ένα εισιτήριο των 38€. Αυτή είναι η μέση τιμή της ανθρώπινης ζωής στο Ελλαδιστάν. Εν τω μεταξύ αν δολοφονούν εν ψυχρώ, μέσα στο λιμάνι του Πειραιά, σε κοινή θέα, έναν αργοπορημένο επιβάτη-πελάτη της εταιρείας που προσπαθεί να μπει στο πλοίο, φανταζόμαστε όλοι τι κάνουν άλλοι μεσοπέλαγα, χωρίς κάμερες, σε πρόσφυγες που προσπαθούν να έρθουν στη χώρα. Η βαρβαρότητα είναι παιδί του καπιταλισμού και η Ελλάδα είναι η χώρα που χρειάζεται VAR για να μη κατακυρωθεί ως θάνατος μια δολοφονία. Μία χώρα μωσαϊκό από μικροαστικά θλιβερά σκουπίδια όπου δεν αρκεί να είσαι απλώς σκυλί του αφεντικού σου. Πρέπει να είσαι τελείως κάθαρμα. Απ' αυτά που δημιουργούνται σε μια κοινωνία όταν την κατευθύνουν ο Πορτοσάλτε, ο Οικονόμου κι ο Ευαγγελάτος. Το χειρότερο πράγμα που έχει συμβεί στην Ελλάδα 2.0 είναι πως χάσαμε την ανθρωπιά μας. Από το "Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει" περάσαμε στην αποκτήνωση. Αν δεν υπήρχε το βίντεο, αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα να το ανεβάσουν, αυτός ο τίτλος θα ήταν η "αλήθεια" για το ατύχημα. Καταλαβαίνουμε τώρα το μίσος των ΜΜΕ για τα socials και γιατί απαιτούν την επιτακτική ανάγκη λογοκρισίας τους.

Εικόνα

https://www.facebook.com/foi.ar/posts/p ... WP6ig21UEl
μα ποσο σιχαμενα ειναι τα μποτ.

Ωρα λοιπον να κανεις την αυτοκριτικη σου.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 06 Σεπ 2023, 17:46

σε ενοχλεί πιο πολύ το μποτ ασεβαστε η το κολάζ με τα πρωτοσέλιδα που αν δεν υπήρχε κάμερα θα ήταν αλήθειες;

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 06 Σεπ 2023, 17:46

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:40
Από τη μία ο Γκοζμπένι από την άλλη οι φραπεζίτες... τί να πω;

Ψυχραιμία.
αυτο θα κανω αν και ημουν ετοιμος να πατησω το κουμπι

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 06 Σεπ 2023, 17:47

Η τραβελογάμισσα ειναι ακόμα στη θέση της, μετά απο αυτές τις δηλώσεις?
Ανακάλεσε/ανασκεύασε καθόλου ή μπα?

Γκοτζμπενι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκοτζμπενι » 06 Σεπ 2023, 17:49

Dwarven Blacksmith έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:37

:blm:
Εντάξει, δεν μπορώ να κρατήσω κακία. Ή ατόφια βλακεία είναι ή δυνατό τρολλάρισμα.
Μπορεις να εξηγησεις στον απλο ανυποψιαστο θεατη τι σε εκανε να συμπερανεις οτι το πλοιο ειναι ετοιμο να ξεκινησει ,οτι εχει ολοκληρωθει η επιβιβαση και οτι ο επιβατης που τρεχει ειναι αργοπορημενος;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 06 Σεπ 2023, 17:51

enaon έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:43
τι φταίει ρε παιδια ο υπουργός που υπήρχε κάμερα; Πρέπει να τον σκισουν αυτον με την κάμερα, εξέθεσε και τους δημοσιογράφους, με δόλο.
παντως μην ξαφνιαστεις αν αυτοι που λενε ευτυχως που υπηρξε καμερα αλλιως θα το εκρυβαν, σε αλλο τοπικ λενε οτι οι καμερες ειναι του 666 και θελουν να μας ελεγχουν και τετοια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 06 Σεπ 2023, 17:52

Ασέβαστος έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:49
Frappezitis έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:44
Ασέβαστος έγραψε:

εισαι ζωον.
Ειπε το μουνοπανο.
βαζεις διπλα σε σημερινο δυστηχυμα στη θαλασσα, τη ζαρντινιερα 20 χρονια πριν.

σιχαμενο κορακι που προσπαθει να κανει πολιτικη πανω σε πτωματα. μαλλον χαιρεσαι καθε φορα που εχουμε θυματα, γιατι σου δινεται ευκαιρια να τα φορτωσεις σε πολιτικους αντιπαλους.

αηδια.
Αυτοι ειστε. Μια ζωη ξεπλυματιες εγκληματων.Οσο ομως και εαν σε πληρωνουν δεν φτανει ,εδω θα ειμαι να σου θυμιζω τι καθαρμα εισαι.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Σεπ 2023, 17:52

Saturn έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:41
sys3x έγραψε:
Saturn έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:30
Σε κάθε άλλη περίπτωση, υπουργός Ναυτιλίας δεν υπήρχε περίπτωση να συγκαλύψει έτσι τέτοιο έγκλημα, και εαν υπήρχε ίχνος αντανακλαστικών δημοκρατίας και κράτους δικαίου, θα είχε παυθεί από τα υπουργικά του καθήκοντα πριν καν προλάβει να κυκλοφορήσει ο εμμετός του.
Νομίζω ότι με αυτό το ποστ βαράς στον γάμο του καραγκιόζη φίλτατε, ίσως να θρέφεις φρούδες ελπίδες, δεν ξέρω, αυτό που ξέρω και μπορεί να στο διαβεβαιώσει και ο καλός φίλος Isildur αν δεν με πιστεύεις εμένα είναι το γεγονότο ότι ο κύριος Καραμανλής επανεξελέγειν πρώτος στην περιφέρεια Σερρών, νιώσε λίγο που ζεις σατ μάνμου.
Ακριβώς επειδή νοιώθω πού δυστυχώς ζω, θέλω να υπενθυμίσω σε όλους αυτούς τους ανάρχιδους καραγκιόζηδες πουστογεννημένους οτι καταστρέφεται η ζωη ΜΟΥ εξαιτίας ΤΟΥΣ. Τόσο απλά.
Κανενός είδους ελπίδα δεν θρέφω.
Συγγνώμην κιόλα φίλε μου αλλά αν μου επιτρέπεις μια μικρή αλλά σημαντική διόρθωση σε αυτό το σημείο. Δεν καταστρέφεται η ζωή σου εξαιτίας τους, απλά όλοι αυτοί κοιτάνε (αυτό που νομίζουν ότι είναι) το συμφέρον της παχύσαρκης κωλάθρας τους, πολλοί από αυτούς τρώνε τα ίδια ή περίπου ίδια σκατά με εσένανε (κι εμένανε κτλ) και μερικοί από αυτούς (συνεχίζουν να) τρώνε με χρυσά κουτάλια, το κοινό που έχουν είναι ότι α σε έχουν γραμμένο στα μικρά αρχιδάκια τους εσένα και ολόκληρη την υπόλοιπη κοινωνία η οποία δεν αποτελεί την παχύσαρκη κωλάθρα τους και β εμπιστεύονται ή έστω κάνουν ότι εμπιστεύονται με ή χωρίς τεμέκ κριτική διάθεση αποδεδειγμένα, με όλους τους πιθανούς τρόπους τις τελευταίες 4 δεκαετίες κατ ελάχιστον, κλέφτες - απατεώνες και αχρηστοανίκανους.
Δεν υπάρχει λοιπόν, νομίζω, καμμία δικαιολογία για κανέναν από εμάς, όλοι πλέον οφείλουμε να γνωρίζουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε, ας λάβει ο καθένας τα μέτρα του. Αυτοί, τουλάχιστον, ξέρουμε και ξέρουνε πάρα πολύ τι σκατά θέλουν να κάνουν και πάνω από όλα τι κάνουν εμπράκτως όλα αυτά τα χρόνια (αναξιοκρατία, βολέματα κτλ, τα γνωστά), εσύ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 06 Σεπ 2023, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 06 Σεπ 2023, 17:53

Ασέβαστος έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:51
enaon έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:43
τι φταίει ρε παιδια ο υπουργός που υπήρχε κάμερα; Πρέπει να τον σκισουν αυτον με την κάμερα, εξέθεσε και τους δημοσιογράφους, με δόλο.
παντως μην ξαφνιαστεις αν αυτοι που λενε ευτυχως που υπηρξε καμερα αλλιως θα το εκρυβαν, σε αλλο τοπικ λενε οτι οι καμερες ειναι του 666 και θελουν να μας ελεγχουν και τετοια.
Πιο ηλίθιος, μα τέρμα ηλίθιος, πεθαίνεις.
Βασικά, είσαι ήδη πεθαμένος και δεν το ξέρεις.

Το κακό είναι οτι παίρνεις και μας μαζί σου στον σκατολάκο σου
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 06 Σεπ 2023, 17:55

Frappezitis έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:05
Πετσωμενα ΑΡΔ της Δημοκρατιας.

Εικόνα

Μετά τον ξυλοδαρμό του κυπραίου φοιτητή στην Θεσσαλονίκη στην επέτειο του Πολυτεχνείου το 2006 όπου η επίσημη εκδοχή είναι ότι χτύπησε πέφτοντας στην "ζαρντινιέρα", τίποτα δεν εκπλήσσει.
είσαι ενετελώς μαλάκας. Και ακόμη δεν έβγαλες λέξη για τη συμπεριφορά των ναυτεργατών της ΠΝΟ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 06 Σεπ 2023, 17:55

enaon έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:46
σε ενοχλεί πιο πολύ το μποτ ασεβαστε η το κολάζ με τα πρωτοσέλιδα που αν δεν υπήρχε κάμερα θα ήταν αλήθειες;
δυσκολη ερωτηση. εχω πολλες φορες πει οτι καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη, εκτος απο του δημοσιογραφου, δεν τους εχω σε συμπαθεια.

αλλα και τα μποτ ρε φιλε, να χαιρονται με την καθε δυστυχια, γιατι εχουν ευκαιρια να κατηγορησουν "τους αλλους", ε σε πιανει μια αηδια.

λοιπον αποφασισα, οι δημοσιογραφοι. αλλα δεν ειναι εδω για να τους αποκαλεσω γιδια. το μποτ ειναι. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 06 Σεπ 2023, 17:56

Saturn έγραψε:
sys3x έγραψε:
Saturn έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:30
Σε κάθε άλλη περίπτωση, υπουργός Ναυτιλίας δεν υπήρχε περίπτωση να συγκαλύψει έτσι τέτοιο έγκλημα, και εαν υπήρχε ίχνος αντανακλαστικών δημοκρατίας και κράτους δικαίου, θα είχε παυθεί από τα υπουργικά του καθήκοντα πριν καν προλάβει να κυκλοφορήσει ο εμμετός του.
Νομίζω ότι με αυτό το ποστ βαράς στον γάμο του καραγκιόζη φίλτατε, ίσως να θρέφεις φρούδες ελπίδες, δεν ξέρω, αυτό που ξέρω και μπορεί να στο διαβεβαιώσει και ο καλός φίλος Isildur αν δεν με πιστεύεις εμένα είναι το γεγονότο ότι ο κύριος Καραμανλής επανεξελέγειν πρώτος στην περιφέρεια Σερρών, νιώσε λίγο που ζεις σατ μάνμου.
Ακριβώς επειδή νοιώθω πού δυστυχώς ζω, θέλω να υπενθυμίσω σε όλους αυτούς τους ανάρχιδους καραγκιόζηδες πουστογεννημένους οτι καταστρέφεται η ζωη ΜΟΥ εξαιτίας ΤΟΥΣ. Τόσο απλά.
μια χαρά μπορείς και μόνος σου να καταστρέφεις τη ζωή σου δεν φταίνε οι άλλοι αν εσύ είσαι αποτυχημένος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 06 Σεπ 2023, 17:57

Ναύτης έγραψε:
06 Σεπ 2023, 14:16
Ρε σεις, κοιτάξτε το βίντεο προσεκτικά. Πέρα απ' τ' άλλα, τον βλέπουν τον άνθρωπο που πέφτει μέσα στη θάλασσα.
Και δεν κάνουν τίποτα! Δεν τρέχουν, δεν φωνάζουν, δεν πετάνε ένα σωσίβιο, τίποτα. Απαθείς.
Τέρατα.

Δεν τον εσπρωξαν απ'οτι βλέπω.
Από τη στιγμή όμως που τον κρατούσαν σε κείνο το σημείο (το σημείο του καταπέλτη που μόλις αφήνει την προβλήτα γέρνει προς τα κάτω) όταν ήδη έβλεπαν ότι το καράβι φεύγει τότε είναι εγκληματική ενέργεια /αμέλεια όπως θες πες το.
Επρεπε να το φανταστούν ότι θα πέσει μέσα τελικά.
Πόσο μυαλό θέλει ότι αυτό το κομμάτι του καταπέλτη θα γειρει προς τα κάτω μόλις αφήσει το τσιμέντο;
Αφηατε τον να ανέβει και στ'αρχιδια σας μωρέ μαλακες. Πείτε και στον καπετάνιο "είναι ένας τύπος που δεν στέκει στα καλά του, τον αφήσαμε να μπει για να μην σακατευτει" και τελείωσε το θέμα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 06 Σεπ 2023, 17:57

sys3x έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:52
Saturn έγραψε:
sys3x έγραψε:

Συγγνώμην κιόλα φίλε μου αλλά αν μου επιτρέπεις μια μικρή αλλά σημαντική διόρθωση σε αυτό το σημείο. Δεν καταστρέφεται η ζωή σου εξαιτίας τους, απλά όλοι αυτοί κοιτάνε (αυτό που νομίζουν ότι είναι) το συμφέρον της παχύσαρκης κωλάθρας τους, πολλοί από αυτούς τρώνε τα ίδια ή περίπου ίδια σκατά με εσένανε (κι εμένανε κτλ) και μερικοί από αυτούς (συνεχίζουν να τρώνε) με χρυσά κουτάλια, το κοινό που έχουν είναι ότι α σε έχουν γραμμένο στα μικρά αρχιδάκια τους εσένα και ολόκληρη την υπόλοιπη κοινωνία η οποία δεν αποτελεί την παχύσαρκη κωλάθρα τους και β εμπιστεύονται ή έστω κάνουν ότι εμπιστεύονται με ή χωρίς τεμέκ κριτική διάθεση αποδεδειγμένα, με όλους τους πιθανούς τρόπους τις τελευταίες 4 δεκαετίες κατ ελάχιστον, κλέφτες - απατεώνες και αχρηστοανίκανους.
Δεν υπάρχει λοιπόν, νομίζω, καμμία δικαιολογία για κανέναν από εμάς, όλοι πλέον οφείλουμε να γνωρίζουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε, ας λάβει ο καθένας τα μέτρα του. Αυτοί, τουλάχιστον, ξέρουμε και ξέρουνε πάρα πολύ τι σκατά θέλουν να κάνουν και πάνω από όλα τι κάνουν εμπράκτως όλα αυτά τα χρόνια (αναξιοκρατία, βολέματα κτλ, τα γνωστά), εσύ;

Μια χαρά καταστρέφουν και τη ζωή ΜΟΥ και τη ζωή ΣΟΥ.

Εγώ και ο κάθε εγώ κι εσύ, ξέρω κι εγώ τί κάνω με τη ζωή μου.

Ακόμα και σε ένα διαδικτυακό σκατόλακο.

Ως έκτακτος συμμετέχων.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 06 Σεπ 2023, 17:57

Γκοτζμπενι έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:49
Dwarven Blacksmith έγραψε:

:blm:
Εντάξει, δεν μπορώ να κρατήσω κακία. Ή ατόφια βλακεία είναι ή δυνατό τρολλάρισμα.
Μπορεις να εξηγησεις στον απλο ανυποψιαστο θεατη τι σε εκανε να συμπερανεις οτι το πλοιο ειναι ετοιμο να ξεκινησει ,οτι εχει ολοκληρωθει η επιβιβαση και οτι ο επιβατης που τρεχει ειναι αργοπορημενος;
Μα δεν το συμπέρανα αυτό.
Ο πρώτος που τρέχει χαιρετώντας με το χαρτοφύλακα έρχεται να κλείσει μια συμφωνία εταιρικής εξαγοράς, η οποία έχει προθεσμία. Ο συνέταιρος του βρίσκεται ήδη στο πλοίο, που αναχωρεί σε κανα μισάωρο.
Ο δεύερος Βλέπουμε ότι φοράει στρατιωτικά και κουβαλάει σάκο στρατού γνωστό ως "λουκάνικο". Έχει κάνει μαντραπήδα και κάνει νόημα στον καπετάνια να φύγει για διεθνή ύδατα. Το πλοίο επίσης αναχωρεί σε κανα μισάωρο.

Είναι μερικά καθημερινά σενάρια που παρουσιάζει η εταιρία για να ταυτιστούμε, πολύ λογικότερα του εξωφρενικού της αργοπορίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 06 Σεπ 2023, 17:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών