Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Re: Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 06 Σεπ 2023, 18:13

Saturn έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:53
Ασέβαστος έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:51
enaon έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:43
τι φταίει ρε παιδια ο υπουργός που υπήρχε κάμερα; Πρέπει να τον σκισουν αυτον με την κάμερα, εξέθεσε και τους δημοσιογράφους, με δόλο.
παντως μην ξαφνιαστεις αν αυτοι που λενε ευτυχως που υπηρξε καμερα αλλιως θα το εκρυβαν, σε αλλο τοπικ λενε οτι οι καμερες ειναι του 666 και θελουν να μας ελεγχουν και τετοια.
Πιο ηλίθιος, μα τέρμα ηλίθιος, πεθαίνεις.
Βασικά, είσαι ήδη πεθαμένος και δεν το ξέρεις.

Το κακό είναι οτι παίρνεις και μας μαζί σου στον σκατολάκο σου

Ασεβαστος mode on

Εικόνα

Ασεβαστος mode off
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 06 Σεπ 2023, 18:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Σεπ 2023, 18:13

Saturn έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:57
sys3x έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:52
Saturn έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:41

Ακριβώς επειδή νοιώθω πού δυστυχώς ζω, θέλω να υπενθυμίσω σε όλους αυτούς τους ανάρχιδους καραγκιόζηδες πουστογεννημένους οτι καταστρέφεται η ζωη ΜΟΥ εξαιτίας ΤΟΥΣ. Τόσο απλά.
Κανενός είδους ελπίδα δεν θρέφω.
Συγγνώμην κιόλα φίλε μου αλλά αν μου επιτρέπεις μια μικρή αλλά σημαντική διόρθωση σε αυτό το σημείο. Δεν καταστρέφεται η ζωή σου εξαιτίας τους, απλά όλοι αυτοί κοιτάνε (αυτό που νομίζουν ότι είναι) το συμφέρον της παχύσαρκης κωλάθρας τους, πολλοί από αυτούς τρώνε τα ίδια ή περίπου ίδια σκατά με εσένανε (κι εμένανε κτλ) και μερικοί από αυτούς (συνεχίζουν να τρώνε) με χρυσά κουτάλια, το κοινό που έχουν είναι ότι α σε έχουν γραμμένο στα μικρά αρχιδάκια τους εσένα και ολόκληρη την υπόλοιπη κοινωνία η οποία δεν αποτελεί την παχύσαρκη κωλάθρα τους και β εμπιστεύονται ή έστω κάνουν ότι εμπιστεύονται με ή χωρίς τεμέκ κριτική διάθεση αποδεδειγμένα, με όλους τους πιθανούς τρόπους τις τελευταίες 4 δεκαετίες κατ ελάχιστον, κλέφτες - απατεώνες και αχρηστοανίκανους.
Δεν υπάρχει λοιπόν, νομίζω, καμμία δικαιολογία για κανέναν από εμάς, όλοι πλέον οφείλουμε να γνωρίζουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε, ας λάβει ο καθένας τα μέτρα του. Αυτοί, τουλάχιστον, ξέρουμε και ξέρουνε πάρα πολύ τι σκατά θέλουν να κάνουν και πάνω από όλα τι κάνουν εμπράκτως όλα αυτά τα χρόνια (αναξιοκρατία, βολέματα κτλ, τα γνωστά), εσύ;

Μια χαρά καταστρέφουν και τη ζωή ΜΟΥ και τη ζωή ΣΟΥ.

Εγώ και ο κάθε εγώ κι εσύ, ξέρω κι εγώ τί κάνω με τη ζωή μου.

Ακόμα και σε ένα διαδικτυακό σκατόλακο.

Ως έκτακτος συμμετέχων.
Όλοι αυτοί που λες σε έχουν γραμμένο κι εσένα κι εμένα και οτιδήποτε άλλο δεν λειτουργεί παρασιτικά ως προς την κοινωνία, σου φορτώνουν συνεχώς νέα και ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα, κάποιοι από αυτούς κάνουν όντωστ ή νομίζουν ότι κάνουν την δική τους ζωή καλλίτερη. Δεν σου καταστρέφουν την ζωή, επιλογές είναι, δεν τους ενδιαφέρει αν καταστραφείς ή όχι ή μάλλον για να το θέσω λίγο πιο ταιριαστά με τον νήμα, ενδιαφέρονται για την ζωή σου όσο ενδιαφέρθηκε αυτό το βαρίδιο της γης για την ζωή του Αντώνη από την Κρήτη.
Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν κανένας από αυτό το 41% (και βάλε) δεν ήθελε στην πραγματικότητα να καταστρέψει την ζωή σου (κατ αναλογίαν όπως είπαμε με αυτό το δίποδο που έσπρωξε τον Αντώνη, δεν ήθελε να τον σκοτώσει απλά κι αν σκοτωθεί *) όταν έριχνε στην κάλπη ψηφοδέλτιο της νέας δημοκρατίας απλά *σταρχίδια του εσύ, η κωλάθρα του και μόνον η κωλάθρα του.
Εκεί βρισκόμαστε τώρα κατά την μη ταπεινή μου γνώμη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 06 Σεπ 2023, 18:14

Τα ζώα τα γίδια οι δημοσιογράφοι, σε πουλάνε και σε αγοράζουνε με τα πρωτοσέλιδα που "προλαβαίνουν" να ανεβάσουν
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 06 Σεπ 2023, 18:15

Lord Brum έγραψε:
06 Σεπ 2023, 15:53
Υδράργυρος έγραψε:
06 Σεπ 2023, 15:52
Lord Brum έγραψε:
06 Σεπ 2023, 15:49

Ψηφα κασσελακη να βάλει τάξη
Πάντως ο Μητσοτάκης δεν έβαλε τάξη. Είναι οριστικό πλέον. Επί Μητσοτάκη η διάλυση συνεχίστηκε
πετανε ατομα με νοητικη υστερηση στη θαλασσα με εντολη μητσοτακη για να μη δινουν επιδοματα, διαδωστε
Δε μπηκε ταξη του λες, αυτος σου λεει τα δικα του. Μην ανεβαινεις σε καραβια καλου κακου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Σεπ 2023, 18:17

M' αρεσει παντως που ολοι ευαισθητοποιουμαστε οταν ακουμε για αδικο θανατο συμπατριωτων μας, γεμιζουμε εκατονταδες σελιδες στο διαδικτυο, ζητουμε και δικαιως τα κεφαλια των υπευθυνων...

και μετα απο λιγους μηνες...

δεν εχουμε καν ιδεα για το αν αποδοθηκαν πιχι ποινες για τα Τεμπη και σε ποιους.

Μιλησαμε για τεραστιες φωτιες τα τελευταια χρονια και για εμπρησμους...

αλλα δεν εχουμε ιδεα ποσοι συνεληφθηκαν και αν τους αποδοθηκαν ποινες η οχι.

Δεν μας ενδιαφερει καν να το μαθουμε, οποτε η οποια ευαισθητοποιηση μας κραταει οσο η καθε καταστροφη ειναι φρεσκια στα καναλια και στο διαδικτυο.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 06 Σεπ 2023, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 06 Σεπ 2023, 18:17

sys3x έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:13
Saturn έγραψε:
sys3x έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:52

Συγγνώμην κιόλα φίλε μου αλλά αν μου επιτρέπεις μια μικρή αλλά σημαντική διόρθωση σε αυτό το σημείο. Δεν καταστρέφεται η ζωή σου εξαιτίας τους, απλά όλοι αυτοί κοιτάνε (αυτό που νομίζουν ότι είναι) το συμφέρον της παχύσαρκης κωλάθρας τους, πολλοί από αυτούς τρώνε τα ίδια ή περίπου ίδια σκατά με εσένανε (κι εμένανε κτλ) και μερικοί από αυτούς (συνεχίζουν να τρώνε) με χρυσά κουτάλια, το κοινό που έχουν είναι ότι α σε έχουν γραμμένο στα μικρά αρχιδάκια τους εσένα και ολόκληρη την υπόλοιπη κοινωνία η οποία δεν αποτελεί την παχύσαρκη κωλάθρα τους και β εμπιστεύονται ή έστω κάνουν ότι εμπιστεύονται με ή χωρίς τεμέκ κριτική διάθεση αποδεδειγμένα, με όλους τους πιθανούς τρόπους τις τελευταίες 4 δεκαετίες κατ ελάχιστον, κλέφτες - απατεώνες και αχρηστοανίκανους.
Δεν υπάρχει λοιπόν, νομίζω, καμμία δικαιολογία για κανέναν από εμάς, όλοι πλέον οφείλουμε να γνωρίζουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε, ας λάβει ο καθένας τα μέτρα του. Αυτοί, τουλάχιστον, ξέρουμε και ξέρουνε πάρα πολύ τι σκατά θέλουν να κάνουν και πάνω από όλα τι κάνουν εμπράκτως όλα αυτά τα χρόνια (αναξιοκρατία, βολέματα κτλ, τα γνωστά), εσύ;

Ως έκτακτος συμμετέχων.
Όλοι αυτοί που λες σε έχουν γραμμένο κι εσένα κι εμένα και οτιδήποτε άλλο δεν λειτουργεί παρασιτικά ως προς την κοινωνία, σου φορτώνουν συνεχώς νέα και ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα, κάποιοι από αυτούς κάνουν όντωστ ή νομίζουν ότι κάνουν την δική τους ζωή καλλίτερη. Δεν σου καταστρέφουν την ζωή, επιλογές είναι, δεν τους ενδιαφέρει αν καταστραφείς ή όχι ή μάλλον για να το θέσω λίγο πιο ταιριαστά με τον νήμα, ενδιαφέρονται για την ζωή σου όσο ενδιαφέρθηκε αυτό το βαρίδιο της γης για την ζωή του Αντώνη από την Κρήτη.
Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν κανένας από αυτό το 41% (και βάλε) δεν ήθελε στην πραγματικότητα να καταστρέψει την ζωή σου (κατ αναλογίαν όπως είπαμε με αυτό το δίποδο που έσπρωξε τον Αντώνη, δεν ήθελε να τον σκοτώσει απλά κι αν σκοτωθεί *) όταν έριχνε στην κάλπη ψηφοδέλτιο της νέας δημοκρατίας απλά *σταρχίδια του εσύ, η κωλάθρα του και μόνον η κωλάθρα του.
Στα όμορφα και μεγάλα @@ μου αν με έχουν γραμμένο
Το θέμα είναι οτι παίρνει η μπάλα και έμενα και όσους και ό,τι αγαπώ
Πόσο πιο ρομαντικά να στο γράψω να το καταλάβεις;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 06 Σεπ 2023, 18:19

Saturn έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:14
Τα ζώα τα γίδια οι δημοσιογράφοι, σε πουλάνε και σε αγοράζουνε με τα πρωτοσέλιδα που "προλαβαίνουν" να ανεβάσουν
Ρε συ θυμαμαι ηταν να επισκεφτει καποτε καποιος ξενος αρχηγος (δεν θυμαμαι ποιος ηταν..ερντογαν ;;;) την Ελλαδα και τελικα για καποιο λογο δεν ηρθε.Ειχαν προλαβει να ανεβασουν αρθρα για την επισκεψη του στην Ελλαδα. :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 06 Σεπ 2023, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Σεπ 2023, 18:19

Ασέβαστος έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:04
sys3x έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:58
Ασέβαστος έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:51

παντως μην ξαφνιαστεις αν αυτοι που λενε ευτυχως που υπηρξε καμερα αλλιως θα το εκρυβαν, σε αλλο τοπικ λενε οτι οι καμερες ειναι του 666 και θελουν να μας ελεγχουν και τετοια.
Ντουντ, οι "κάμερες" στις οποίες αναφέρεσαι αν όχι όλες οι περισσότερες είναι κάμερες τοποθετημένες πάνω σε φορητά υπολογιστικά συστήματα που μπορούν ταυτόχρονα να κάνουν και τηλεφωνικές κλήσεις.
μπα, η συγκεκριμμενη μοιαζει πολυ σταθερη για να ειναι κινητου. μαλλον ασφαλειας, απο αυτες που δεν τις θελουνε. και σιγουρα θα υπαρχει βιντεο και απο καμερα του πλοιου, απο αυτες τις σατανικες.
Μπορεί να είναι μπορεί και όχι, γι' αυτό έγραψα "αν όχι όλες οι περισσότερες", σε κάθε περίπτωση δεν αλλάζει κάτι πάνω σε αυτό που σου έγραψα.

.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 06 Σεπ 2023, 18:19

waldorf έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:10
Ασέβαστος έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:06
...

αμα διαβασεςι το νημα θα δεις οτι ακριβως αυτα γραφω. ακριβως ομως.
Δεν ήταν μομφή γιά σένα το ποστ μου.
Δεν είχα καμία αμφιβολία για τις θέσεις σου,γι`αυτό και απάντησα μόνος μου στις ερωτήσεις.
παω στο πωςαισθανεσαιτωρα, να γραψω για μια διασωση, οπως μου εχει ζητηθει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Σεπ 2023, 18:22

Saturn έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:17
sys3x έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:13
Saturn έγραψε:

Ως έκτακτος συμμετέχων.
Στα όμορφα και μεγάλα @@ μου αν με έχουν γραμμένο
Το θέμα είναι οτι παίρνει η μπάλα και έμενα και όσους και ό,τι αγαπώ
Πόσο πιο ρομαντικά να στο γράψω να το καταλάβεις;
Μα έχω καταλάβει και είμαι και 100% μαζί σου κιόλα σε αυτό.
Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι μάλλον είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα από αυτό που έγραψες, ότι σου/μας καταστρέφουν την ζωή, δεν τους νοιάζει μαν μου, ούτε καν.
Σου έγραψα ήδη τι παρατηρώ ότι τους νοιάζει και τι όχι αναλυτικά.

.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 06 Σεπ 2023, 18:27

sys3x έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:22

Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι μάλλον είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα από αυτό που έγραψες, ότι σου/μας καταστρέφουν την ζωή, δεν τους νοιάζει μαν μου, ούτε καν.
Καλά
Κράτα(τε) μόνο το "πουστογεννήματα" και κλείνουμε την παρένθεση

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Σεπ 2023, 18:30

Αρίστος έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:17
M' αρεσει παντως που ολοι ευαισθητοποιουμαστε οταν ακουμε για αδικο θανατο συμπατριωτων μας, γεμιζουμε εκατονταδες σελιδες στο διαδικτυο, ζητουμε και δικαιως τα κεφαλια των υπευθυνων...

και μετα απο λιγους μηνες...

δεν εχουμε καν ιδεα για το αν αποδοθηκαν πιχι ποινες για τα Τεμπη και σε ποιους.

Μιλησαμε για τεραστιες φωτιες τα τελευταια χρονια και για εμπρησμους...

αλλα δεν εχουμε ιδεα ποσοι συνεληφθηκαν και αν τους αποδοθηκαν ποινες η οχι.

Δεν μας ενδιαφερει καν να το μαθουμε, οποτε η οποια ευαισθητοποιηση μας κραταει οσο η καθε καταστροφη ειναι φρεσκια στα καναλια και στο διαδικτυο.

.
Αρίστο, εσύ το πας πολύ μακριά, να ενδιαφερθούμε λέει για το μετέπειτα... Ποιο μετέπειτα ρε φίλε; τον μαν τον Καραμανλή τον ξαναβγάλανε πρώτο λαίμαι κι εσύ τι θες τώρα;
Να τιμωρηθούν;
Είσαι τρελός;
7k μισθός μέχρι να πεθάνουν ότι και να συμβεί, βρέξει, χιονίσει, σεισμός, πλημμύρα.
Αυτή είναι η τιμωρία τους, αυτοί κι οι συμπολίτες σου.

.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 06 Σεπ 2023, 18:32

Leporello έγραψε:
06 Σεπ 2023, 11:39
Beria έγραψε:
06 Σεπ 2023, 09:48
Ασέβαστος έγραψε:
06 Σεπ 2023, 09:44
στο οτι δε σκοπευαν να τον σκοτωσουν.
Εννοεις ότι δεν υπήρχε προμελέτη. Γιατί από πλευράς συμπεριφοράς ο δόλος υπάρχει. Δεν σπρώχνεις έναν άνθρωπο από τον καταπέλτη ενώ έχει αναχωρήσει το καράβι
Γιά τέτοιες περιπτώσεις έχει χρησιμοποιηθεί στην δικονομία ο όρος "δολοφονία εξ αμελίας με "ενδεχόμενο" δόλο". Δηλαδή, ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει προμελέτη ή δόλος, η συμπεριφορά εκείνου που επέφερε τον θάνατο είναι τόσο επικίνδυνη, που δείχνει ότι αδιαφορούσε γιά το αν οι συνέπειες μπορεί να είναι θάνατοι κάποιων.
Μπράβο, εδώ το κλειδί είναι η αδιαφορία για το αν οι πράξεις του θα οδηγήσουν άλλους στον θάνατο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Σεπ 2023, 18:34

Saturn έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:27
sys3x έγραψε:

Καλά
Παρένθεση στην όλη φάση είναι αυτό και όλα τα υπόλοιπα νήματα σαν αυτό που συνεχώς για κάποιον λόγο θα "προκύπτουν" από εδώ και πέρα όχι αυτά που συζητήσαμε και συζητάμε αδερφέ μου.

.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 06 Σεπ 2023, 18:35

sys3x έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:34
Saturn έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:27
sys3x έγραψε:

Καλά
Παρένθεση στην όλη φάση είναι αυτό και όλα τα υπόλοιπα νήματα σαν αυτό που συνεχώς για κάποιον λόγο θα "προκύπτουν" από εδώ και πέρα όχι αυτά που συζητήσαμε και συζητάμε αδερφέ μου.
Με ρώτησες τί κάνω εγώ.
Εσύ τί κάνεις, αδελφέ μου; Σε βλέπω να συνεχίζεις ως τακτικός στον σκατόλακκο, κάνω λάθος; :P

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών