Στο σημείο αυτό αμφιβάλλω και αν κατανοείς τι σημαίνει η φράση "μηχανισμός ανοσίας" .hellegennes έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 02:23Έχεις σαλέψει, μού φαίνεται. Παραθέσεις από μελέτες κάνω, δεν έκανα ανάλυση του μηχανισμού ανοσίας, τον οποίο άλλωστε δεν αγνοώ καθόλου, ξέρω μια χαρά τα βασικά και για την φυσική και για την εμβολιαστική. Εσύ από την άλλην υπερασπίστηκες από την πρώτη στιγμή το σλόγκαν των φαρμακευτικών ότι η εμβολιαστική ανοσία σ' αυτήν την νόσο δουλεύει καλύτερα από την φυσική. Μάλιστα στην αρχή έλεγαν ότι δεν υπάρχει καν φυσική ανοσία, το οποίο δεν θυμάμαι αν πιπίλιζες κι εσύ αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 21:18τον μηχανισμό της ανοσίας αγνοείς. Τόσο της φυσικής όσο και της εμβολιαστικής. Γιαυτό και όσα έγραφες ήταν επιφανειακά προϊόντα ημιμάθειας.
Εγώ από την αρχή είχα εκφράσει τις επιφυλάξεις μου για το πόσο ένα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα είναι καλύτερο από της γρίπης και αν είναι έστω το ίδιο αποδοτικό θα χρειάζεται ετήσια δόση και ότι η φυσική ανοσία είναι σχεδόν πάντα ισχυρότερη. Εσύ πάλι έλεγες ό,τι και οι φαρμακευτικές και τα κανάλια. Θα χρειαστούν δύο δόσεις μόνο, θα έχει αποδοτικότητα 95%+ ενώ η φυσική ανοσία παίζεται αν κάνει τίποτα. Και στα τρία είχα δίκιο και στα τρία είχες άδικο.
Είτε λοιπόν το βάθος γνώσεών σου δεν έχει πεδίο εφαρμογής στην συζήτηση, είναι χρήσιμο για άλλα πράγματα, είτε θέλησε η μοίρα ή ο Θεός -ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα- να σου βάλει τρικλοποδιά και να συμβούν αυτά που έλεγα κατά τύχη.
Σε ανύποπτο χρόνο μάλιστα άφησα τους ειδικούς να απαντήσουν γιατί τα εμβόλια της γρίπης χρειάζονται κάθε χρόνο και δεν είναι αποδοτικά, ακριβώς για να μην λέει κανείς αυτά που λες τώρα, ό,τι μπλέκομαι σε ξένα χωράφια. Αλλά επειδή από την αρχή το τραγούδι ήταν "η γρίπη και ο κορωνοϊός δεν έχουν καμμιά σχέση" αν και ολοφάνερα έχουν ίδια συμπτώματα και οδηγούν με διαφορετική συχνότητα σε κάποια μορφή ARS, έχουν θνητότητα στην ίδια κλίμακα, μεταδίδονται με τον ίδιο τρόπο, μεταλλάσσονται γρήγορα και είναι εποχικοί, δεν μπήκες ποτέ στον κόπο να εξετάσεις αν η αποδοτικότητα στον εμβολιασμό θα είναι παρόμοια.Έχεις αποδείξει ήδη πολλές φορές ότι δεν έχεις ιδέα. Συνεχίζεις δε να αποδεικνύεις ότι η φιλοσοφία της θεολογίας επηρεάζει την ζωή σου σε όλους τους τομείς. Δεν διαφέρει σε τίποτα το "μπορώ να καταλάβω" που λες εδώ από το "μπορώ να νιώσω τον Θεό", βασίζονται και τα δυο στο συναίσθημα και όχι σε δεδομένα.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 21:18Σου είπα μπορώ να καταλάβω πότε κάτι είναι γνώση δική σου και όχι google.
Σου έβαλα μια απάντηση μου στο sys3x ως παράδειγμα για το τι σημαίνει να ξέρεις έστω τα βασικά για το σημαίνει μηχανισμός ανοσίας και γιατί είναι ασφαλέστερη η ανοσία μέσω εμβολίων έναντι της φυσικής.
Για τα υπόλοιπα ως πονηρίδης, κάνεις χρονικά άλματα και φυσικά αφήνεις έξω ο,τι έχουν χιλιοαπαντηθει.
Παριστάνεις τον πανεπιστημονα, είσαι ένας εκ των 2 ατόμων εδώ μέσα που το κάνουν αυτό. Εσύ και ο foscilis. Και οι 2 με τον ίδιο τρόπο και οι 2 με τα ίδια "επιχειρήματα".
Η μόνη σας διαφορά είναι ότι εσύ δεν ξέρεις πότε να το βουλώσεις.
Θες να συνεχίσουμε το νήμα για 10 χρόνια; Κανένα πρόβλημα.