Να πάτε να γαμηθείτε;
Δε ξέρω, ρώτα τους.
Να πάτε να γαμηθείτε;
τι α καμς, δεν περναει αλλιως η μερα.
Και ο μπλεμπουμπης bot του Περισσού; Αυτό είναι το παλιό του Νικ;Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 18:03ο μπλεμπουμπης και καναδυο αλλα μποτ του περισσου, πρεπει να ειναι η ιδια ομαδα, απο το ιδιο κατωγι και γραφουν. δεν ξερω με τι νικ κυκλοφορει τωραLibre arbitre έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:55Ποιος είναι ο Μπουμπής; Πείτε και σε μένα τον νιουμπα;Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:53
αδιαφορο.
αμα στο φβ του ειχε καμμια ελληνικη σημαια, η καμμια φωτο με πολιτευτη νδ, ζαιο, η οτι αλλο πλην κκε, θα το ειχε βρει ο μπουμπης και θα μας τα ειχε κανει τσουρεκια.
οποτε τωρα εξισου αυθαιρετα μπορουμε να λεμε οτι ειναι παμιτης, επειδη ετσι μας ειπε ενας απ το χωριο.
Εσένα περιμέναμε να το αναβαθμίσεις.
Ρωτάω εσένα.
Οι ατελείωτοι, είναι 2 κατηγορίες:
Σενέκας έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:57είχαμε το ίδιο ζήτημα με τις μαούνες που κάνουν το δρομολόγιο Κέρκυρα- Ηγουμενίτσα, και θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα λιμενεργάτη κάποτε να λέει "τέτοια καράβια θέλουν οι κερκυραίοι, φτηνά. Παντόφλα και εισιτήριο 10ε. Υπέθεσα ότι κάτι θα ξέρει για να το λέειChilloutbuddy έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:49Μλκ τώρα ήμουνα σ' αυτά τα σκατοκάραβα που πηγαινοέρχονται Κρήτη, είχα και την οικογένειά μου μαζί
Μα το Θεό, είχα πιάσει και κουβέντα με τη γυναίκα μου και αναρωτιόμουν πώς γίνεται αυτά τα καράβια RoRo, τα οποία έχουν κακή ιστορία με δυστυχήματα σε όλο τον κόσμο, να προχωράνε με ανοιχτή την "πόρτα" (δεν ήξερα ότι λέγεται καταπέλτης) πριν σταματήσουν. Μετά έκανα και το λάθος να κοιτάξω και την ηλικία του πλοίου και άρχισα να αγχώνομαι λίγο. Αλλά μου πέρασε γρήγορα όταν φτάσαμε Κρήτη και κατάλαβα ότι ο πραγματικός κίνδυνος είναι οι μεθυσμένοι ντόπιοι που θέλανε οπωσδήποτε να μας δολοφονήσουν στο δρόμο με τα σαπιαμάξια που κυκλοφορούν. Μετά με ενημέρωσαν οι ντόπιοι ότι όχι, ο πραγματικός κίνδυνος είναι τα κοτρωνιδια που πέφτουν απ'τά βουνά σαν αυτό που έφαγε απ'τη ρίζα το πόδι του Ισπανού τουρίστα λίγες μέρες πριν. Βέβαια η γυναίκα μου διαφώνησε, κατ'αυτην το πιο επικίνδυνο ήταν οι εκατοντάδες πιστοί που είχαν πιάσει τον ΒΟΑΚ με το πόδι γιατί είχαν κάνει τάμα στον Άγιο Φανούρη, και περπατούσαν στην δεξιά (μισή) λωρίδα ενώ οι νταλίκες και τα λεωφορεία σφύριζαν με 120χαω ένα μέτρο δίπλα τους. Τελικά υπάρχουν 3 ειδών άνθρωποι: οι ζωντανοί, οι πεθαμένοι, κι αυτοί που πάνε στην Κρήτη.
Ρώτα όποιον θέλεις ότι θέλεις.
Otto Weininger έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 18:10Οι ατελείωτοι, είναι 2 κατηγορίες:
είτε τύπου Αρίστου ( ή Έθνι για τις πιο βαριές περιπτώσεις) που πηδάνε από το ένα κόμμα στο άλλο και από την μια παθογένεια στην άλλη για να έχουν απλά να λένε
είτε τύποι που έχουν μια δικιά τους κοσμοθεωρία και όποιος είναι εκτός αυτής, γαμιεται.
θα τους αναγνωρίσεις από το ότι κάνουν κριτική ασταμάτητα αλλά ποτέ δεν παίρνουν θέση ή αν πάρουν, είναι μια γενικόλογη μπούρδα
και οι 2 κατηγορίες είναι προβληματικές, μειοψηφικες παρότι φωνακλαδικες σαν άδειοι τενεκέδες και δεν αξίζουν σημασία καμία
Με αυτή την λογική ο Βελόπουλος ήταν γύρω στο όριο για να μπει στην Βουλή.