Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Χαοτικός » 07 Σεπ 2023, 23:28
ST48410 έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 23:10
Χαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 23:02
μας αρέσει ο δημόσιος διάλογος. Αλλά πράγματι καίγεσαι να μάθεις τα πάντα για τοις συνθήκες γύρω από το σκηνικό;
Έχω την περιέργεια. Θα ήθελα να καταλάβω λίγο καλύτερα αυτό που είδα και μοιάζει τόσο υπερβολικά άσχημο. Αν πχ αποδειχθεί ότι είχαν προηγούμενα (υπόθεση εργασίας), θα εξακολουθήσει να είναι αισχρό αυτό που έγινε αλλά θα έχει μια πιο λογική εξήγηση. Γενικά δεν αισθάνομαι πολύ άνετα όταν δεν βρίσκω λογικές εξηγήσεις.
Αυτό στο ζηλεύω και το ομολογώ. Απαιτεί συγκέντρωση, παρατήρηση και επεξεργασία. Ενώ αυτό που πιάνω εγώ μόνο χαλαρή διάθεση και σκέψη πλην όμως και αποστασιοποίηση συναισθηματικά.
ΟΚ να δούμε τι έγινε τεχνικά. Ηθικά γάμησέ τον ρε φίλε. Δεν σκαώ γι αυτόν. Ακόμα κι αν αποδειχτεί αυτό που θέτω (μόνο ως υπόθεση εργασίας) ότι ήταν καλός και θα μετρήσει αυτό στην ποινή κλπ... πραγματικά αδιάφορο. Γι αυτό λέω ότι δεν είναι δουλειά μας.
Ρίχνω απλά το ενδιαφέρον μου στις νοοτροπίες, στη γαϊδουριά που καλλιεργείται και σε τέτοια. και προς μεγάλη μου έκπληξη είδα να το ωθούν εκεί το π[ράγμα κάποια κανάλια. Προχθές σύνδεσα το γεγονός αυτό με το γεγονός με τον Ζακ. Και είδα ότι κι άλλοι το συνδέουν ΑΚΡΙΒΩΣ με το σκεπτικό μου.
Έχω ανοίξει και ένα νήμα για την εγκληματικότητα, οπότε κάπως προσπαθώ να τα μαζέψω όλα αυτά. Στο νήμα εκείνο θα θέσω ζήτημα του τι στάση κρατούν όλοι στο δημόσιο διάλογο και ζήτημα ενοχής όλων των αθώων που σκυλιάζουν να καταδεικνύουν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Σέλευκας
- Phorum.gr user: Seleykos
από Σέλευκας » 07 Σεπ 2023, 23:30
Saturn έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 23:22
Σας τα είπε και η ίδια η Εριέττα με πολυ λιγότερα λόγια...
Μαλακίες είπε. Και εφοριακός και δάσκαλος να ήταν πάλι θα τον άφηναν να πέρασει. Αν ήταν εκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής πάλι δεν θα τον άφηναν επειδή θα ήταν νεαρός. Με λίγα λόγια μια ηλιθιότητα είπε.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
Saturn
- Phorum.gr user: Saturn
από Saturn » 07 Σεπ 2023, 23:31
Άλλος είναι ο ηλίθιος, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Χαοτικός
από Χαοτικός » 07 Σεπ 2023, 23:34
Saturn έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 23:20
Πες το πιο απλά, η υπηρέτρια όταν λείπει η κυρία, δοκιμάζει κι εκείνη τα ρούχα της και φαντασιώνεται οτι είναι χαλίφης στη θέση του χαλίφη
Και πιο απλά ακόμα, κράτος μαφιόζων νταβατζήδων που γαλουχεί μαφιόζους νταβατζήδες της διπλανής πόρτας
Όχι μόνο της διπλανής. Αλλά και της δικιάς μας.
Εσύ το θέτεις πολιτικά. Τα σιχάματα που σπέρνουν σκατά στα μυαλά της κοινωνίας και τρέφουν ένα τέρας. Συμφωνώ. και περιμένω από την πολιτική να κοιτάξει το ζήτημα της ηθικής καλλιέργειας.
Αλλά είμαστε κι εμείς που τα θέλουμε τα σκατά σαν να είναι το ναρκωτικό μας.
-
Saturn
από Saturn » 07 Σεπ 2023, 23:41
Δεν υπάρχει κάτι που δεν είναι και πολιτικό.
Την δική μου την πόρτα αποφασίζω εγώ πού την ανοίγω και πού την κλείνω. Κι εσύ τη δικιά σου και πάει λέγοντας.
Δεν χρειάζεται να το κουράζουμε παραπάνω.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Χαοτικός
από Χαοτικός » 07 Σεπ 2023, 23:43
Απλά μαλακία. Λες και το πρόβλημα είναι τα γεγονότα μόνο και όχι το ότι όλοι είναι εκτεθειμένοι στο να κάνουν την ίδια μαλακία σε μια στιγμή που θα τους πιάσει αυτή η μαλακία, καθώς ήταν ανοιχτοί και δεκτικοί στη μαλακία.

-
Beria
- Συντονιστής
από Beria » 07 Σεπ 2023, 23:47
Χαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 23:34
Πες το πιο απλά, η υπηρέτρια όταν λείπει η κυρία, δοκιμάζει κι εκείνη τα ρούχα της και φαντασιώνεται οτι είναι χαλίφης στη θέση του χαλίφη
Και πιο απλά ακόμα, κράτος μαφιόζων νταβατζήδων που γαλουχεί μαφιόζους νταβατζήδες της διπλανής πόρτας
Εσύ το θέτεις πολιτικά. Τα σιχάματα που σπέρνουν σκατά στα μυαλά της κοινωνίας και τρέφουν ένα τέρας. Συμφωνώ. και περιμένω από την πολιτική να κοιτάξει το ζήτημα της ηθικής καλλιέργειας.
Ελάτε τώρα που πέφτετε από τα σύννεφα. Μιλάμε για την κοινωνία που εκλέγει (δύο φορές ήδη) δήμαρχο έναν μαφιόζο.
Και από πάνω καμαρώνει κι όλας που είναι νταης και καταφερτζής
gassim έγραψε: ↑07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 07 Σεπ 2023, 23:48
Χαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 23:17
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 22:53
Χαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 22:44
Και δεν αφορά μόνον σε αυτόν που έσπρωξε αλλά στη συμπεριφορά όλων ακόμα και μετά το "συμβάν".
Ρώτησε η μεγάλη κόρη τη γυναίκα μου "Μαμά, τι άνθρωπος είναι αυτός που έσπρωξε το παιδί στη θάλασσα;"
Της απάντησε "Δεν ξέρω τι άνθρωπος είναι. Μπορεί να είναι και ο καλύτερος άνθρωπος
που λέει ο λόγος, μπορεί να πάρουν συνέντευξη από πολλούς που τον ήξεραν και να πουν ότι ήταν καλός. να έχει χίλια δυο στο κεφάλι του, να ζει μία φρίκη, να έχει νεύρα κάθε μέρα και να έρθει η στιγμή να κάνει το λάθος. Γι αυτό πρέπει να πάντα να φυλάμε τον εαυτό μας από το λάθος. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να προσέχουμε τι αφήνουμε να μπαίνει μέσα μας, να μας επηρεάζει και τελικά να μας αλλοιώνει. Κι αυτός που τον λέμε γομάρι, μπορεί να μην ήτανε κάποτε. να έγινε, Κι αυτό το κατηγορούμε.Φταίμε που δεν καλλιεργούμε τον εαυτό μας"
Αυτά, αφού χτες μιλούσαμε μξε τη γυναίκα μου και σκεφτήκαμε διάφορα. Πως σου βγαίνει να σπρώξεις αντί να τραβήξεις προς τα μέσα. Λειτουργία που σίγουρα θα την έχει ο φονιάς. Πες ας πούμε ότι είναι ο ίδιος σε φάση που ένα παιδί έχει γλιστρήσει και κρεμιέται με τα χέρια του σε έναν γκρεμό ξέρω γω. Τέλος πάντων φτιάξτο το σκηνικό με το μυαλό σου. Το πόιντ είναι ότι θα έκανε κίνηση τραβήγματος, για να σώσει.
Όμως έσπρωξε. Άρα του βγήκε αυτό. Τι του έβγαλε όμως αυτό; Το γεγονός ότι κάποιος μπήκε μέσα ενώ αυτό αποκλείεται από το σύμπαν του; Αφού δηλαδή τελείωσε ο έλεγχος και απαγορεύεται να μπει άλλος μέσα κλπ κλπ. Το απορρίπτουμε όμως αυτό αφού συμφωνούμε ότι αν ήταν ένας τύπος σαν τον Μαρινάκη ή τη Μενεγάκη που αναφέρθηκε, θα του έβγαινε η κίνηση που διευκολύνει την είσοδο. ή θα τράβαγε προς τα μέσα ή θα έκανε χώρο. Άρα αυτό που του έβγαλες την κίνηση που έκανε είναι αυτό που είδε.
Νομίζω ότι εκεί είναι το πόιντ και όχι στο τι σκατά είναι αυτός και πόσα σκατά μπορούμε ακόμα να του βρούμε συζητώντας δημόσια.
Ρίξε μια ματιά κι εδώ.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 10:22
Κάτι είχα γράψει σε προηγούμενο ποστ για το σύνδρομο της ομαδοσκέψης, που αφορά και σε περιπτώσεις ομάδων με ψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, δυνατότητες εκτίμησης μιας κατάστασης, διαχείριση κρίσης κλπ
Παραθέτω κάτι πιο αναλυτικό.
Πότε εμφανίζεται το φαινόμενο Groupthink
1. Η ομάδα έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι άτρωτη. Τα μέλη της ομάδας αγνοούν τους προφανείς κινδύνους, παίρνουν ακραία ρίσκα και είναι υπέρμετρα αισιόδοξα για την επιτυχημένη πορεία των αποφάσεών τους.
2. Η ομάδα εμφανίζει τάση συλλογικού εξορθολογισμού. Τα μέλη της ομάδας εκλογικεύουν τις προειδοποιήσεις που θα μπορούσαν να θέσουν υπό αμφισβήτηση το θεωρητικό της υπόβαθρο.
3. Η ομάδα διατηρεί την ψευδαίσθηση ότι χαρακτηρίζεται από εγγενή ηθική. Τα μέλη της ομάδας έχουν την πεποίθηση ότι οι αποφάσεις τους ακολουθούν έναν ορθό κώδικα ηθικής και αγνοούν τις ηθικές συνέπειες των αποφάσεών τους.
4. Η ομάδα παρουσιάζει τάση δημιουργίας υπερβολικών στερεοτύπων. Τα μέλη της ομάδας κατασκευάζουν αρνητικά στερεότυπα για τα μέλη «αντίπαλων» ομάδων.
5. Η ομάδα ασκεί πίεση για τη συμμόρφωση με τις πεποιθήσεις αυτής. Τα μέλη της ομάδας πιέζουν οποιοδήποτε άλλο μέλος εκφράζει απόψεις που δε συνάδουν με αυτές της ομάδας, να αποδεχθεί το θεωρητικό της πλαίσιο.
6. Η ομάδα χαρακτηρίζεται από ροπή αυτολογοκρισίας. Τα μέλη της ομάδας τείνουν να απαλείφουν όλες εκείνες τις προσωπικές τους απόψεις που διαφοροποιούνται από τις πεποιθήσεις που γίνονται γενικά αποδεκτές από την ομάδα.
7. Η ομάδα διαθέτει την ψευδαίσθηση της ομοφωνίας. Καθώς η σιωπή υπολογίζεται ως σημάδι συναίνεσης, τα μέλη της ομάδας θεωρούν λανθασμένα ότι όλοι είναι σύμφωνοι με τις αποφάσεις που προτείνονται.
8. Η ομάδα διαθέτει αυτόκλητους φρουρούς σκέψης. Ορισμένα μέλη αναλαμβάνουν το ρόλο να προστατεύουν την ομάδα από αρνητικά ερεθίσματα και πληροφορίες που ενδέχεται να βλάψουν τη θεωρητική συνοχή της.
Περισσότερα εδώ:
https://www.psychology.gr/koinoniki-psy ... epsis.html

Περιμένω να δεις τι κάνει η εδώ ομάδα. και γ εδώ ομάδα είναι όλοι. Αριστεροί-δεξιοί. Αν το εμμονικό τους είναι ίδιο αν το ψυχικό όργανο είναι ίδιο ή κάνει τα ίδια.
ο δικός μου προσανατολισμός είναι:
- κανιβαλισμός δεν είναι μόνο του δεξιού για το ΜΑΤΙ και του Μαδουραίου για τα πιο πρόσφατα.
Είναι και του "θυμωμένου". Ο "θυμωμένος" κλέβει (ή έστω δανείζεται) λίγη αθωότητα από το θύμα. Γι αυτό λέω και ταυτίζονται με το θύμα πρόσκαιρα και ποτέ με τον θύτη. Ξέρεις γιατί; Γιατί ήδη ο θύτης τώρα έχει τα χειρότερα χαρακτηριστικά που μπορούν να υπάρχουν. Χτίζεται. Ένα ένα χαρακτηριστικό θα το βρούμε και θα το κολλάμε. Τσάμπα είναι. όχι ότι δεν τα έχει τα χαρακτηριστικά, αλλά δεν βλέπουμε ότι τα έχουμε όλα κι εμείς.
- Οι θύτες (Από το Ρουπακιά μέχρι τον Κουφοντίνα - καλά αυτοί είναι ίδια κατηγορία - μέχρι τέλος πάντων... όποιον θες) έχουν οικογένειες. Αυτές πληγώνονται. Όμως αν το πεις αυτό θα σου πουν "Α τα σκουλίκια, κρεμάλα, στην κόλαση". και συνειδητοποιείς ότι δεν σε άκουσαν. Συνεχίζουν να μιλάνε για το θύτη. Αν επιμείνεις, ζορίζονται. Σου λέει, είμαι σε άλλη φάση τώρα ρε. Βρίζω τους κακούς εγώ ο καλός. Τι μου βάζεις τώρα να σκεφτώ;
Δεν ξέρω αν με πιάνεις.
Το ξέρεις ότι σε πιάνω. Όπως ξέρεις και ότι όταν δεν το βλέπεις "σεμινάριο λαϊκής/αυθεντικής επιμόρφωσης για την πάταξη της δεκσάς" στα βασικά συμφωνούμε.
Αναφορικά με το θέμα του groupthink ή ομαδοσκέψης, σαφώς και παίζει το ίδιο ακριβώς μοτίβο σε όλες τις βίαιες εκφράσεις ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
ΓΑΛΗ την 07 Σεπ 2023, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
από πατησιωτης » 07 Σεπ 2023, 23:49
Τα σιχάματα που σπέρνουν σκατά στα μυαλά της κοινωνίας και τρέφουν ένα τέρας. Συμφωνώ. και περιμένω από την πολιτική να κοιτάξει το ζήτημα της ηθικής καλλιέργειας.
Ποιοί θα το κάνουν αυτό;πλέον όλοι έχουν την προιστορία τους.
-
Χαοτικός
από Χαοτικός » 07 Σεπ 2023, 23:49
Beria έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 23:47
Ελάτε τώρα που πέφτετε από τα σύννεφα. Μιλάμε για την κοινωνία που εκλέγει (δύο φορές ήδη) δήμαρχο έναν μαφιόζο.
Δεν είμαι ομάδα με κάποιους, μόνος μου λέω τι πιστεύω. Και όλοι έχουμε ευθύνες. Γιατί δεν είναι οι ψήφου. Είναι οι νοοτροπίες.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
από πατησιωτης » 07 Σεπ 2023, 23:51
Χαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 23:43
Απλά μαλακία. Λες και το πρόβλημα είναι τα γεγονότα μόνο και όχι το ότι όλοι είναι εκτεθειμένοι στο να κάνουν την ίδια μαλακία σε μια στιγμή που θα τους πιάσει αυτή η μαλακία, καθώς ήταν ανοιχτοί και δεκτικοί στη μαλακία.

Δεν είναι όλοι όμως.
-
Saturn
από Saturn » 07 Σεπ 2023, 23:52
Γι αυτό τρώει θεομηνίες κατακέφαλα μήπως;
Γιατί το κακό αυτό έγινε ομαδική κανονικότητα
Και πάλι μυαλό δε βάζει
Έχει επέλθει η λεγόμενη πόρωση
-
Χαοτικός
από Χαοτικός » 07 Σεπ 2023, 23:52
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 23:48
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 22:53
Ρίξε μια ματιά κι εδώ.

Περιμένω να δεις τι κάνει η εδώ ομάδα. και γ εδώ ομάδα είναι όλοι. Αριστεροί-δεξιοί. Αν το εμμονικό τους είναι ίδιο αν το ψυχικό όργανο είναι ίδιο ή κάνει τα ίδια.
- κανιβαλισμός δεν είναι μόνο του δεξιού για το ΜΑΤΙ και του Μαδουραίου για τα πιο πρόσφατα.
Είναι και του "θυμωμένου". Ο "θυμωμένος" κλέβει (ή έστω δανείζεται) λίγη αθωότητα από το θύμα. Γι αυτό λέω και ταυτίζονται με το θύμα πρόσκαιρα και ποτέ με τον θύτη. Ξέρεις γιατί; Γιατί ήδη ο θύτης τώρα έχει τα χειρότερα χαρακτηριστικά που μπορούν να υπάρχουν. Χτίζεται. Ένα ένα χαρακτηριστικό θα το βρούμε και θα το κολλάμε. Τσάμπα είναι. όχι ότι δεν τα έχει τα χαρακτηριστικά, αλλά δεν βλέπουμε ότι τα έχουμε όλα κι εμείς.
- Οι θύτες (Από το Ρουπακιά μέχρι τον Κουφοντίνα - καλά αυτοί είναι ίδια κατηγορία - μέχρι τέλος πάντων... όποιον θες) έχουν οικογένειες. Αυτές πληγώνονται. Όμως αν το πεις αυτό θα σου πουν "Α τα σκουλίκια, κρεμάλα, στην κόλαση". και συνειδητοποιείς ότι δεν σε άκουσαν. Συνεχίζουν να μιλάνε για το θύτη. Αν επιμείνεις, ζορίζονται. Σου λέει, είμαι σε άλλη φάση τώρα ρε. Βρίζω τους κακούς εγώ ο καλός. Τι μου βάζεις τώρα να σκεφτώ;
Δεν ξέρω αν με πιάνεις.
Το ξέρεις ότι σε πιάνω. Όπως ξέρεις και ότι όταν δεν το βλέπεις "
σεμινάριο λαϊκής/αυθεντικής επιμόρφωσης για την πάταξη της δεκσάς" στα βασικά συμφωνούμε.
Ποτέ δεν το κάνω αυτό εκτός αν μπερδεύεις το ότι τα παίρνω και βρίζω το κάνω ως αντιδεξιά δουλειά.
Άσε που την δεξιά πρέπει να την πατήσω πρώτα στους αριστερούς που την έχουν μέσα τους.
-
George_V
- Phorum.gr user: George_V
από George_V » 07 Σεπ 2023, 23:53
Καλά και ο Αλ Καπονε ήταν αρχιμαφιοζος αλλά ο λαός του Σικάγο τον γούσταρε με χίλια.
Αν δεν τον πιανανε για φοροδιαφυγή το 1933 θα είχε βάλει για Δήμαρχος και θα ειχε εκλεγεί με σταλινικο ποσοστό.
Οι κάτοικοι της πόλης τον είχαν για ήρωα και φιλάνθρωπο (φυσικά ξέρανε πολύ καλά τι γκάνγκστερ είναι αλλά όσον αφορά αυτούς τους είχε φερθεί με τον καλύτερο τρόπο και είχε βοηθήσει πολύ κοσμο).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 07 Σεπ 2023, 23:58
Χαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 23:52
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 23:48

Δεν ξέρω αν με πιάνεις.
Το ξέρεις ότι σε πιάνω. Όπως ξέρεις και ότι όταν δεν το βλέπεις "
σεμινάριο λαϊκής/αυθεντικής επιμόρφωσης για την πάταξη της δεκσάς" στα βασικά συμφωνούμε.
Ποτέ δεν το κάνω αυτό εκτός αν μπερδεύεις το ότι τα παίρνω και βρίζω το κάνω ως αντιδεξιά δουλειά.
Άσε που την δεξιά πρέπει να την πατήσω πρώτα στους αριστερούς που την έχουν μέσα τους.
Δεν μπερδεύω κάτι. Για μένα, τόσο οι αριστεροί όσο και οι δεξιοί, είναι όπως ακριβώς είναι οι γκέι και οι στρέιτ. Υπάρχουν σοβαροί και υπάρχουν παπάρες. Είναι ευρύτερης ανάγνωσης και έκφρασης το "μοτίβο" της ομαδοσκέψης ή ομαδοαντίδρασης (το δεύτερο δικός μου νεολογισμός) που αναφέρω. Τα υπόλοιπα είναι
προβολές. Έτσι, για να μιλήσουμε στη γλώσσα που ξέρεις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
10 Σεπ 2024, 08:23
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 1028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
22 Αύγ 2023, 07:42
-
-
- 68 Απαντήσεις
- 1292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Οκτ 2024, 20:57
-
-
- 42 Απαντήσεις
- 1524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
26 Φεβ 2024, 12:46
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.