Θα πάρετε νέες ταυτότητες?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Θα πάρετε νέες ταυτότητες?
Από ότι άκουσα από τις 25 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν λέει να κλείνουν ραντεβού έκδοσης νέων τσυτοτητων(η αν είναι τρολια αυτό όποτε ξεκινήσουν να τις εκδιδουν)
Θα σπεύσετε να εκδόσετε νεα η θα κρατήσετε την παλιά σας και ότι γίνει?
Ψηφίστε και δικαιολόγηστε την ψήφο σας.
Θα σπεύσετε να εκδόσετε νεα η θα κρατήσετε την παλιά σας και ότι γίνει?
Ψηφίστε και δικαιολόγηστε την ψήφο σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 08 Σεπ 2023, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Re: Θα πάρετε νέες ταυτότητες?
Μέχρι το 2026 θα,ισχύουν οι παλιές οπότε δεν υπάρχει λόγος να βιαστώ. Θα βγάλω εν καιρώ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
περιμενω πρωτος-πρωτος να κλεισω, κι ας μου τη σπάει που θα πρεπει να παρευρεθώ σε τμήμα.
Ακομα πιο τέλειο θα ηταν να εστελνες τη φωτο και ολα τα στοιχεια απο το σπιτι σου, μαζί με ενα σκανάρισμα και της παλιάς σου ταυτότητας, και να μη χρειαζοταν να τρεχεις σε τμηματα πισω απο ουρές.
Οπως γινοταν και στις σχολές με την εκδοση πάσο, απο ενα σημειο και μετά.
Ακομα πιο τέλειο θα ηταν να εστελνες τη φωτο και ολα τα στοιχεια απο το σπιτι σου, μαζί με ενα σκανάρισμα και της παλιάς σου ταυτότητας, και να μη χρειαζοταν να τρεχεις σε τμηματα πισω απο ουρές.
Οπως γινοταν και στις σχολές με την εκδοση πάσο, απο ενα σημειο και μετά.
Το εμβόλιο μπόρεσα να το αποφύγω. Την ταυτότητα θα μπορέσω; Θα δούμε.George_V έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 12:25Από ότι άκουσα από τις 25 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν λέει να κλείνουν ραντεβού έκδοσης νέων τσυτοτητων(η αν είναι τρολια αυτό οπότε ξεκινήσουν να τις εκδοδουν)
Θα σπεύσετε να εκδόσεις η θα κρατήσετε την παλιά σας και ότι γίνει?
Ψηφίστε και δικαιολόγησε την ψήφο σας.
Θα πρέπει να δοκιμασθούν οι νέες ταυτότητες τουλάχιστον γιά μία δεκαετία, γιά να δούμε τις μακροχρόνιες συνέπειες και μετά να τις πάρουμε.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Η νέα ταυτότητα θα ειναι ισοδύναμη με 1000 εμβόλια και ακομα πιο ποτισμένη με Νεαταξιτίνη, θα φατε καλά ψέκες!Εκτωρ έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 12:31Το εμβόλιο μπόρεσα να το αποφύγω. Την ταυτότητα θα μπορέσω; Θα δούμε.George_V έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 12:25Από ότι άκουσα από τις 25 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν λέει να κλείνουν ραντεβού έκδοσης νέων τσυτοτητων(η αν είναι τρολια αυτό οπότε ξεκινήσουν να τις εκδοδουν)
Θα σπεύσετε να εκδόσεις η θα κρατήσετε την παλιά σας και ότι γίνει?
Ψηφίστε και δικαιολόγησε την ψήφο σας.

- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Όχι αμέσως γιατί έχω ταξίδι ήδη προγραμματισμένο με τον αριθμό της παλιάς. Από Νοέμβρη.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- EKPLIKTIKOS
Δε με πολυενδιαφερει και βασικά κιόλας
Ταξιδεύεις και με διαβατήριο, σε όλον τον κόσμο, όχι μόνο ΕΕ.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
To 100% των ταξιδιών μου τα τελευταία 20 χρόνια είναι Ευρώπη
Δεν έχω διαβατήριο
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τη δείχνεις στους Ισπανούς αστυνομικούς π.χ. και κρυφογελανε πίσω από την πλάτη σου?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
ποιο μετά σε κανέναν χρόνο να περάσει το πρώτο κύμα που θα την πάρει .Πάντως δεν θα περιμένω το 2026 τελευταία στιγμή. ΤΟυλάχιστον δεν θα χρειαστεί να τρέξεις για τις αλλαγές στο νούμερο .Εφορία αυτόματα ενημερώνεται τράπεζα το ανεβάσεις μεσω ebaninkg ,κανά ΙΚΑ ίσως θελει ενημέρωση στο μητρώο
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Επίσης θέλω να πάρω πορτοφόλι σε μικρό μέγεθος που δεν μπορούσα γιατί δεν χωρούσε η κωλοταυτότητα
- Space_Passenger
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι ερωτήσεις του Βελόπουλου στην κυβέρνηση για τις νέες ταυτότητες
από Αρίστος » 14 Ιούλ 2023, 16:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 649 Απαντήσεις
- 17218 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
03 Μάιος 2024, 12:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι θα πάρετε μαζί σας στο πυρηνικό καταφυγιο
από zteo » 21 Νοέμ 2024, 21:11 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 109 Απαντήσεις
- 2361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
07 Δεκ 2024, 13:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ε δεν εγινε κατι που ο σκυλος μου εφαγε το σκυλι σας. Θα παρετε αλλο.
από George_V » 15 Αύγ 2024, 21:36 » σε Ζώα & άνθρωπος - 66 Απαντήσεις
- 2593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
19 Αύγ 2024, 08:15
-
-
- 352 Απαντήσεις
- 11335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vagabondo
13 Σεπ 2023, 21:42