Πάλι ο καραμαλάκας ο ΓΓ είναι βρε. Μην δίνετε σημασία.Ασέβαστος έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 12:23ειχε.Allah έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 12:171. Είχε. Τα υπόλοιπα είναι φύκια, ανάξια σχολιασμού. Σε καμμία περίπτωση δεν είχε κανείς ούτε δικαίωμα ούτε υποχρέωση να τον πετάξει στη θάλασσα.César Huerta έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 11:13Τωρα που αρχισε να κατακαθεται ο κουρνιαχτος που σηκωσαν οι γνωστοι δικαστες του πληκτρολογιου που μοιραζουν απλοχερα ισοβια σε οποιον γουσταρουν ας δουμε μερικα αντικειμενικα δεδομενα
1.Ο 36 χρονος δεν ειχε δικαιωμα εισοδου στο πλοιο
2.Το πληρωμα του πλοιου ειχε το δικαιωμα να του απαγορευσει την εισοδο
3.Οι υπαλληλοι του πλοιου ειχαν την υποχρεωση να του απαγορευσουν την εισοδο
4.Το ιδιο δικαιωμα και την ιδια υποχρεωση ειχαν και οι υπαλληλοι του λιμενικου που απουσιαζαν
Μπορει λοιπον να μας εξηγησει καποιος με ποιον τροπο θα επρεπε να γινει πραξη η υποχρεωση του πληρωματος να απαγορευσει την εισοδο στον 36χρονο;
Άντε τράβα καμιά μαλακία να ξελαμπικάρεις. Σκουπίδι.
επισης, ειχε-δεν ειχε, το εκανε, τα καταφερε, ανεβηκε στο πλοιο. απο τη στιγμη που ηταν πανω στο πλοιο, δεν υπαρχει δικαιωμα να τον πεταξεις στη θαλασσα, οποιος κι αν ειναι, οτι κι αν εχει κανει.
Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Εσύ βλέπεις αυτό που σε καίει. Δεν σε νοιάζει τι έχει γίνει. Σε νοιάζουν μόνο αυτοί που σκούζουν αδίκως ή δικαίως. Και αυτοί που σκούζουν όμως αμφότεροι και σε όλες τις περιπτώσεις μετά από κανα μήνα ξεχνούν τα πάντα. Όπως κι εσύ. Μετά έρχεσαι εδώ, εσύ ο νδκράτης ή ο συριζαίος και περιμένεις σαν όρνιο την επόμενη καταστροφή. Αν γίνει επί νδ όλα καλά. Αν γίνει επί σύριζα ήρθε το τέλος του κόσμου.Saturn έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 22:30λες γι αυτούς που πεταν τη μπάλα στην εξέδρα σκούζοντας για τα ορφανά του Αλέξη;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 22:27Μη στεναχωριέστε παίδες. Μέχρι να πάει σε δίκη θα το χετε ξεχάσει.
Λες να έχουν αγχωθεί;
Αυτή είναι η πονεμένη ιστορία ετούτης της ενότητας του φόρουμ. Είναι και η ιστορία της Ελλάδα. Όλο σκούζουμε και μετά πάμε και ψηφίζουμε άχρηστους απατεώνες.
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος και απορώ από πού παίρνεις την αφορμή και το δικαίωμα να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα και να κάνεις τέτοιες κρίσεις, όπως ας πούμε οτι αναλόγως την κυβέρνηση σκούζω, εγώ προσωπικά, δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους.
Όταν λες ας πούμε, μετά από κανα μήνα ξεχνούμε τα πάντα;
Θεωρείς οτι κατέχω κάποιο αξίωμα στην διοίκηση του τόπου και δεν κάνω κάτι που θα έπρεπε;
Ή είσαι σίγουρος οτι όποιος γράφει εδω μέσα, με τον α,β τρόπο δεν τον επηρεάζει και σε μερικά θέματα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, η όποια κυβερνητική απόφαση; Oτι δηλαδή τί, δεν είναι πολίτης; Αυτό θέλεις να πεις; Οτι εδώ γράφουν μόνο πληρωμένα μποτ και μεγαλοπαράγοντες;
Θεωρείς οτι κατέχω κάποιο αξίωμα στην διοίκηση του τόπου και δεν κάνω κάτι που θα έπρεπε;
Ή είσαι σίγουρος οτι όποιος γράφει εδω μέσα, με τον α,β τρόπο δεν τον επηρεάζει και σε μερικά θέματα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, η όποια κυβερνητική απόφαση; Oτι δηλαδή τί, δεν είναι πολίτης; Αυτό θέλεις να πεις; Οτι εδώ γράφουν μόνο πληρωμένα μποτ και μεγαλοπαράγοντες;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Δηλαδή, αυτό το δεν σε νοιάζει τί έχει γίνει, είναι πολύ χυδαίο.
Αλλά, λίγο νομίζω οτι και η χυδαιότητα σε διάφορους διαδικτυακούς τόπους περισσεύει, οπότε...με γεια σου με χαρά σου
Αλλά, λίγο νομίζω οτι και η χυδαιότητα σε διάφορους διαδικτυακούς τόπους περισσεύει, οπότε...με γεια σου με χαρά σου
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Που κάνω λάθος. Για ποιο πράγμα τρώγεστε εδώ και πόσες σελίδες; Και σε ένα μήνα το πολύ ξαναπέρνα από εδώ να δεις ερημιά.Saturn έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 13:46Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος και απορώ από πού παίρνεις την αφορμή και το δικαίωμα να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα και να κάνεις τέτοιες κρίσεις, όπως ας πούμε οτι αναλόγως την κυβέρνηση σκούζω, εγώ προσωπικά, δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Αν αφ'ησουμε λιγάκι τις περσόνες μας κι αν δούμε το εγγενές πρόβλημά μας πέρα από κόμματα ψύχραιμα τότε φοβάμαι δεν θα έχει πολύ περιθώριο για εκτόνωση αμφότερων.
-
τον σκοτωσαν επειδη η ελληνικη κοινωνια ειναι κατα βαση μια κοινωνια τραμπουκων που εχουν τους κανονισμους και τους νομους στα παπαρια τους και θα τραμπουκισουν οποιον αδυναμο βρουν μπροστα τους για να νιωσουν ισχυροι.
Οσοι εχουν παρκαρει μπροστα σε ραμπα αναπηρων, οσοι εχουν πιασει δυο θεσεις με το παρκαρισμα, οσοι εχουν πεταξει γοπα στο δρομο, οσοι βαζουν δυνατα τη μουσικη σε ωρα κοινης ησυχιας, οσοι δεν ξοφλανε τα χρεη τους, οσοι κοροιδευουν/εκμεταλλευονται τους διανοητικα αναπηρους και γερους, οσοι βαζουν μεσο για να σβησουν την κληση τους, οσοι κατεβαζουν πειρατικα προγραμματα και ταινιες, οσοι προσπερνανε με το μηχανακι τα αλλα αυτοκινητα στο φαναρι και τα κλεινουν, [...] ειναι συνυπεθυνοι και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να καναν τα ιδια με τους τυπους στο καραβι
Οσοι εχουν παρκαρει μπροστα σε ραμπα αναπηρων, οσοι εχουν πιασει δυο θεσεις με το παρκαρισμα, οσοι εχουν πεταξει γοπα στο δρομο, οσοι βαζουν δυνατα τη μουσικη σε ωρα κοινης ησυχιας, οσοι δεν ξοφλανε τα χρεη τους, οσοι κοροιδευουν/εκμεταλλευονται τους διανοητικα αναπηρους και γερους, οσοι βαζουν μεσο για να σβησουν την κληση τους, οσοι κατεβαζουν πειρατικα προγραμματα και ταινιες, οσοι προσπερνανε με το μηχανακι τα αλλα αυτοκινητα στο φαναρι και τα κλεινουν, [...] ειναι συνυπεθυνοι και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να καναν τα ιδια με τους τυπους στο καραβι
Έχει πέσει ερημιά στο φόρουμ;;!! Γι αυτό φωνάζεις;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 13:49Που κάνω λάθος. Για ποιο πράγμα τρώγεστε εδώ και πόσες σελίδες; Και σε ένα μήνα το πολύ ξαναπέρνα από εδώ να δεις ερημιά.Saturn έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 13:46Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος και απορώ από πού παίρνεις την αφορμή και το δικαίωμα να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα και να κάνεις τέτοιες κρίσεις, όπως ας πούμε οτι αναλόγως την κυβέρνηση σκούζω, εγώ προσωπικά, δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους.
Γιατί εγώ δεν ήμουν εδώ οπότε δεν το αντιληφθηκα
Θα έχουν τους λόγους τους οι περσόνες φαίνεται, τί να σου πω, μην κλαίγεσαι πάντως:102:
Νομίζω ότι καταλαβαίνω τι λες.Χαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 22:44Ρώτησε η μεγάλη κόρη τη γυναίκα μου "Μαμά, τι άνθρωπος είναι αυτός που έσπρωξε το παιδί στη θάλασσα;"sys3x έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 21:53Φυσικά και να το πεις.Χαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 21:37
Όχι ρε δεν εστίασα σε αυτό. Αν και είναι σωστά όσα είπε, εγώ δεν τα έπιασα ως θέμα. Έπιασα αυτό που λες, Στην οικογένεια. Και δεν ξάνω πίσω εννοείται.
Κρίνε τώρα. Αν θες δηλαδή κρίνε 'η σκέψου τα παρακάτω, Σκέψου αν είναι δημιουργικές σκέψεις, και αν πρέπει με κάποιον τρόπο να τις λες στα παιδιά.
1. Αυτά όλα που αναφέρονται στη παράθεση. Είναι σωστά. Είναι όμως λειτουργικά; Μπορούν να προσφέρουν στην γενική βελτίωση της ζωής μας;
Εγώ σου λέω μπορούν , αλλά δεν θα γίνει. Γιατί το θέμα θα κολλήσει στο σημείο που οι ευθύνες φτάνουν σε μένα και σένα. Και οι ευθύνες μας είναι ότι συντηρούμε συνειδητότατα το κακό.
Στη Σαλαμίνα και μετά το ναυάγιο στην Πύλο, σπάγανε τα αρχίδια του κόσμου τα μεγάφωνα ότι απαγορεύεται να με´νουν στο αμάξι κατά το ταξίδι. Σου μιλάω, κάθε ένα λεπτό άκουγες το ντιν νταν ντον και μετά την ανακοίνωση. Στα 15 λεπτά που θέλει να περάσει απέναντι το άκουγες 15 φορές. Ανέφερε κιόλας τον νόμο και ότι οι παραβάτες θα έχουν ποινικές κυρώσεις! Στην πόρτα του καραβιού που δίνεις τα εισιτήρια και μπαίνεις ήταν καθημερινά 4-5 λιμενικοί. Στο καράβι όλοι μέσα στα αμάξια τους.
Λέω στο πλήρωμα, ρε παιδιά τι θα γίνει με αυτό; Εσάς δεν σας σπάει τ' αρχίδια; Και απάντησαν ότι είναι υποχρεωμένοι από το λιμενικό.
Που φταίω εγώ; Αφού με ενοχλούσε, όχι απλά συνέβαινε μία παράβαση που έχεις δικαίωμα και οφείλεις κιόλας να καταγγείλεις, αλλά με ενοχλούσε κιόλας ρε φίλε. Γιατί δεν πήρα τηλέφωνο να τα πω όπως τα είχα σκεφτεί (ότι ζαλίζετε τον κόσμο ενώ το προσωπικό σας καθημερινά βλέπει ότι δεν τηρείται αυτό ούτε από εναν! Περίμενα απλά να φτάσει στο λιμάνι και στο υπόλοιπο της μέρας δεν με ενοχλούσε πια κι ούτε ερχόταν στο μυαλό μου. Μόνο κάθε φορά που να έμπαινα στο καράβι.
Αυτό ήταν το ένα. Αν ήταν σωστοί όλοι αυτοί που το μόνο που έχουν να προβάλουν ως ικανότητα εν τέλει, είναι το πόσο πολύ μπορούν να θυμώσουν με τα στραβά που συμβαίνουν δίπλα τους.
Να σου πω και το δεύτερο ή βαριέσαι τώρα; Το θεωρώ σημαντικό κι αυτό.
Της απάντησε "Δεν ξέρω τι άνθρωπος είναι. Μπορεί να είναι και ο καλύτερος άνθρωπος που λέει ο λόγος, μπορεί να πάρουν συνέντευξη από πολλούς που τον ήξεραν και να πουν ότι ήταν καλός. να έχει χίλια δυο στο κεφάλι του, να ζει μία φρίκη, να έχει νεύρα κάθε μέρα και να έρθει η στιγμή να κάνει το λάθος. Γι αυτό πρέπει να πάντα να φυλάμε τον εαυτό μας από το λάθος. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να προσέχουμε τι αφήνουμε να μπαίνει μέσα μας, να μας επηρεάζει και τελικά να μας αλλοιώνει. Κι αυτός που τον λέμε γομάρι, μπορεί να μην ήτανε κάποτε. να έγινε, Κι αυτό το κατηγορούμε.Φταίμε που δεν καλλιεργούμε τον εαυτό μας"
Αυτά, αφού χτες μιλούσαμε μξε τη γυναίκα μου και σκεφτήκαμε διάφορα. Πως σου βγαίνει να σπρώξεις αντί να τραβήξεις προς τα μέσα. Λειτουργία που σίγουρα θα την έχει ο φονιάς. Πες ας πούμε ότι είναι ο ίδιος σε φάση που ένα παιδί έχει γλιστρήσει και κρεμιέται με τα χέρια του σε έναν γκρεμό ξέρω γω. Τέλος πάντων φτιάξτο το σκηνικό με το μυαλό σου. Το πόιντ είναι ότι θα έκανε κίνηση τραβήγματος, για να σώσει. Όμως έσπρωξε. Άρα του βγήκε αυτό. Τι του έβγαλε όμως αυτό; Το γεγονός ότι κάποιος μπήκε μέσα ενώ αυτό αποκλείεται από το σύμπαν του; Αφού δηλαδή τελείωσε ο έλεγχος και απαγορεύεται να μπει άλλος μέσα κλπ κλπ. Το απορρίπτουμε όμως αυτό αφού συμφωνούμε ότι αν ήταν ένας τύπος σαν τον Μαρινάκη ή τη Μενεγάκη που αναφέρθηκε, θα του έβγαινε η κίνηση που διευκολύνει την είσοδο. ή θα τράβαγε προς τα μέσα ή θα έκανε χώρο. Άρα αυτό που του έβγαλες την κίνηση που έκανε είναι αυτό που είδε.
Νομίζω ότι εκεί είναι το πόιντ και όχι στο τι σκατά είναι αυτός και πόσα σκατά μπορούμε ακόμα να του βρούμε συζητώντας δημόσια.
Είναι μια συνεχής πάλη, όχι απλά καθημερινή αλλά κάθε δευτερόλεπτο, με τον "κακό" εαυτό μας, με τον εαυτό μας βασικά γενικότερα διότι "κατοικούν πολλοί μέσα μας", το θέμα είναι ποιον αφήνουμε τελικά να κυριαρχήσει και για να κυριαρχήσει ο "καλός" θέλει τρομερή προσπάθεια εσωτερικά.
Οι άνθρωποι νομίζω είμαστε ικανοί για όλα, θεωρώ ότι αυτό που μας λείπει για να πάμε ένα βήμα μπροστά είναι η συλλογική συνείδηση, να σκοτώσουμε το εγώ δηλαδή και να προάγουμε το εμείς, όσο γίνεται.
Προχτέ το βράδυ έβριζα την γατούλα μου γιατί, όπως πάντα, με το που μπήκα στο σπίτι με έσπαγε τα αρχίδια να της βάλω λίγο από την λιχουδιά της να φάει, είχα πολλά νεύρα και της πέταξα με δύναμη ένα σακουλάκι φασόλια που ήμουν έτοιμος να τα βάλω να μουλιάσουν. Δεν την πέτυχα μόνον και μόνον επειδή το τελευταίο κλάσμα του δευτερολέπτου σημάδεψα και πέτυχα την καρέκλα δίπλα της, μετά από 2 δευτ. ηρέμησα, την έβρισα λίγο ακόμη ήρθε έξω της έβαλα λίγες λιχουδιές, έφαγε, την έκανα πατ πατ, της ζήτησα συγγνώμη και καπάκι με το που ξάπλωσα ήρθε πάνω μου και κοιμηθήκαμε (όπως σχεδόν κάθε βράδυ).
Χτες το βράδυ πήγε ήπιε από τον κουβά της σφουγγαρίστρας λίγο νερό με διάλυμα χλωρίνης, έκανε σπασμούς, την πήγα σε 24ωρο κτηνιατρείο, 2 περίπου ώρες προσπαθήσαμε να την κουράρουμε με την γιατρό με ατροπίνη, οξυγόνο και κορτιζόνη, την άφησα εκεί να την παρακολουθούν, το πάλεψε 12 ώρες, πριν από λίγο πέθανε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
αυτό που το παίζετε πολλοί "έπαθα Βαρβιτσιώτη", δεν έχει πολύ πλάκα σαν τρολάρισμα με τέτοια θέματαtalaipwros έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 13:54τον σκοτωσαν επειδη η ελληνικη κοινωνια ειναι κατα βαση μια κοινωνια τραμπουκων που εχουν τους κανονισμους και τους νομους στα παπαρια τους και θα τραμπουκισουν οποιον αδυναμο βρουν μπροστα τους για να νιωσουν ισχυροι.

-
οποτε υποθετω ανηκεις και εσυ στη λιστα και προσπαθεις να διωξεις τις τυψεις.Saturn έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 13:57αυτό που το παίζετε πολλοί "έπαθα Βαρβιτσιώτη", δεν έχει πολύ πλάκα σαν τρολάρισμα με τέτοια θέματαtalaipwros έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 13:54τον σκοτωσαν επειδη η ελληνικη κοινωνια ειναι κατα βαση μια κοινωνια τραμπουκων που εχουν τους κανονισμους και τους νομους στα παπαρια τους και θα τραμπουκισουν οποιον αδυναμο βρουν μπροστα τους για να νιωσουν ισχυροι.
κατανοητο
προσπαθώ να διώξω την αναγούλα που μου προκαλούν μερικοί μερικοί αλλά δεν τα καταφέρνω
Άδικος κόπος φίλε μου, όπως σου είπα, ότι θέλεις κάνεις και να κάνεις κι ότι θέλεις.Σέλευκας έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 23:27τι να ψηφίσω τα αριστερά κόμματα που υποστηριζουν την ασυδοσία του δημοσίου που οδήγησε στα Τέμπη;
Σε όλη την Ευρώπη τα έχουνε λύσει τα εμφυλιοπολεμικά τους, δεν φταίει η "αριστερά" δεν υπάρχει πλέον περ σε αριστερά και δεξιά, υπάρχουν τα υπολείμματα τους όμως.
Εμείς φταίμε και είμαστε άξιοι της "μοίρας μας", όπως στρώνουμε κοιμόμαστε, ευ πράττωμεν λοιπόν.
.
.
Σέλευκας έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 10:14ναι είδαμε στην Κρήτη που απο ΠΑΣΟΚ ψήφισαν οι ίδιοι άνθρωποι όλοι μαζί ΣΥΡΙΖΑ. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς.

.
.
Isildur έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 13:03Επιβεβαιώνω.sys3x έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 17:36Νομίζω ότι με αυτό το ποστ βαράς στον γάμο του καραγκιόζη φίλτατε, ίσως να θρέφεις φρούδες ελπίδες, δεν ξέρω, αυτό που ξέρω και μπορεί να στο διαβεβαιώσει και ο καλός φίλος Isildur αν δεν με πιστεύεις εμένα είναι το γεγονότο ότι ο κύριος Καραμανλής επανεξελέγειν πρώτος στην περιφέρεια Σερρών, νιώσε λίγο που ζεις σατ μάνμου.

.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύω ότι η στιγμή της αφόδευσης είναι η καλύτερη στιγμή για να διαλογιστεί κάποιος.
από Έκτωρ » 03 Απρ 2024, 11:18 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
10 Σεπ 2024, 08:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαουδάραβες συνοριακοί φρουροί σκότωσαν εκατοντάδες λαθρομετανάστες
από Ίακχος » 21 Αύγ 2023, 09:51 » σε Διεθνής πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
22 Αύγ 2023, 07:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λεσβία καπετάνισσα βυθίζει το πλοίο της.
από Kauldron » 07 Οκτ 2024, 11:11 » σε Διεθνής πολιτική - 68 Απαντήσεις
- 1292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Οκτ 2024, 20:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πεθερικά σκότωσαν τον γαμπρό τους στην Μπογκοτά του Κουλισταν
από Μαδουραίος » 25 Φεβ 2024, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 42 Απαντήσεις
- 1525 Προβολές
-