Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από George_V » 08 Σεπ 2023, 14:06
talaipwros έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 13:58
Saturn έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 13:57
talaipwros έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 13:54
τον σκοτωσαν επειδη η ελληνικη κοινωνια ειναι κατα βαση μια κοινωνια τραμπουκων που εχουν τους κανονισμους και τους νομους στα παπαρια τους και θα τραμπουκισουν οποιον αδυναμο βρουν μπροστα τους για να νιωσουν ισχυροι.
Οσοι εχουν παρκαρει μπροστα σε ραμπα αναπηρων, οσοι εχουν πιασει δυο θεσεις με το παρκαρισμα, οσοι εχουν πεταξει γοπα στο δρομο, οσοι βαζουν δυνατα τη μουσικη σε ωρα κοινης ησυχιας, οσοι δεν ξοφλανε τα χρεη τους, οσοι κοροιδευουν/εκμεταλλευονται τους διανοητικα αναπηρους και γερους, οσοι βαζουν μεσο για να σβησουν την κληση τους,
οσοι κατεβαζουν πειρατικα προγραμματα και ταινιες, οσοι προσπερνανε με το μηχανακι τα αλλα αυτοκινητα στο φαναρι και τα κλεινουν, [...] ειναι συνυπεθυνοι και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να καναν τα ιδια με τους τυπους στο καραβι
αυτό που το παίζετε πολλοί "έπαθα Βαρβιτσιώτη", δεν έχει πολύ πλάκα σαν τρολάρισμα με τέτοια θέματα

οποτε υποθετω ανηκεις και εσυ στη λιστα και προσπαθεις να διωξεις τις τυψεις.
κατανοητο
Κοίτα κι εγώ έχω κατεβάσει πειρατικά αλλά δεν βαράω άτομα στο δρόμο.
Θες να μας πεις δλδ οτι εσύ είσαι ο άγιος και ολοιβοι άλλοι είμαστε τραμπουκοι?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Lord Brum
- Phorum.gr user: coriander
από Lord Brum » 08 Σεπ 2023, 14:15
César Huerta έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 11:13
Τωρα που αρχισε να κατακαθεται ο κουρνιαχτος που σηκωσαν οι γνωστοι δικαστες του πληκτρολογιου που μοιραζουν απλοχερα ισοβια σε οποιον γουσταρουν ας δουμε μερικα αντικειμενικα δεδομενα
1.Ο 36 χρονος δεν ειχε δικαιωμα εισοδου στο πλοιο
2.Το πληρωμα του πλοιου ειχε το δικαιωμα να του απαγορευσει την εισοδο
3.Οι υπαλληλοι του πλοιου ειχαν την υποχρεωση να του απαγορευσουν την εισοδο
4.Το ιδιο δικαιωμα και την ιδια υποχρεωση ειχαν και οι υπαλληλοι του λιμενικου που απουσιαζαν
Μπορει λοιπον να μας εξηγησει καποιος
με ποιον τροπο θα επρεπε να γινει πραξη η υποχρεωση του πληρωματος να απαγορευσει την εισοδο στον 36χρονο;
με το να σηκώσουν τον καταπέλτη πριν ξεκινήσει το πλοίο όπως προβλέπεται. Τόσο απλά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
από masterridley » 08 Σεπ 2023, 14:18
talaipwros έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 13:54
τον σκοτωσαν επειδη η ελληνικη κοινωνια ειναι κατα βαση μια κοινωνια τραμπουκων που εχουν τους κανονισμους και τους νομους στα παπαρια τους και θα τραμπουκισουν οποιον αδυναμο βρουν μπροστα τους για να νιωσουν ισχυροι.
Οσοι εχουν παρκαρει μπροστα σε ραμπα αναπηρων, οσοι εχουν πιασει δυο θεσεις με το παρκαρισμα, οσοι εχουν πεταξει γοπα στο δρομο, οσοι βαζουν δυνατα τη μουσικη σε ωρα κοινης ησυχιας, οσοι δεν ξοφλανε τα χρεη τους, οσοι κοροιδευουν/εκμεταλλευονται τους διανοητικα αναπηρους και γερους, οσοι βαζουν μεσο για να σβησουν την κληση τους,
οσοι κατεβαζουν πειρατικα προγραμματα και ταινιες, οσοι προσπερνανε με το μηχανακι τα αλλα αυτοκινητα στο φαναρι και τα κλεινουν, [...] ειναι συνυπεθυνοι και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να καναν τα ιδια με τους τυπους στο καραβι
Έχεις δίκιο φίλε. Όσο σκέφτομαι ότι συνέβαλα και γω στον θάνατο του Αντώνη, επειδή κατέβασα το Tomb Raider από torrent προχθές...
δεν μπορώ να κοιμηθώ από τις τύψεις.
(έχετε διαγωνισμό με τον γιαννόπουλο για το πιο άκυρο ποστ;

)
-
Saturn
- Phorum.gr user: Saturn
από Saturn » 08 Σεπ 2023, 14:20
George_V έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 14:06
talaipwros έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 13:58
Saturn έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 13:57
αυτό που το παίζετε πολλοί "έπαθα Βαρβιτσιώτη", δεν έχει πολύ πλάκα σαν τρολάρισμα με τέτοια θέματα

οποτε υποθετω ανηκεις και εσυ στη λιστα και προσπαθεις να διωξεις τις τυψεις.
κατανοητο
Κοίτα κι εγώ έχω κατεβάσει πειρατικά αλλά δεν βαράω άτομα στο δρόμο.
Θες να μας πεις δλδ οτι εσύ είσαι ο άγιος και ολοιβοι άλλοι είμαστε τραμπουκοι?
Ρωτάς τώρα χρήστη φαν του Μητσοτού ο οποίος έχει κάνει το απίστευτo και απίστευτα ελεεινό, να τραμπουκίζει τους ίδιους του τους πολίτες και να τους χρεώνει με κοσμητικά του πεζοδρομίου;;;;;;;;;; Σοβαρά ε;

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Isildur
- Phorum.gr user: Isildur
από Isildur » 08 Σεπ 2023, 14:22
Lord Brum έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 14:15
Τωρα που αρχισε να κατακαθεται ο κουρνιαχτος που σηκωσαν οι γνωστοι δικαστες του πληκτρολογιου που μοιραζουν απλοχερα ισοβια σε οποιον γουσταρουν ας δουμε μερικα αντικειμενικα δεδομενα
4.Το ιδιο δικαιωμα και την ιδια υποχρεωση ειχαν και οι υπαλληλοι του λιμενικου που απουσιαζαν
με ποιον τροπο θα επρεπε να γινει πραξη η υποχρεωση του πληρωματος να απαγορευσει την εισοδο στον 36χρονο;
με το να σηκώσουν τον καταπέλτη πριν ξεκινήσει το πλοίο όπως προβλέπεται. Τόσο απλά.
Τα λάθη ήταν πολλά και από διάφορες πλευρές, νομίζω. Την τελευταία φορά που ταξίδεψα με καράβι, στην προβλήτα ακριβώς απ' έξω υπήρχαν δύο του λιμενικού (η κυρία μάλιστα ήταν σκέτη κόλαση...

). Αυτοί έδωσαν το ΟΚ ότι τελείωσε η επιβίβαση, σηκώθηκε ο καταπέλτης και μετά ξεκίνησε το καράβι. Στο βίντεο εγώ δεν είδα κανέναν λιμενικό.
Αλλά ακόμα κι αν έγιναν τόσα λάθη που έγιναν, ασ' τον να μπει μέσα ρε αδελφέ κι αν δεν είναι εντάξει (εισιτήρια κλπ) κατέβασέ τον στο επόμενο λιμάνι αφού δεν θες να καθυστερήσεις την αναχώριση και ειδοποίησε το λιμενικό εκεί να έρθει να τον παραλάβει. Τι διάλο, τόσο δύσκολο ήταν;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...

-
Saturn
από Saturn » 08 Σεπ 2023, 14:22
Και μετά μου λέει το άλλο το τρολ, γιατί μπαίνεις αυτό το μήνα εδώ να σκούξεις, λολ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Lord Brum
- Phorum.gr user: coriander
από Lord Brum » 08 Σεπ 2023, 14:25
Isildur έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 14:22
Τα λάθη ήταν πολλά και από διάφορες πλευρές, νομίζω. Την τελευταία φορά που ταξίδεψα με καράβι, στην προβλήτα ακριβώς απ' έξω υπήρχαν δύο του λιμενικού (η κυρία μάλιστα ήταν σκέτη κόλαση...

). Αυτοί έδωσαν το ΟΚ ότι τελείωσε η επιβίβαση, σηκώθηκε ο καταπέλτης και μετά ξεκίνησε το καράβι. Στο βίντεο εγώ δεν είδα κανέναν λιμενικό.
Αλλά ακόμα κι αν έγιναν τόσα λάθη που έγιναν, ασ' τον να μπει μέσα ρε αδελφέ κι αν δεν είναι εντάξει (εισιτήρια κλπ) κατέβασέ τον στο επόμενο λιμάνι αφού δεν θες να καθυστερήσεις την αναχώριση και ειδοποίησε το λιμενικό εκεί να έρθει να τον παραλάβει. Τι διάλο, τόσο δύσκολο ήταν;
κάτι είχε παιχτεί παλιότερα, ο ύπαρχος πήγε καρφί πάνω του και άρχισε να σμπρώχνει. Δεν το κάνεις αυτό σε άγνωστο. Οι άλλοι που κοιτούσαν σαν να φοβόταν τον ύπαρχο μου φαίνεται. Μπόρει να είχαν φάει κι αυτοί καμιά ψιλή
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Isildur
- Phorum.gr user: Isildur
από Isildur » 08 Σεπ 2023, 14:33
Lord Brum έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 14:25
Isildur έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 14:22

κάτι είχε παιχτεί παλιότερα, ο ύπαρχος πήγε καρφί πάνω του και άρχισε να σμπρώχνει. Δεν το κάνεις αυτό σε άγνωστο. Οι άλλοι που κοιτούσαν σαν να φοβόταν τον ύπαρχο μου φαίνεται. Μπόρει να είχαν φάει κι αυτοί καμιά ψιλή
Τι να πω; Ό,τι και να λέμε, πήγε άδικα το παλικάρι.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...

-
Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
από Πτολεμαίος » 08 Σεπ 2023, 14:38
Chilloutbuddy έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 18:14
Όταν γίνει η μαλακια, ξαφνικά το μόνο που θα έχει σημασία είναι τι έλεγε ο νόμος πριν τον γράψουμε όλοι μαζί στ'αρχιδια μας.
Όλη η Ελλάδα σε τρεις γραμμές.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
Σέλευκας
- Phorum.gr user: Seleykos
από Σέλευκας » 08 Σεπ 2023, 14:43
Μπορει λοιπον να μας εξηγησει καποιος με ποιον τροπο θα επρεπε να γινει πραξη η υποχρεωση του πληρωματος να απαγορευσει την εισοδο στον 36χρονο;

τον πέταξε στη θάλασσα και τον σκότωσε, τι παραμιλάς;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 08 Σεπ 2023, 14:46
sys3x έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 13:56
Χαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 22:44
sys3x έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 21:53
Φυσικά και να το πεις.
Ρώτησε η μεγάλη κόρη τη γυναίκα μου "Μαμά, τι άνθρωπος είναι αυτός που έσπρωξε το παιδί στη θάλασσα;"
Της απάντησε "Δεν ξέρω τι άνθρωπος είναι. Μπορεί να είναι και ο καλύτερος άνθρωπος
που λέει ο λόγος, μπορεί να πάρουν συνέντευξη από πολλούς που τον ήξεραν και να πουν ότι ήταν καλός. να έχει χίλια δυο στο κεφάλι του, να ζει μία φρίκη, να έχει νεύρα κάθε μέρα και να έρθει η στιγμή να κάνει το λάθος. Γι αυτό πρέπει να πάντα να φυλάμε τον εαυτό μας από το λάθος. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να προσέχουμε τι αφήνουμε να μπαίνει μέσα μας, να μας επηρεάζει και τελικά να μας αλλοιώνει. Κι αυτός που τον λέμε γομάρι, μπορεί να μην ήτανε κάποτε. να έγινε, Κι αυτό το κατηγορούμε.Φταίμε που δεν καλλιεργούμε τον εαυτό μας"
Αυτά, αφού χτες μιλούσαμε μξε τη γυναίκα μου και σκεφτήκαμε διάφορα. Πως σου βγαίνει να σπρώξεις αντί να τραβήξεις προς τα μέσα. Λειτουργία που σίγουρα θα την έχει ο φονιάς. Πες ας πούμε ότι είναι ο ίδιος σε φάση που ένα παιδί έχει γλιστρήσει και κρεμιέται με τα χέρια του σε έναν γκρεμό ξέρω γω. Τέλος πάντων φτιάξτο το σκηνικό με το μυαλό σου. Το πόιντ είναι ότι θα έκανε κίνηση τραβήγματος, για να σώσει. Όμως έσπρωξε. Άρα του βγήκε αυτό. Τι του έβγαλε όμως αυτό; Το γεγονός ότι κάποιος μπήκε μέσα ενώ αυτό αποκλείεται από το σύμπαν του; Αφού δηλαδή τελείωσε ο έλεγχος και απαγορεύεται να μπει άλλος μέσα κλπ κλπ. Το απορρίπτουμε όμως αυτό αφού συμφωνούμε ότι αν ήταν ένας τύπος σαν τον Μαρινάκη ή τη Μενεγάκη που αναφέρθηκε, θα του έβγαινε η κίνηση που διευκολύνει την είσοδο. ή θα τράβαγε προς τα μέσα ή θα έκανε χώρο. Άρα αυτό που του έβγαλες την κίνηση που έκανε είναι αυτό που είδε.
Νομίζω ότι εκεί είναι το πόιντ και όχι στο τι σκατά είναι αυτός και πόσα σκατά μπορούμε ακόμα να του βρούμε συζητώντας δημόσια.
Νομίζω ότι καταλαβαίνω τι λες.
Είναι μια συνεχής πάλη, όχι απλά καθημερινή αλλά κάθε δευτερόλεπτο, με τον "κακό" εαυτό μας, με τον εαυτό μας βασικά γενικότερα διότι "κατοικούν πολλοί μέσα μας", το θέμα είναι ποιον αφήνουμε τελικά να κυριαρχήσει και για να κυριαρχήσει ο "καλός" θέλει τρομερή προσπάθεια εσωτερικά.
Οι άνθρωποι νομίζω είμαστε ικανοί για όλα, θεωρώ ότι αυτό που μας λείπει για να πάμε ένα βήμα μπροστά είναι η συλλογική συνείδηση, να σκοτώσουμε το εγώ δηλαδή και να προάγουμε το εμείς, όσο γίνεται.
Προχτέ το βράδυ έβριζα την γατούλα μου γιατί, όπως πάντα, με το που μπήκα στο σπίτι με έσπαγε τα αρχίδια να της βάλω λίγο από την λιχουδιά της να φάει, είχα πολλά νεύρα και της πέταξα με δύναμη ένα σακουλάκι φασόλια που ήμουν έτοιμος να τα βάλω να μουλιάσουν. Δεν την πέτυχα μόνον και μόνον επειδή το τελευταίο κλάσμα του δευτερολέπτου σημάδεψα και πέτυχα την καρέκλα δίπλα της, μετά από 2 δευτ. ηρέμησα, την έβρισα λίγο ακόμη ήρθε έξω της έβαλα λίγες λιχουδιές, έφαγε, την έκανα πατ πατ, της ζήτησα συγγνώμη και καπάκι με το που ξάπλωσα ήρθε πάνω μου και κοιμηθήκαμε (όπως σχεδόν κάθε βράδυ).
Χτες το βράδυ πήγε ήπιε από τον κουβά της σφουγγαρίστρας λίγο νερό με διάλυμα χλωρίνης, έκανε σπασμούς, την πήγα σε 24ωρο κτηνιατρείο, 2 περίπου ώρες προσπαθήσαμε να την κουράρουμε με την γιατρό με ατροπίνη, οξυγόνο και κορτιζόνη, την άφησα εκεί να την παρακολουθούν, το πάλεψε 12 ώρες, πριν από λίγο πέθανε.
Όχι ρε φίλε

Σε νιώθω.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 08 Σεπ 2023, 14:49
Ανεισαγγελέας Ηρακλείου:
«Στα νερά αυτά, χτες βράδυ, πνιγήκαμε όλοι.. μαζί του.. πιθανόν να τους χαμογελούσε όταν έφευγε, η αγαθή καρδιά δεν γνωρίζει από την απανθρωπιά.. πνίγηκε η ψυχή μας, δεν ναυάγησε, βυθιστήκαμε...κι επειδή η μάνα του δεν ζει, ας τον θρηνήσουμε εμείς. Αυτόν και τους εαυτούς μας. Ο τόπος αυτός είχε κάποτε ανθρώπους.. τώρα μόνο ουρλιαχτά λύκων, κάθε είδους, παντού.. Αντώνη, συγγνώμη, μην τα πεις στον Θεό...για ακόμη μια φορά, δείξε μας πως είναι η ανθρωπιά…Θ.Σ
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
George_V
- Phorum.gr user: George_V
από George_V » 08 Σεπ 2023, 14:53
Σέλευκας έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 14:43
Μπορει λοιπον να μας εξηγησει καποιος με ποιον τροπο θα επρεπε να γινει πραξη η υποχρεωση του πληρωματος να απαγορευσει την εισοδο στον 36χρονο;

τον πέταξε στη θάλασσα και τον σκότωσε, τι παραμιλάς;
Ο ΓΓ είναι. Πάντα έτσι παραμιλαει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 08 Σεπ 2023, 14:57
Saturn έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 14:22
Και μετά μου λέει το άλλο το τρολ, γιατί μπαίνεις αυτό το μήνα εδώ να σκούξεις, λολ
Και σκούζει και κάνει ότι γουστάρει όποιος μπαίνει. Το να τη λέει κάποιος σε έναν άλλον ότι δεν μπαίνει με τους σκοπούς που
πρέπει, είναι μαλακία. Δεν είναι;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Saturn
από Saturn » 08 Σεπ 2023, 14:59
Χαοτικός έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 14:57
Saturn έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 14:22
Και σκούζει και κάνει ότι γουστάρει όποιος μπαίνει. Το να τη λέει κάποιος σε έναν άλλον ότι δεν μπαίνει με τους σκοπούς που
πρέπει, είναι μαλακία. Δεν είναι;
Είναι αλλά, who gives a fuck, στην τελική, όντως γι αυτό το μήνα μπήκα

-
-
- 3 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
10 Σεπ 2024, 08:23
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 1028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
22 Αύγ 2023, 07:42
-
-
- 68 Απαντήσεις
- 1292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Οκτ 2024, 20:57
-
-
- 42 Απαντήσεις
- 1525 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
26 Φεβ 2024, 12:46
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.