Θα πάρετε νέες ταυτότητες?
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Θα πάρετε νέες ταυτότητες?
24 - 4 ειμαστε

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Πες του Φαρσαλινού, οτι επειδή το θέμα είναι πρωτίστως πνευματικό και στο καπάκι, κολλαούζος, και πολιτικό, να μην λέει ανακρίβειες
Το γεγονός οτι η Κυβέρνηση θα βρει τρόπο ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ να αποπροσανατολίσει και να χρησιμοποιήσει τους αντιδρώντες χριστιανούς για να τους ταμπελιάσει πάλι με χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου και τραπερ του σταρ συστεμ, δεν σημαίνει οτι πρέπει κάποιοι να απαρνηθούν και να αποσιωποιήσουν την θεμελιώδη αυτή ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ας ασχοληθούν όσοι θέλουν με τα hoaxes που βγάλαν ψεύτη τον Πρωθουπουργό, οτι οι ταυτότητες δεν περιέχουν τσιπάκι

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Libre arbitre
Κι εγώ ναι. Απλά θα περιμένω λίγο να περάσει ο συνωστισμός των πρώτων.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Saturn έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 15:45Πες του Φαρσαλινού, οτι επειδή το θέμα είναι πρωτίστως πνευματικό και στο καπάκι, κολλαούζος, και πολιτικό, να μην λέει ανακρίβειες
Το γεγονός οτι η Κυβέρνηση θα βρει τρόπο ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ να αποπροσανατολίσει και να χρησιμοποιήσει τους αντιδρώντες χριστιανούς για να τους ταμπελιάσει πάλι με χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου και τραπερ του σταρ συστεμ, δεν σημαίνει οτι πρέπει κάποιοι να απαρνηθούν και να αποσιωποιήσουν την θεμελιώδη αυτή ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ας ασχοληθούν όσοι θέλουν με τα hoaxes που βγάλαν ψεύτη τον Πρωθουπουργό, οτι οι ταυτότητες δεν περιέχουν τσιπάκι

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αρίστος έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 15:4218-9.
Ειμαστε το 1/3 οπως και με τα εμβολια.
Βεβαια με τα εμβολια πολλοι εκαναν τις δυο πρωτες δοσεις και μετα στοπ, δηλαδη ειναι κι αυτη μια μορφη αρνησης. Γιατι συνειδητοποιησαν οτι τα ποσοστα θνησιμοτητας για υγιεις νεους και ενηλικες μεχρι τα 60 ειναι της πλακας οποτε δεν χρειαζεται να ρισκαρουν καθε λιγο και λιγακι με νεο τρυπημα. Ειδικα οταν νοσησαν κιολας χωρις σοβαρα συμπτωματα.
Το ιδιο θα γινει και με τις ηλεκτρονικες ταυτοτητες, πολλοι θα τις παρουν και στην πορεια θα ανακαλυψουν οτι καθε λιγο και λιγακι θα τους ζητανε νεα στοιχεια οποτε θα καταλαβουν οτι ειδαν το τυρακι αλλα οχι τη φακα.
.
- Libre arbitre
25 ναι - 4 οχι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 08 Σεπ 2023, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
19-10 ειναι, η 2η επιλογη δεν ειναι μαζι σας, ειναι αρνηση επι του παροντος και βλεπουμε.
.
το παρακάτω νομίζω, δεν είναι φεηκ, αν είναι ας μας πει κάποιος

Πόσο είδες;
Ένα μιλισεκόντ;

Occasio facit furem
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ούτε εγώ θα πάω αμεσως-αμεσως τελικά. Θα περιμένω λίγο καιρό μπας και αρχίσει να γίνεται ονλαιν η όλη διαδικασία, χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις σε τμήματα και ουρές.
Οχι
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Εγώ την είχα αλλάξει τον Μάρτιο γμτ. Θα πάρω την καινούρια, αλλά δεν θα σκιστώ να τρέξω από τους πρώτους.
Ε όσο γλιτώσω το χάραγμα, καλό είναι!
Ε όσο γλιτώσω το χάραγμα, καλό είναι!

Ναι, όσο είπε για το συγκεκριμένο θέμα που αναφέρω
Τις έχω διαβάσει τις θέσεις του Φαρσαλινού, στα περισσότερα μια χαρά τα λέει, είναι όμως κάποια σημεία που μπάζουν
Για να θυμηθώ όμως ποιά είναι αυτά ακριβώς, πρέπει να κάτσω να ξαναδώ τί είπε γιατί πάει και καιρός και δεν τα θυμάμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι ερωτήσεις του Βελόπουλου στην κυβέρνηση για τις νέες ταυτότητες
από Αρίστος » 14 Ιούλ 2023, 16:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 649 Απαντήσεις
- 17237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
03 Μάιος 2024, 12:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι θα πάρετε μαζί σας στο πυρηνικό καταφυγιο
από zteo » 21 Νοέμ 2024, 21:11 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 109 Απαντήσεις
- 2393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
07 Δεκ 2024, 13:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ε δεν εγινε κατι που ο σκυλος μου εφαγε το σκυλι σας. Θα παρετε αλλο.
από George_V » 15 Αύγ 2024, 21:36 » σε Ζώα & άνθρωπος - 66 Απαντήσεις
- 2604 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
19 Αύγ 2024, 08:15
-
-
- 352 Απαντήσεις
- 11480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vagabondo
13 Σεπ 2023, 21:42