Και 'συ ξένη πήρες;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 18:45Μπράβο που πήρες ξένηAllah έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 18:38Θα πάω, αλλά όχι από τους πρώτους, θέλω να οριστικοποιηθεί ο,τι πρόκειται να γίνει με τον αριθμό μητρώου, για να πάω μια κι όξω.
Η τεχνολογία λειτουργεί ήδη. Το 2020 που η σύζυγος έβγαλε άδεια παραμονής, κάρτα με τσιπάκι σε ολόιδιο φορμάτ της έβγαλαν, με άλλα λόγια όλη η φάση λειτουργεί ήδη πιλοτικά εδώ και κάποια χρόνια με τους αλλοδαπούς ως πειραματόζωα. Και λειτουργεί εξαιρετικά καλά.
Θα πάρετε νέες ταυτότητες?
Re: Θα πάρετε νέες ταυτότητες?
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- metaxoskolikas
μια χαρά τα λέει ο φαηλος
εχει βαρεσει η μαλ...ια κόκκινο.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Προς στιγμήν νόμιζα εννοούσες ταυτότητα, όχι σύζυγο...EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 18:45Μπράβο που πήρες ξένηAllah έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 18:38Θα πάω, αλλά όχι από τους πρώτους, θέλω να οριστικοποιηθεί ο,τι πρόκειται να γίνει με τον αριθμό μητρώου, για να πάω μια κι όξω.
Η τεχνολογία λειτουργεί ήδη. Το 2020 που η σύζυγος έβγαλε άδεια παραμονής, κάρτα με τσιπάκι σε ολόιδιο φορμάτ της έβγαλαν, με άλλα λόγια όλη η φάση λειτουργεί ήδη πιλοτικά εδώ και κάποια χρόνια με τους αλλοδαπούς ως πειραματόζωα. Και λειτουργεί εξαιρετικά καλά.

Καρατσεκαρισμένο πάντως, όταν κάνει login στην εφαρμογή gov.gr wallet με τους δικούς της κωδικούς taxis, το σύστημα βγάζει το όνομά της κανονικά - που σημαίνει ότι η υποδομή και οι βάσεις δεδομένων είναι ήδη σε λειτουργία και η πλατφόρμα θα επεκτείνεται εφεξής και σε άλλα κρατικά έγγραφα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Για αυτό υπάρχουν οι εξηγήσεις από τον ΟΡ για να μη δημιουργούνται παρετμηνειες και ο καθένας το ερμηνεύει κατά το δοκούν.
Τα πράγματα έχουν έτσι όπως τα είπα. Και είναι και λογικό γιατί έδωσα 2 επιλογές στο ΝΑΙ και δύο στο ΟΧΙ.
Θα ήταν παράλογο και χαζό να έδινα 1 στο ΝΑΙ και 3 στο ΟΧΙ
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν νομίζω. Τον αγώνα του για να λάβει την υπόσχεση μάλλον παρακολουθούμε.
-
εγώ.κανονικά δε θα πήγαινα να πάρω πολύ γρήγορα νέα έκδοση από ταυτότητα γιατί δε με νοιάζει και.πολυ και επειδή κάποια άτομα λένε α μην παίρνεις νέα έκδοση ταυτότητα αλλά η κόρη μου την ταυτότητα της την έχει από πολύ μικρή που.ηταν κοριτσάκι δε φαινετε καθόλου ίδια και έπρεπε να βγάλει καινούρια ταυτότητα αλλά αφού θα βγει η νέα έκδοση ταυτότητα είπε να πάει να περιμένει.να βγάλει τη νέα έκδοση για να μην.αλλαζει συνέχεια ταυτότητες οπότε μπορει να πάω κι.εγω να βγάλω την ίδια μερα να ξεμπερδευομε
Εννοειται πως θα παω απο τους πρωτους και θα απαιτησω μαλιστα η υπαλληλος να εχει ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
από FB
Dimitrios Papageorgiou
https://www.facebook.com/papdim

Στις ΗΠΑ αυτή την στιγμή ένα από τα ζητήματα που συζητάνε είναι η απόφαση μιας εταιρείας που κατασκευάζει χρηματοκιβώτια, να δώσει στο FBI κωδικό για να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο ενός κατηγορούμενου για τα επεισόδια στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.
Η εταιρεία αντιμετωπίζει ένα μποϊκοτάζ σαν και αυτό που έφαγε η Bud Light, που κατέρρευσε, διότι θεωρείται ότι πέρασε την κόκκινη γραμμή. Παρά τις διορθωτικές κινήσεις που επιχειρεί (δήλωσε ότι άλλαξε την πολιτική της και αντί για απλό ένταλμα θα χρειάζεται περισσότερα στοιχεία και έδωσε την επιλογή στους πελάτες της να σβήσουν τους κωδικούς τους από την βάση δεδομένων της) γίνεται κυριολεκτικά ο χαμός.
Και εμείς εδώ ακούμε κάποιους να μας λένε ότι "αν δεν έχετε κάνει τίποτε, τι φοβάστε να σας παρακολουθούν".
Οι Έλληνες κάποτε ήταν ερωτευμένοι με την ελευθερία. Δυστυχώς πια όχι.
Dimitrios Papageorgiou
Dimitrios Papageorgiou
https://www.facebook.com/papdim

Στις ΗΠΑ αυτή την στιγμή ένα από τα ζητήματα που συζητάνε είναι η απόφαση μιας εταιρείας που κατασκευάζει χρηματοκιβώτια, να δώσει στο FBI κωδικό για να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο ενός κατηγορούμενου για τα επεισόδια στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.
Η εταιρεία αντιμετωπίζει ένα μποϊκοτάζ σαν και αυτό που έφαγε η Bud Light, που κατέρρευσε, διότι θεωρείται ότι πέρασε την κόκκινη γραμμή. Παρά τις διορθωτικές κινήσεις που επιχειρεί (δήλωσε ότι άλλαξε την πολιτική της και αντί για απλό ένταλμα θα χρειάζεται περισσότερα στοιχεία και έδωσε την επιλογή στους πελάτες της να σβήσουν τους κωδικούς τους από την βάση δεδομένων της) γίνεται κυριολεκτικά ο χαμός.
Και εμείς εδώ ακούμε κάποιους να μας λένε ότι "αν δεν έχετε κάνει τίποτε, τι φοβάστε να σας παρακολουθούν".
Οι Έλληνες κάποτε ήταν ερωτευμένοι με την ελευθερία. Δυστυχώς πια όχι.
Dimitrios Papageorgiou
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
metaxoskolikas έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 18:49μια χαρά τα λέει ο φαηλος
Ο Φαηλος δεν πηρε χαμπαρι που μια βρετανικη τραπεζα παγωσε τους λογαριασμους του Φαρατζ, οτι ο Τριντο παγωσε τους λογαριασμους των ανεμβολιαστων φορτηγατζηδων και οτι μη πολιτικα ορθοι χρηστες στα σοσιαλς ξαφνικα δεν βρισκουν δουλειες στην Αγγλια η απολυονται.
Αν ζουσε στη Βρετανια μπορει να τον δικαζαν για ομοφοβια και ρατσισμο.
Και σιγουρα το δικηγορικο του γραφειο θα εμπαινε στην μπλακ λιστ επωνυμων πελατων.
.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
80% ναι - 17% όχι

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Re: Θα πάρετε νέες ταυτότητες;
Mήπως 38% - 62%;
Δες όμως τι έχουν γράψει αρκετοί που ψήφισαν το 2 (μεταξύ των οποίων κι εγώ). Ότι απλά δεν θα σκοτωθούμε να πάμε να τις πάρουμε κιόλας, ας είναι και 2-3 μήνες μετά, και ελλείψει άλλης επιλογής το τικάραμε.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Με Κάρτα του Πολιτη θα πνίγεσαι στις λάσπες και θα ζητάς και συγγνώμη
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Όχι δεν θα πάρω τις νέες ταυτότητες καθώς δεν τις εμπιστεύομαι.Δεν μου συστήθηκαν ,δεν με προσκάλεσαν για καφέ , δεν μου χαμογέλασαν αλλά κυρίως βρωμάνε τα πόδια τους και σόρυ...αλλα δεν το αντέχω αυτό. Δηλαδή ένα με την πλέμπα δεν μπορώ να γίνω σόρυ.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δλδ αν έχει πλαδαρα οβάλ και πεσμένα οπίσθια θα αρνηθείς να πάρεις την ταυτότητα?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι ερωτήσεις του Βελόπουλου στην κυβέρνηση για τις νέες ταυτότητες
από Αρίστος » 14 Ιούλ 2023, 16:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 649 Απαντήσεις
- 17236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
03 Μάιος 2024, 12:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι θα πάρετε μαζί σας στο πυρηνικό καταφυγιο
από zteo » 21 Νοέμ 2024, 21:11 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 109 Απαντήσεις
- 2393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
07 Δεκ 2024, 13:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ε δεν εγινε κατι που ο σκυλος μου εφαγε το σκυλι σας. Θα παρετε αλλο.
από George_V » 15 Αύγ 2024, 21:36 » σε Ζώα & άνθρωπος - 66 Απαντήσεις
- 2604 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
19 Αύγ 2024, 08:15
-
-
- 352 Απαντήσεις
- 11480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vagabondo
13 Σεπ 2023, 21:42