Η πρώτη δημοσκόπηση για την Αθήνα: Ίσως βγει με την πρώτη ο Μπακογιάννης....
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Η πρώτη δημοσκόπηση για την Αθήνα: Ίσως βγει με την πρώτη ο Μπακογιάννης....
Η μανα μου στον Βολο δεν εχει νερο και τηλεφωνο εδω και πεντε μερες αλλα θα ξαναψηφισει με ενθουσιασμο τον Μπεο. Αμα σε προμοταρουν τα μιντια, ετσι ειναι
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Η πρώτη δημοσκόπηση για την Αθήνα: Ίσως βγει με την πρώτη ο Μπακογιάννης....

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν ειναι μονο χρονικα καθυστερημενη.georgebi έγραψε:
- Ο Κώστας Ζαχαριάδης έρχεται καθαρά δεύτερος με 15%, ενώ έχει δυνατότητες να πάει και ψηλότερα, παρά την καθυστερημένη υποψηφιότητά του και την κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζει.
Θέλω να πω, πως όχι, δεν είναι αυτή η ΔημοκρατίαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 16:27Απ' ότι φαίνεται περνά από το δικό σου, και;Saturn έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 16:25Υποχρεωτικός τηλεοπτικός χρόνος -όχι τρίλεπτα προεκλογικά, χρόνος σε σταθερή βάση και χωρισμένος σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες- δεσμευμένος για όσους προτίθενται να ασχοληθούν με τα κοινά, δεν περνά από το μυαλό μας ε; Tουλάχιστον στα κρατικά κανάλια, άπλετος χρόνος, φθανουν τα πανυγήρια που αντιγράφουν τα πανελατζίδικα των ιδιωτικών. Στα ιδιωτικά επίσης θα μπορούσε να γίνει δέσμευση χρόνου, σε μικρότερο επίπεδο και περιοδικάDwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 16:13Σίγουρα ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος.
Αλλά, αυτή είναι η "δημοκρατία", ούτε σε τοπικό επίπεδο δε βγαίνεις αν δεν σε ξέρουν από το γυαλί.
Πάρε τηλέφωνο το βουλευτή της περιοχής σου να το προωθήσει
Και σίγουρα δεν έχει περάσει μόνο από το δικό μου μυαλό.
Ε, εγώ το γράφω εδώ, ας το γράψει και κάποιος άλλος παραπέρα. Στην εποχή του ίντερνετ και με μαζικές καταστροφές που δίνουν το έναυσμα και την ψυχολογική ευκαιρεία στον καθένα να αρχισει να διαμαρτύρεται για διάφορα, μπορει και να συμβεί το ο,τιδήποτε.
Μη νομίζεις, δεν τρέφω αυταπάτες αλλά αφού μιλάμε μέσα από συντρίμμια, μπορούμε να τα πούμε όλα, ως οφείλουμε.
Με κυνισμό και ωχ μωρέ, θα πάρετε και κάρτα πολίτη και θα πνίγεστε ευχαριστώντας την κυβέρνηση.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ο Μπέος θα κονταροχτυπηθεί μια μέρα με το Μπακογιάννη για την Πρωθυπουργία. Είναι εξαιρετικός Δήμαρχος.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 16:28Η μανα μου στον Βολο δεν εχει νερο και τηλεφωνο εδω και πεντε μερες αλλα θα ξαναψηφισει με ενθουσιασμο τον Μπεο. Αμα σε προμοταρουν τα μιντια, ετσι ειναι
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
O κύριος Μπέος μια μέρα θα αναλάβει την προεδρία της Δημοκρατίας η την ΓΓ του ΟΗΕUnique έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 16:33Ο Μπέος θα κονταροχτυπηθεί μια μέρα με το Μπακογιάννη για την Πρωθυπουργία. Είναι εξαιρετικός Δήμαρχος.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 16:28Η μανα μου στον Βολο δεν εχει νερο και τηλεφωνο εδω και πεντε μερες αλλα θα ξαναψηφισει με ενθουσιασμο τον Μπεο. Αμα σε προμοταρουν τα μιντια, ετσι ειναι
Μην βάζουμε τον πήχυ χαμηλά
- Philip Mortimer
Τί αμαρτίες να πληρώνει και αυτός ο Μπέος, άραγε;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ο καλός, καλό δεν βρίσκει
με όλες αυτές τις θεομηνείες, το βλέπεις να υπάρχουμε όλοι μας τόσο πολύ;Philip Mortimer έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 16:35Μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι και βλέπω να μένει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός μέχρι το 2067.

γίδι

αρχοντάνθρωπος πάντως, λεβέντης, κυρίαρχος, μάστερ

Και επειδή ένας μάγκας μπορεί να αναγνωρίσει έναν άλλο μάγκα, Μπεουλόνι για Κυριακούλη 
εντωμεταξύ, το άκουσα ΑΦΟΥ είχα γράψει τα παραπάνω

εντωμεταξύ, το άκουσα ΑΦΟΥ είχα γράψει τα παραπάνω

Αντι να το χωσουν φυλακη, τον εβγαλαν δημαρχο κατι τυποι σαν τον unique...
Οι αντίπαλοι του Μπέου ήταν κάτι σαν τον Σπιρτζη και τη Ροδούλα Ζήση

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- hellegennes
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι ένα από το 2011. Στην αρχή ως κυβέρνηση, μετά σε ένα κόμμα.Γαληνός έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 15:34Όλοι οι παλιοι ΠΑΣΟΚ, στηρίζουν Μητσοτάκη!
Καλά κάνουν!
Μην βρίζετε λοιπόν τους ψηφοφόρους σας τους ΠΑΣΟΚους.
Δικοί σας είναι.
Το θετικό, καποιοι πραγματικοί Δεξιοί βρίζουν την ΝΔ του Μητσοτάκη και δεν στηρίζουν. Αλλά είναι λίγοι.
Έτσι βγαίνει και θα ξαναβγεί το 41κατο.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχει γίνει ΕΝΑ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για ΠΡΩΤΗ φορα η ΔΗΠΑΚ (ΚΚΕ ) αναδεικνυεται ΠΡΩΤΗ στην ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΚΟΜΕΙΩΝ
από Frappezitis » 27 Μαρ 2025, 22:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Απρ 2025, 22:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτη δημοσκόπηση μετά την εκλογή Κασσελάκη
από southern » 27 Σεπ 2023, 20:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
27 Σεπ 2023, 20:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση H πρώτη δημοσκόπηση μετά τις εκλογές ( και χωρίς μπούλινγκ ) 5% χωρίζουν Συριζα - ΠΑΣΟΚ
από georgebi » 23 Μάιος 2023, 22:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 2118 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
24 Μάιος 2023, 15:29
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 414 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κλεομένης Γ
13 Φεβ 2025, 18:42