Το βίντεο της ντροπής. Ρυμουλκούν τα ελικόπτερα μέσα στην πλημμυρισμένη βάση στο Στεφανοβίκι.
-
-
Re: Το βίντεο της ντροπής. Ρυμουλκούν τα ελικόπτερα μέσα στην πλημμυρισμένη βάση στο Στεφανοβίκι.
και σχετικα με τα παρατημενα ελικοπτερα
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
Re: Το βίντεο της ντροπής. Ρυμουλκούν τα ελικόπτερα μέσα στην πλημμυρισμένη βάση στο Στεφανοβίκι.
Πάντως στο Google Earth υπάρχει φωτογραφία του 2011από έναν ρώσο κατάσκοπο.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Πάντως φέτος, γ@μ@θηκε, Αλεξανδρούπολη, Αγχίαλος, Λάρισα, Στεφανοβίκειο, Αλμυρός
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Τούλαχιστον παραγγείλαμε ταμπλετ για 50 εκατομμύρια. Φανταστείτε τι διασώσεις έχουμε να κάνουμε με αυτά.
Τόσο δωρεάν wifi μας μοίρασε ο Αντώνης, κάπως πρέπει να αξιοποιηθεί.
Occasio facit furem
Να ρωτήσω, αυτά είναι ακόμα εκεί;
Στην έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού έχουν εγκατασταθεί προσωπικό και ελικόπτερα Black Hawk της 1ης CAB (Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού) της Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ
Στην έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού έχουν εγκατασταθεί προσωπικό και ελικόπτερα Black Hawk της 1ης CAB (Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού) της Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- NoMoreLice
Λογικά οι Ισραηλινοί θα τους γάμησαν αυτούς που διέρρευσαν τις φωτογραφίες.Γαληνός έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 15:50Ισραήλ: “Πνίγηκαν” από τη βροχή στα υπόστεγά τους οκτώ μαχητικά (2020)stergiosbik έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 15:43Ρε ηλίθιοι προπαγανδιστές έχετε δει τι έχει συμβεί σε βασεις χωρων όπως οι ΗΠΑ και το Ισραήλ από ακραία καιρικά φαινόμενα;
https://www.defence-point.gr/news/israi ... stega-toys
Αυτό θα λες;
Αμα βάζεις την είδηση είσαι προπαγανδιστης,
Αμα είσαι Μητσοτάκης της αντιπολίτευσης, είσαι ο Σωτήρας μας, που τέτοια φαινόμενα, μόνο επί ΣΥΡΙΖΑ θα συνέβαιναν
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!!!
Εκκενώνεται το στεφανοβικειο διάβασα... Το χωριο, τα ζώα και... η βάση... Αργά σήμερα ημέρα Σάββατο....
Μεγάλη μάζα νερού κινείται από Λάρισα προς Στεφανοβίκειο και Ριζόμυλο, επισημαίνει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, σε συνέχεια του μηνύματος 112 που έλαβαν οι κάτοικοι του Δήμου, προειδοποιώντας τους για πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή τις επόμενες ώρες. Στην ανάρτησή του ο κ. Νασίκας συστήνει “όλοι οι κτηνοτρόφοι να μετακινήσουν τα ζώα σε υψηλότερα σημεία άμεσα. Οι κάτοικοι να βρίσκονται σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο. Θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση”
Μεγάλη μάζα νερού κινείται από Λάρισα προς Στεφανοβίκειο και Ριζόμυλο, επισημαίνει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, σε συνέχεια του μηνύματος 112 που έλαβαν οι κάτοικοι του Δήμου, προειδοποιώντας τους για πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή τις επόμενες ώρες. Στην ανάρτησή του ο κ. Νασίκας συστήνει “όλοι οι κτηνοτρόφοι να μετακινήσουν τα ζώα σε υψηλότερα σημεία άμεσα. Οι κάτοικοι να βρίσκονται σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο. Θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση”
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 10 Σεπ 2023, 00:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 15 χρόνια ντροπής για το Eλληνικό κράτος που δεν έχει συλλάβει τους δολοφόνους στην Marfin
από Vardos » 05 Μάιος 2025, 10:34 » σε Εγκληματικότητα - 26 Απαντήσεις
- 501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
07 Μάιος 2025, 12:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκτός απ' τα ελικόπτερα βύθισαν και πυραυλάκατο.
από ksmyrn » 15 Σεπ 2023, 10:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksmyrn
15 Σεπ 2023, 10:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σχεδιάζεται βάση υποδοχής μεταναστών από το Λίβανο στην Κύπρο
από Ίακχος » 02 Οκτ 2024, 09:06 » σε Διεθνής πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
03 Οκτ 2024, 21:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εύγε στο νηπιαγωγείο των Χανίων και στην αμερικανική βάση του Σούδας!
από Golden Age » 31 Δεκ 2024, 12:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
31 Δεκ 2024, 18:36
-