Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας ΔΕΠΥ
Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
ΟΚ ευχαριστω. Τι εννοεις "εξαφανισμένοι επιβάτες"? Μπηκαν στο πλοιο και δε ξαναβγηκαν? Τραβηγμενο μου ακουγεται να τους πετανε στη θαλασσα, εκτος και αν προκειται για ψυχοπαθεις. Το ψιλο-αποκλειω βασικα.ST48410 έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 01:37Αναφέρονται προηγούμενα περιστατικά χαμένων επιβατών από το πλοίο και τώρα κάποιοι συνδέουν τελείες αυθαίρετα. Δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό για τα προηγούμενα περιστατικά. Θυμάμαι για εξαφανισμένους επιβάτες αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ήταν στο ίδιο πλοίο. Τέλος πάντων αυτό εξακριβώνεται εύκολα. Αλλά και πάλι δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι κάποιος από το πλήρωμα τους πέταξε στη θάλασσα.
Μακάρι κάποιο κινητό να έχει καταγράψει ήχο και να ακούσουμε τι ακριβώς του έλεγαν.
Μπηκε παλι η attention whore? Εχω μια ειδοποιηση απο καποιον "ΠροζυΜενιο" αλλα δεν ανοιγει.
Ετσι, φαπα με το που μπαινει
Ετσι, φαπα με το που μπαινει

Δεν ήταν πολλά περιστατικά σε ένα ταξίδι αλλά μεμονωμένα. Για τον ένα νομίζω υπήρχαν εικασίες ότι είχε αυτοκτονήσει πηδώντας στα ανοικτά. Επειδή αυτά δεν είχαν επιβεβαιωθεί, τώρα κάποιοι βγάζουν συμπεράσματα με βάση το πρόσφατο περιστατικό. Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες πάντως. Ελπίζω να μη γράφω ανακρίβειες.
Κι αν ο ΓΓ είναι ο Αντώνης του πχώρουμ, μήπως δεν θα 'πρεπε να τον σπρώχνουμε συνέχεια έξω;
Κι αν από τις συνεχείς απορρίψεις, κάνει καμιά τρέλα, δεν θα το χουμε βάρος στην συνείδησή μας;

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Kι εγώ το ίδιο

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Γνωρίζουμε αν όντως ήταν Υπαρχος αυτός τότε;The Rebel έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 19:51Lugozzi έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 15:24Γιατί το έχει ξανακάνειSaturn έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 15:19Και βέβαια είναι και ταξικό- εν μέρει δηλαδή ταξικό- όταν ο θύτης γνωρίζει πως θα μείνει ατιμώρητος επειδή εργάζεται στην μεγαλυτερη ναυτιλιακή εταιρεία που έχει το μονοπώλειο στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Γιατί γνωρίζει άραγε και φαίνεται η σιγουριά από τις αντιδράσεις του, οτι θα μείνει ατιμώρητος;
Τα περιστατικά υπήρξαν στ'αληθεια και αν ναι έχουν βρεθεί τα πτώματα;
Έκρηξη στο μηχανοστασιο δεν σημαίνει και σαμποτάζ.
Ωραία τα συνωμοσιολογικα και μένα με εξιτάρουν αλλά κάτι τέτοιες δημοσιεύσεις στο φβ μυρίζουν ψεκα ειδικά αν συνυπολογιαεις και το ΕΛΗΝΕΣ.
Φάτσα μπουλη ο υπαρχος.
Επίσης, πως διαολο μερικοί κάνουν τους φεισμπουκικους δικαστές με φωτογραφία, ονοματεπώνυμο και λοιπά στοιχεία του δράστη;
Θα έπρεπε να απαγορεύεται. Μέχρι και το χωριό του έβγαλαν στη φόρα.
Κάτι τέτοιες συμπεριφορές δεν θα έλεγα ότι με τρομάζουν λιγότερο από την συμπαριφορα του δράστη.
Ψυχακια τελείως.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
δεν σημαινει κατι απλα να μην κουνανε το δαχτυλο
Evgenios Tzavaras
@EvgeniosTzav
·
43 λ
Επιβεβαιωθηκε οτι ο τραμπουκος που εσπρωξε και επνιξε τον ΑΜΕΑ με νοητικη καθυστερηση Αντωνη στον Πειραια, ειναι ενεργο μελος του ΚΚΕ και εργατοπατερας.
Περιμενα λιγες μερες μεχρι να επιβεβαιωθει.
Βεβαια τα ΜΜΕ θα το θαψουν ως ειδηση...
Evgenios Tzavaras

@EvgeniosTzav
·
43 λ
Επιβεβαιωθηκε οτι ο τραμπουκος που εσπρωξε και επνιξε τον ΑΜΕΑ με νοητικη καθυστερηση Αντωνη στον Πειραια, ειναι ενεργο μελος του ΚΚΕ και εργατοπατερας.
Τα κομμουνιστικά ΜΜΕ;nemo έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 09:17δεν σημαινει κατι απλα να μην κουνανε το δαχτυλο
Evgenios Tzavaras
@EvgeniosTzav
·
43 λ
Occasio facit furem
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Hxητικο απο τις συνομιλιες πλοιαρχου-πληρώματος μετα που πεταξαν τον Αντωνη στη θαλασσα
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
ολα τα μεμε..φανταζεσαι τι θα ακουγαμε αν ηταν μελος εθνικισμου;vagabondo έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 09:18Τα κομμουνιστικά ΜΜΕ;nemo έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 09:17δεν σημαινει κατι απλα να μην κουνανε το δαχτυλο
Evgenios Tzavaras
@EvgeniosTzav
·
43 λ
Ε, καλά...nemo έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 09:52ολα τα μεμε..φανταζεσαι τι θα ακουγαμε αν ηταν μελος εθνικισμου;vagabondo έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 09:18Τα κομμουνιστικά ΜΜΕ;nemo έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 09:17δεν σημαινει κατι απλα να μην κουνανε το δαχτυλο
Evgenios Tzavaras
@EvgeniosTzav
·
43 λ

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Δεν έχει αποδειχθεί πάντως ότι είναι ο συγκεκριμένος
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύω ότι η στιγμή της αφόδευσης είναι η καλύτερη στιγμή για να διαλογιστεί κάποιος.
από Έκτωρ » 03 Απρ 2024, 11:18 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
10 Σεπ 2024, 08:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαουδάραβες συνοριακοί φρουροί σκότωσαν εκατοντάδες λαθρομετανάστες
από Ίακχος » 21 Αύγ 2023, 09:51 » σε Διεθνής πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
22 Αύγ 2023, 07:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λεσβία καπετάνισσα βυθίζει το πλοίο της.
από Kauldron » 07 Οκτ 2024, 11:11 » σε Διεθνής πολιτική - 68 Απαντήσεις
- 1292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Οκτ 2024, 20:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πεθερικά σκότωσαν τον γαμπρό τους στην Μπογκοτά του Κουλισταν
από Μαδουραίος » 25 Φεβ 2024, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 42 Απαντήσεις
- 1524 Προβολές
-