Αχιλλέας Μπέος, ο καλύτερος Δήμαρχος της Ελλάδας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αχιλλέας Μπέος, ο καλύτερος Δήμαρχος της Ελλάδας
Τι γκιόζης είν αυτός ρε.
Μια εμπειρία είναι κι αυτή, και τη ζει επειδή μπορεί.
Κι εγώ θα ήθελα να πιάσω μια φορά την πυροσβεστική μάνικα, έτσι για να δω πως είναι, αλλά μάλλον δεν θα μου την έδινε ο πυροσβέστης.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Και με τη Δυναμό Τιφλίδας για να ζήσει την εμπειρία το έκανε
-
Eχουν και οι δήμοι ξέρεις μηχανήματα καθαρισμού δρόμων που διαθετουν και μάνικες
Και;stergiosbik έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 10:21Eχουν και οι δήμοι ξέρεις μηχανήματα καθαρισμού δρόμων που διαθετουν και μάνικες
Ο υπάλληλος του δήμου θα μου έδινε την μάνικα;
Occasio facit furem
-
Ο Μπεος ειναι προισταμενος του δημοτικου υπαλληλου οποτε μια χαρα μπορει να παρει την μανικα.vagabondo έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 10:35Και;stergiosbik έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 10:21Eχουν και οι δήμοι ξέρεις μηχανήματα καθαρισμού δρόμων που διαθετουν και μάνικες
Ο υπάλληλος του δήμου θα μου έδινε την μάνικα;
Αλλωστε δεν του εδωσε κανα νυστερι να κανει καμμια εγχειρηση.
Μια παλιομανικα ειναι.
Μπραβο! Αυτό είπα κι εγώ, την πήρε επειδή μπορεί.
Occasio facit furem
Ο τίτλος του βίντεο είναι για να βαράς το κεφάλι σου.
Είναι καθαρά πλέον τα μεσάνυχτα, που καθαρίστηκαν με μάνικα τους δρόμους, τα είδε κανείς;
-
Είπα εγώ ότι είναι κακό;stergiosbik έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 12:04Και που είναι το κακο;
Αν καθόταν στο γραφείο του θα ήταν καλύτερα;
Τι παραπάνω έκανε ο δήμαρχος Λάρισας δηλαδή που ήταν εξαφανισμένος όλες αυτές τις μέρες;
Γιατί σε καμμία γειτονιά δεν πάτησε το πόδι του.

Occasio facit furem
-
Ξεκαθαρα ειρωνευτηκες το οτι πηρε την καμερα.vagabondo έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 12:05Είπα εγώ ότι είναι κακό;stergiosbik έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 12:04Και που είναι το κακο;
Αν καθόταν στο γραφείο του θα ήταν καλύτερα;
Τι παραπάνω έκανε ο δήμαρχος Λάρισας δηλαδή που ήταν εξαφανισμένος όλες αυτές τις μέρες;
Γιατί σε καμμία γειτονιά δεν πάτησε το πόδι του.
Την ειρωνεια μαλλον την λες κακη παρα καλη.
Το ότι εδώ και μέρες δίνει σόου πάντα μπροστά στις κάμερες αποκλειστικά για τα ψηφαλάκια (και για τον φόβο του εισαγγελέα).
Σαν την άλλη τη μαϊμουδιά, που είχε ανέβει πάνω στο μαχαίρι της μπουλντόζας και φώναζε στους έρημους, πλημμυρισμένους δρόμους: "ελάτε να πάρετε νερά και κρουασάν".
Όλως τυχαίως, όλα μπροστά στην κάμερα του κινητού (του συνεργάτη του) που τον καταγράφει.
Μπόζος από τους λίγους.
-
Σας τον εχει χωσει μεχρι τον λαιμο ο Μπεος στον Βολο και σκουζετε.Ναύτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 12:10Το ότι εδώ και μέρες δίνει σόου πάντα μπροστά στις κάμερες αποκλειστικά για τα ψηφαλάκια (και για τον φόβο του εισαγγελέα).
Σαν την άλλη τη μαϊμουδιά, που είχε ανέβει πάνω στο μαχαίρι της μπουλντόζας και φώναζε στους έρημους, πλημμυρισμένους δρόμους: "ελάτε να πάρετε νερά και κρουασάν".
Όλως τυχαίως, όλα μπροστά στην κάμερα του κινητού (του συνεργάτη του) που τον καταγράφει.
Μπόζος από τους λίγους.
- Golden Age
Ας κάνει ό,τι θέλει. Ο μόνος που μπορεί να κάνει αντιπλημμυρικά έργα στο Βόλο είναι αυτός. Οι άλλοι θα υποχωρούν στις πιέσεις των "κινημάτων" της αναρχοαριστεράς που δεν θα αφήνουν να γίνει τίποτε.Ναύτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 12:10Το ότι εδώ και μέρες δίνει σόου πάντα μπροστά στις κάμερες αποκλειστικά για τα ψηφαλάκια (και για τον φόβο του εισαγγελέα).
Μπόζος από τους λίγους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 12 Σεπ 2023, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βλέπω ότι είσαι του ιδίου, χυδαίου φυράματος με δαύτον. Ουδεμία έκπληξη.stergiosbik έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 12:12Σας τον εχει χωσει μεχρι τον λαιμο ο Μπεος στον Βολο και σκουζετε.Ναύτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 12:10Το ότι εδώ και μέρες δίνει σόου πάντα μπροστά στις κάμερες αποκλειστικά για τα ψηφαλάκια (και για τον φόβο του εισαγγελέα).
Μπόζος από τους λίγους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ο καλυτερος δημαρχος της Ελλαδας (μετα τον Μπεο).
από Frappezitis » 06 Σεπ 2023, 20:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 70 Απαντήσεις
- 4723 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
31 Δεκ 2023, 11:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αχιλλέας Μπέος: Εννέα μήνες φυλάκιση για συκοφαντική δυσφήμιση
από Frappezitis » 01 Απρ 2024, 23:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 557 Προβολές
-