Απλώς βρίσκω διάφορα θέματα που θίγει σωστά.Επιμένει ότι είδε το φως το αληθινό το 2008 όταν κάψανε τα μαγαζιά.Ο Δεκέμβριος 2008 ήταν και για μένα σημείο καμπής.Μπορεί εγώ να μην ήμουν ποτέ αριστερός αλλά δεν ήμουν και αντιαριστερός.Πάνε αυτά.
Αυτός ο Γιανναράς είναι ο ορισμός του σκοταδιστή.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Αυτός ο Γιανναράς είναι ο ορισμός του σκοταδιστή.
Ποίου φιλελληνισμού ακριβώς αγαπητέ όμως, δεν μας λες.πατησιωτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 14:03Το Μόναχο ήταν η πρωτεύουσα του φιλελληνισμού στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της επανάστασης.Μπορεί αυτό να ήταν προσωπική προτίμηση του Λουδοβίκου αλλά ήταν και μέρος του ενδογερμανικού ανταγωνισμού με τη Βιέννη.Αφού η Αυστρία του Μέττερνιχ ήταν με τους Τούρκους,η Βαυαρία ήταν με τους Έλληνες.
Και μετά θα σου φταίει ο Γιανναράς και οι κοινωτικές του ανάγκες.
Όσο για το άλλο, υπάρχουν αυτοί που λένε πως η Οθωμανική Αυτοκρατορία, έτσι κι αλλιώς θα έπεφτε.
Έτερον εκάτερον όμως...δεν είναι όλα άσπρο μαύρο.
Και επίσης, εκτός από τους Δυτικούς ούτε η Ρωσία ήθελε καμια Ελλάδα σούπερ ντουπερ δύναμη. Αυτά αναφορικά και με το Αυτοκέφαλο....και με την εμμονή σου με όσους αναφέρεις ως Ρωσόφιλους
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
έτερον εκάτερον λέμε, μην παραθέτεις μεμονωμένα γεγονότα και τα παρουσιάζεις ως απάντηση σε όσα συζητάμε εδω πέραπατησιωτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 14:06Πιθανόν αφού οι επικυρίαρχοι βύθισαν τον οθωμανοαιγυπτιακό στόλο στο Ναυαρίνο.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Δεν κάνω κάποιο λάθος. Και έχω ήδη αναφέρει ότι είναι άλλο πράγμα η όποια προσέγγιση για τις ιστορικές (και αντίστοιχα θρησκευτικές εκφάνσεις) από τη συγκεκριμένη συνέντευξη, που κρίθηκε ως "σκοταδιστής"... ο Γιανναράς.πατησιωτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 14:00Το λάθος που κάνεις είναι ότι δεν έχεις καταλάβει τι εστί "πατριωτικός χώρος" στυλ Γιανναρά : η συνέχεια των ανθενωτικών είναι.Εάν η γραμμή καλύτερα Τούρκοι παρά Φράγκοι λέγεται "εθνικισμός" είναι καλύτερος από αυτό ακόμη και ο βιβιανισμός.
Και για να το κάνω πιο σαφές, το ότι δεν θεωρώ σκοταδιστή τον Γιανναρά, δεν σημαίνει ότι θεωρώ φωστήρα, τον οποιονδήποτε μεταφέρει το θέμα στο αμιγώς σημερινό πλαίσιο ως μία ακόμη κομματική/πολιτική αντιπαράθεση, αντιθέτως. Γιατί κι αυτοί χρησιμοποιούν το Γιανναρά για να εστιάσουν στον σημερινό γκαϊμό τους.
Μια στοιχειώδη ικανότητα να διαχωρίζω τα θέματα, την έχω.

Άλλο το τι λέει ο Γιανναράς στη χ φάση και άλλο το τι θα ήθελε ο Γιανναράς.
Και ακριβώς γι' αυτό ρώτησα για την άποψη του οποιουδήποτε Φράγκου θεολόγου, στις ίδιες ερωτήσεις που τέθηκαν στο Γιανναρά αλλά απάντηση δεν πήρα από κανέναν.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα έβρισκα πιο ενδιαφέρουσα μια ξεκάθαρη άποψη για τα αντιφά βλημμένα και το βίντεο που ανέβηκε και μετά μια αλεξιπτωτιστική προσέγγιση για το σαπόρτ της δικής μου αρνητικής άποψης για τη γραμμή που επιχειρεί ο πατησιώτης.
Έτσι, ως σειρά προτεραιότητας. Κινέζοι εδώ, σαπόρτερς των νδουλικών (όταν βολεύει) εκεί, δε λέει.
Ισχύει και για τους φλογισμένους πατριώτες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ορίστε:nemo έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 13:10για πες ενα γεγονος που συνεβει προσφατα σε ασια και αφρικη ..στην ουκρανια γινεται κανονικα διωξηLeporello έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 13:05Σαφώς και έγιναν πολλές διώξεις καθολικών, όχι επειδή ήταν καθολικοί, αλλά επειδή εκπροσωπούσαν τους αποικιοκράτες.
Και οι λεγόμενοι διωγμοί των ορθοδόξων στην ΕΣΣΔ δεν έγιναν επειδή ήταν ορθόδοξοι, αλλά επειδή ήταν τσαρικοί. Μάλιστα, το Πατριαρχείο Μόσχας που είχε καταργηθεί επί Μεγάλου Πέτρου (και ο Πατριάρχης είχε υποβαθμισθεί σε Αρχιεπίσκοπο) επανασυστάθηκε από τον Λένιν. Πρώτος από τους νεώτερους πατριάρχες ήταν ο μετέπειτα Αγιος Τύχων.
των ορθοδοξων αυτην την στιγμη γιατι λενε οτι ειναι υποστηρικτες του πουτιν
στην ουσια δεν το κανουν για αυτο
https://en.wikipedia.org/wiki/Tianjin_M ... nd%20nuns.
Και προφανώς δεν διώκονται οι ορθόδοξοι στην Ουκρανία, αφού αποτελούν το 72,7% του πληθυσμού.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Eχω πει, σε κάθε ευκαιρία, ότι η βία του όχλου απέναντι σε αδύναμους και λίγους είναι απεχθής. Χωρίς αστερίσκουςΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 14:20Θα έβρισκα πιο ενδιαφέρουσα μια ξεκάθαρη άποψη για τα αντιφά βλημμένα και το βίντεο που ανέβηκε και μετά μια αλεξιπτωτιστική προσέγγιση για το σαπόρτ της δικής μου αρνητικής άποψης για τη γραμμή που επιχειρεί ο πατησιώτης.
Έτσι, ως σειρά προτεραιότητας. Κινέζοι εδώ, σαπόρτερς των νδουλικών (όταν βολεύει) εκεί, δε λέει.
Οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μου ζητούν να το επιβεβαιώνω κάθε λίγο
Ε δεν θα μου πεις εσύ τι είναι αμφισβήτηση.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 13:45Εσύ μπορείς να τα δεις όπως θες. Εγώ τα βλέπω ως κατηγορία επιθετικών δίποδων, με λιγότερες δικαιολογίες από τα κακοποιημένα τετράποδα.
Γιατί αν είναι ΑΥΤΟ η αμφισβήτηση, άντε γεια.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν ζήτησα κάποια επιβεβαίωση ειδικώς από σένα, σε μια συλλογική αντίδραση αναφέρομαι, ανεξαρτήτως πολιτικής ή θρησκευτικής τοποθέτησης, που ανεξαρτήτως τάσης προσδιορίζει το τι βρίσκει απεχθές ή κατανοητό (και ενίοτε απολύτως αποδεκτό) ο καθένας.Beria έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 15:37Eχω πει, σε κάθε ευκαιρία, ότι η βία του όχλου απέναντι σε αδύναμους και λίγους είναι απεχθής. Χωρίς αστερίσκουςΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 14:20Θα έβρισκα πιο ενδιαφέρουσα μια ξεκάθαρη άποψη για τα αντιφά βλημμένα και το βίντεο που ανέβηκε και μετά μια αλεξιπτωτιστική προσέγγιση για το σαπόρτ της δικής μου αρνητικής άποψης για τη γραμμή που επιχειρεί ο πατησιώτης.
Οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μου ζητούν να το επιβεβαιώνω κάθε λίγο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ούτε εγώ σου έδωσα ποτέ οδηγίες. Όταν βλέπω κάτι στραβό το λέω. Αν αφορά εσένα, θέατρο πω σε σένα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν γνωρίζω πολλούς φιλελληνισμούς.Ένας ήταν ο φιλελληνισμός που έστελβε χρήματα και εθελοντές στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της επαναστάσεως και πίεζε τις ευρωπαικές δυνάμεις να αναγνωρίσουν το νέο κράτος.Saturn έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 14:09Ποίου φιλελληνισμού ακριβώς αγαπητέ όμως, δεν μας λες.πατησιωτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 14:03Το Μόναχο ήταν η πρωτεύουσα του φιλελληνισμού στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της επανάστασης.Μπορεί αυτό να ήταν προσωπική προτίμηση του Λουδοβίκου αλλά ήταν και μέρος του ενδογερμανικού ανταγωνισμού με τη Βιέννη.Αφού η Αυστρία του Μέττερνιχ ήταν με τους Τούρκους,η Βαυαρία ήταν με τους Έλληνες.
Και μετά θα σου φταίει ο Γιανναράς και οι κοινωτικές του ανάγκες.
Όσο για το άλλο, υπάρχουν αυτοί που λένε πως η Οθωμανική Αυτοκρατορία, έτσι κι αλλιώς θα έπεφτε.
Έτερον εκάτερον όμως...δεν είναι όλα άσπρο μαύρο.
Και επίσης, εκτός από τους Δυτικούς ούτε η Ρωσία ήθελε καμια Ελλάδα σούπερ ντουπερ δύναμη. Αυτά αναφορικά και με το Αυτοκέφαλο....και με την εμμονή σου με όσους αναφέρεις ως Ρωσόφιλους
Όσο για τους άλλους,η αυτοκρατορία έπεσε μετά από έναν αιώνα αλλά π.χ. Αρμένιοι δεν είχαν μείνει σε αυτήν.
Γράφε ό,τι γουστάρεις, κανένα πρόβλημα. Μόνον σε συγκεκριμένες φάσεις, ζητώ περαιτέρω διευκρινήσεις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι αντβεντιστές συγκεκριμένα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 180 Απαντήσεις
- 5111 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
03 Σεπ 2024, 19:23
-
-
Νέα δημοσίευση Xριστιανοταλιμπαν Eλληνουτσοι οι καρκίνοι της ανθρωπότητας.Ο ΟΡΙΣΜΟΣ
από Μαδουραίος » 30 Σεπ 2024, 08:10 » σε Κοινωνικά θέματα - 20 Απαντήσεις
- 569 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
18 Οκτ 2024, 16:22
-