ΠΑΤΩΝΕΙ το iPhone Χ;
-
Re: ΠΑΤΩΝΕΙ το iPhone Χ;
το παραλαβαμε σημερα, η κορη ευτυχης, σειρα εχει η συζυγος.
Καλο φαινεται
Καλο φαινεται
-
https://www.bloomberg.com/news/articles ... tion-boostApple Ditches iPhone Production Increase After Demand Falters
Company had hoped to see new devices trigger sales spurt
iPhone 14 Pro models selling better than entry-level handsets
- Dwarven Blacksmith
Όσοι ήθελαν iPhone στη Δύση στερήθηκαν αρκετά αβοκάντο τοστ και πήραν. Οι Κινέζοι ξύπνησαν και προτιμούν δικές τους μάρκες, και οι υπόλοιποι δεν αυξάνουν το ποσοστό νεόπλουτων όσο γρήγορα θα ήθελε η Apple. Ο ΠΑΤΟΣ είναι κοντά!

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όταν γίνει εβραίος γνωστό ότι το επόμενό μου άιφον θα είναι το 14 θα ανακάμψει η ζήτηση
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΔΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Σεπ 2022, 11:14Όσοι ήθελαν iPhone στη Δύση στερήθηκαν αρκετά αβοκάντο τοστ και πήραν. Οι Κινέζοι ξύπνησαν και προτιμούν δικές τους μάρκες, και οι υπόλοιποι δεν αυξάνουν το ποσοστό νεόπλουτων όσο γρήγορα θα ήθελε η Apple. Ο ΠΑΤΟΣ είναι κοντά!
iphone 14 pro 999 $ (1027euro) στο apple.com
iphone 14 pro 1399 euro στην Ελλαδα
apple watch series8 399
apple watch series 8 519 euro Ελλαδα
μας δουλευουν? γιατι τετοια διαφορα?
iphone 14 pro 1399 euro στην Ελλαδα
apple watch series8 399
apple watch series 8 519 euro Ελλαδα
μας δουλευουν? γιατι τετοια διαφορα?
δουλευουν κανονικα στην eu τα iphone απο usa?
Όχι, κατά κανόνα δεν έχουν sim οι αμερικανικές συσκευές αλλά είναι κλειδωμένες στον πάροχο, αν θέλεις unlocked συσκευή πληρώνεις παραπάνω.
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό τα τελευταία χρόνια.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
απ οσο εψαξα εχουν κανονικα sim slot αλλα δεν θα χει εγγυηση μαλλον η συσκευη

- Dwarven Blacksmith
Με χαρά και ανυπομονησία περιμένω για πρώτη φορά προϊον της Apple. Το iPhone 15 θα έχει φορτιστή USB-C.
Ασυμβατότητα τέλος.

Σκεφτόμουν να πάρω το 14 αλλά ξενέρωσα όταν έμαθα ότι δεν θα έχει usb c και πήρα το Pixel. Λες να το κρατήσουν και στο 16 ή θα πάνε full wireless; Δεν θέλω να σκάσω και άλλο χιλιάρικο μέσα σε έναν χρόνο για κινητόDwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 17:42Με χαρά και ανυπομονησία περιμένω για πρώτη φορά προϊον της Apple. Το iPhone 15 θα έχει φορτιστή USB-C.Ασυμβατότητα τέλος.

- Dwarven Blacksmith
Εγώ δεν το αγοράσω, απλά το περιμένω για να κάνω τράκα φορτιστή από τους ΑπλάκηδεςGoBzi έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 17:53Σκεφτόμουν να πάρω το 14 αλλά ξενέρωσα όταν έμαθα ότι δεν θα έχει usb c και πήρα το Pixel. Λες να το κρατήσουν και στο 16 ή θα πάνε full wireless; Δεν θέλω να σκάσω και άλλο χιλιάρικο μέσα σε έναν χρόνο για κινητόDwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 17:42Με χαρά και ανυπομονησία περιμένω για πρώτη φορά προϊον της Apple. Το iPhone 15 θα έχει φορτιστή USB-C.Ασυμβατότητα τέλος.

Μπορεί και να το κάνουν, αλλά eh, ούτε υποχρεούσαι να αλλάξεις, και έχουν και υψηλή μεταπωλητική αξία. Τα wireless standards είναι άλλη πονεμένη ιστορία, μέχρι τώρα νικάει το Qi αλλά αν βγάλει η Άπλ δικό της...

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Εγώ περιμένω το iphone 22. Θα βγει σε κάνα μήνα. Η απλ λέει πως θα είναι η έκπληξη. Το καλύτερο iphone ever.
Ο Πινγκ δακρυσε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 17:42Με χαρά και ανυπομονησία περιμένω για πρώτη φορά προϊον της Apple. Το iPhone 15 θα έχει φορτιστή USB-C.Ασυμβατότητα τέλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πατώνει η αριστερά στους νέους της θουριγγιας
από southern » 07 Ιουν 2024, 16:09 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 421 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern