η ελληνική ομοσπονδία δεν βρήκε ποτέ τα αρχίδια να τον εκμεταλλευτεί σοβαρά όσο μπορούσε, αλλά πρόβλημά της
Ας παίξει και ως Μαλαισιανός πολίτης, αρκεί να παίζει στην ομάδα μας και να σπέρνει!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 10:01Χεστηκαμε τι νιώθει ο καθείς. Δικό του θέμα. Το δικό μας θέμα είναι να παίξει στους ολυμπιακους ως Έλληνας πολίτης.
Καλά κάνει, κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση του. Αν μεγάλωνες πουλώντας cd στην Ομόνοια και τρώγοντας απο την εκκλησία και ξαφνικά είχες την ευκαιρία να πιάσεις την κότα με τα χρυσά αυγά, κι εσύ φραγκοφονιάς θα γινούσουν, ή τουλάχιστον αυτό θα ήταν το καλύτερο που μπορούσες να κάνεις. To poor man's mentality είναι ένστικτο επιβίωσης
Οι ελληνική καταγωγή, εξαντλήθηκε στο καλημέρα, καληνύχτα, στον μαύρο Αχιλλέα κάτω από την Ακρόπολη και την μαύρη Κλεοπάτρα.Σενέκας έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 10:01μην είστε μαλάκες, απλά κάπου στην πορεία του είπανε ότι η Νιγηρία είναι μεγαλύτερη αγορά και το να παίζεις με τις αφρικανικές ρίζες πουλάει προφανώς περισσότερο την αμερικάνικη αγορά. Εν ολίγοις είναι πολύ καλύτερο για το brand να παίζεις με τις αφρικανικές ρίζες, οι ελληνικές δεν έχουν κανένα value for money
η ελληνική ομοσπονδία δεν βρήκε ποτέ τα αρχίδια να τον εκμεταλλευτεί σοβαρά όσο μπορούσε, αλλά πρόβλημά της
Ε ως Έλληνας θα παίξει, γιατί εδώ γεννήθηκε. Και οι Ελληνες που κάνουν χίλια δυο κιτς καραγκιοζιλικια στις ΗΠΑ στις γκρικ πάρειντ και καμαρώνουν εδώ σα γύφτικα σκεπαρνια, Αμερικανοί πολίτες είναι. Αυτά έχουν λυθεί εδώ και δεκαετίες, μόνο οι ηλιθιοι εθνικιστες επιμένουν.vantono έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 10:04Ας παίξει και ως Μαλαισιανός πολίτης, αρκεί να παίζει στην ομάδα μας και να σπέρνει!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 10:01Χεστηκαμε τι νιώθει ο καθείς. Δικό του θέμα. Το δικό μας θέμα είναι να παίξει στους ολυμπιακους ως Έλληνας πολίτης.
Στην ομάδα μου θα ήθελα να παίζουν μόνο λευκοί Έλληνες όπως ο Γουόλκαπ, ο Ντόρσει και τα άλλα παιδιά.vantono έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 10:04Ας παίξει και ως Μαλαισιανός πολίτης, αρκεί να παίζει στην ομάδα μας και να σπέρνει!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 10:01Χεστηκαμε τι νιώθει ο καθείς. Δικό του θέμα. Το δικό μας θέμα είναι να παίξει στους ολυμπιακους ως Έλληνας πολίτης.
θεωρώ πολύ τίμια και δίκαιη την τοποθέτησή τουScouser έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 08:38https://www.pickandroll.gr/2023/09/13/a ... igirianos/ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ»
Ξεκάθαρος σχετικά με την καταγωγή του και τον τρόπο που νιώθει για την Ελλάδα και τη Νιγηρία, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στο podcast “48 minutes”.
“Νομίζω ότι οι αξίες και οι αρχές μου έρχονται από την νιγηριανή πλευρά. Κάθε φορά που πήγαινα σπίτι… οι γονείς μου είναι Νιγηριανοί. Μεγαλώσαμε σε ένα νιγηριανό σπίτι. Αλλά ο τρόπος που λειτουργώ, είναι λίγο ελληνικός, λίγο ευρωπαϊκός. Γιατί πήγα σχολείο στην Ελλάδα, οι περισσότεροι φίλοι μου είναι Έλληνες, Ευρωπαίοι”, είπε ο 28χρονος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς.
“Γεννήθηκα στην Ελλάδα, εκπροσώπησα τη χώρα παίζοντας στην Εθνική, όμως στο τέλος της ημέρας όλοι ξέρουν ότι είμαι Νιγηριανός. Αγαπώ την κουλτούρα, ξέρω την κουλτούρα. Έκανα το ταξίδι εκεί με τη μητέρα μου αυτό το καλοκαίρι για πρώτη φορά. Γνώρισα τους θείους, τις θείες μου, τους παππούδες μου. Όλοι ξέρουν ότι στο τέλος της ημέρας είμαι Αφρικανός, είμαι Νιγηριανός”, επανέλαβε.
Υποθέτω ότι οφείλουμε ένα συγγνώμη σε όσους τον αποκαλούσαν Νιγηριανό τα προηγούμενα χρόνια.
Ο ιδιος λεει "ειμαι νιγηριανος" και βγαινει ο στοκος να πει παλι "ειναι περισσοτερο Ελληνας"giotis2005 έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 10:15Νιγηριανός ή όχι, είναι περισσότερο Έλληνας από κάποιους μαλάκες που νομίζουν ότι διαβάζοντας βιβλία του βελοπουλου, αγοράζοντας επιστολές του χριστού, και κράζοντας τους μουσουλμάνους και πιστεύουν ότι είναι οι σύγχρονοι κολωκοτρόνηδες!
Είναι περισσότερο Έλληνας από τους Στόκους εδώ μέσα!
αν δεν κανω λαθος και εσυ ενιωθες υπερηφανεια για τους εγχρωμους που σηκωναν την ελ σημαιαScouser έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 08:38https://www.pickandroll.gr/2023/09/13/a ... igirianos/ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ»
Ξεκάθαρος σχετικά με την καταγωγή του και τον τρόπο που νιώθει για την Ελλάδα και τη Νιγηρία, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στο podcast “48 minutes”.
“Νομίζω ότι οι αξίες και οι αρχές μου έρχονται από την νιγηριανή πλευρά. Κάθε φορά που πήγαινα σπίτι… οι γονείς μου είναι Νιγηριανοί. Μεγαλώσαμε σε ένα νιγηριανό σπίτι. Αλλά ο τρόπος που λειτουργώ, είναι λίγο ελληνικός, λίγο ευρωπαϊκός. Γιατί πήγα σχολείο στην Ελλάδα, οι περισσότεροι φίλοι μου είναι Έλληνες, Ευρωπαίοι”, είπε ο 28χρονος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς.
“Γεννήθηκα στην Ελλάδα, εκπροσώπησα τη χώρα παίζοντας στην Εθνική, όμως στο τέλος της ημέρας όλοι ξέρουν ότι είμαι Νιγηριανός. Αγαπώ την κουλτούρα, ξέρω την κουλτούρα. Έκανα το ταξίδι εκεί με τη μητέρα μου αυτό το καλοκαίρι για πρώτη φορά. Γνώρισα τους θείους, τις θείες μου, τους παππούδες μου. Όλοι ξέρουν ότι στο τέλος της ημέρας είμαι Αφρικανός, είμαι Νιγηριανός”, επανέλαβε.
Υποθέτω ότι οφείλουμε ένα συγγνώμη σε όσους τον αποκαλούσαν Νιγηριανό τα προηγούμενα χρόνια.