Αντετοκούμπο: στο τέλος της ημέρας, είμαι Νιγηριανός

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Σενέκας

Re: Αντετοκούμπο: στο τέλος της ημέρας, είμαι Νιγηριανός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 13 Σεπ 2023, 10:01

μην είστε μαλάκες, απλά κάπου στην πορεία του είπανε ότι η Νιγηρία είναι μεγαλύτερη αγορά και το να παίζεις με τις αφρικανικές ρίζες πουλάει προφανώς περισσότερο την αμερικάνικη αγορά. Εν ολίγοις είναι πολύ καλύτερο για το brand να παίζεις με τις αφρικανικές ρίζες, οι ελληνικές δεν έχουν κανένα value for money :102:

η ελληνική ομοσπονδία δεν βρήκε ποτέ τα αρχίδια να τον εκμεταλλευτεί σοβαρά όσο μπορούσε, αλλά πρόβλημά της

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 13 Σεπ 2023, 10:03

Το οτι εχει γινει τοσο φραγκοφονιας δεν ειναι αποδειξη της ελληνικης του καταγωγης;
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Σεπ 2023, 10:04

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
13 Σεπ 2023, 10:01
Χεστηκαμε τι νιώθει ο καθείς. Δικό του θέμα. Το δικό μας θέμα είναι να παίξει στους ολυμπιακους ως Έλληνας πολίτης.
Ας παίξει και ως Μαλαισιανός πολίτης, αρκεί να παίζει στην ομάδα μας και να σπέρνει! :102:

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Σεπ 2023, 10:05

Bazoomba έγραψε:
13 Σεπ 2023, 10:03
Το οτι εχει γινει τοσο φραγκοφονιας δεν ειναι αποδειξη της ελληνικης του καταγωγης;
Και το ότι μένει (και) με τη μάνα του.

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 13 Σεπ 2023, 10:07

Bazoomba έγραψε:
13 Σεπ 2023, 10:03
Καλά κάνει, κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση του. Αν μεγάλωνες πουλώντας cd στην Ομόνοια και τρώγοντας απο την εκκλησία και ξαφνικά είχες την ευκαιρία να πιάσεις την κότα με τα χρυσά αυγά, κι εσύ φραγκοφονιάς θα γινούσουν, ή τουλάχιστον αυτό θα ήταν το καλύτερο που μπορούσες να κάνεις. To poor man's mentality είναι ένστικτο επιβίωσης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σενέκας την 13 Σεπ 2023, 10:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 13 Σεπ 2023, 10:08

Σενέκας έγραψε:
μην είστε μαλάκες, απλά κάπου στην πορεία του είπανε ότι η Νιγηρία είναι μεγαλύτερη αγορά και το να παίζεις με τις αφρικανικές ρίζες πουλάει προφανώς περισσότερο την αμερικάνικη αγορά. Εν ολίγοις είναι πολύ καλύτερο για το brand να παίζεις με τις αφρικανικές ρίζες, οι ελληνικές δεν έχουν κανένα value for money :102:

η ελληνική ομοσπονδία δεν βρήκε ποτέ τα αρχίδια να τον εκμεταλλευτεί σοβαρά όσο μπορούσε, αλλά πρόβλημά της
Οι ελληνική καταγωγή, εξαντλήθηκε στο καλημέρα, καληνύχτα, στον μαύρο Αχιλλέα κάτω από την Ακρόπολη και την μαύρη Κλεοπάτρα.

Φυσιολογικό το να το γυρίσει σε Νιγηριά, Αφρική, black niga brothers.

Εδώ η αντπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, ξεκίνησε να προμοτάρεται ως η πρώτη ινδικής καταγωγής αντιπρόεδρος και στο μήνα το γύρισε και αυτή σε αφροαμερικανή... :lol:

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 13 Σεπ 2023, 10:11

vantono έγραψε:
13 Σεπ 2023, 10:04
Χεστηκαμε τι νιώθει ο καθείς. Δικό του θέμα. Το δικό μας θέμα είναι να παίξει στους ολυμπιακους ως Έλληνας πολίτης.
Ας παίξει και ως Μαλαισιανός πολίτης, αρκεί να παίζει στην ομάδα μας και να σπέρνει! :102:
Ε ως Έλληνας θα παίξει, γιατί εδώ γεννήθηκε. Και οι Ελληνες που κάνουν χίλια δυο κιτς καραγκιοζιλικια στις ΗΠΑ στις γκρικ πάρειντ και καμαρώνουν εδώ σα γύφτικα σκεπαρνια, Αμερικανοί πολίτες είναι. Αυτά έχουν λυθεί εδώ και δεκαετίες, μόνο οι ηλιθιοι εθνικιστες επιμένουν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 13 Σεπ 2023, 10:13

vantono έγραψε:
13 Σεπ 2023, 10:04
Στην ομάδα μου θα ήθελα να παίζουν μόνο λευκοί Έλληνες όπως ο Γουόλκαπ, ο Ντόρσει και τα άλλα παιδιά.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 13 Σεπ 2023, 10:13

Scouser έγραψε:
13 Σεπ 2023, 08:38
ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ»

Ξεκάθαρος σχετικά με την καταγωγή του και τον τρόπο που νιώθει για την Ελλάδα και τη Νιγηρία, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στο podcast “48 minutes”.

“Νομίζω ότι οι αξίες και οι αρχές μου έρχονται από την νιγηριανή πλευρά. Κάθε φορά που πήγαινα σπίτι… οι γονείς μου είναι Νιγηριανοί. Μεγαλώσαμε σε ένα νιγηριανό σπίτι. Αλλά ο τρόπος που λειτουργώ, είναι λίγο ελληνικός, λίγο ευρωπαϊκός. Γιατί πήγα σχολείο στην Ελλάδα, οι περισσότεροι φίλοι μου είναι Έλληνες, Ευρωπαίοι”, είπε ο 28χρονος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς.

“Γεννήθηκα στην Ελλάδα, εκπροσώπησα τη χώρα παίζοντας στην Εθνική, όμως στο τέλος της ημέρας όλοι ξέρουν ότι είμαι Νιγηριανός. Αγαπώ την κουλτούρα, ξέρω την κουλτούρα. Έκανα το ταξίδι εκεί με τη μητέρα μου αυτό το καλοκαίρι για πρώτη φορά. Γνώρισα τους θείους, τις θείες μου, τους παππούδες μου. Όλοι ξέρουν ότι στο τέλος της ημέρας είμαι Αφρικανός, είμαι Νιγηριανός”, επανέλαβε.
https://www.pickandroll.gr/2023/09/13/a ... igirianos/

Υποθέτω ότι οφείλουμε ένα συγγνώμη σε όσους τον αποκαλούσαν Νιγηριανό τα προηγούμενα χρόνια.
θεωρώ πολύ τίμια και δίκαιη την τοποθέτησή του
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

giotis2005
Phorum.gr user: Giotis2023

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giotis2005 » 13 Σεπ 2023, 10:15

Νιγηριανός ή όχι, είναι περισσότερο Έλληνας από κάποιους μαλάκες που νομίζουν ότι διαβάζοντας βιβλία του βελοπουλου, αγοράζοντας επιστολές του χριστού, και κράζοντας τους μουσουλμάνους και πιστεύουν ότι είναι οι σύγχρονοι κολωκοτρόνηδες!
Είναι περισσότερο Έλληνας από τους Στόκους εδώ μέσα!

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 13 Σεπ 2023, 10:25

Οχι.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 13 Σεπ 2023, 10:26

Σενέκας έγραψε:

Πως να τον εκμεταλλευτεί; :smt017

Το υπουργείο τουρισμού έπρεπε να του ζητήσει να κάνει καμπάνια στη Αμερική με το come with me για να την βρεις.

Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 » 13 Σεπ 2023, 10:28

giotis2005 έγραψε:
13 Σεπ 2023, 10:15
Νιγηριανός ή όχι, είναι περισσότερο Έλληνας από κάποιους μαλάκες που νομίζουν ότι διαβάζοντας βιβλία του βελοπουλου, αγοράζοντας επιστολές του χριστού, και κράζοντας τους μουσουλμάνους και πιστεύουν ότι είναι οι σύγχρονοι κολωκοτρόνηδες!
Είναι περισσότερο Έλληνας από τους Στόκους εδώ μέσα!
Ο ιδιος λεει "ειμαι νιγηριανος" και βγαινει ο στοκος να πει παλι "ειναι περισσοτερο Ελληνας"

:smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 13 Σεπ 2023, 10:36

Scouser έγραψε:
13 Σεπ 2023, 08:38
ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ»

Ξεκάθαρος σχετικά με την καταγωγή του και τον τρόπο που νιώθει για την Ελλάδα και τη Νιγηρία, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στο podcast “48 minutes”.

“Νομίζω ότι οι αξίες και οι αρχές μου έρχονται από την νιγηριανή πλευρά. Κάθε φορά που πήγαινα σπίτι… οι γονείς μου είναι Νιγηριανοί. Μεγαλώσαμε σε ένα νιγηριανό σπίτι. Αλλά ο τρόπος που λειτουργώ, είναι λίγο ελληνικός, λίγο ευρωπαϊκός. Γιατί πήγα σχολείο στην Ελλάδα, οι περισσότεροι φίλοι μου είναι Έλληνες, Ευρωπαίοι”, είπε ο 28χρονος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς.

“Γεννήθηκα στην Ελλάδα, εκπροσώπησα τη χώρα παίζοντας στην Εθνική, όμως στο τέλος της ημέρας όλοι ξέρουν ότι είμαι Νιγηριανός. Αγαπώ την κουλτούρα, ξέρω την κουλτούρα. Έκανα το ταξίδι εκεί με τη μητέρα μου αυτό το καλοκαίρι για πρώτη φορά. Γνώρισα τους θείους, τις θείες μου, τους παππούδες μου. Όλοι ξέρουν ότι στο τέλος της ημέρας είμαι Αφρικανός, είμαι Νιγηριανός”, επανέλαβε.
https://www.pickandroll.gr/2023/09/13/a ... igirianos/

Υποθέτω ότι οφείλουμε ένα συγγνώμη σε όσους τον αποκαλούσαν Νιγηριανό τα προηγούμενα χρόνια.
αν δεν κανω λαθος και εσυ ενιωθες υπερηφανεια για τους εγχρωμους που σηκωναν την ελ σημαια :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 13 Σεπ 2023, 10:37

vantono έγραψε:
13 Σεπ 2023, 09:36
Στο τέλος της ημέρας είπε ο ανθρωπος οτι ειναι Νιγηριανός, όχι στην αρχή. Ξυπνάει ως Ελληνας και κοιμάται ως Νιγηριανός.
:giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών